Ploff

Мәзір

Алмас Жумабеков
23 қыркүйек 2023
Тамақтары өте дәмді👍 біз Алматыдан келген қонақпыз! Бәріміздің көңілімізден шықты интерьер керемет және айтып өтерім қазақша күйлер өте жақсы өойылып тұр 👍 10 жұлдыз болса 10 қояр едім.
Александр Кашеваров
2 шілде
Отличное место, не дорого и вкусно!
Гулназ Гиниетуллина
1 қазан 2025
Именно осы адресте жақсы дәмді, тез, уютно
Умиров С.
10 тамыз 2025
Халал, дәмді, қолжетімді, әдемі. ВИП бөлмелеріде кең, әдемі, ыңғайлы.
S
Samgat Mendibaev
5 қараша 2025
Бари жаксы ари татти Оте керемет
Жаслан Батырханұлы
2 тамыз 2024
Қымбаттатып жібергенсіз. Кешірім сұраймын
M
Madina Kutusheva
17 желтоқсан 2024
Тағамдары дәмді 😋
Аружан Ерлановна
Нағыз дәмді тағамдары бар өте жақсы орын. Атмосфера бірден отбасылық үстелмен байланысты: жайлы, тыныш және шын жүректен. Мен мұнда жүгіруге емес, отыруға, араласуға және дәмді тамақтануға келгім келеді. Тағамдар жанмен дайындалады, бәрі жаңа және өте қанағаттанарлық. Отбасылық кездесулер мен жылы кештер үшін тамаша орын 🥰
Игорь Малышев
3 мамыр 2025
Біз асханаға тоқтадық, мейрамханаға жеттік! Әдемі интерьер, тазалық пен балғындық сезімі, жарқын жарық пен достық атмосфера керемет көңіл-күй мен керемет тәбетті тудырады! Біз түскі асқа қарапайым тағамдарды алдық - тұшпара мен лагман, олар өте дәмді және қанағаттанарлық болды. Пісіру 7-10 минутты алды. Баға белгісі өте ұнады, менің ойымша, көптеген адамдар бұл мекемені төмен бағамен және жоғары сапамен жақсы көрді. Біз мұнда міндетті түрде тағы бір рет келеміз
D
Daniyar Beilov
Өте дәмді палау, ет жұмсақ және шырынды. Атмосфера жайлы, қызмет тез және сыпайы. Барлығы жаңа және қанағаттанарлық болды, біз тағы бір рет келеміз! Мен Палау Орталығын Ұсынамын 👍
Малик Сдыков
22 наурыз, Наурыз, көптеген адамдар болды. Біз тапсырыс бердік ассорти барбекю, шынымды айтсам, бұл орташа барбекю. Қызмет жақсы, барлық жерде таза, Салат, нан, фри, пицца дәмді. Сондықтан егер сіз барбекю алғыңыз келсе, онда сіз басқа жерге барасыз.
Илья Попов
Тамаша орын! Кешкі ас болды, мейрамхана таңғы 7-ге дейін жұмыс істеді. Біз отбасымызбен тамаша түскі ас іштік, мәзір әртүрлі, ас үй халал. Өкінішке орай, олар палауды сынап көре алмады.
Вадим Немченко
Анық, өте дәмді және өте жылдам. Палау керемет Ташкенттен жаман емес. Мен міндетті түрде ұсынамын. Шурпа еті сәл қатал. Қуырылған мантылар жай ертегі
Маке
Барлығы керемет, даяшылар тез жұмыс істейді, тағам дәмді, арзан, қызмет көрсету пайызы жоқ. Мен ұсынамын.
Динара Базаргалиева
12 қыркүйек 2025
Біздің қаладағы ең дәмді палау, сіз отбасылық шеңберде туған күндерді атап өтуге болады, сіз Палау жеуге қанша рет бардыңыз, дәмі бірдей, тіпті жалықтырмайды. Менің балаларым сіздің палауыңызды жақсы көреді.
Konstantin G.
4 тамыз 2025
Жақсы орын! Балалар ойын бөлмесі бар. Олар өте дәмді дайындалады! Ұнады! Мен ұсынамын.
Беназир Х
20 қаңтар 2025
Жылдам қызмет көрсету, мейірімді қызметкерлер! Өте дәмді және қолайлы бағалар. Тағы да оралайық. Жағдай рухани. Ploff мекемесіне рахмет. Біз көбінесе жеткізілімге тапсырыс береміз.
Айша
28 шілде 2025
Тамақ дәмді, дәретханалардағы мекеме лас, әсіресе балалар ыдыстары, баланы отырғызу мүмкін болмады, ойын бөлмесі де көп нәрсені қалайды, стендтерде үстелдер шашта болды.
Савелий
Тамақтану үшін тамаша орын, өте мейірімді қызметкерлер және жылдам қызмет көрсету. Азық-түліктің үлкен таңдауы.
Y
Yerkin Mynbayev
11 наурыз 2025
Рестол жақсы, форматы керемет, дәмді, тез және қол жетімді. Қызметкерлер жауап береді, ескертулерге барабар жауап береді. Жеткізу бар
БЕКС Всемогущий
17 шілде 2025
Тағам өте дәмді болды әсіресе Палау.Ас үй бомбалы.Сиел Палау және жаңа туылғандай. Қызмет жоғары деңгейде. Қызметкерлер өте мейірімді болды
Букин Бака
12 қыркүйек 2025
Жақсы орын дәмді палау мен ачичук болды Мен мұнда ұзақ уақыт болдым, сондықтан бәрі керемет болды қызметкерлер супер, кезек жоқ
Александра
17 қаңтар 2025
Жеке тұрақ, үлкен зал, балалар бөлмесі, ploff үшін стандартты мәзір. Тез, ұқыпты пісіріңіз.
Aleksey
6 маусым 2025
Дәмді, арзан. Мен осы қалада жол жүрдім, түскі асқа келдім. Барлығы баға бойынша да, сапа бойынша да, қызмет көрсету бойынша да ұйымдастырылды.
Святослав Светин
21 тамыз 2024
Палау немесе плофф) просьо керемет. Жылдам дерлік лезде және дәмді. Бірақ біз бәрін түсінбедік барлық салаттар олар қандай да бір сироп немесе тәтті тұздықпен құйылады. Бұл мүлдем ештеңе емес, жақсы немесе қандай да бір түрде ескерту керек....
Алишер
2 қараша 2025
орташа мекеме, назар аударарлық емес, 3 ку тамақ, қызмет ақсап тұр, жеткізу де 2-3 сағатқа созылды, кафе үшін, әрине, асхана сияқты әлсіз
D
Didar Krykbayev
13 наурыз 2025
Бір жарым сағат отырды да кетті. Ауызашардан ұзақ уақыт бұрын тамақтану және кету үшін арнайы келдік. Тапсырыс қабылданды және кетті. Жарты сағат өтті, олар нан әкелді. Балалар нан жей бастады. Тапсырыс бермейді, мен тамақ дайындаймын деп ойладым. Біраз уақыт өтті, даяшыны шақырып, неге кешігіп қалғаныңызды сұрады, сізде аузашар күтіп тұрғанын айтты, Біз ауызашар емес екенімізді айттық, жай ғана тамақ ішуге келдік. Содан кейін ауызашар болған кезде бәрімізді бірге күтеміз деді. Тағы 15-20 минут күте тұрыңыз. Келісті. Уақыт келді, бірақ біз тағы жарты сағат күттік. Бірақ олар бізге ешқашан ештеңе әкелген жоқ. Жақын жерде олар бәріне әкеледі, бірақ олар бізге ештеңе әкелмеді. Олар отбасын әжесімен және кішкентай балаларымен көрді. Олар екі сағат отырды, сондықтан оларға ештеңе әкелмеді және кетіп қалды деді. Біз де бүкіл отбасымыз әжемізбен бірге келдік. Бір жарым сағат немесе одан да көп уақыт отырды. Олар жігіттің үстеліндегі нан үшін қанша төлеу керектігін сұрады, ал ол сізден ештеңе әкелмегенін сұрайды? Олар айқайлап отырды және кетті.
V
Vitaliy Glukhov
15 наурыз 2024
Менің досымның керемет мекемесі, Менің досым Али Руслан және оның командасы өте мықты және біртұтас. Мен бұл шолуды қуанышпен жасаймын, себебі бұл менің досым емес, бірақ сіз онда рахатпен және кез-келген талғаммен тамақтанасыз !!! Қызмет керемет, таза және жайлы. Егер сіз палауды қаласаңыз, Мен сізге міндетті түрде осында кеңес беремін !!!
Владимир Ф.
Мен сізге мәзірде саусағыңызбен жабық көзбен ұруға кеңес беремін, бәрі дәмді болады және қызметкерлер өте мейірімді
Елена Леверкина
13 ақпан 2024
Тағам дәмді. Даяшылар сыпайы және әрқашан жылдам қызмет көрсетеді. Таза және жағымсыз иістер жоқ. Атмосфера ыңғайлы және балаларға арналған ойын алаңы бар.
Пашкевич
21 қазан 2025
Өте дәмді палау дәмді Манта атмосфера жайлы бәрі таза
Татьяна Чиркова
13 тамыз 2025
Отбасылық демалыс үшін ең жақсы орын. Тыныш, тыныш, жайлы, таза. Ең бастысы дәмді)
Александр Шустик
7 мамыр 2025
Қолайлы бағамен дәмді палау. Жылдам қызмет көрсету. Мен ұсынамын👍
П
Пользователь Т.
7 қыркүйек 2025
Жайлы интерьер, дәмді, бөліктері үлкен, қол жетімді бағалар
Нурушев Бакытжан
7 қазан 2025
Өте дәмді, шамасы, бұрылыстар керемет және ұжым жағымды, жақсы орын...
Сергей Максимин
16 маусым 2025
Керемет мекеме! Өте дәмді биіктікте қызмет көрсету қымбат емес ! Жалпы, мен оны ұсынамын ! Кіріңіз, тамақтаныңыз, 100 ұпайға өкінбеңіз, бәрі Сізге ұнайды)))
Дмитрий Тюменев
2 наурыз 2024
Өте жағымды және жайлы орын. Отбасымен бірге қалада жол жүрді. Достардың ұсынысы бойынша олар баруды шешті. Ыдыс-аяқ жай от. Әсіресе хан палауы шырша. Мен тағы да тоқтайтыныма сенімдімін
Дмитрий Лихварь
5 қаңтар 2024
Тағам дәмді. Бірақ барлық мұсылман мекемелері сияқты музыка мүлдем жоқ. Қазақ халқының ұлы ұлдары мен қыздарының арасында фонға қосуға болатын көптеген шығармалар бар. Көрші үстелдердегі қатты әңгімелер өте тітіркендіргіш. Барлығы бәрін айқайлауға тырысады
Маулен Тойкин
15 тамыз 2023
Цитрус лимонадына, палауға және лагманға ачичук салатына тапсырыс берді. Олар лимонадты өздері жасай ма, әлде жай шырын құйып жатыр ма деп сұрады, даяшы өздері не істеп жатыр деп жауап берді - өтірік толық!!! Олар графинге құйылған 2 апельсин тілімі мен 2 лимон тілімі бар Миринда әкелді. Лагманға тапсырыс берілді ащы, Лагман мен ладжанға ұқсас нәрсе әкелді (ащы дәмдеуіш, олар өздері қосады дейді), сіз сұраған кезде қалыпты жерлерде ащы лагман қазірдің өзінде ингредиенттерде бәрі бар және ештеңе қосудың қажеті жоқ, кеспенің өзі қалың, үлкен. Көкөністер өте үлкен кесілген, ет өте аз... Палау одан да аз төзімді. Сондай-ақ, ет өте аз және маймен және тамырлармен (арзан ет сатып алынады). Ачичук та сіз күткен дәм емес. Тек қызанақ пен пиязды тураңыз. Бағасы арзан деп айтасыз ба? Сол бағаға мен әлдеқайда дәмді жедім. Қорытынды: мұнда тек Палау жеуге болады, әйтпесе оны қарастырудың қажеті жоқ.
Ирина Самко
5 қаңтар 2024
Олар көлікке келді.Бізді таныстар Палау мен шайға шақырды.бізге өте ұнады!әсіресе шай керемет!бағалар жоғары емес, қызмет керемет.Ұсынамын!
kofff-yu
21 маусым 2024
Мен көрген ең жақсы Палау! Осы жерге тағы да бару үшін Оралға келуді күтемін! Тамақ өте жақсы, сусындар өте жақсы, ал интерьер жағымды!
Сергей Пронин
23 қыркүйек 2024
Ас үй үшін 5, ҚЫЗМЕТ жоқ. 30 тапсырысты қабылдауды күтті және 20 минут әкелгенде, бәрі әкелмеді, лимонадты тағы 10 минут күтті.
Денис Майданюк
31 шілде 2024
Керемет орын. Асхананың бағасы, мейрамхананың сапасы. Дизайн супер, жағымды қызметкерлер.
Samed.
28 ақпан 2024
Біз достарымызбен бірге жолдасымызға келдік, бізді осы мейрамханаға апарды, бұл ас үй өте ұнады, тағамның үлкен таңдауы және өте жылдам қызмет көрсету.
Vadim Karkula
1 мамыр 2024
Барып, Палау дәмін татқан жөн, бөліктері үлкен, бәрі дәмді, Ташкент шайы керемет Айчучукпен, әрине, сіз әлі де жұмыс істей аласыз, бұл қызыл бұрышқа себілген пияз қосылған туралған қызанақ емес, өте үлкен.... Бірақ бәрібір 5*
Андрей
20 маусым 2023
Тамаша орын. Жағымды интерьер, қызметкерлер барлық қонақтарға өте мұқият. Реакция лезде, мәзірлер біледі. Тағам халал, өте дәмді. Мен лагман, салат, Манта, шай және Морзе алдым-құны 6500т.бәрі ұнады.
Александра Мартынова
25 қазан 2025
Дәмді палау сіз білесіз бе анамның үй палауы майлы емес дәмді тек саусақтарыңыз шедеврді жалайды сенсеңіз де сенбесеңіз де !
Дмитрий
15 желтоқсан 2023
Қаладағы ең жақсы мекемелердің бірі. Өте дәмді палау мен Манта. Және бәрі өте барабар баға белгісі үшін. Жақсы қызметкерлер. Плофқа рахмет. Сені жақсы көремін)
Александр ШАврин
21 тамыз 2022
Дәмді қымбат емес тез қажет нәрсенің бәрі Дәретхана таза өлтірілмеген Қызметкерлер жақсы Орал қаласында тамақтануға тура келген басқа бюджеттік мекемелерді ескере отырып бұл кез келген адам үшін ең жақсы нәрсе
Мендыбай
28 мамыр 2024
Жақсы ас үй, дәмді палау, жылдам және сыпайы қызмет.Таза және жайлы.Мен достарыма кеңес беремін.