PitCherry

Ali Ali
23 шілде 2025
Жалпы, 3 жыл мен мұнда барамын, бірақ жұмыстың арқасында мен вольт арқылы тапсырыс беруге тура келді. Мен офигелмін! Кофе ыстық! Таңғы ас мекемедегідей (өте дәмді, шанышқы қасық және майлықтар) Курьерге жеке құрмет 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏
Милашка Лу
29 мамыр 2025
Терезеден керемет көрініс ашылады, ішінде жайлы және жайлы, қызметкерлер өте мейірімді. 🌇✨ Қызметкерлер өте жылы шырайлы болды 😊 тамақ қалыпты болды, әсіресе пеперони қосылған грек салаты ұнады. 🥗🍅🌶️
G
Galina Kolina
29 маусым 2025
Керемет кафе. Тамаша орта және техникалық қызмет көрсету. Бағалар қолайлы. Барлығы өте дәмді және тез. Кіргендердің барлығына өте мұқият қарау. Тек баруға тұрарлық.
SamPavlov
Жайлы атмосферасы және шынымен дәмді тағамы бар өте жағымды кофехана. Таңғы ас керемет-бәрі жаңа, қанағаттанарлық және әдемі беріледі. Десерттер де қуанды, әсіресе олардың қантты емес, дәмнің жақсы тепе-теңдігімен ұнады. Бөлек үлкен плюс-бұл жерде Starbucks сияқты ақ шоколадты моча бар. Мен үшін бұл сирек кездеседі, еш жерде кездеспейді, бірақ олар өте дәмді дайындалды: ақ шоколадтың нәзік дәмі, жақсы кофе және тамаша құрылым. Енді мен міндетті түрде көбірек кіремін
Pitcherry
30 шілде 2023
Өте жайлы, атмосфералық! Ас үй мен бар биіктікте! Барлығы ұнады, сіз кофе ішіп, дәмді жеуге болады! Таңдау үшін кондитерлік өнімдердің ассортименті!
Грин Ччч
19 қыркүйек 2024
Дөрекі баристалар телефонда үнемі отыратындар, іс жүзінде барлық тағам дәмсіз болды менің түсінуімше, аспаз өзгерді, олар да қалай дайындауды білмейді ыстық шоколад тым сұйық және какао сияқты дәмсіз болып шығады. Шайлар бұрын тәтті және дәмді болған қазір сироптар іс жүзінде құйылмайды. Бұған дейін мен мекемеге жиі баратынмын, қазір ол жаққа баруды тоқтаттым
Медет Далханов
30 сәуір 2025
Бізге бәрі ұнайды, атмосфера, қызметкерлер жақсы
Макс Мансуров
12 желтоқсан 2023
Бұл менің сүйікті кофеханам. Сонымен қатар, керемет пицца бар. Тағы бір керемет гамбургерлер және т. б. тыныш және жайлы. Егер сіз бір шыныаяқ кофеге тыныш отыруды ұнатсаңыз, айналаңызда шу жоқ, онда сіз осындасыз.
Медет Д.
27 қаңтар 2022
Салқын атмосфера, тапсырыс өте тез әкелді, бәрі өте дәмді, әсіресе пицца нәзік қамыр, ірімшік созылып жатыр! Қаладағы ең жақсы кофехана мен пиццерия!
Хазаки
29 мамыр 2025
Артықшылықтары - пицца нормаларының қамыры Кемшіліктері - оның ақшасы үшін оған тұрарлық емес - бос пицца - пицца мен гамбургерлерді толтыру мысық жылады Төменгі жол: барлығын үнемдеңіз
Алексей К
23 шілде 2022
Орташа сапалы пицца. Пицца сипаттамасында мәзірде барлық ингредиенттер көрсетілмеген. Мекеме қызметкерлері: "пицца қай қамырда қалың немесе жұқа?". Олар:"әдеттегідей"деп жауап берді. Құзыретті емес.
Арсений лазарев
9 қаңтар 2025
Мұнда бәрі өте дәмді пицца гамбургерлер және т б
Дмитрий
30 шілде 2022
Пицца солай... Тұздық дәмді емес, ірімшік арзан. Қамыр жұмсарған. Ол пицца тасында пісірілмейді. Қызметкерлер құрамы білмейді. Мәзірде композиция да дәл емес.
Тимур Гареев
24 мамыр 2024
Өте дәмді пицца және тек пицца емес. Жақсы қызмет көрсету
Aслан Кобейсинов
2 қыркүйек 2021
Әрқашан дәмді, атмосфералық, әр жолы мәзірге жаңа нәрсе қосылады, Достық
Счастливая
21 маусым 2023
Сыпайы қызметкерлер, жағымды орта және дәмді кофе!
Ерлан Альжанов
5 сәуір 2024
Қызмет көрсету 5, ас үй 5, атмосфера 5
Арман Қамбаров
Сынып
Дарья Федотова
30 қараша 2024
Ондағы Кофе дәмді емес сонымен қатар менің ішім үш күн бойы ауырды
Акнур Максимова
4 наурыз 2024
Көптеген адамдарға ұнайды
Батырхан Бакытбек
4 наурыз 2024
Өте дәмді және жайлы кофе
Данияр Мажорик
29 сәуір 2024
Орын аз, тар. Және бұл жаман емес
Lelik L.
11 наурыз 2024
Супер кофе және супер мекеме
T
Togzhan Telman