Пинта

Мәзір

Светлана
Мен оны біржақты ұсынамын. Біз көп жерде болдық. Бірақ өте дәмді-жеткілікті ақша үшін еш жерде болған жоқ. Авторлық сусындар. Аспазшының тағамдары. Бұл сіз қайтып оралғыңыз келетін жер. Әсіресе қуыру дәрежесі ескерілгені қуантады
София …
27 мамыр 2025
Бұл Филиалдағы қорқынышты ас үй. Қалдықтар сияқты тағамдар жасаңыз. Лимонадтардың барлығы химозды, 4 рет қайта жасауды сұрады, өйткені ішуге болмайды, бояғыш пен қанттан басқа дәм жоқ.Аяқтағы ас үйдің жартысы. Даяшылар жарамайды, ал егер ұстап алуға болатын болса, онда ассортимент бойынша олар тағамдардың құрамына не кіретінін және қоймада бар-жоғын білмейді. Олар сол жерде 2 сағат отырды осы уақыт ішінде үстелді майлықтардан алып тастауға ешқашан жақындаған жоқ. Сондай-ақ, алкоголь миллилитрмен мәзірде көрсетілгеннен аз құйылады. Сол күні кешке әкімшіге хабарласты. Ол біздің ескертулерімізге күлді және ештеңе өзгерген жоқ. Енді келмейміз
Валерий Ткаченко
19 маусым 2025
Бұрын болған пинт емес, қызмет әлсіз, бір сағаттан астам тапсырыс алып жүрді және бұл бос мейрамханада, ас үй нашарлады-ет джерки былтырғы жылы болды-оларды үстелге ұрды. Сыра 2 түрге тапсырыс берді-олар бірдей әкелді. Артықшылықтары - әуе шары бізге кіре берісте берілді.
Камила Султанова
27 қыркүйек 2024
Мекеме, тұтастай алғанда, керемет! Біз оған бірінші рет бармаймыз, сондықтан мен сенімді түрде объективті пікір қалдыра аламын. Ас үй керемет, көптеген тағамдар дәмін татты - бәрі дәмді, бірақ Джем бар - кейде кейбір тағамдар өте салқындатылған түрде беріледі. Олардың стейктері өте ұнайды-шырынды, үлкен және әлі де арзан. Салқындатылған тағамдардан басқа, қызмет көрсетуге ешқандай шағымдар жоқ. Мерзімді түрде, әрине, даяшыны ұстау қиын, бірақ бұл тек сатылған үй. Жалпы, мен дәмді және арзан тамақтанғысы келетіндерге кеңес беремін
Оксана С.
27 шілде 2024
Жазғы алаңда керемет атмосфера. Көңілді балалар даяшылар, жақсы қызмет. Дәмді асшаяндар мен өткір қанаттар.
Лёлик С.
19 қазан 2024
Қорқынышты қызмет! Даяшы сіз айтқан ақпаратты мүлдем қабылдамайды, ал мәзірдегі позициялар арасындағы айырмашылықтарды түсіндіре алмайды. Сыра 20 минут бойы құйылды. Тағамның дәміне қарай максимум 4. Стейктер қатты. Бардың атмосферасы да осындай... Ал бағалар жақсы қымбат барлар деңгейінде. Сондай-ақ, брондау кезінде, төлемнен кейін, олар кешігу 15 минуттан артық брондауды жояды деп жазады (заң бойынша алдымен шарттар келісілуі керек, содан кейін төлем алынады). Брондаудан кейін чат бот өшіріледі, ал көрсетілген телефон нөмірлері бойынша Ешкім жауап бермейді. Енді келмейміз
Artem Popov
9 қазан 2025
Үйдің жанында өте ыңғайлы, жағымды және таза орын, кең мәзір, алкогольдің жақсы таңдауы және әсіресе сыраның қызықты үлгілері бар
Анна А.
25 тамыз 2025
Мен 25 тамызда Гогольге бір пинт түскі ас ішіп, окрошкаға тапсырыс бердім. Ингредиенттерде шалғам, қияр , жасыл пияз және аскөк болды. Негізінен шалғам. Окрошкаға картоп, жұмыртқа, шұжық қосылмайды ма? Мен әкімшіні күдіктендім, ол таң қалмады, бұл окрошка емес екеніне қарсы болмады, мен қатты таң қалдым және көңілім қалды. Олар менен осы "окрошканың"толық құнын алды. Енді мен бұл мейрамханаға аяғыммен бармаймын және ешкімге кеңес бермеймін .
Надежда Лихачева
31 тамыз 2024
Тауық шницелі 5★. Даяшылар да, әкімші де бірнеше рет тамақтанды, олар сұрады: біз өзімізді жайлы сезінеміз бе?! Бізге бәрі ұнайды ма?! Жақсы, әрине, бірақ аздап тітіркендіргіш 😂
Николай Бабич
Тамаша орын, өз қолыңызбен жасалған сыраның үлкен таңдауы және ас үй! Жарайсыңдар.
Ангелина Антониади
24 қыркүйек 2025
Жағымды атмосфера, достармен кездесу орны әрқашан дәмді және жайлы . Сыпайы қызметкерлер, тағамдардың үлкен таңдауы
Аида Абылказы
28 қазан 2025
Жалпы, Питтің мейрамханалар желісі керемет. Асшаяндар Назарбаевта ең дәмді. Жағымды атмосфера. Өте дәмді. Жалпы, бәрі ұнайды. Ескі мәзір ыңғайлы болды
Жазира Джарменова
8 қыркүйек 2025
Барлық супер және дәмді және сусындар керемет Қызмет керемет! Мен мұнда бір жыл бойы тұрақты негізде барамын, бізге өте ұнайды Сыпайы қызметкерлер
Жанна А
13 қыркүйек 2025
Екінші қабаттағы би алаңы ыңғайлы емес,ас үй дәмді, аудитория әртүрлі, орналасуы ыңғайлы
N
Nazugum Kamalova
Өте ұзақ қызмет, екі сағат тамақ күтті Сусындар бір сағат күтті Бөліктер кішкентай
Мила Тучка
7 желтоқсан 2025
өте дәмді лайкияжәне, қызметкерлер сыпайы, қызмет көрсету 10/10, бәрі өте ұнады мен міндетті түрде көбірек келемін
Георгий Ким
12 желтоқсан 2024
Достарыңызбен кездесуге жақсы орын. Ас үй керемет, қызмет керемет. Жалғыз минус-қатты музыка. Музыка ойнап жатса сөйлесу қиын
Adelina Alamanova
31 шілде 2025
Ең жақсы пинт, тамаша қызметкерлер және ең жақсы қызмет, әрқашан көңілді және өте дәмді, өкінбеңіз🎉
Дмитрий Эдильгириев
26 ақпан 2024
Барлығы ұнады. Егер достарыңызбен сөйлесу жоспарлары болса, онда 3 қабатты таңдаған дұрыс. Егер сіз 2 қабатты билесеңіз. Біз 3-қабатта ыңғайлы болдық. Олар асшаяндарға тапсырыс беріп, сыра ішті, тек бөтелке. Мен төгілген нәрсе үшін ештеңе айта алмаймын. Асшаяндар ең жақсы болды.
Андрей Владимирович
22 шілде 2025
Менің сүйікті мекемем. Өте дәмді тағамдар. Сусындардың тамаша таңдауы. Malevicz forever !
Тогжан Кадырова
4 тамыз 2025
Өте дәмді тағамдар әсіресе стейктер қызмет көрсету де жоғары деңгейде болды
Салават Мурзабаев
12 наурыз 2024
Жақсы паб, қызықты және атмосфералық интерьер, дәмді тағамдар мен ішімдіктер, тек белгілі бір уақытта тым қатты бұралып, әңгімелесушіні естуді тоқтататын музыка кедергі келтіреді.
Э
Элла Кремер
14 шілде 2024
Барлығы ұнады, мен даяшыны ұзақ күтуім керек еді, бірақ жұма күні кеш болды, сондықтан кешіруге болады. Біз тағы келеміз, бәрі дәмді және өте қымбат емес.
Вассилиса Абрамова
15 ақпан 2023
Үлкен панорамалық терезелері бар жайлы. Балконмен Весновка мен Гогольге қарайды. Барлығы өзінің атмосферасымен және қызметімен қуанды. Бірақ кеше көңілім қалды. Брондау қарсаңында әкімшіден ғашықтар күніне арналған іс-шара бола ма деп сұрады, жауап иә болды. Нәтижесінде бағдарлама да, қалыпты музыка да, зал да безендірілмеген. Мәйітханада жағдай мерекелік. Онсыз кемпірқосақ емес көңіл-күй бұзылды. Ал ас үй мүлдем нашарлады. Бұрын сарымсақ тұздығындағы мидияларды құлағынан тарту мүмкін емес еді. Ал қазір мидиядан гөрі пияз көп. Олар Махито Бакардидің коктейліне тапсырыс берді, бірақ Бакарди су сияқты ішпейтін сияқты. Досым балыққа тапсырыс берді, мен тағамды бір жарым сағат күттім. Бір адам хугарденге тапсырыс беріп, оны ішемін деп ойлады, содан кейін оған мүлдем басқа сыра әкелетіні белгілі болды. Асеманы қуантқан жалғыз нәрсе-Жақсы қыз, оның клиенттерге деген көзқарасы үшін рахмет.
Николай Волин
3 қазан 2023
Мен осы желідегі үшінші мекемеге барамын және әсерлері бірдей. Бағасы жоғары. Қызмет пайдасыз: мен тағамды 20 минут күттім, содан кейін даяшы келіп, олар тағамды дайындай алмайтынын айтты. Даяшылар үнемі өзгеріп отырады, жауапкершілікті бір-біріне жүктейді. Сондай-ақ, мұндай қызмет үшін олар чектің 10% алады. Тағамның дәмі 3/5.
Alex Palex
23 маусым 2025
Мәзір барлық пинттердегідей, бірақ қызметкерлер өте әлсіз, үнемі телефондарда отырады, бәрін ұмытып кетеді, өте баяу жұмыс істейді.
Максим М
9 маусым 2024
Пинт бұл жақсы сапалы сыраны пинттермен дәнекерлеу кезінде өте жақсы жеуге болатын орын, керемет атмосфера мен керемет көңіл-күй бар орын ! Мұндай бақытты жіберіп алмаңыз)))!!!
О
Олжас Батырбеков
28 желтоқсан 2024
Компания үшін жақсы орын, ас үй және алкогольді таңдау жеткілікті!
Asel Adilbekova
Мен бұл мекемені жақсы көремін, ас үй мен сыпайы қызметкерлерді жақсы көремін.
Adeliya Tabuldinova
6 шілде 2025
Көңілді уақыт өткізу үшін тамаша орын . Ас үй 5+, ҚЫЗМЕТ КӨРСЕТУ 5+, атмосфера 5+
Arman Arenbayev
20 қыркүйек 2024
Кешті өткізу үшін жақсы орын. Дәмді тағам, жағымды атмосфера, жағымды қызметкерлер.
Кристина
16 желтоқсан 2022
Өте жақсы қызмет! Даяшы Дима қызмет етті, өте сыпайы! Содан кейін менеджер келді. Маған бәрі ұнады ма деп сұрадым. Енді ас үй: Аспаздарға ерекше рахмет!!!! Барлығы өте дәмді!!!!! Бармен де бөлек құрмет! Коктейльдер дәмді етеді! Міндетті түрде қайта ораламын! Мен бәріне кеңес беремін!
Азамат Азаматулы
23 қыркүйек 2025
Мен үстелге тапсырыс бердім, оны мүлде отырғызбадым, мәзірді жарты сағат күттім, соңында ойымды өзгертіп, кетіп қалдым
О
Оксана Осадчук
8 маусым 2024
Керемет орын, Дәмді, стильді. Жылдың кез келген уақытында және жазғы алаңда жағымды. Бұрынғы ауланы бұзған қашықтық, біз қатты ренжідік
Анонимді пікір
29 сәуір 2020
Нағыз дәмді кебаб, пицца, және, әрине, сусындар мен тағамдардың алуан түрлілігі. Өте мейірімді қызметкерлер! Ғимарат ішінде де, сыртында да керемет безендірілген. Мен бәріне сол жерде уақыт өткізуге кеңес беремін) айтпақшы, мен туған күніме осы кафені таңдар едім!
Alexey Lyan
26 қаңтар 2023
Дәмді тағам, тамаша қызмет, тамаша қызмет, жайлы және тамаша орта, олар қанша рет отырды, ешқашан көңілін қалдырмады, кеңес беремін, өте жылдам қызмет
Бану Алимова
Студенттік кезден бастап мекемеде демаламыз, әрдайым атмосфералық, жайлы, дәмді!
Тимур Савченко
7 қазан 2025
Жақсы атмосфера мен сыра, ас үй керемет емес
Asad
3 желтоқсан 2025
Қызмет орташадан төмен. Тағамның бәрі дәмді емес. Бөліктер ақшаға тұрарлық емес. Кальян ащы. Атмосфера жаман емес. Бірақ контингент онша емес.
T
Temson Design
18 қыркүйек 2025
Барлығы дәмді. Сыпайы қызмет көрсету. Жүз рет болды, ешқашан проблема болған емес
Дамир Наурозбаев
12 қыркүйек 2021
Екінші қабат ең шулы. Егер сіз билегіңіз келсе, онда сізге қажет, бірақ сыра ішіп, ол жерде сөйлесу мүмкін болмайды. Әңгімелесу үшін бірінші және үшінші қабаттар қолайлы. Ал жазда жаз, бірақ жаздың орналасуы ең жақсы емес
Михаил Коломин
19 желтоқсан 2021
Бәрі ештеңе болмас еді, бірақ бір нәрсе бар, бірақ кальян. Ас үй, музыка сияқты барлық нормалар болды. Бірақ содан кейін олар қонақтарға кальян ұсына бастады, біраз уақыттан кейін тәртіп сақшылары келді және табиғи түрде темекі шеккендерге айыппұл салды, бұл барлық сезімдерді сұрады және кешке Көңілді болуды тоқтатты
BAKHT ABDRAKHMET
9 шілде 2022
Деңгей жақсы. Сыртқы және интерьер жақсы. Бағалар әлсіз емес. Нормалардың қызметкерлері. Тітіркендіргіш емес, бірақ сыпайы. Егер біз бір тиынды санамасақ, отыруға және кетуге болады. Жалпы, бәрі деңгейде. Дизайн да шағым тудырмайды.
Евгения М.
6 қазан 2025
Дәмсіз. Ұзақ қызмет көрсету . Түскі асқа бардық-маған ұнамады.
Данияр К.
Өте керемет орын және бағалар тістемейді, әр демалыс сайын достарымызбен бірге жүреміз
Milan Terechshenko
14 қараша 2021
Баға мен сапаның арақатынасы жаман емес, бірақ тағамдар сыра сияқты көп нәрсені қалайды, тым көп қуырылған және алғашқы балғындық емес. Мысалы шешен. Ия, және контингент, кейде мәдениетсіз және жеткіліксіз ұшады
Сухраб Иминджанов
13 қараша 2024
Ең жақсы мейрамханалар желісі. Өте дәмді тағамдар, тағамдар, кофе 😋 😋 😋 ең жоғары сапалы қызмет рек мен бәріне өзім ұсынамын!
KSi
17 шілде 2020
16.07.20 осында болды, маған қызмет өте ұнайды, өте дәмді және жайлы. Қызметкерлер Батырлықпен бетперде мен қолғап киеді, дене температурасын бақылайды және барлығынан кіре берісте қолдарын дезинфекциялауды сұрайды. Жақсы даяшылар, әкімші және San бақылау қызметтері. Нормаларын Жақын арада қонаққа келуді күтіңіз 😉 👍 🏻
Ирина Югай
6 ақпан 2024
Шулы, көңілді, түрлі музыка ойнайды, көбік пен дәмді тағамдар көп.Бағалар орташа.
Александр Наливайко
21 шілде 2024
Жалпы, мекеме жақсы, бірақ даяшылар ұйқы шыбындары сияқты ұзақ күтті , бірақ дәмді болды .