Pingwin premium

Asem Kurmanbekova
7 сәуір 2025
Өте жақсы нәтиже көрсеттім осы жерде боулинг ойнап, маған ұнады
Азамат Джанибеков
Кабинасы жақсы,тамағыда керемет пенгвин деген пивосыда жақсы боллинг тегін 1 сағат ойнадық
Azat Sagyngali
25 ақпан 2025
Жақсы жер!
Қ
Қуатбай Есімбетов
14 тамыз 2025
Ж а қ с ы .Р е с т о р а н. Т а ғ а м д а р ы д ә м д і
У
Утесинов
Астанада демалуға жақсы орын. Жағымды атмосфера, жолдар жақсы жағдайда, бәрі біркелкі жұмыс істейді. Қызметкерлер сыпайы және сұрақтар туындаған жағдайда тез көмектеседі. Достарыңызбен және отбасыңызбен келу ыңғайлы. Таза, жайлы, сіз кешті тыныш өткізіп, демалуға болады. Жағымды әсерлер қалды, біз тағы келеміз.
Л
Ляззат
Пингвин боулинг орталығында балалармен бірге болды. Ойын-сауық керемет, караоке қуантады, бірақ ас үй мен бағалар мың есе өсті! Құрметті хосттар, назар аударыңыз. Отбасылар үшін мұндай орындар қажет, бірақ мен тамақ балалардың ойындары мен күлкілері сияқты қуаныш болғанын қалаймын.
Тимур А.
5 тамыз 2025
Бұл мекемеде алғаш рет әріптестерімен боулинг ойнады. Мен сізге қалай екенін айтамын. Артықшылықтары: әдемі интерьер, ыңғайлы тұрақ, мейірімді қызметкерлер, аяқ киімді өз бетінше таңдау, жанды дыбыс (біз оны естіген жоқпыз, бірақ топ үшін алаң бар), Кемшіліктерінен: бұл қашықтық, бірақ егер Сіз дұрыс жолды таңдасаңыз, ескі қала орталығына 20 минут ішінде жете аласыз, менің ойымша, мәзірдің бағасы орталықтағы мекемелерге қарағанда сәл жоғары, тітіркендіргіш жарнамалары бар панорамалық экрандар, олар аздап алаңдатады. Жалпы, осыған қарамастан, мен осы мекемеге баруды ұсынамын.
Оксана Хусаинова
24 қазан 2025
Керемет мекеме, демалысты жоспарлау үшін алдын-ала брондау жасаңыз. Әуесқойларға боулинг ойнау рахат әкеледі, кім билегенді ұнатады жанды музыканы тамашалай алады, бар вип стендтер онда сіз компаниямен демалып, караокеде ән айта аласыз. Дәмді ас үй сіздің үстелдегі жағымды демалысыңызды толықтырады. Сондай-ақ, залда әдемі безендіру сіздің фотоңызды безендіреді.
НАДЕЖДА Лапина
25 шілде 2025
Мейрамхана жайлы атмосферамен және ұқыпты қызметкерлермен таң қалдырды. Тағамдар тез ұсынылды, бәрі жаңа және дәмді болды. Маған әсіресе салат пен десерт ұнады. Бағалар қолайлы, интерьер заманауи. Достық кездесу үшін де, кешкі ас үшін де тамаша орын. Міндетті түрде қайта оралыңыз.
D
Didar Amandyk
30 тамыз 2025
Достар тобына да, отбасылық демалысқа да қолайлы. Уақыт зымырап өтіп, позитивті және жақсы көңіл-күймен зарядталды! Кешті көңілді өткізуге тамаша орын.
Инабат Мейрам
23 маусым 2025
Боулинг өте кең-Жолдар көп, тіпті ең жоғары уақытта да орын жеткілікті. Қызметкерлер бизнесті жақсы біледі: тек қызмет көрсетіп қана қоймай, лақтыру техникасы бойынша пайдалы кеңестермен бөліседі. Азық-түлік аймағы да үлкен, бірақ қатты музыка ойнаса, дастархан басында тыныш сөйлесу қиын. Бірақ екінші қабатта жеке кабинеттер бар-ол тыныш, сіз жеке ортада отыра аласыз.
Индира Адасбаева
2 жол бірнеше рет ілулі тұрды, сонымен қатар доптар бірнеше рет кептеліп қалды. Ас үй дәмді, бірақ бағасы орташа деңгейден жоғары. Әкімші клиенттерге көмектесуге тырыспайды, немқұрайлы, даяшылар жақсы
Марат Кусаинов
20 шілде 2025
Ас үй жақсы, бәрі дәмді, қызметкерлер сыпайы, бәрін бірден көрсетеді түсіндіреді. Атмосфера жанды, мейірімді, жайлы орта, олар кабинаны алды, бәрі керемет. Жанды музыка, балалар жақсы ән айтады. Мен кемшіліктерді таппадым, әрине іздеген жоқпын)
Руслан Халимбеков
13 маусым 2025
Мекеме жоғары деңгейде. Әр түрлі сұраныстар мен компанияларға сәйкес келеді. Сіз боулинг ойнай аласыз, кальян шегуге болады, сіз билей аласыз. Кемшіліктердің бірі-бұл бір үлкен зал, бұл би алаңындағы музыканы барлық әңгімелерді өшіреді. Демалыс аймағы жетіспейді
Рашит
22 қыркүйек 2025
Керемет қызметкерлер, жауапты және сақтық шаралары. Жақсы ас үй. Кабинаны брондау үшін алғыс ретінде боулингтің бір партиясы жақсы идея. Бір кемшілігі, жақсы дыбыс оқшаулау емес. Кейде жалпы залдан қатты дыбыстар есік арқылы өтеді.
Anna Marsal
5 қазан 2025
Бұл достарыңызбен, отбасыңызбен уақыт өткізуге, кешті тойлауға немесе жай ғана көңіл көтеруге тамаша орын. Өте жағымды атмосфера, стильді, білікті және сыпайы қызметкерлер, өте жақсы тамақтану және тамаша қызмет көрсету және ұйымдастыру! Қызымның туған күнін тойлағаныңыз үшін көп рахмет, бізге бұл өте ұнады!
Түпнұсқаны көрсету
Аружан Бвзарбай
13 қараша 2025
Өте керемет мекеме! Олар туған күнді атмосфералық және көңілді атап өтті, бәрі керемет өтті! Керемет жеңілдіктер мен караоке жалға берілмеді, бәрі ойластырылған! 🎤 Қызметкерлер де керемет мұқият және мейірімді ❤️
Мадина Тагабердина
9 маусым
Атмосфера керемет, интерьер өте ұнады, жанды музыка, жақсы қызметкерлер және бүкіл тағам өте дәмді және қанағаттанарлық, зал керемет, жалпы супер суп
Диана Уваева
7 қазан 2025
Тамаша боулинг, караоке, дәмді тағамдар, жақсы қызмет көрсету, келуге кеңес беремін 👍 🏻
D
Diana Nurgali
Олар осы мекемедегі әріптестерімен демалып, ас үй мен ойын-сауық бағдарламасына риза болды. Бір "бірақ", қызметкерлерді шақыру өте қиын. Мұнда ораламыз ба?! Сөзсіз
Маргарита Алиева
27 қаңтар 2025
Тамаша орын, кең, таза, даяшылар Мұқият.Боулинг пен би алаңы мен караоке бір жерде болғаны ыңғайлы, Мен мұнда тағы бір рет ораламын .
Айшат Самаратова
10 желтоқсан 2025
29 қараша, мен туған күнімді атап өттім. Бұл өте керемет болды плат ВИП платинаның өзі таза, жайлы және жеке ванна бөлмесі болды 🫶 🏻 қызметкерлер өте жақсы болды, әсіресе мен романы атап өтемін, сыпайы және жауапты адам 😎 рахмет, pingwin premium қызметі үшін, өте дәмді тағам және атмосфераның өзі 😘 🥹
Samat Sagyndykov
30 желтоқсан 2025
Өте қызықты орын! Боулинг те , жай ғана уақыт өткізуге арналған орын да, ас үй ішіндегі атмосфераны жақсы көрді. Отбасылық демалысқа да әріптестерімен де қолайлы ✊ 👍
Sultan Sadik
18 тамыз 2025
Өте атмосфералық, вайбалық орын! Ұжыммен тамаша уақыт өткіздік. Ас үй қызметкерлеріне дәмді тағамдары үшін ерекше рахмет. Ұйымдастырушыларға да үлкен рахмет мекеме!!!
Асель Н.
24 қазан 2025
Безендіру, қызметкерлер, ас үй барлығы беске арналған. Менің бакалавр кешімді осында өткіздік, әкімші мен қызметкерлер барынша мұқият және сыпайы болды
Бахтияр Жумагалиев
16 тамыз 2025
Туған күн өте дәмді және көңілді болды үлкен қызмет көрсетушілерге рахмет.
Наталья Рязанова
17 тамыз 2025
Астанадағы қызықты орындардың бірі. Мереке атмосферасы және кіреберістен бірден жүргізіңіз. Боулинг, музыка, джаз бенд, караоке, темір ұстасы - бәрі керемет. Бағалар орташадан жоғары, сондықтан мұнда демалу үшін төлеуге дайындалыңыз.
данил хомко
7 қыркүйек 2024
16 жолақты үлкен боулинг залы. Қызметкерлер кәсіби, олар сізге доптар мен әртүрлі трюктерді қалай дұрыс лақтыру керектігін айта алады. Мейрамхана бөлігі де өте үлкен, бірақ егер музыка белсенді ойнаса - жай сөйлесу жұмыс істемейді - қатты. Бірақ екінші қабатта сыртқы дыбыстың көп бөлігін оқшаулайтын бірнеше VIP кабиналар бар. Ең "көп емес" - бұл мейрамханалар. Студенттер мен "қымбат емес" деп іздейтіндер бұл жерде қымбат болады (немесе үйде тамақтанып, тойып келіңіз))))
Gauhar S.
Сізде жаңа жылға арналған шағын корпоратив бар. Бұл өте көңілді болды, боулинг ойнады, салқын жанды музыкаға биледі. Барлық қызметкерлерге рахмет
Яна Елькина
28 тамыз 2025
Керемет музыканттар, тірі қойылым . Кабиналарда ыңғайлы, таза Кешті өткізуге арналған керемет орын, атмосфералық, досыңызды басқалармен құттықтады, мекемеден жүлдегер әкелді, рахмет!!!
Baubek Sabyrov
22 қазан 2025
Супер мекеме! Жолдар таза, шарлар мен етіктер өте жақсы жағдайда. Әрқашан мейірімді қызметкерлер мен жанды музыка. Біз караокеде жиі боламыз😎 Жүруге тұрарлық, серуендеуге тұрарлық🙌
Дияз Махатов
9 желтоқсан 2025
Тамаша орын, атмосфера керемет. Шағын корпоративтік - техникалық қызмет көрсету, 👍 🏼 деңгейіндегі ас үй жанды музыка жеке алғыс. Жалпы супер уақыт бұрын өткізілді
Sandugash S
8 қыркүйек 2025
Жақсы орын, караоке мен боулинг бар, сіз тірі қойылымдарды тыңдай аласыз, билей аласыз. Жалпы, маңызды оқиғаларды атап өту ыңғайлы.
Азиз Аметов
19 маусым 2025
Астанадағы ең үздік боулинг. Қызметкерлер әрқашан сыпайы, тағамдары дәмді. Қызмет-қаладағы ең жақсылардың бірі.
Жомарт
9 қазан 2024
Барлығы супер, тағам дәмді, 4 плюс қызмет. Боулинг керемет. Жалғыз минус: біздің жол бұзылып, 50 минутты қайта іске қосуды күтті, бұл уақытта балама үшін ештеңе ұсынылмады және біз ақымақ отырдық.
Sergey Kochetkov
28 қазан 2024
Керемет орын, лайықты коктейльдер жасай алатын лайықты бар. Өте дәмді түрлі тағамдар. Бұл жер жағымды таң қалдырады, қала орталығындағы мұндай деңгейді табу қиын, бұл шетінде емес. Мен ұсынамын.
Айгуль Ж.
29 маусым 2025
Қызмет өте жақсы, бәрі дәмді, басқа қыздары атап өтті, көңілді болды, атмосфералық жағдай, өкінішке орай, даяшының аты есімде жоқ, маған өте ұнады
Тимур Г.
18 желтоқсан 2025
Керемет мекеме, өте дәмді ас үй, қызмет көрсету және атмосфера биіктікте, бірақ бұл үшін төлем аз емес
Shamshi
8 шілде 2024
Қапталған мекеме! Бұл жерде жұлдыздардың қойылым деп аталатынын Білмедім, жағымды таң қалдым! Балалар соған барыңыз! Техникалық қызмет көрсету мұнарасы! Атмосфера керемет ! Тек жоғары ойнаңыз, мен шынымен ұтылдым бірақ бұл менің ойымды өзгертпейді бұл боулинг қаладағы ең жақсы!🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 Әдемі даяшылар, менеджер жауапты, әрқашан көмектеседі, боулинг операторлары әрқашан ақауларды бақылайды және уақытында жояды! Жалпы сізде бірінші болды бірақ соңғы емес .
Рустам Убишев
21 тамыз 2025
Тамаша боулинг клубы, өте қызықты уақыт өткізді шарлардың үлкен таңдауы, ыңғайлы аяқ киім, тіпті ас үй өте қуанышты болды Тағы бірнеше рет оралуды ұмытпаңыз
Сауле Ожанова
9 тамыз 2024
Әріптестерім екеуміз корпоративтік кеш өткіздік. Ауа-райы өте жаңбырлы болды. Шатырдан су тамшылап, қызметкерлер сүрткіштермен жүгірді. Жолдарда мезгіл-мезгіл біреу құлап, сырғып кетті. Егер жаңбыр болмаса, онда бұл жер өте әдемі, жайлы. Айтпақшы, жаңбыр кезінде аудан да суға батады. Көлікке дейін жүзуге тура келеді .
Сауле Мамбетова
12 қараша 2024
Орын Жаңа, өте жақсы уақыт өткізді, ас үй 10-нан 7-де. Қызмет жақсы, барлығы тез әкелді, қызметкерлер жеткілікті. Біз ойнадық, ән айттық, биледік)))) және 3-ке дейін жақсы жұмыс істейді.
Айдар Айтмагамбетов
16 мамыр 2025
Керемет мекеме, атмосфералық, дәмді тағамдар, жоғары қызмет, жанды музыка, керемет боулинг
Нурлан Орынгалиев
9 қыркүйек 2025
Орын жақсы, Жалпы алғанда, сіз бір жарым сағат ішінде ала аласыз және бұл максимум. Ас үй өте ұзақ, тапсырыстар қабылданады және кейде жоғалады. Боулингтің жұмысына қатысты сұрақтар жоқ бәрі ойдағыдай жұмыс істейді .
Кенжебек Б
23 желтоқсан 2025
Олар жақсы жүрді, мен мекемені жоғары деңгейде санаймын!қызметкерлерге үлкен Рахмет!Атмосфера от!ас үйге де бәрі ұнады!
Гульмира Мустафина
25 қаңтар 2025
Атмосфера өте жағымды, бізге өте ұнады! Тағам дәмді, интерьер ерекше
гульмира м.
Қымбат, өте қымбат. Негізсіз қымбат. 12 адам 500 мыңға жуық төледі. тұжырымдама жаман емес. 5 адамға арналған ет жиынтығы-74990 ((((
Денис Крюков
15 маусым
Боулинг жаман емес, кейде ол мылқау және қатып қалады жол және шапшаңдық жүйесі де жоқ. Бар бар сияқты, сыра бірдей.
Айдана Токтасын
21 қыркүйек 2025
Бәрі әдемі болды. Жаңа жылды ұжыммен бірге атап өттік. Караоке Али, боулинг сіз өте ыңғайлы нәрсені таңдайсыз. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Maria Trunova
20 шілде 2025
Мен өзімнің жағымсыз тәжірибеммен бөліскім келеді Пингвин. Біріншіден, ойынның 2 сағатын алдын-ала төлеуді заңсыз сұрады, екіншіден, біз оларға заңға сілтеме бергендіктен, біздің брондауымызды жойдық