Phaeton

Дмитрий Хатитовский
29 қыркүйек 2025
Сіздің көлігіңіз үшін қажет нәрсенің бәрі бір жерде орналасқан бағасы, сапасы, қызмет көрсету және ҚР барлық өңірлері бойынша жеткізу
П
Павел Ятманов
25 ақпан 2020
Мен оларды немен салыстыратынымды да білмеймін. Бұл үлкен қоймасы бар дүкен бе, әлде сату менеджерлері бар үлкен қойма ма... Барлық бөлшектер мен шығын материалдарының бағасы нарықтық бағадан төмен. Ассортимент жай ғана ақылсыз, тіпті түпнұсқа/телнұсқа бойынша. Менің жанымда жігіт 5000 теңгеге Ауди А4 пешінің радиаторын сатып алды. Ол қоймадан қорапта жаңа қосалқы бөлшекті алып шықты. Менің ойымша, қалада сауда жасайтындардың бәрі осында алады. Егер сізде бөлшектер қажет болса және жеткілікті уақыт болса, онда сіз осындасыз. Егер сіздің жеке үй-жайыңыз, жеке кәсіпкерлігіңіз, шағын капиталыңыз және машиналарға деген құштарлығыңыз болса, онда сіз өз дүкеніңізді ашып, ақшаңызды қатырмай, олардың қоймасынан жұмыс істей аласыз.
zackirov-cam
29 шілде 2025
Қосалқы бөлшектер әрқашан қол жетімді менеджерлер әрқашан кеңес береді және көмектеседі
Мирас Койчибаев
18 сәуір 2022
Барлығы қоймада болды, салыстырмалы түрде тез жиналды. Кемшіліктердің ішінен тапсырыс беру кезінде менеджермен бірге тізім бойынша бәрін тексеру мүмкін болмады. Олар жай ғана үлкен қорап пен доктар берді, дейді қол қоюшылар. Жалпы, жақсы компания. Ұсынамын!
Нурсултан
21 қазан 2019
Ең жақсы тәжірибе. Мен Mitsubishi outlander XL-де амортизаторларды алдым, бағасы of-тен екі есе арзан болды. Дилер және карситиге қарағанда 1,5 есе арзан. Жапониядан келген бөлшектер қорапқа, жүкқұжатқа, чекке, 1,5 жылға кепілдік кітапшасына салынған. Тұрақты клиенттерге жеңілдіктер.
Валерий Титов
7 маусым 2025
ҚР-дағы ең ірі қосалқы бөлшектер дистрибьюторы. Бір айдан асатын кейбір тапсырыс бойынша позициялар нашар тамақтанды. Қол жууға арналған Паста олар өте жақсы тамақтанды. Уфи деп аталады.
***** *****
18 сәуір 2022
Мүмкін дүкен және қалыпты және бөлшектер бәрі бар, бірақ мұнда қызмет толық ..... 40 минут менеджерге жету үшін тұрды, кім кітап оқиды, кім тик токта отырады, бір Константин сату менеджері өте сауатты және жеті үшін жұмыс істейді, ол сияқты, олар сізге дүкен рейтингін береді және көтереді, сәттілік
Сергей К.
3 желтоқсан 2019
Қайырлы күн. Сізден бухгалтерлік бағдарламаңызға түзетулер енгізуіңізді сұраймын, онда мен шамамен бір сағат уақытымды жоғалтып алдым және идея бойынша мұндай жағдайда кез-келген кездейсоқ клиент тексеруші ұйымдарға жүгінуге құқылы және сіздің компанияңызға айыппұл салынады. Себебі, мен Сергей к. 2019 жылғы 1 желтоқсанда № p0000896685 тапсырысты Алматы қ. Бұқтырма к-сі, 4а қоймасынан алып кететін онлайн дүкенде рәсімдедім. Сол күні (1 желтоқсан) сағат 10:50-де "мен тапсырысымды қай уақытта аламын?", мен оған жауап алдым: бүгін (1 желтоқсан) қойма 15 сағатқа дейін тапсырыс береді, Сіз тапсырысты басқа күні ала аласыз. (Әңгімеден мен Төлеген тапсырысты бірнеше күн ішінде онлайн режимінде алсам, ешқандай айырмашылық болмайтынын түсіндім). 3 желтоқсанда мен тапсырысымды алуға келгенде, маған сыпайы түрде жауап берді, менің тапсырысым (мен оны 1 желтоқсанда төледім) жойылды және қызметкер қазір оны қайта жасайды және мен оны аламын. Тапсырыс жасағаннан кейін маған күту залына бару ұсынылды және тек 40 минут күткеннен кейін, менен кейін келген бірнеше клиенттеріңіз тапсырыстарын алғаннан кейін Мен сіздің операторларыңызға бардым, олар жауап алды олар қазір қоймаға қоңырау шалады. Мониторда 20 минуттан астам уақыт бойы менің тапсырысым "дайын"деген ақпарат жарқырап тұрғанына қарамастан. Тағы 10 минуттан кейін маған "Мен Төлеген 100% тапсырыс үшін қосымша ақы төлеу" 20 теңге ұсынылды. Біраз уақыттан кейін мен тапсырыс алдым. Мен қосымша төлемді сақтау ақысы ретінде немесе қалай түсінемін және мұндай жағдай неге пайда болды ???? Сізден бухгалтерлік бағдарламадағы ақауларды анықтауды және жоюды сұраймын!!!! Сіздің уақытыңыз бен ақшаңызды бағалайық және клиенттерге де солай қарайық!!!! Құрметпен және ізгі тілектермен Сергей к. Мен мұны сізге жеке жазар едім сайттан электрондық пошта мекенжайын таба алмадым.
Андрей Андреев
26 қазан 2022
Ішінде бәрі жақсы және әдемі. Бөлшектердің үлкен таңдауы бар. Бірақ олар қанша уақыт тапсырыс береді! Бұл туралы бірдеңе істеу керек!
Стас Хабибулин
21 шілде 2022
Бұл өте ыңғайлы орын емес, жалпы қызмет жақсы ыстық болған кезде салқын және керісінше.Олар тез жұмыс істейді, ешқандай ескертулер табылған жоқ.
Максим Клименчук
20 қазан 2024
Үлкен ассортименті зап.бөлшектер мен майлау материалдары жақсы бағамен!!👍🏻👍🏻
Серикбай Господин
16 желтоқсан 2022
Ең алдымен, мен оларға қосалқы бөлшектер үшін жүгінемін... тамаша қызметкерлер... жоғары сапалы бөлшектерді таңдайды
Виталий Поляков
27 шілде 2021
Керемет қызмет, керемет шеберлер. Орташа бағалар, қызметтердің кең спектрі. Жалпы-тамаша қызмет көрсету орталығы!
Мартынов Игорь
20 ақпан 2020
Қажетті бөлікті табыңыз. Олар кеңес берді, айтты. Бөлшектерді таңдау өте үлкен. Қызмет биіктікте. Жарайсыңдар!
Катерина К.
26 қазан 2025
Барлығы керемет! Сыпайы қызметкерлер. Жылдам және ыңғайлы.
tochka_r
28 шілде 2020
тамаша таңдау, төмен бағалар, тапсырыс бойынша бөлшектерді сатып алу кезінде қолайлы мерзімдер
Роман
30 желтоқсан 2020
Керемет дүкен! Жақсы таңдау! Кең ассортимент! Қызмет жақсы деңгейде!
Энвер Абибулаев
14 наурыз 2025
Өндірістік алаңдардың жобасы қаншалықты ойластырылған болса, мен кәсіпкерлерді экскурсияға шақыруым керек сияқты . Өте сауатты жоба, бірақ бір ескерту бар - аумақтағы асфальт төленуі керек …
Дмитрий В.
8 желтоқсан 2024
Көптеген бөлшектер. Бірақ ұзақ қызмет көрсету
Asqar Omarbek
17 қаңтар 2022
Қала бойынша ең қолайлы баға, бөлшектерді таңдауға арналған жылдам қызмет.
Анастасия
20 тамыз 2021
Олар машинаны безендірді. Компания қызметкерлері жақсы кеңес берді. Тез қызмет етті.
Дмитрий Забиякин
21 қаңтар 2020
Сауатты менеджерлер. Бай ассортимент. Төмен бағалар.
София И
16 қыркүйек 2024
жақсы қойма, көптеген бөлшектер
Наджибулло Кувватов
19 ақпан 2024
Бұл бірнеше рет болған жоқ , қызметкерлер сыпайы, бірақ кейде ұзақ күтуге тура келеді
M
Makhabbat O.
23 қаңтар 2023
Николай мужик топ! Сыпайы және әрқашан барлық сұрақтарға жауап береді. Бағалар барабар.
Roman
8 наурыз 2021
Бөлшектердің жақсы таңдауы, баға / сапа қатынасы.
Василина Вальтер
8 қыркүйек 2019
Бәрі жақсы техникалық қызмет көрсету, тек ескі машиналарда ешқандай бөлшектер жоқ.
Илья Рязанов
1 сәуір 2020
Автокөлік бөлшектерінің ең кең ассортименті. Қызмет жоғары деңгейде. 👍🏻
Л
ЛеГо
17 сәуір 2022
Бөлшектер мен майлау материалдарының отандық таңдауы.
Иван Сафонов
Бәрі жақсы!
Толыбай Якубов
27 шілде 2022
Сапа жұмыс жағымды қызметкерлер биіктікте қызмет көрсету
Denis
26 шілде 2021
Сапалы бөлшектер, жақсы қызмет. Бағалар қуантады.
Антон К.
12 сәуір 2020
Жақсы бөлшектер мен майлардың жақсы бағасы
Олеся Чумакова
20 тамыз 2025
Клиенттің керемет қызметі!
Андрей Веселый
2 мамыр 2025
Жақсы компания
KakosZ
7 тамыз 2020
Олар тез арада тапсырыс берді. Бағалар өте жақсы.
Дмитрий
23 сәуір 2021
Керемет қымбат емес жүз және қосалқы бөлшектер! Нағыз кәсіпқойлар! Ұсынамын!
Иван Иванов
14 қараша 2025
Сұмдық
Roman K.
25 ақпан 2020
Жоғары деңгейлі дүкен. Қызметкерлер таңдалды керемет. Сізге сәттілік пен өркендеу.
елеусиз алдибеков
28 наурыз 2025
Керемет
500 Bloggers RU
16 қазан 2019
Жеткізу бөлшектері. Егер сіздің жүзіңіз болса, онда бұл орын сізге өте қолайлы.
Александр Т
27 қазан 2022
Логикалық тұрғыдан алғанда, бұл * * * * * түпнұсқа бөлшектер - бұл автомобиль брендінің белгішесі бар бөлшектер. Мұндай белгішелері бар бөлшектердің жартысы жалған екендігі - оларға мән бермейді
Жомарт Сатаев
6 желтоқсан 2024
Жақсы компания!
sergey v.
19 қазан 2024
Тек жақсы!
Адам Адам
1 қыркүйек 2024
Оларға арналған автомобиль бөлшектері үшін😁
Рим
12 желтоқсан 2021
Фирма не қажет. Анық түсінікті. Көтерме саудада жеке тұлғалармен жұмыс істемейтіні өкінішті.
Ринат М.
17 наурыз 2019
Мамандардың тамаша командасы, біз олармен көптеген жылдар бойы жұмыс істедік
boris denisov
27 наурыз 2020
Автокөліктің барлық түрлеріне арналған бөлшектер.
Алексей ларионов
3 тамыз 2020
Мұнда сіз көлікке қажет нәрсенің бәрін таба аласыз
M
Men G.