Percorso

Мәзір
Жаңалықтар
Марапаттар
Ultima Guide-қа кіреді
Яндекс нейрондық желісі көмегімен жасалған алғашқы мейрамхана гиді

Екатерина Витковская
Бұл махаббат ! Барлығы өте дәмді, әдемі, музыка өте нәзік және тым қатты емес! Мен бұл жерге оралғым келеді. Барлық кіріспе бойынша ең жақсы орын ♥️♥️♥️пармезан мен тунец соусы қосылған гүлді қырыққабат барлық мақтаулардан жоғары! Бұл зеңбірек !
captcha
10 маусым 2025
Өте атмосфералық орын! Вайбтан ас үйге дейін. Біз көптеген позицияларды сынап көрдік, тәтті тістер десерттерге қуанады! Өте дәмді! Сыпайы, жағымды және шыдамды қызметкерлер!
Y
Yevgeniya Yevgeniya
29 тамыз 2025
Әдемі және жайлы орын! Жылдам, ыңғайлы және қарапайым қызмет, дәмді тағамдар және жағымды атмосфера! Қайта оралу ❤️
Валерия П.
23 наурыз 2025
Қаладағы ең жақсы пицца, өте дәмді тағамдар. Тамаша қызмет, сыпайы қамқор қызметкерлер. Жақында мәзірде дәмді балмұздақ пайда болды, балалар оны өздері жасайды. Мен баруды ұсынамын.
Анель Нуридин
22 шілде 2025
Тамаша ас үй, жақсы қызмет Мен мұнда тек паштет пен фокачия үшін келуге дайынмын. Ал, олардың деңгейінде пицца бар. Мен ұсынамын
Нурали Утешев
16 мамыр 2025
Ең жақсы шынайы итальяндық тағамдар. Алматыдағы ең жақсы Пицца. Сондай-ақ, лазанья-бұл ертегі. Сондай-ақ өте ыңғайлы зал. Мен сізге баруға кеңес беремін
Асель Б.
Жағымды атмосфера, тыныш және жайлы. Біз пицца мен паштетке тапсырыс бердік, өте дәмді, кеңес береміз.
Ivan Maggini
20 шілде 2025
Итальяндық ретінде шетелде менің жергілікті тағамдарымды жеу әрқашан қиын, өйткені сіз оның сапасын ешқашан білмейсіз, мен Бұл жерден үлкен үміт күттім Және Gambero rosso сертификатын алғаныма сенімді болдым, бірақ шынымды айтсам, көңілім қалды., мен алған Маргарита пиццасы өте дәмді емес еді, мен оның дәміне қатты ренжідім, кем дегенде даяшылар жақсы болды және атмосфера өте жақсы болды, пиццаиоло жақсы жұмыс істеді, бірақ пеш нағыз форнова легнаға ұқсаса да, электр пеші болса керек, өйткені ол өте дәмді болды. пицца пісіру тұрғысынан "тым мінсіз" болып көрінді Тұтастай алғанда, мен қанша пицца жегенім туралы теріс пікірде болуым мүмкін, бірақ менде аймақта басқа да көптеген пиццалар болды және бұл екіншісімен салыстырғанда тіпті жақсы болмады, менің ойымша, пицца мен ингредиенттердің сапасын жақсарту маңызды болар еді.
Евгения Зайцева
17 мамыр 2025
Бұл өте дәмді, қызмет көрсетудің жоғары деңгейі, әдемі интерьер, мен мәзірдің басқа позицияларын сынап көргім келеді.
Christina Bauer
29 тамыз 2025
Бұл Алматыдағы бірінші орын болды, онда мен қызметтің шынымен керемет екенін сезіндім. Ағылшын тіліне мейірімді және мен алған пицца мен салат өте дәмді болды! Маған сприц те ұнады! Егер Сіз Азиялық тағамдарды жеуден шаршасаңыз, 10/10 ұсынылады.
Станислав Ц
28 маусым 2025
Дәмді итальяндық тағамдар. Минус жұлдыз макаронның атауы үшін "Качо Е пепе" бірақ одан ештеңе жоқ. Бұл классикалық болса да
Artem
9 қазан 2024
Тамаша итальяндық мейрамхана, жақсы пицца, салаттар. Лимонад солай. Бағалар орташадан жоғары, бірақ шектен тыс емес. Баға / сапа қатынасы жақсы деңгейде.
Э
Эльмира Алишер
15 сәуір 2025
Бағалар көтерілді. Әйтпесе, бұл қалыпты жағдай. Қызмет жақсы, пицца өте дәмді. Макарон және равиоли орташа...
Vasily Lebedev
21 желтоқсан 2025
Пицца-баклажан сияқты жоғарғы жағы. Жағымды интерьер және қызмет көрсету.
Natalia Donova
30 қазан 2023
Ас үйден гумус пен паста ұнады Ең маңызды минус-техникалық қызмет көрсету. Даяшы лас ыдыстарды алып тастамай, жаңа тағамдар әкелді, ол өте тар болды. Ол үнемі қозғалуы керек еді, ол өтуі үшін, үстелдегі сәтсіз орын. Десерттер ұнады. Қызмет мейрамхананың осы деңгейінде жұмыс істеуге тұрарлық, мен даяшының жұмысын мүлдем байқамауым керек және кешке ләззат алуым керек, оның орнына үнемі ескертулерге көзім түсіп отырды.
Алексндр К.
6 сәуір 2025
тыныш орта, дәмді тағам және қалыпты мөлшердегі бөліктер. Барлығы ұнады. Баға-сапа қатынасы 👍
Кэтти Кук
8 қыркүйек 2025
Нағыз итальяндық ләззат. Мен гурманмын және дәмді тағамды жақсы көремін, бәрі біріктірілді: сапалы өнімдер, дұрыс итальяндық рецепттер, мәзірдің әртүрлілігі, жайлылық, қызмет көрсету. Өте дәмді, мен осында оралғым келеді.
Nikita B.
Өте дәмді. Пицца мен макарон. Бағалар орташадан жоғары. Қызметкерлер сыпайы және сыпайы. Мен оны өте ұсынамын.
Алексей Григорьев
3 қыркүйек 2023
Өте жағымды және жайлы орын! Сыпайы және мейірімді қызметкерлер! Барлық мәзірлер-мен оны сынап көрмедім, бірақ мен шағын романо салаты мен Дорадо балығын ұсынамын. Өте дәмді және қызықты!
Тарас Михайлов
18 қазан 2024
Өте дәмді. Сынып қызметкерлері. Әдемі интерьер. Баға белгісі Алматы үшін орташа деңгейден жоғары, бірақ оған тұрарлық!
Дарья С.
7 қараша 2024
Тағам өте дәмді! Қонақжай мейрамхана, жақсы атмосфера. Ыдыс - аяқтар өте дәмді, олардың ерекшелігі бар. Мен кеңес беремін!
Мария П.
4 қараша 2024
Көп емес, өте дәмді! Тамаша қызмет! Мен қайтадан келуге қуаныштымын. Десерттер де міндетті түрде сыналады 🫶 🏻
Valeryi Vildanov
24 қыркүйек 2024
Біз бұл мекемеге отбасымызбен ұзақ уақыт бардық. Алматыда ең жақсы пицца бар деп санаймыз! Біз көбінесе үйге жеткізіліммен тапсырыс береміз. Мен ұсынамын.
Романов Александр Владимирович
4 қыркүйек 2024
Ас үй тұрғысынан да, қызмет көрсету және жалпы атмосфера тұрғысынан да объективті үлгілі орын. Алматы мейрамхана ісінің жоғары лигасы.
мадина маканова
9 желтоқсан 2024
Трюфель қосылған ең дәмді пицца және үгітілген жасыл алма қосылған тауықтың төс еті👍 👍 ас үй керемет
Валерий Кумин
10 тамыз 2025
Тамаша ас үй, тамаша қызмет. Керемет кеш үшін рахмет. Алматының итальяндық мекемелерінің жеке тобына
Елена Николаева
3 қараша 2024
Олар мұнда досының туған күнін атап өтті. Қызметкерлер жақсы жұмыс істейді: дәмді тағам, сапалы шарап
Алексей Зайцев
27 шілде 2024
Жақсы итальяндық мейрамхана, шантерелла пиццасы жай ғана от жеді, дәмді тағам және жағымды интерьер
Елена Л.
Керемет ас үй! Жайлы және жайлы атмосфера. Бұл жерді жақсы көріңіз.
Айгуль Балгинбаева
9 сәуір 2024
Мен ұсынбаймын Қызмет өте нашар. Даяшы бос ыдыстарды алып тастамайды, кішкене үстел оған толып кетті Біздің пицца мин 15 барында тұрды, содан кейін ғана біз оған қызмет етуді шештік. Пицца, қазірдің өзінде суық даяшы, табақтың түбіне қол тигізіп, мақтанышпен айтты, жоқ, әлі жылы. Тағамдардың дәмі сізді мұнда қайта оралуға мәжбүр етпейді. Әдемі кеш бұзылды
Леонид С.
7 қараша 2025
Мен бұл жер туралы пиццаның ең жақсысы ретінде естігенім бекер емес. Қамыр жай салмақсыз, өте дәмді! Кешке адамдар көп болмады, бұл бірден отыруға мүмкіндік берді. Қызмет керемет.
313161 Джупанас
29 қазан 2022
Бұл мейрамханада бәрі дәмді. Олар 3 рет болды және үш рет те трюфель пастасы қосылған ерекше пиццаға өте риза болды және ет әрқашан өте нәзік және шырынды. Даяшылар сыпайы және мәзірді жақсы біледі.
Динур Нигматулин
20 желтоқсан 2022
Менің ойымша, бұл мейрамхананың чипі қамыр болып көрінді - бұл сіз таңдаған барлық нәрсе, мейлі ол пицца, макарон және т. б. шартты түрде сіз тапсырыс беретін барлық кондитерлік өнімдер жоғары деңгейде болады.... Бірақ бұл мен тырысқанның бәрі назардан тыс қалуы керек дегенді білдірмейді… Аспазға көп рахмет! Шын жүректен таң қалдырды.
Igor K.
11 қазан 2023
Өте жағымды орын, үш рет кешкі ас, қызмет жоғары деңгейде. Ас үй керемет. Теңіз өнімдері бар Пицца мақтауға тұрарлық. Жеміс шайлары +++
Ирина Е
19 наурыз 2025
Жақсы қызмет, қызықты мәзір, бірақ Италия алыс.
Илья С.
5 қаңтар 2024
"Свинтус сияқты басылды" Керемет қызмет, таңғы ас-бұл жай ғана зеңбірек, мен картоп гратині мен панцероттаға кеңес беремін. Сондай-ақ таңқурай-личи лимонады
Андрей Чернов
29 маусым 2025
Керемет және дәмді орын, өте дәмді пицца және менің ұсынысым кофе қосылған тирамису алыңыз ! Бұл жоғарғы. Жігіттер осылай ұстайды.
L
Lakisha E
18 желтоқсан 2023
Тамаша сапалы тағам! Авокадо мен зәйтүн қосылған Салат дәмді бастама болды, ал лазанья мен бұрын қолданып көрген ештеңеге ұқсамады. Біздің даяшы осындай шыдамды джентльмен болды. Мен ол жерге өзім үшін қайта барамын және басқаларға осы мейрамхананы көруге кеңес беремін.
Геннадий Левкин
30 маусым 2023
Интерьер керемет. Пицца 4 ірімшік нашар, ингредиенттердің пропорциясы ең арзанның пайдасына анық бұзылған. Тағам мүлдем дәмсіз. Артишок қосылған Салат-барлық ингредиенттер сапалы, ал жалпы дәмі жоқ, страциателла қосылған спагетти сорпа түрінде әкелінеді, сонша тұздық бар ((. Жалпы, идея әдемі, ал бастық сабынға арналған ((.
Виктор Мукасеев
20 наурыз 2024
Дәмді тағамдар. Қызмет баяу. Шыныдан жасалған шараптардың өте аз таңдауы.
Ирина Ирина
26 мамыр 2023
Мейрамхана итальяндық мейрамханалардың сүйіктісіне айналды. Тағамдар дәмді, бөліктері жақсы, аперол керемет. Жайлы жылы атмосфера.
Egor Ivanov
12 мамыр 2025
Ондаған рет болды. Әрқашан дәмді және ыңғайлы. Тамаша мекеме
Оксана Козьмина
7 сәуір 2025
Өте жағымды. Шынымен жақсы мейрамхана. Ас үй керемет, білгірлер үшін😍
Виктор Иванов
7 қыркүйек 2025
Дәмді тағамдар мен адал коктейльдер. Ұсынамын!
Sergey Kapustin
22 қаңтар 2023
Өте жағымды орын, дәмді тағамдар және қол жетімді бағалар. Интерьер қарапайым-астында итальяндық мейрамхана
Павел Мельников
26 қаңтар 2024
Тұтастай алғанда, біршама ыңғайсыз орын, меніңше, аудан бірлігіне үстелдер тым көп. Даяшылар өте мейірімді болса да. Тағамдардың дәмі екінші рет оралуға мәжбүр етпейді, ал алкоголь-шарап бұрыннан ашылған немесе түпнұсқа емес сияқты
Mairbek Akhmudov
17 желтоқсан 2023
Кез-келген мекеменің бірі, дәмді, жайлы және керемет қызмет!
Максим Плаксин
2 наурыз 2025
Пафоссыз, бірақ өте дәмді. Өте барабар орын.
Julia
10 наурыз 2024
керемет, жайлы орын) дәмді тағам, мейірімді қызметкерлер, мен ұсынамын
Алина
13 шілде 2022
Ақылға қонымды таңғы ас, керемет дәмді пиццет және керемет қызмет! Суретте-күркетауық қосылған бенедикт және қауын-алоэ шайы-мен сізге өте кеңес беремін:)