Пекарня № 5

Мәзір

Сергей Комков
30 желтоқсан 2025
Жеке өзі бұл жерде ұзақ уақыт болған жоқ. Бірақ кейде менің қызым Павлодарға келгенде келеді. Өте жақсы пісіру, әрқашан лайықты кофе! Әсіресе, жас жігіттер мен қыздар жұмыс істейді - бұл олардың өмірлік дамуы үшін өте жақсы! Бұрын акциялар болған, қазір естілмейді. Жалпы, мен бұл желіні ұсынамын.
Марина Демченко
Қайтқыңыз келетін жайлы орын. Атмосфера тыныш, жағымды музыка ойнайды, демалуға болады. Тағам дәмді, бөліктері жақсы, ал кофе - бұл жеке махаббат , өйткені қызметкерлер мейірімді, сіз өзіңізді жайлы сезінесіз. Ұсынамын!
Григорий
17 ақпан 2025
Керемет кофехана. Сусындар әрқашан балғын, хош иісті, бай дәмі бар. Баристалар-нағыз кәсіпқойлар, жанмен тамақ дайындайды және қонақтардың тілектерін ескереді. Десерттер де биіктікте-дәмді және жаңа. Қызмет сыпайы.
Максат
28 шілде 2025
Дәмді кондитерлік өнімдер, балалар пончиктерді, круасандарды және торттарды жақсы көреді. Нүктелік Дислокация және кешкі жеңілдіктер - бұл өнімді сатып алуға жағымды бонус және ынталандыру.
Зара Садыкова
15 қыркүйек 2025
Мұнда керемет қыздар жұмыс істейді, олар әрқашан керемет кофе жасайды, күлімсіреп, мейірімді. Пісіру керемет және кез келген талғамға сәйкес келеді
Галина Черкасова
15 маусым 2025
Керемет жұмысшылар! Ассортимент үлкен. Диспетчерлік бөлменің көлемін ұлғайтқым келеді. Бұл тармақ өте танымал, сондықтан ол тар болуы мүмкін. Сізге одан әрі дамыту!
S
Sergey B.
Көкнәр тоқаштары мұнда керемет болды. Қазір рецепт бойынша бірдеңе іздеп жүрсіз бе және олар шикі болып кетті. Және олар қара нан әкелуді тоқтатты. Бұл да оларда дәмді
Артём Кручинин
Ең сүйікті орындардың бірі, кондитерлік өнімдер әрқашан жаңа, круосандар, нан жай бомба
R
Ruslan Bushido
30 мамыр 2025
Жалпы , бағалар көтерілген кезде тұрақты 4 болды тұрақты 3. Кейбір жерлерде дәмді және жоқ, баристаға байланысты. Көбінесе кофе күйіп кетеді, сонымен қатар клиентке бағдарлану жоқ. Акциядан 5 минут бұрын келді. Ал қыз бұл туралы тіпті хабарлаған жоқ.
Натали Натафкин
23 қыркүйек 2023
Өте сыпайы қызметкерлер жаңа піскен, хош иісті пісіруді жеді. Керемет сусындар. Кофе керемет. Теңіз шырғанақ шайы - теңдесі жоқ. Әр жолы мен өте алмаймын, өйткені олар өте жақын 🔥 🔥 🔥
Nika Che
30 тамыз 2025
Бұрын өте дәмді кофе болатын. Жақында кофе сәл жылы және дәміне қарай, мен капучино емес, тұтас сүт ішкендей.Бұл баға үшін мен ең жақсы сапаны қалаймын. Пісіруге ешқандай шағым жоқ, өте дәмді)
София Ф.
24 сәуір 2025
Кофе мен тағамдар өте дәмді, қызметкерлер мейірімді және жағымды. Мен бәріне бес нөмірлі наубайханаға баруға кеңес беремін. Барлығына жақсы күн және сәттілік)
Арнур Абдин
29 қараша 2025
Мен мұнда тырыстым: круасан банан нутелла және бірге құлпынай кремі.Менің ойымша, банан толтыруда аз болды.Ал креммен круассан өте жақсы.
Людмила Савчук
22 сәуір 2025
Таза, жайлы, дәмді кондитерлік өнімдер, дәмді кофе, мейірімді қызметкерлер.Мен ұсынамын
Азамат Жомартов
16 тамыз 2025
Мен наубайханаға алғыс айтқым келді 5 қызметкерлер сіз менің ұлымды туған күнімен құттықтадыңыз ол өте риза болды және сол күні ол бала кезінен бақытты болды назар аударғаныңыз үшін рахмет
Сергей М.
21 желтоқсан 2025
Көбінесе бірдеңе жұмыс істемейді, таңертең кеш болады, сіз басқа мекен-жайдағы наубайханаға баруыңыз керек. Наубайхана басшысы осы нүктеге жүгінсін. Үнемі кейбір проблемалар
Игорь Ануфриев
12 маусым 2025
Пісіру әрқашан жаңа оған ешқандай шағымдар жоқ бірақ баға белгісі өте қатал ! егер сізде шексіз әмиян болса, мен оны ұсынамын!
Анна Зайченко
29 тамыз 2023
Тамаша орын, егер ол сіздің жолыңызда болса, тез және дәмді, кофе, круассандар және сендивичтер Сізді бей-жай қалдырмайды.
Марзия Нургалиева
5 қазан 2025
Олардың бәрі жаңа және дәмді. Қызмет жақсы қыздар сіз супер.Сізге өркендеу және көптеген ризашылық білдіретін клиенттер!!!
Светлана Иванова
9 наурыз 2024
Дәмді кофе, кондитерлік өнімдер және десерттер. Қызметкерлердің сыпайылығы қуантады. Кішкене минус бар, бұл жоғары баға(
Фариза А.
Барлығы дәмді. Жұмысқа бара жатқанда кофе мен түрлі тәттілерді алуға болатынына қуаныштымын).
Дариха Адамбаева
17 қараша 2025
Кәдімгі наубайхана, ал бағасы Франция ма?! Құрғақ шырынды тоқаштар емес, бәрі бір қамыр сияқты.Енді мен тіпті терезеге қарамаймын!!!
Ekaterina
5 наурыз 2025
Сыпайы сатушылар, жарайсыңдар, сөз жоқ! Бірақ өте лас, әсіресе кофе қайнатылған бұрышта! Мен оны бір жылдан бері көріп келемін және ештеңе өзгермейді.
Клюше Исенова
2 мамыр 2025
Кофе, маффин - бәрі дәмді, қызметкерлер-супер! Мен жиі келемін, бәрі ұнайды
Максим Купенков
6 маусым 2024
Провинциялық осындай кофехана, мен тез жұмыс істеймін, бәрі жақсы, аздап тар. Қолды қайда жууға болмайды. Үстелде әрдайым дымқыл майлықтарды ұстау керек, келушілер үшін артық болмайды.
диана Касмакаева
1 тамыз 2024
Сәтбаевта орналасқан күлгіндердің бірінде болды.Қызметкерлер сыпайы.Ал пісіру оларда бомба бар.
Ers
29 сәуір 2023
Кейде Мен олардың кафелеріне қарадым немесе қалай айту керек. Бүкіл территорияда тоқаш пен кофенің дәмді иісі бар. Мен ол жерге бір рет барғым келеді, сондықтан барлық таныстар круассандар мен кофе өте дәмді пісіреді дейді. Мен купонды құрмет ретінде алғым келеді ашу :)
Сергей
8 қыркүйек 2023
Сыпайы қызмет көрсету және пісірудің жаңа ассортименті, өте дәмді
Valera Klimkin
5 наурыз 2023
🔥 🔥 🔥 сыпайы қызметкерлер,жайлы, лезде қызмет көрсету, дәмді кондитерлік өнімдер, жоғары деңгейдегі кофе. Мен қуаныштымын
Артур Юсупов
10 тамыз 2025
Келіңіздер, мен бәріне өте дәмді кеңес беремін, біз бәрін күтеміз
Алекс .
8 тамыз 2025
Маған пісіру ұнады, аспазшы Марина рахмет большон, ол жақсы, әрқашан BV осындай
Сыетлана Борковец
9 желтоқсан 2024
Қымбаттым, мен чаобатаны нан туралы жаман қабылдадым, бірақ дәмді емес, енді мен өтіп бара жатырмын
Анастасия Сырбу
11 қазан 2023
Өте жақсы наубайхана. Әрқашан бәрі жаңа. Және өте сыпайы балалар. Әрқашан позитивті.
Надежда Исаева
24 қаңтар 2024
Маған ұнайды жас ,позитивті 5 қызмет етеді.Сыпайы және наубайхана жақсы, таза көрінеді!
Галина Афанасьева
20 наурыз 2024
Өте жақсы наубайхана. Барлығы жаңа және дәмді. Сыпайы қызметкерлер.
Медет Мукушев
24 қараша 2023
Әрқашан жаңа піскен кондитерлік өнімдер мен дәмді кофе, жайлы орын
Раяна Каленова
9 мамыр 2023
Онда жайлы, неднфе және жылы түстер пісіру өте жақсы қызметкерлер мен сонда мәңгі болуға дайынмын
Акмарал Имангазинова
27 наурыз 2025
Барлығы әрқашан дәмді. Таза. Жайлы.
Айгуль Баймагамбетова
6 ақпан 2025
Өте дәмді және биіктікте қызмет көрсету
Ирина Шманина
8 желтоқсан 2024
Әрқашан жаңа піскен кондитерлік өнімдер, бәрі өте дәмді
Евгений Г.
6 қыркүйек 2025
Дәмді тоқаштар, қымбат
Сергей Каганец
26 қараша 2023
Пісіру Жаңа, олар жақсы жұмыс істейді, сіз ұзақ күте алмайсыз.
Тимуджин Тимуджин
21 сәуір 2024
Қысқасы бұл аймақтағы жалғыз кофехана мен тек кофе аламын кондитерлік өнімдерді сатып алмаймын өйткені әкелінген кофе жақсы
Жумакыз Шаймердинова
17 наурыз 2024
Мен 5 наубайхана қойдым, жақсы бөлім барлық жаңа піскен кондитерлік өнімдер, дәмді.Мен кеңес беремін.
Галина Ковалева
18 қазан 2025
Шағын жайлы орын.Сыпайы қызметкерлер.
Владимир Дорофеев
29 қыркүйек 2024
Мұнда жақсы кофе дайындайды.
Александр миллер
10 қараша 2024
Жаңа піскен кондитерлік өнімдер, дәмді кофе
Амир
24 тамыз 2025
Өте дәмді және арзан
Сауле Баязитова
27 сәуір 2025
Бағалар тістейді, сондықтан бұл қалыпты жағдай.
Сауле
26 қараша 2023
Өте дәмді круасандар, бірақ өте қымбат.