Пегас

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Lulu
11 сәуір 2025
"Пегас" ЦВХ ветеринарлық клиникасына кәсібилік пен қамқорлықтың жоғары деңгейі үшін зор алғысымызды білдіргіміз келеді. Біздің ит Айрин, 12 жаста, екі операцияны қажет етті және біз оның жасына байланысты ең нашар нәтижеге дайындалдық. Алайда хирург Дмитрий Вадимович пен оның командасының керемет жұмысының арқасында бәрі сәтті өтті. Алғашқы минуттардан бастап бізді назар аударды: клиника қызметкерлері өте қамқор болды, бәрін егжей-тегжейлі түсіндіріп, барлық сұрақтарымызға жауап берді. Дмитрий Вадимович-нағыз кәсіпқой, ол өз жұмысын керемет орындап қана қоймай, емдеудің барлық кезеңдері туралы айтып, бізді моральдық жағынан қолдады. Енді, операциядан кейін бір айға жуық уақыт өткен соң, Айрин ештеңе болмағандай керемет сезінеді. Бұл жай ғана керемет және біз бұл клиникаға ертерек бармағанымызға өкінеміз. Бұған дейін біз итті басқа клиникада көрдік, онда, өкінішке орай, Ашық коммерцияға тап болдық. Сондай-ақ, "Пегас"Ошо жұмысының ыңғайлы кестесін атап өткім келеді. Бізге 21:00 — де қабылдау тағайындалды-бұл үлкен артықшылық, өйткені көптеген клиникалар бұған дейін жұмысын тоқтатады және кешкі сапарлар үшін қосымша ақы талап етеді. Тіпті кейінірек клиникада жануарлармен бірге адамдар көп болғанын түсіну өте жақсы, бұл оған басқа үй жануарларының иелері тарапынан сенімділік туралы айтады. Істегеніңіз үшін рахмет!
Гульнара Искиндирова
9 ақпан 2025
4 күн бойы котенка басқа клиникада емделді, бірақ жағдай нашарлады. Пегас клиникасына котенка ешнәрсеге жауап бермеді. Дәрігерлер дереу жан-жақты тексеру жүргізіп, клиникада қалдырып, сөзбе-сөз "сол дүниеден жұлып алды". Сіздің еңбегіңіз бен сезімталдығыңыз үшін клиника ұжымына үлкен рахмет. Доктор Спанов Бекзат Нұрланұлына жоғары кәсібилігіңіз үшін ерекше рахмет! Сіздің клиникаңыздың өркендеуі, жақсы сиқыршылар🙏
Admin
15 наурыз 2025
Балалар жарайсыңдар! Клиника жоғары деңгейде, қабылдау және ультрадыбыстық және операциялық бөлмелер. Қызметкерлер сүйкімді және мейірімді. Тәулік бойы жұмыс істейді! бұл өте маңызды
Марина Л.
Керемет Ветеринарлық клиника. Әр түрлі бағыттағы мамандар бар. Талдаулар орнында орындалады, нәтижелерді дереу алуға болады. Рентген және ультрадыбыстық зерттеу бар.
Галия Бердагулова
20 қараша 2025
Өте жақсы клиника. Сыпайы, мейірімді, қамқор, кәсіби ұжым. Қызметтердің үлкен спектрі. Клиникада таза, ашық, жылы. Клиенттер үшін өте маңызды емес үлкен бөлме.
Анна Белова
25 сәуір 2025
Жақсы клиника, котенка бәрін жақсы зарарсыздандырды, ит сол дүниеден шықты бізде үміт болмаған кезде бәрі түсіндіріліп, не істеу керектігін айтты, қаладағы ең жақсы клиникалардың бірі сыртқы түрінен дәрігерлерге дейін
Анна Алексеева
7 қыркүйек 2025
Әрқашан өз пациенттеріне қамқорлықпен және кәсіби түрде қарайды ! Артықшылықтары-олар тәулік бойы жұмыс істейді, бұл өте ыңғайлы, өйткені құйрық кез-келген уақытта нашар болуы мүмкін.
анеля брюхова
17 шілде 2025
Қаладағы және облыстағы ең үздік клиника, ең үздік мамандар хирургтар, ең жоғары деңгейдегі га қатынасы, Алтын қолдар. Мен барлығына тек осы клиникаға кеңес беремін
Оксана Кома
25 шілде 2025
Жақсы клиника, жақсы дәрігерлер, жануарларға деген көзқарас өте жақсы, стационар жақсы, ең бастысы тәулік бойы жұмыс істейді
Юлия Гах
12 қыркүйек 2024
Керемет клиника мен дәрігерлер өте жақсы, жабдықтардың бәрі заманауи, сіз бір жерде жануарды толық тексере аласыз Қызметкерлердің құйрыққа қатынасы жоғары деңгейде, тазалық өте қолайлы
Юлия Сембаева
1 қазан 2025
Дәрігерлер өте жақсы, бірақ адамның көзқарасы мүлдем жоқ, бірақ бір жыл бұрын бәрі басқаша болса да, жануарлар мен адамдарға деген қарым-қатынас, ал қазір ақша пісіру және 0 түсініктеме !
Станислав Иванов
1 қазан 2025
Жақсы клиника, дәрігерлер де барабар. Бағалар өте қолайлы. Бұл ұнамаған жалғыз нәрсе-кейбір қызметкерлердің рецепт бойынша құзыреттілігі. Әйтпесе, мен осы клиниканы ұсынамын.
Юлия Воропаева
18 тамыз 2023
Қала орталығынан қашықтығына қарамастан, қабылдау кезегі әрқашан болады. Таза, жайлы, тыныш, айқайламай, қызметкерлер мейірімді,қажет болған жағдайда түсіндіріледі. Мүмкін ,бұл "адам" клиникасынан ең маңызды айырмашылық.
Валерия Глухова
26 қараша 2025
Тамаша Ветеринарлық клиника, білікті мамандар және мейірімді ұжым.Петрова Юлия Николаевнаға ерекше рахмет
Mariya F
25 маусым 2024
Мысыққа дұрыс емес диагноз қойылды, сәйкесінше дұрыс емделмеді. Олар Мысықты тамақтан бас тартқаны туралы шағымдармен "ең жақсы" клиникаға апарды, олар тістерін айтты, антибиотиктер берді, емдеу 3-7 күнге созылуы керек еді. Осы емдеу арқылы мысық нашарлады, 1,5 кг жоғалтты, сонымен қатар тамақтан бас тарту, сумен бітпейтін диарея. Сол шағымдарға тағы бір рет жүгінген дәрігер бұл улану деп шешті, ол мысықты сметамен және басқа дәрі-дәрмектермен ішуді айтты. Нәтижесінде Исаков клиникасында қатерлі ісік анықталды Али пегаста уақытын жоғалтты
Рустлан
22 маусым 2025
Керемет емхана! Бағасы басқаларға қарағанда төмен таза, кіреберістегі аяқ киім ! олар мысықтарды нәтижеге қуантты !!!
lissa
7 қыркүйек 2024
Керемет клиника. Мен мысықты тек осында апарамын және барлық таныстарыма кеңес беремін, өйткені жануарларға деген көзқарас жоғары, мейірімді және жауапты қызметкерлер
-Вадим
8 желтоқсан 2023
Дәрігер Алексей-Құзыретті.Біздің Мысықты емдеді. Дәрігер Дмитрий-0. Жексенбіде олар біздің екінші жас Мысықты әкелді.Қате диагноз қойды.Олар бізді процедуралармен Исаковтың баспанасына апарды.Бір Күн Жоғалтты!Дүйсенбіде тағы да Исаковқа.Мен операция жасауды шештім.Операцияға дейін мысық қайтыс болды! Операция үшін-30000,операциядан кейінгі күні-11000 сұрады. Алексей қайтыс болғаннан кейін тест өткізді-вирус болды.Дмитрий асқазандағы бөгде затты талап етті.Мысық қайтыс болғаннан кейін оны демалыс күні тастады-п....к. өлім туралы хабарлады, Алексей кейінгі манипуляцияларды жүргізді
Дарья Овсянникова
5 наурыз 2024
Құзыретті ветеринарлар. Мейірімді. Клиника өте таза. Ұсыныстар мен емдеу үй жануарларының тез қалпына келуіне әкеледі. Енді тек осында.🫶🏻
Татьяна Осинцева
21 қараша 2023
Үздік Ветеринарлық клиника! Менің мысығымды құтқарған дәрігерге көбірек рахмет .Бұл клиникада өз саласының мамандары жұмыс істейді.Сіздің жұмысыңызда сәттілік.
Анастасия Кошурбаева
27 желтоқсан 2024
Біздің қалада осындай емхана бар екеніне қуаныштымын! Қызметтердің үлкен спектрі және жақсы мамандар.
Екатерина Огородник
1 қазан 2023
Барлығы керемет, бізге өте ұнады, Мұқият дәрігерлер, жақсы қызмет көрсету 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Біз Көкшетаудан дәл осы клиникаға келдік, бізге таныс адамдардың нақты пікірлері бойынша, орасан зор қызметкерлерге рахмет!💐
Тайный гость.
18 қаңтар 2025
Бұл сіздің үй жануарыңыз үшін тамаша емхана. Менің тапқан мысығым қатты жұқтырды. Тек ол маған көмектесті. Бұған дейін. Біз қаладағы 6 клиниканы араладық.
R
rus kul
10 қазан 2023
Олар Мысықты емдеді. Барлығы ұнады. Ыңғайлы, олар кеш жұмыс істейді. Өкінішті рентген жоқ.
Елена
21 тамыз 2024
Керемет клиника. Өте мұқият дәрігерлер мен қызметкерлер. Мен үш мысықты емдедім.
Наталья Попова
Жақсы Ветеринарлық клиника. Сыпайы қызметкерлер.
Елена Тарасова
14 шілде 2024
Сапалы тексеру. Итке мұқият қарау.Өте ұнады
Х
Хазрет Босс
15 қыркүйек 2023
Керемет клиника, котенка нашарлаған көптеген клиникалардан өтті, осы емдеуден кейін бір сағат котенка әлдеқайда жеңіл болды . Біз емдеуді жалғастырамыз . Енді тек осында ! Мен бәріне кеңес беремін
Роман Воронин
2 қараша 2023
Өте жағымды, қамқор қызметкерлер. Жануарларға кейде адамдарға арналған клиникада қарағанда жақсы қарайды.
КРИСТИНА ЗОЛОТОВА
12 қараша 2025
Маған дәрігер Мүлдем ұнамады. Ол нонсенс жасады және 40 минуттан кейін тт бізді қабылдамайды деп хабарлады. Шынымды айтсам мен шошып кеттім
Stanislav Kharlamov
17 қараша 2023
Жақсы заманауи ветеринарлық клиника! Мүмкін тіпті қаладағы ең жақсысы!
Maki H.
11 сәуір 2023
Олар котенканы 2-3 күн қалдырды. Тұтастай алғанда, қызметкерлер жауап береді, бірақ менің ойымша котенка жиренішті, ол кішкентайға 38 градус температураны қажет етеді
Максим Викторович
16 қараша 2024
Өз ісін жақсы білетін сыпайы қызметкерлер. Олар шынымен пайдалы ұсыныстар береді
дмитрий гординский
2 қараша 2024
Тамаша клиника жоғары деңгейдегі қызметкерлер мен бәріне кеңес беремін
Анна Пивоварова
7 қараша 2023
Емхана өте ұнады. Жас дәрігерлер өз саласының мамандары. Енді тек осында
Наталья Ежова
25 қыркүйек 2024
Клиника өте жақсы, таза, жайлы. Қызметкерлер сыпайы
Дмитрий Лябухин
Мен кеңес бермеймін
Денис Желобкович
9 желтоқсан 2024
Өз ісін біле отырып, мейірімді және қамқор қызметкерлер.
Grig A.
Мен бәрін жоғары деңгейде ұсынамын
Андрей Стачук
29 қараша 2022
Егер сізде көп ақша болса, бағалар бәріне бірдей емес, қымбат. Қабылдау екі мың тұрады , ал қалғаны да.
O
Oxana Beisembaeva
8 қазан 2024
Жақсы клиника
Юлия Слипецкая
2 қыркүйек 2024
Үй жануарлары үшін таза жайлы
Юлия Юлия Перелехова
9 шілде 2025
Тез анық.
Светлана Неизвестно
19 қазан 2023
Қызметкерлер жақсы және бәрі жақсы дейді
Юлия Матерова
7 мамыр 2024
Керемет команда! Көмек үшін рахмет.
ARAMYRZA
Өте жақсы қызмет, Мен ұсынамын 👍