Pc-help

Жаңалықтар

N
Nick Pick
22 сәуір 2025
Жақсы, өте керемет. Жақсы жөндеп, тазалап берді.
Манс Мухут
25 қазан 2024
Кызметы жаксы! Кез келген мәселені шешімін табады, жарайсыңдар жігіттер 👍👍👍
Евгений С.
1 сәуір 2025
Мен бұл қызмет көрсету орталығына ноутбук мәселесімен жүгіндім-жаңартудан кейін қосылуды тоқтаттым. Шеберлер ақаулық диагнозын тез қойып, бәрін түсінікті тілмен түсіндіріп, шешудің бірнеше нұсқасын ұсынды. Жөндеу уақытында орындалды, кідіріссіз, бағасы мен күткеннен де төмен болды! Қызметкерлердің сыпайылығы мен кәсібилігін ерекше атап өткім келеді – барлық сұрақтарға егжей-тегжейлі жауап берілді, әрі қарай пайдалану бойынша пайдалы кеңестер берілді. Енді мен тек осында хабарласып, барлық таныстарыма кеңес беремін! Сапалы жұмыс үшін рахмет!
ITGS Baraeva
9 сәуір 2025
Бүгін Мен өзімнің Макбукімді алдым, дисплейді (экранды немесе ол қалай аталады) өзгерттім😂) және бағанды Маршалл, өндірістегі өте сауатты инженерлер, бағанды тез және қызықты етіп жасады, мен ойламас едім, бұл мүмкін болды Али мен Макбук сыну хаттамасы бойынша жасады,артық ештеңе жоқ ,интрузивті қызметтер мен кеңесшілер жоқ, қызмет көрсету ең жағымды және тыныш Али сонымен қатар төлем сәтіне өте адал болды,алдын-ала төлемдер алынбады және сұралмады және валютада есептелуі мүмкін. Бұл үшін де үлкен лайк 🤝 👍
Николай З.
Мен проблемамен айналыстым-аналық платадағы розеткадағы иілген түйреуіштер жұмыс қабілеттілігін тексергенге дейін бір күнде жасалды, бірақ бәрі жақсы екеніне сенімдімін, егер әлі де проблемалар болса, мен оларға міндетті түрде жүгінемін.
Руслан Маликов
10 сәуір 2025
Орталық осы қызметке жүгінді, префикс мәселесі бойынша, ол қосылмады, мәселені бірден анықтады, бағаға бағдарланды, жөндеу 1 күнге созылды, келесі күні оны алып кетті, жылдамдығына таң қалды, мен мұнда тек барлығына кеңес беремін
Мария Утюганова
14 тамыз 2025
ең жақсы! кеше мен олардан ноутбук жасадым, бәрін тез жойдым, жабылғанға дейін 15 минут бұрын келдім, балалар кешігіп қалды, бірақ мәселе жойылды. үлкен рахмет!
Арман Жылкышиев
9 қыркүйек 2025
Керемет компьютерлік қызмет! Компьютерге қатысты барлық мәселелер тез және кәсіби түрде шешіледі.
Дмитрий Т.
5 қазан 2024
Тұрғаныңыз үшін көп рахмет сапалы жөндеу, корпус сынған және ноутбук ашылмады. Бір кеште жөнделді және ноутбук оңай және сенімді түрде ашылды.
vanoyager
15 шілде 2025
Біз компьютерді тез жөндедік және плюс корпустың ішін тазарттық. Мен 5 жұлдызды ұсынамын.
Зульяр Арупжанов
20 қараша 2025
Барлығы өте жақсы жұмыс істейді 😊 тез, ұқыпты және қол жетімді бағамен.» Егер қаласаңыз, мен жасай аламын 📸 мәтінмен дайын Фото шолу — тек қандай стиль мен қандай мәтін қосу керектігін айтыңыз
Макс Ким
10 сәуір 2025
Олар тез қызмет етті және қысқа мерзімде жасады, артық сусыз нақты кеңес берді
Жулдыз Аужанова
27 наурыз 2024
Жаңартылған нобуктың сапасы толығымен қанағаттандырылмады. Барлығы қатты дискіні дұрыс жұмыс істемей-ақ өзгертеді деген пікір бар... Мен үштікті қоямын
Кирилл Садовский
21 наурыз 2025
Олар ноутбукке тез қызмет көрсетті, орындалған жұмыс туралы фотосуреттерді тастады
V
Village Fools
27 мамыр 2023
Тамаша қызмет , мәселені тез тапты ноутбукта және сөзбе-сөз 20 минут ішінде бәрі ауыстырылды , енді мен оны жаңа ретінде ұсынамын 👍 🏾
Жомарт Койбасов
4 ақпан 2024
Ноутбуктерді жөндеуге арналған тамаша қызмет. Балалар тез және анық жұмыс істейді, маған бәрін сөрелерде түсіндіріп, сапалы жасады. Бағалар қолайлы. Мен сапалы жөндеуді қажет ететіндерге кеңес беремін.
Дмитрий Б.
26 қыркүйек 2024
Олар менің моноблокты тездетіп, тезірек жұмыс істей бастады. Жылдам және сапалы жұмыс үшін рахмет
Мадина Танирбергенова
12 қазан 2025
Жақсы қызмет, бәрі тез және тиімді!
Agashka
15 қазан 2024
Даниел ағай ноутбукке жақсы кеңес берді және жөндеді, мен бұл орынды ұсынамын
Сауле Айталиева
30 тамыз 2024
Біз HP ноутбугын тез жөндедік, диск пен пернетақтаны ауыстыруымыз керек еді, кепілдік бердік, біз сияқты екінші ноутбукты сатып алдық, ол бір жылға кепілдік берді. Біз орынды ұсына аламыз. Астанада hp ресми дүкені жоқ.
Евгений Трофименко
8 сәуір 2024
Керемет жұмыс. Менің компьютерім тез және сапалы жөнделді. Кепілдік берілді. Мұндай проблемалар туындаған жағдайда мен балаларға жүгінемін. Мен міндетті түрде ұсынамын
Akmaral A.
7 шілде 2025
Тамаша қызметтер Қосымша ақы үшін олар тіпті MS Office бағдарламасын орната алады
Алия Мерекова
22 тамыз 2023
Компанияға рахмет, тез және сапалы жұмыс үшін, кеңседен шықпай-ақ онлайн мәселені шешті
Алмас Нуганов
3 қазан 2024
Рахмет. Барлығы 40 минут ішінде жөнделді
Асем Кондыбаева
31 мамыр 2023
Жоғары деңгейдегі қызмет, өз ісінің мамандары, тез, сапалы, қымбат емес! Мен біріншісіне жүгінбеймін, олар әрқашан айтады, көмектеседі, мәселені шешедіую Мен ұсынамын 💯
Индира Карамульдина
13 маусым 2023
тамаша қызмет, біз мәселенің шешімін тез таптық
daniil b.
Тамаша қызмет
S
Shyryn Almasovna
24 мамыр 2023
Тамаша қызмет, мәселені тез шешті. Мен бәріне кеңес беремін!!! Бағалар қолайлы!!!
Жанерке Косылбек
19 қазан 2023
Барлығы керемет! Мен жауап беретін жігіттерді ұсынамын!!!
Екатерина Веселова
5 қазан 2024