Параллель

Бейбит А.
21 шілде 2024
Өте жаксы жер!
Серик И.
Олар турбазада демалып, өте риза болды. Аумақ ұқыпты, таза, бәрі ұқыпты және демалуға жағымды. Үйлер жайлы, жылы, қажет нәрсенің бәрі бар. Қызметкерлер сыпайы және жанашыр, әрқашан көмектесуге дайын. Маған әсіресе атмосфера ұнады-тыныш, тыныш, қаланың қарбаласынан демалуға тамаша орын. Айналадағы табиғат керемет. Барлығы релаксация мен толық демалуға арналған. Біз міндетті түрде келеміз және бұл жерді таныстарымызға ұсынамыз.
S
Жазда демалуға болатын ең жақсы орындардың бірі.Мұнда жайлы демалу үшін қажет нәрсенің бәрі, жайлы өмір сүру жағдайлары,жағымды атмосфера және жақсы уақыт өткізу үшін бәрі бар, бағалар қолжетімді.
Рашида Абдуваитова
28 шілде 2025
Өте жақсы турбаза, үйлер жақсы, біз Скандинавияда тұрдық, өте жайлы және таза. Аумақ таза және әдемі. Бір ұсыныс бар: Егер иесі жақсы кафе ашса, бұл өте жақсы болады. Супер мәзірдің қажеті жоқ, таза барбекю палауы, ыстық нан осы рухта жеді. Қардың барлық түрлерін адамдар өздерімен бірге алып жүреді. Демалыста тамақ дайындауға ең аз аң аулау бар. Сонымен бәрі керемет! Біз ризамыз
Ольга Евдокимова
29 маусым 2025
Мейірімді қызметкерлер Үйлер таза, сізге қажет нәрсенің бәрі қолыңызда немесе тікелей турбазадан сатып алуға болады. Аумақ гүлдермен отырғызылған, бәрі ұқыпты және тазартылған Жағалауда құтқарушы, қоқыссыз және тастарсыз құм, су батуты мен шезлонгтар бар. Көптеген балалар аймақтары.
Екатерина Витошкина
3 маусым 2025
Демалуға тамаша орын. Әдемі маникюрленген аймақ. Шомылатын доя жағажайы бар, жағалауда демалуға арналған шезлонгтар мен қолшатырлар көп. Үйлердің әртүрлі санаттары. Дискотекалар өтетін үлкен шатыр. Түтіктерден сырғанауға арналған слайд. Футбол алаңы және волейбол алаңы. Өзіңізді қызықтыратын нәрсе бар. Рас, бәрі арзан емес.
Богдан Ш.
17 маусым 2025
Біз достарымызбен демалдық, өте әдемі, жағымды жағажай, барлық жерде таза және тазартылған, барлығы өз лауазымдарын жақсы орындайды,Бірақ мен музыканы қоятын диджейді байқағым келеді, мен музыканың әр түрлі болғанын және әндердің бірқалыпты өткенін қалаймын, бірақ негізінен өте жақсы, аттракциондар жақсы, кеңес береміз (адамдар соншалықты көп машиналарды қоятын жер жоқ)
Юрий Кривов
Барлық тамаша үйлер жылы таза аумақ әрқашан алынып тасталды ванна барлық мақтаулардан жоғары тек параллельде демалу өте ұнады рахмет
Алтынай Исабаева
13 тамыз 2025
"Параллель" турбазасы кең, жақсы күтімді және көркем, жағажайы, беседкалары, үйлері мен моншалары бар. Отбасылар мен компаниялар үшін қолайлы, бюджеттен VIP-ке дейінгі нұсқалар бар. Кемшіліктері-брондау проблемалары бар және интернет әрқашан жұмыс істемейді.
Виктория .
12 тамыз 2025
Жаңбырлы ауа-райына қарамастан,турбазадағы күн керемет өтті.Қызметкерлер өз клиенттеріне мейірімді.Барлығы таза және ұқыпты.Маған өте ұнады.Біз бәрін әдемі етіп ұйымдастырдық ал кішкентайлардың балалары үшін көп нәрсе бар
Людмила Равко
27 тамыз 2025
Қыста да, жазда да керемет демалыс. Слайдпен жүріңіз, жағалауда серуендеңіз. Әдемі үйлер. Фотосуреттер үшін тамаша орындар. 👍👍👍👍👍👍
L
Lora B.
7 тамыз 2025
Ең жақсы турбаза. Өте әдемі, жайлы, мейірімді қызметкерлер. Таза жағажай. Жайлы демалыс. Балаларға арналған көптеген іс-шаралар. Кешке бәрі жарқырайды. Бізге өте ұнайды.
Евгения Евгения
9 маусым 2025
Өте керемет орын, көптеген үйлер мен арбалар бәрі абаттандырылған. Олар керемет көңіл көтерді, ешкім кедергі жасамады, жақын жерде плаж, мен осында оралғым келеді. Мен осы жерде демалуды ұсынамын
Денис Птушко
17 қыркүйек 2024
Жақсы баға-сапа қатынасы. Әр түрлі жасыл. Жақсы күтімді, таза аумақ, жұмсақ түсуі бар үлкен жағажай, монша, волейбол алаңы, ойын алаңы, әткеншек.
Александра Ш.
24 шілде 2025
Маған өте ұнады. Таза жағажай, балаларға арналған жабдықталған аймақ. Жаяу қайықпен жүруге болады. Сонымен қатар балалар аймақтары бар. Өте сыпайы қызметкерлер
Дария Кладова
20 шілде 2025
Таза жағажай, аумақ. Барлық үйлер мен беседкалар өте жақсы жағдайда!! Достарыңызбен, отбасыңызбен демалу үшін көп қызмет көрсетіледі
Екатерина Шкурихина
23 тамыз 2025
Өте жақсы база. Отбасы үшін де, жастар үшін де қолайлы. Сайтта өте әдемі. Әрқашан таза . Қайтып оралғыңыз келетін жер
Александр М
21 желтоқсан 2025
Олар люкс бөлмесінде, кең, таза демалды. Жылы еден үлкен плюс. Біз Желтоқсанда болдық, жазда міндетті түрде келеміз!
Жанна Серткалиева
15 шілде 2025
Өте керемет турбаза, таза әдемі, жайлы, көптеген жасыл желектер, балаларға арналған көптеген іс-шаралар , бізге өте ұнады, оған бірнеше рет баруды ұмытпаңыз!!!
Екатерина Носенко
Екінші жыл осы базада әріптестерімізбен демаламыз. Өте әдемі, жайлы және таза. Фотоаймақтар, ашық ауада демалуға арналған аймақтар бар.
Валентина Кабулова
16 тамыз 2024
Кез-келген талғамға сай өте үлкен аумақ, беседкалар мен үйлер мен моншалар гүлдер мен ағаштармен әдемі безендірілген. Таза жағажай, көптеген күн төсектері бар. Бір минус Қостанай шыршасынан алыс рудничандар үшін өте қолайлы !!!
Елена Волкова
13 тамыз 2025
Үлкен демалыс аймағы, кез-келген компанияның ересектер мен балаларға арналған демалыс үйлерінің әртүрлі нұсқалары. Таза, жайлы, жақсы күтімді жағажай. Мен ұсынамын
Маншук Ажниязова
30 қараша 2024
Жақсы демалыс орны. Біз мұнда бірінші рет емес, отбасымызбен демалуға келеміз. Өте әдемі аумақ, иесі өз ісіне жан салатынын көруге болады. Біз VIP үйлерде тоқтаймыз, олардың 5-і бар және олар тек ыңғайлы. Мен мұндай үйлерді қолайлы бағамен көбірек алғым келеді. 5 адамға арналған үй, осы мөлшерге арналған стандартты ыдыс-аяқ жиынтығы бар. Сіз ыдысқа шыныаяқ, пластик, эмаль қосуға болады, бұл өте ыңғайлы болар еді. Ванна сүлгілері де, кем дегенде, 2 дана болуы мүмкін. Соңғы рет жағымсыз оқиға болды. Көрші үйде шулы компания жүрді, музыка жай ғана бәсеңдемеді, ол күшейе түсті. Әкімші ешқандай әрекет жасаған жоқ. Барлық адамдар үшін демалу әр түрлі ұғымдарға ие, біз қиын жұмыс аптасынан кейін демалуға және жеткілікті ұйықтауға бардық, бірақ демалу үшін күресуге мәжбүр болдық. Әкімші бізден көршілерімізге өз бетімізше барып, сұрыптауды өтінді. Мінез-құлық ережелері болуы керек және демалушылар осы ережелерге бағынуы керек. Ал демалыс базасының қызметкерлері осы Ережелердің орындалуын қадағалайды. Мен эмоцияларға төмен баға қойғым келеді, бірақ "Параллельдер"рейтингін бұзғым келмейді.
Андрей Р.
7 маусым 2025
Біз арбаны алдын ала брондадық. Төрт сағаттан кейін татешек пен агашек тобы келеді - және біз олардың беседкасында екенімізді айтады. 😆 😆 😆 Шу мен гам көтерді. Мәселені әкімшілікпен шешу мүмкін болмады. Олардың қайсысы осы багадельняның иелеріне қоңырау шалып, бізді кінәлі деп таныды. Нәтижесінде, олардың ұлы Құрбан айт мерекесінде көңіл - күйін бұзбау үшін мен заттар жинап, 3 жасар балалармен бірге басқа беседкаға көшуге тура келді. Сондықтан алдын ала тапсырыс берсеңіз де дайын болыңыз - бұл 5 сағаттық демалыстан кейін сізден орын сұралмайтынына кепілдік бермейді! 🤣🤣🤣
Яна
24 маусым 2024
Бұл турбаза өте ұнады. Үлкен маникюрленген аймақ, жақсы жағажай, бәрі таза және әдемі!!! Тамаша балалар аймағы!!
nastjiai
3 шілде 2024
Жөндеуден кейін ол жағымды және қарапайым көрінеді. Таза, бірақ жағажай көп нәрсені қалайды. Ересектерге арналған ойын-сауықтың ешқайсысы жоқ. Тек компаниямен бірге барбекю жеуге болатын орын. Табиғат жоқ, ағаштар аз.
Оксана Руппель
23 шілде 2025
Барлығы өте ұнады.Олар ұжыммен және әріптестерімен демалды.Ойындар, жарыстар.Шомылу, демалу .Музыка, би-бұл жай ғана от.Мен бәріне кеңес беремін.
Анна Топчая
10 желтоқсан 2024
Елдегі демалыс үшін тамаша орын! Жазғы және салқын қысқы демалысты еш қиындықсыз ұйымдастырыңыз!! Барлық қызметкерлерге қонақжайлылық үшін рахмет!
Серик Ахметов
17 шілде 2025
Онда бәрі жақсы жабдықталған. Бір үлкен "минус" - бұл аумақта ұялы байланыстың болмауы. Интернет (Wi-Fi) да үзіліссіз... Бірақ керемет жағажай және қызмет👍
Ю
юлия жигунова
14 маусым 2024
Мұнда өте керемет, таза, кешке дискотека, балаларға арналған алаң, дәретхана, душ бөлмесі бар, үйлерде жаман емес, монша бар және бізге өте ұнады
Екатерина Белоконь
25 тамыз 2023
Жақсы орын, үйлер ұнады, бәрі бар-ыдыс-аяқ, Сүлгілер, Төсек-орын. Көшеде барбекю бар. Жағалау мен жағажай жақсы күтімді және таза, шезлонгтар жақсы жағдайда. Отын, көмір және отты әкімшіден сатып алуға болады! Қалыпты дүкен жетіспейді
Азамат Аманжолов
6 мамыр 2025
Демалуға тамаша орын. Барлығы өте әдемі жасалған! Алике, сізге көбірек клиенттер! Шатырға сәйкес, жеке құрмет, мұндай желге төтеп берді 29.04.25 ж. Мен барлығына осы демалыс базасына кеңес беремін 👍 👍 👍
Виталий Ремезов
17 шілде 2025
Барлығы ұнады . Баратын жер бар .Фотосуреттер үшін көптеген қызықты орындар . Барлығы ұйымдастырылған. Жақсы қызмет. Мен тағы келемін. Мен басқаларға кеңес беремін, бұл бұрышқа жүз адам барар еді.
Антон Попов
6 қыркүйек 2024
Кең және өте еркін. Дүңгіршек бар. Үйлерде тұру бағасы орташа, бірақ жабдықтың болуы және т. б. жағдай жақсаруды қалайды. Егер өркениеттен шығу сияқты болса, иә. Егер сіз байланыста болуыңыз керек болса, онда интернет және байланыс мәселелері...
Татьяна Макарова
30 қараша 2025
Жалпы, тамаша, ал қандай баньки, уххх. Адамдар өкінбейді. Саяжай, банька, жазда өзен... Қалалық қарбаластан жасыру керек
Анастасия Василюк
13 тамыз 2023
Біз турбазаға бардық параллель 11.08.2023 барлығы өте жақсы таза және әдемі тек біреуінен басқа бірақ қоқысты біз білместен тазартқан қызметкерлер контексте беседканы аралап қоқысты алып тастады іс жүзінде ыдыс аяқ пакетін ұрлап кетті және тағы басқалар жалпы құны 20к кебабты ұрлауда да байқалды бірақ біз мұның бәрін жақсы болдырмадық бірақ қызметкерлер қолында таза емес сергек болыңыз ол жерде тамақ ішкен кезде заттарыңызға
Толик
14 шілде 2024
Біздің сүйікті турбаза, әрқашан таза, ыңғайлы дүкен сатып алуға болады, егер сіз бір нәрсені ұмытып қалсаңыз, бағалар әрине жоғары. Біз әрқашан VIP үй аламыз. Дискотека онша емес. Біз әрқашан акустикамызды аламыз.
Гузель Кагарманова
29 қазан 2025
Тамаша демалыс, ұсынамын, таза, жайлы, тамаша монша, жауапты қызметкерлер
Елена Батырова
3 қазан 2025
Керемет турбаза, бәрі жаңа әдемі Өте көңілді және салқын сіз кез келген ауа райында және Маусымда отбасыңызбен және достарыңызбен уақыт өткізе аласыз
Горожанин
6 қыркүйек 2021
Турбазаны дамытыңыз, қызығушылықты оята отырып, Instagram профилін дамытыңыз. Жүз пайыз қазіргі уақытта ең жақсы турбаза. Алтын балыққа қарағанда жету әлдеқайда оңай. Ескі достық Instagram профилін дамытқысы келмейді, жағажайға мән бермейді, балалардың ойын-сауық кешендерін қоймайды, тек үйлердің санына баса назар аударады. Қарама-қарсы параллельде шезлонгтардың саны көп, арборлардың үлкен таңдауы бар (өкінішке орай, үйлер қымбат, ал таңдау онша үлкен емес). Дискотека барлық демалыс күндері кешке би алаңында. Балаларға арналған ойын алаңы. Суға түсу үшін тайғақ слайдтың ұзақ өмір сүрмегені өте өкінішті.
Вера Дятел
26 тамыз 2024
Жақсы жағажай. Ыңғайлы ойын алаңы. Жайлы атмосфера. Бірақ дәретханалардың жағдайы нашар
Татьяна Шаронова
11 маусым 2023
Өте әдемі және бағасы киінейік аумақ. Таза жағажай. Сыпайы қызметкерлер. Дискотека. Барбекю, беседкалар. Екі күн демалды. Қуанышпен біз әлі де осы жерге ораламыз.
Светлана Д
9 тамыз 2023
Үйлер мен аумақ таза, қызметкерлер сыпайы. Бірақ үйлерде тамақ дайындауға арналған пеш жоқ. Барбекю бар. Сіз қазанды жалға ала аласыз, отын сатып алуыңыз керек. Кейбір қолайсыздықтар бар.
Татьяна Бескибайло
2 тамыз 2023
Өте әдемі турбаза,ойластырылған үйлер,ойын алаңы,күн төсектері бар жағажай, балаларға арналған шомылу алаңы. Мен не айтарымды білмеймін. Жалғыз мәселе-жолсыз жүру.
наталья
8 тамыз 2025
Мен бұл жерді өте жақсы көремін, таза, аумағы өте әдемі, балаларға арналған ойын-сауық бар
Дмитрий Грушевски1
2 тамыз 2024
Салқын турбаза, бәрі таза, әдемі, жайлы. Тек ол туралы оң пікір. Рудныйдағы ең жақсы турбаза
Нина Попова
30 сәуір 2024
Ыңғайлы демалыс базасы, пикникке арналған көптеген беседкалар, тұруға арналған үйлер, ыстық ауа-райында ағаштардың көлеңкесінде паналау оңай, иттер көрмесінде болды, бізге ұнады
Владислав Галаев
24 тамыз 2025
Барлығы жаңа, әдемі, бірақ жасыл желектер өте аз және демалушылардың компаниялары бір-біріне өте тығыз.
Цветы
10 тамыз 2023
Керемет демалыңыз. Жақсы естеліктер. Жайлы және әдемі. Жағажай таза. Үй таза және жайлы. Барлығы ұнады. Қызметкерлер қонақжай.