Papa Johns

Анастасия Клименко
23 наурыз 2025
Шағын бөлме. Шағын мәзір, бұл жақсы. Жылдам қызмет көрсету. Даяшылар тапсырысты өздері әкеледі. Шайнектегі шай-бұл пакет, бірақ мұндай ақша үшін басқасын күтуге болмайды. Пицца: көп қамыр, көп ірімшік. Дәмді, бірақ үшін тамақтану және тамақтану. Ләззат туралы емес. Біз әртүрлі дәмдерді сатып алдық: жаңа піскен қызанақ, пепперони аз, мұнда ірімшік-томат пастасы жайылған
Михаил
23 наурыз 2025
Пицца жұмсақ қамырмен және көптеген қоспалармен. Бұл пиццаның талғампаз нұсқасы емес🍕 бұл көп, қанағаттанарлық және өте дәмді! Кәдімгі кафе сияқты қызмет көрсету (жылдам тамақ) ерекше ештеңе емес бірақ жаман емес. Күту уақыты орташа есеппен 15 минут.
О
Олеся Кононова
22 желтоқсан 2024
Маған бәрі өте ұнайды, сыпайы қызметкерлер, жылдам қызмет көрсету, әрқашан бәрі дәмді және балғын. Егер сіз дәмді тамақтанғыңыз келсе, Мен бәріне кеңес беремін. Жеткізу әрқашан жылдам, мен бәріне кеңес беремін.
Али И
12 тамыз 2025
Дәмді пицца екі пиццаға тапсырыс беріп, 3 алды, сонымен қатар 2500 тг жеңілдік алды. Асығыңыз бірақ тапсырыс 10 минутта жасалды
Магесумзянов Айрат
19 қазан 2025
Тамаша орын пицца Құдай, Мен әрқашан отбасыммен бірге пицца жеуге барамын және қызметкерлер керемет
Волшебница Вера
3 мамыр 2022
Керемет кішкентай пиццерия! Кішкентай, жайлы зал, онда барлық жастағы ересектер мен балалар бірдей қуанады, күлімсіреген және епті даяшылар, отбасылық атмосфера. Мұнда сіз қамырды илеуден бастап оны пештен түсіруге дейін тапсырысыңыздың қалай дайындалғанын көре аласыз және бұл өте қызықты! Мұнда пицца жасаушылардың дәстүрлері мен пицца тізбегінің тарихы туралы естуге болады. Бұл тек білім беру ғана емес, сонымен қатар барлығына қызықты! Мұнда дәмді кофе қайнатылады )))
Татьяна П.
10 тамыз 2023
Өте дәмді, ыстық қытырлақ пицца. Олар 2 рет болды және екі рет қанағаттанды. Сондай-ақ, маркуя мен Ташкент шайы қосылған дәмді лимонад. Қызметкерлерге рахмет!
Азамат Кунназароа
4 тамыз 2025
Ештеңе қосу оңай уауу өте керемет қызмет көрсету және кассада өте сыпайы жігіт және Пицца дәмді және ешқандай минус табылған жоқ
Alexander Vasilyev
6 шілде 2022
Тағам өте дәмді емес. Жұқа қамырдағы пепперони пиццасы (сіз қалың қамырға тапсырыс бере аласыз) - маған ұнады, бірақ картоп пен грек салаты мүлдем дәмді болмады. Тапсырыс ұзақ уақыт қабылданады. Сонымен қатар, қызметкерлер өте мейірімді. Атмосфера таза фаст - фуд.
Юлия
26 ақпан 2020
Жақсы мекеме, дәмді ыстық пицца, әрқашан сіздің пиццаңызды жасауға мүмкіндік бар, кейде олар пиццаролла түрінде сыйлықтар әкеледі, адамдар көп емес, сондықтан сіз үнсіз отыра аласыз, бұл үлкен плюс. Сүйкімді сыпайы даяшылар, әрқашан сізге ұнады ма деп сұрайды. Үйге жылдам жеткізу
Elham J
20 сәуір 2025
Ащы Көкөніс-мәзір сияқты емес, үстіне бірнеше ингредиенттер ғана, дәмі жақсы. Қызметкерлер саны аз. Клиенттерге нашар қызмет көрсету. Лас Үстелдер.
Түпнұсқаны көрсету · English
Амина Медетовна
27 мамыр 2023
Орын жақсы, әдемі және таза, пицца өте дәмді, сыртта шулы болуы мүмкін бірақ атмосфера жағымды, барлығы тамақ әкеледі, маған өте ұнады 😊
Максим Усванов
12 мамыр 2024
Бұл жай ғана кірленген және тұздалған жиһазы бар өте лас жер. Аспаздар қолғапсыз және жұмыс киімінсіз жұмыс істейді - кім. Пештің алдындағы пиццада қолдарыңызбен бірдеңе түзетіледі. Пиццаны 1 сағаттан күту-жеткізу тапсырыстары өте көп. Олар ол жерден артқа қарамай қашып кетті.
Айман Оразбаева
15 қараша 2020
Қызықты дизайны бар жақсы мекеме. Барлығы дәмді және жаңа. Жалғыз нәрсе, мен оларға гамбургерге аз карамель салуды ұсынар едім, дәлірек айтсақ, карамель пиязы, ол котлеттің дәмін бұзады, жалпы алғанда бәрі жақсы
Tobico
26 қазан 2022
Нашар өнім, әлсіз менеджмент және қызмет. Біз Папа Джонсқа Тимирязевке 38 - ге бардық-десерттермен шай ішкіміз келді. Мәзірдегі фотосуретке назар аудара отырып, мен көкжидек кекстерін таңдадым. Нәтижесінде алған нәрсені қандай да бір жолмен атау қиын. Күту (мәзірдегі фотосуреттен): қызғылт, жұмсақ, жақсы пісірілген көкжидек кекстері. Шындық: нашар пісірілген ауыр қамыры бар және көкжидек жоқ жалпақ жарты торт. Бір нәрсенің кішкентай қара дақтары болды-шамасы, көкжидекті бейнелеуге арналған нәрсе. Осы недокекспен ол сатушыға жақындады, тауардың мәлімделгенге сәйкес келмейтінін, бұл мүлдем басқа десерт екенін, бірақ олар жарнамалайтын нәрсе емес екенін түсіндірді. Қыз кептеліп, қысылып, ештеңе айтпады және ешқандай реакция бермеді. Бұл аяқталды. Мен мейрамхана бизнесінде 15 жылдан астам жұмыс істедім. Егер өнім қонаққа уәде етілгенге сәйкес келмесе (және мәзір іс жүзінде қонаққа ақыры алуға уәде береді), ақша қайтарылады (кешірім сұрап) немесе позицияны басқасына ауыстыру ұсынылады (сонымен бірге кешірім сұраумен). Мұнда-толық нөл. Сатушы, негізінен, "маған бұл ақша, рахмет, мен бардым"сияқты жағдайдан өзгеше болатын жағдайда не істеу керектігін түсінбейді. Квазимаффинге келетін болсақ, оның дәмі визуалды түрде бірдей болды. Жалпы, псевдокекс тамақ ішпей тастады. Ақша желге лақтырылды. Айтпақшы, мен фотосуретті пиццерия сайтынан алдым. Екінші және үшінші - қалай түсінуге болады - маған "көкжидек кекстері"деген атпен берілген. Білесіз бе, бұл мүлдем ақымақтық. Мен сіздің пиццериямен көбірек тәжірибе жасамаймын.
Виктория К.
15 ақпан 2021
Біз қос пепперониге тапсырыс бердік дәмі керемет, бұл сайттағы фотосуретте көргенімізге мүлдем сәйкес келмейді. Мойындау керек, россиде өнім дәл суреттегідей беріледі! Пепперонидің қарапайым түрін көрсетіңіз, егер қос шұжық аз болса. Бұл тұтынушының алдауы.
Denis Klintsov
7 наурыз 2020
Керемет орын. Қыздар өте сыпайы және қамқор. Ас үйге әйнек арқылы сіз кейде пісіру кезінде саусақтарыңыздағы қамырды қалай шебер түрде айналдыратынын көре аласыз. Мен оны әрқашан шайға қалдырамын.
Мила Сагиева
13 қыркүйек 2023
Пицца дәмді. Кондиционер ұшып кету үшін үрлейді. Біз кассада абайсыз қызды кездестірдік
Светлана Воробьева
31 наурыз 2024
Олар уәде етілгеннен бір сағаттан кейін жеткізілді және толығымен мыжылған күйде. Алматыда Гогольге тапсырыс берілді. Мен фотосуретті қоса беремін.
Asset Sultanov
16 тамыз 2024
Олар глово арқылы тапсырыс берді, жеткізу уақыты 40-50 минутқа дейін күтілді, нәтижесінде олар 2 сағаттан астам күтті, олар телефонды алмайды, мұнда тапсырыс бермеңіз
Носкова О.
6 наурыз 2024
Пицца класы, жақында сыйлық ретінде ет қосылған ірімшік орамдары берілді, олар дәмді емес. Енді қажет емес, Рахмет!
Виктория Ким
14 мамыр 2021
Мүмкін қаладағы ең дәмді пицца бұл әкемде. Ірімшік жақтары мен жұмсақ қамыр. Тек көріңіз
Святослав
6 ақпан 2023
Пицца жақсы! Пісіруді сәл ұзақ күту, күту бөлмесі сәл ретсіз.
MissNaz
13 маусым 2023
Оларда біраз уақыт болған жоқ, бірақ мен олардың ең дәмді пиццаларының бірі бар екенін білемін. Шындық басқалармен салыстырғанда қымбатырақ, бірақ оған тұрарлық.
Azat Boranbayev
30 тамыз 2020
Жақсы пицца. Өкінішке орай, қазақстандық халал сертификаты жоқ, тек етсіз жейміз
G
GGG
7 қыркүйек 2023
Додоға қарағанда қымбатырақ, бірақ оған тұрарлық, керемет үлкен пиццалар, әсіресе 40 см, дәмді!
Mark Playken
21 қараша 2020
Дәмді пицца! Келуші қызметкерлер, жылдам пісіру! Мен бәріне кеңес беремін, достарыңызды әкеліңіз!
Марат Балтагожин
28 сәуір 2025
Өте танымал кафе, бірақ ондағы кездесулерді бәрі бірдей ала бермейді. Ия, және автотұрақ жоқ
Анонимді пікір
14 шілде 2021
Олар картопты үлкен бөлік ретінде сатады , ал іс жүзінде ол тіпті үлкен бөлікке тартпайды .
Геннадий Хорошилов
8 наурыз 2021
Ең керемет пицца, мен оны көлікте алып жүргенімде, мен хош иістен жынды болдым🤪
Асадбек Валиханов
26 мамыр 2024
Өте керемет кафе, маған ұнады пицца өте дәмді
Molniya888
25 сәуір 2023
Өте дәмді пицца, ірімшік @бәрін жақсы көремін.))) ммм қандай дәмді шай бар))
Almira Shamova
20 қараша 2020
Пицца керемет. Рас, одан басқа көп нәрсе ұсынуға болмайды. Мәзір аз.
Алексей Ульянов
7 қазан 2024
Жақсы пицца, басқа пиццерияларға қарағанда дәмді 👍
Алишер
11 сәуір 2020
Ыңғайлы және ыңғайлы, пицца-бұл жай ғана тамақтану
Мирас Садырбаев
24 қазан 2025
Тез дайындалады
Нурдаулет Нураш
28 желтоқсан 2019
Қаладағы ең жақсы пиццалардың бірі жақсы, бірақ тіпті додомен салыстырғанда қымбат
Марина Пиканина
9 қаңтар 2020
Өте дәмді. Енді тек олармен бірге
Светлана Чалова
13 ақпан 2020
Өте ұнайды пиццерия дизайны. Мен міндетті түрде достарыммен барамын, рахмет!!!
Господин
21 шілде 2023
Сыпайы қызметкерлер және өте дәмді дайындалады
JS JS
15 қыркүйек 2020
Сыпайы қызметкерлер, пицца ахунные
Evfrat Ayupov
9 қазан 2021
Бағалар сәл жоғары, бірақ өте дәмді.
Bakhytgul Jumantayeva
3 ақпан 2023
Пицца шынымен дәмді
Махаббат Джарылкапова
2 қаңтар 2024
Елена Пономарева
10 ақпан 2020
менің ойымша ең жақсы пиццериялардың бірі
Булат С.
Сергей Ноговицын
25 қазан 2022
Валерий *
30 шілде 2023
Сіз телефонды алмайсыз, жеткізуді кешіктіресіз, шошқа, иә? Олай емес.