Panda

Мәзір

Евгения И
Панда кафесі-панда аштыққа ұшырамайтын жер 😄 Суши ұқыпты, балғын, аузына барар жолда құлап кетпейді — сирек кездеседі. Пицца қанағаттанарлық, қамыр жұмсақ, толтырғыштар "өздеріне" дайындалғандай өкінбейді. Тапсырыс тез жеткізілді, қызметкерлер сыпайы, қышқыл жүздер мен қажетсіз әбігерленбейді. Ол аш қалды-бамбуктан кейінгі нағыз панда сияқты риза және сәл жалқау болып шықты. Үкім қарапайым: егер сіз тосынсыйларсыз қалыпты тамақ алғыңыз келсе — "Панда" сәтсіздікке ұшырамайды 🐼 🍣 🍕
Л
Лидия Азарова
Бұл мекеменің тұрақты тұтынушылары, бірақ бұл жолы мұзбен толтырылған қуырылған орамдарды әкелді. Мен әкімшіні шақырдым, ол бұл әдіс деп жауап берді))) сонымен бірге біз оларды жиі жеткізуге тапсырыс береміз, тіпті үйге ыстық әкелеміз, ал мұнда мекемеге аспазшының жауабы осындай болды. Содан кейін олар оларды қыздырды, бірақ бәрі де. Мұндай әдіс шынымен рас па ?)) Мен түсінемін олар алдын ала дайындалған және олар жай ғана қызған емес. Толтыру мұздатылған.
Мади
8 шілде 2025
Панда кафесі өте ұнады! Дәмді және үлкен орамдар — жаңа және қанағаттанарлық. Пицца нәзік және дәмді салмасы бар. Том ям әсіресе қуантты-хош иісті, бай және керемет өткірлік тепе-теңдігі бар. Жеке плюс — балаларға арналған ойын алаңы бар. Егер сіз балаларды үйде қалдырғыңыз келмесе, тамаша нұсқа: балалар ойынмен айналысып жатқанда дәмді тамақ ішіп, демалуға болады. Отбасыңызбен уақыт өткізуге тамаша орын!
Сергей В.
6 шілде 2025
+ Тамақ жаман емес, балаларға арналған ойын бар - Қараңғы, жергілікті Тапсырыс жүйесіне байланысты тапсырыс беру мүмкін болмады, SMS ресейлік нөмірлерге келмейді. Тапсырысты әдеттегідей қабылдаудың орнына даяшы біз өз нөмірімізді көрсеткенімізді немесе қателескенімізді сұрай бастады мүмкін. Олар тапсырыстың бір бөлігін жеткізбеді, еске салғаннан кейін жеткізді, бірақ дұрыс емес шай әкелді. Бірінші үстел үгінділермен және ажырасулармен отырды, екіншісінде де үгінділер болды, креслолар дақтармен болды, бұл, әрине, жағымды емес.
И Д
29 мамыр 2025
әсер өте жағымды болды! Мекеменің атмосферасы керемет жайлы: Шығыс дәмі бар жарқын интерьер, ыңғайлы дивандар және жағымды жарықтандыру жылулық пен қонақжайлылық сезімін тудырады. Ас үй әртүрлілік пен дәмге риза болды. Биіктікте қызмет көрсету. Мен 5 жұлдыз қоямын!!
PDidy Baibolova
10 қыркүйек 2025
Мен кофехананың қызметкерімін және кейде өзіммен бірге кофе алуға барамын, мәзірде менің сүйікті американо жоқ, бір рет тапсырыс бергеннен кейін мен қыздармен бір-бірімізді түсінбедім, бірақ мен бәрін түсіндірдім және маған ең дәмді американо дайындалды!Бүгін кешке ол ұйықтап, қалағысы келді қуаттандыратын американо, пандаға кірді, себебі оның мәзірінде жоқ, қыздар оны қалай жақсы дайындау керектігін түсіндірді, бұл менің сүйікті кофем маған жақсы әсер қалдырды!Көгілдір көзді аққұба қыз, қалауларыңызды ескергеніңіз үшін рахмет және мейрамханадағы кассадағы қыз-Панда!Бариста мені есіне алды және менің тапсырысымды өзім қабылдады😂керемет қызмет, рахмет!
андрей наумов
Ең дәмді орамдар мен пиццалар! Жылдам жеткізу. Онда шаш жоқ және сол сияқтылар жоқ. Ешқашан сәтсіздікке ұшыраған жоқ! Мен бәріне кеңес беремін!
Анастасия Илюшина
17 қаңтар 2025
Электрондық мәзір дұрыс жұмыс істемейді, соңында даяшылар қажет. Екі чек бір шотқа салынды, тапшылық конвертте көрінеді. Өте оғаш комбинациялардағы тағам, десерт әдетте әкелінді мұздатылған ортасында, оны мүлдем алып тастауға болатынын көрсетпестен. Тек шай дәмді болды
Александр Мезенцев
20 қаңтар 2025
Ал, тек том ям және сиыр еті бар рамен бомба. Мен олар үшін арнайы келемін. Шындығында, мұнда тамақтану таңдауы өте жақсы.
Ангелина Миронова
Әрқашан бәрі дәмді қандай тағамдарды білмейміз бәрі жаңа жеткізу әрқашан ертерек келеді пицца оларда от бар Мүмкін ең жақсы тамақ жеткізу
Михаил Бузмаков
9 қыркүйек 2025
Дәмді мәзірі бар жақсы, жайлы кафе. Маған орамдар өте ұнады-олар тез, сапалы және ең бастысы дәмді. Қазақстанға келесі сапарымда міндетті түрде кешкі асқа қайта барамын.
Ибрагим
Дәмді дайындалады. Жеткізу жылдам. 8 наурызда сушиге тапсырыс берілді. Нәтижесінде әйелі бір күнде 10-да дәретханаға қашып кетті, бала жегеннің бәрін жұлып алды. Ұйқысыз түн және жуу күні. Тоғызыншы күн демалыс күні Болғаны жақсы. (мен бақыттымын, мен суши жемеймін)
Камилла Садыкова
20 тамыз 2025
Таза, жайлы, әдемі дизайн. Даяшылар сыпайы, қол жетімді бағалар және тамаша сапа. Толық отырғызуға байланысты сіз ұзақ уақыт тамақ күтуіңіз керек(. . .
Максим Объедков
3 қараша 2025
Біз әрқашан пицца мен орамға тапсырыс береміз. Өте дәмді және арзан, тез дайындалады. Тек жеткізу ұзақ, алып кету тезірек алынады, ал қолма-қол ақшамен төлеу кезінде 10% жеңілдік бар, бұл өте жағымды
Валерий Мироненко
2 сәуір 2025
Тамаша мекеме, біз әрқашан компанияда түскі және кешкі ас ішуге тырысамыз, әсіресе пандадан, сушиден жасалған гамбургерге сәл әлсіз, жақсы бағалар мен жағымды зал
Кристина Старинская
13 сәуір 2025
Тамаша мекеме, өте дәмді орамдар мен пиццалар, қолайлы баға, мен келуге де, тапсырыс беруге де кеңес беремін (өз қосымшасы бар)
UCH777
2 наурыз 2025
Мен тек олардың мекемесіне байланысты 3 қоямын төзгісіз ол жерде тіпті алып кетуге де болады бұл нақты емес адамдар көп емес адамдар мен кішкентай бөлменің арқасында ол жерде тамақтану мүмкін емес бірақ олардың қосымшасы ретінде олар өте жақсы жұмыс істейді кешігулер бар және акциялар өте аз, бірақ олар өте жақсы үштік.
Валерия
13 тамыз 2025
Бағалар қолайлы, тағам дәмді, жеткізу өте жылдам Кафедегі тағамдардың ассортименті үлкен, жеткізу үшін қарапайым Көп ойланбастан, сүйікті жеткізілімдердің бірі
Дмитрий Мелехин
21 тамыз 2025
Қалыпты, акциялардың барлық түрлері бар, тіпті дәмді, жеткізу барлық нәрселер, уақыт өте келе, қызметкерлер асықпайды, әрине, олар қандай да бір жолмен алып кетті, олар өз істерімен ұзақ уақыт бойы айналысады, сіз жоқ сияқтысыз. Жалпы, бағалау қалыпты және жаман емес, қалыпты !
Марина С.
8 қазан 2025
Маған бұл мекеме қатты ұнады. Қызмет жылдам, мәзір әртүрлі, атмосфера жайлы болды. Қосымша арқылы тапсырыс берудің заманауи тәсілі ерекше қуантады.
Андрей Дмитриев
27 желтоқсан 2024
Ақшаңыз үшін өте жақсы! Ассортимент жаман емес, өте дәмді! Сыпайы және жедел қызмет! Ұсынамын!
Алёна Волкова
Мен суши мен пиццаға тек пандада тапсырыс беремін! Дәмді, үлкен, Жаңа бұл сіздің суши тақырыбы инста емес)
Киселева Татьяна
1 мамыр 2025
Егер олар кеспені ыстық және жылы табаққа әкелсе, мен 5 қояр едім, сондықтан табақ мұзды болды және шығарылғанға дейін бірнеше минут тұрды, нәтижесінде ыдыс әрең жылы болды. Дәретхананың есігі жабылмайды, сондықтан оны кептіру дыбысы қатты тітіркендірді. Сонымен, бәрі өте ұнады. Бар балалар ойын алаңы және Филадельфия және Ташкент шайы 5 ұпай болды.
О
Ольга Кузенева
3 ақпан 2025
Барлығы Жақсы .Дәмді дайындаңыз, жақсы таңдау.Ойын алаңы бар екендігі керемет.Даяшылар сыпайы, дөрекі емес,егер бірдеңе түсініксіз болса, олар әрқашан айтады 🔥
Алексей Ч.
11 желтоқсан 2024
11 желтоқсан 2014. Орташа баға сегментіндегі орамдар/пиццалар. 1+1 акциялары мезгіл-мезгіл қуантады. Белгілі бір жүйелілікпен тапсырыс беріңіз. Егер сіз салқын салмасы бар үлкен орамдарды алғыңыз келсе, онда бұл жоғары баға сегменті: даяко немесе магуро.
Дмитрий Каштенов
18 желтоқсан 2024
Бұл мекемедегі керемет ас үй, менің ойымша, қаладағы ең жақсылардың бірі! Барлығы өте дәмді! Минус тек жеткізу уақытында! Ыдыс-аяқтар қазірдің өзінде суық.
Карина А.
15 тамыз 2025
өте жақсы қызмет көрсету, жылдам жеткізу, күту уақыты Үлкен емес және мәзірдің үлкен таңдауы, мен сізге мекемеге баруға кеңес беремін! өкінбейсіз!
О
оксана б.
Тамаша ас үй, сыпайы қызметкерлер, бәрі өте ұнады, жайлы және таза .Еңбегіңіз үшін көп рахмет.
Викоуу
29 қараша 2025
ол жерде туған күнін атап өтті, жай ғана тамаша орын. Барлығы бақытты, дәмді тамақтандырды, сонымен қатар сыйлық ретінде пицца берді!!!😜
Arina
19 қазан 2023
Кафенің өзінде болды, тағам дәмді болды, дейін гамбургерлер қолғап берді. Балаларға арналған ойын бөлмесі бар. Бірақ мен мәзірді және телефон арқылы төлеуді минус деп санаймын, сіз, әрине, қағаз мәзірін сұрай аласыз, бірақ бұл маңызды емес, сіз барға тапсырыс бере аласыз, бірақ... Тапсырыс беру ыңғайлы емес, егер сіз тапсырысты жіберіп, төлеген болсаңыз, айтпақшы, сіз қолма-қол ақша төлей аласыз. Мен өзімді заманауи технологияның озық пайдаланушысы деп санаймын, бірақ бұл маған да ыңғайлы емес. Алдымен тапсырысты төлеу дұрыс емес, содан кейін күту керек, бұл жеткізу емес, кафе, егер олар әкелмесе немесе дәмді болмаса немесе клиент осы тәуекелдер үшін төлеуі керек басқа нәрсе. Қыздар өте жас, клиенттермен жұмыс істеуді білмейді, егер мәселе күрделі болса, онда олар дөрекілікке ауысады және түсіндірілмейді. Біз коктейльдерді араластырдық, айтпақшы, коктейльдер онша емес, алкоголь аз)), мүмкін бұл плюс, минус өте тәтті
Александра Александра
16 мамыр 2025
Панда Суши-бұл жағымды дәм! Жаңа орамдар, жылы атмосфера және жағымды бағалар. Дәм алу үшін кіріңіз — үйдегідей жағдай!
Ю
Юлия Аристова
30 маусым 2025
Дәмді макарон 🤩 Балалар алғаш рет гамбургерді дәл осы жерде жеді. Сыпайы қызметкерлер 👍
Макпал Б
31 тамыз 2025
Әрқашан өте дәмді және жеткізу жылдам мүмкін қаланың ең жақсы жеткізілімдерінің бірі Қызметкерлер әрқашан сыпайы
Доминика Федорова
31 қазан 2024
Өте дәмді дайындалады. Жақсы қызметкерлер. Жеткізу бар, бұл үлкен плюс. Жеткізу уақыты төзімді, бірақ оны түсінуге болады. Барлық жаңа, дәмді және қанағаттанарлық, сіз саусақтарыңызды жалайсыз.
Эдуард Инютин
Дәмді дайындалады. Сіз достарыңызбен отыра аласыз. Қызмет жақсы. Бағалар қымбат емес
Анастасия С.
17 наурыз 2024
Өте жайлы жайлы атмосфера, қызмет өте жақсы, олар тек шайға тапсырыс бергеніне қарамастан, біз бәрімізге мәзір мен шай сусындарын сыпайы түрде ұсындық! Тапсырысқа қарамастан емдеу өте сыпайы Болғаны жақсы ! Ас үй оларда дәмді суши пиццасы жеткізіліммен бірнеше рет тапсырыс берілді ! Мен ұсынамын, міндетті түрде осы жерге оралыңыз )
Людмила
9 қаңтар 2025
Тағам жоғары деңгейде, бәрі өте дәмді, мен оны ұсынамын! Сыпайы қызметкерлер, 10-15 минут және тамақ беріледі!
Масис Григорян
1 қыркүйек 2024
Керемет пицца. Бағасы анық төмен көптеген мекемелер мен жеткізілімдерге қарағанда. Қызметкерлер сыпайы. Уақытында жеткізу. Суши де деңгейде
Мария Анненкова
7 наурыз 2025
Дәл қазір мен орамдарға тапсырыс беретін жалғыз орын. Гамбургерлер өте дәмді. Өкінішке орай, Том-ям жеткізілімге кірмейді.
Максим Гладков
19 қазан 2025
Қол жетімді бағалар. Қалыпты ас үй. Интерьер жақсы. Балаларға арналған балалар аймағы бар
Агния Вуколова
26 қараша 2025
Афигендік гамбургерлер, барлығы өте ұнады.Роллдар ең тиімді және дәмді жаңа зал ұнады
Артём Касьянов
6 қазан 2025
Тһеөте керемет, дәмді, әдемі, жағымды және жайлы . Бағалар қол жетімді және лайықты
Damir Zhakenov
24 қараша 2024
Жігіттер қуанды, макарон мен қайықты екі адамға алды, өте қанағаттанарлық және дәмді, және бәрін тез дайындады ! Рахмет, қайтадан оралыңыз.
Александр П.
26 қаңтар 2024
Қатты 4К тағам . өте дәмді. Жақсы балалар ойын бөлмесі. Бірақ! QR коды бойынша мәзір мен төлем алдын-ала шатастырады, сонымен қатар даяшыға кеңес беруден бас тартуға болмайды, дегенмен даяшы төлем кезінде саусақты саусаққа тигізбеді. Төлем кезінде телефон да SMS арқылы спам жіберуді талап етеді, Мен бұны құптамаймын. Кіре берісте "мақтауға барайық" деген тіркес ілулі , ол өте әдемі көрінбейді. Мен қандай да бір себептермен хат жасағым келмейді, сіз бұл бажды алып тастай аласыз ба?
S
Swetik Gapon
29 қазан 2024
Керемет кафе, салқын ас үй, бәрі тез, дәмді және арзан! Тұрақ қоюға болатын орын бар, мен оны ұсынамын
Zhanat Kalizharov
14 шілде 2025
Мейрамхана шығыс тағамдары қызмет көрсету қалыпты жағдай жақсы қызықты тағамдар тапсырыс беруге болады кез келген
Анастасия Погорелова
30 тамыз 2025
Ең дәмді орамдар мен пиццалар. Біз әрқашан тек осында тапсырыс береміз , бірнеше рет басқа жерлерде сынап көрдік - Б). Кафеде де атмосфера жақсы
Евгения Каспанова
21 қаңтар 2025
Мен мекемелердің өзінде бір рет болдым. Биіктікте қызмет көрсету, жайлы. Дәмді. Біз әрқашан тапсырыс береміз
Ерболат Сарсембаев
10 наурыз 2025
Қызмет әрқашан жоғары деңгейде және Сыпайы балалар дәмді тез дайындайды
Art Bodrov
1 тамыз 2023
Олар өте жаман емес, бәрі дәмді. Алайда, мәзір, ол электронды, штрих-кодты көрсетіп, содан кейін сайтта таңдау керек, бұл апат!!! Компанияның жартысында штрих-код ешқашан есептелмеген!!! Бақытты адамдар тапсырыс беруде көптеген қиындықтарға тап болды, мүмкін интернет қате, мүмкін сайт баяулады, бірақ бұл кошмар!!! Көрші үстелдегі адамдар да осындай проблемаларға тап болды.. Содан кейін кәдімгі мәзір бар екені белгілі болды, бірақ ол толық емес, жарайды, біз бұған қуаныштымыз)))