Orhıdeıa

Евгений Б.
12 қараша 2025
Гүлдердің, раушандардың, хризантемалардың, қалампырлардың үлкен таңдауы. Сіз дайын гүл шоқтарын сатып ала аласыз, оны өзіңіз жинай аласыз. Жабық өсімдіктердің үлкен таңдауы. Көктемде Бақша ағаштары мен бұталарының үлкен таңдауы бар. Алма ағаштарын сатып алды-өмір сүру деңгейі 100 пайыз. Мен сатылымда жүзім көшеттерін көрдім.
Людмила Е
8 мамыр 2025
Мен орхидеяға тапсырыс бердім, тіпті бұрын жарияланған уақытты әкелдім, жақсы оралған. Мен әлі тапсырыс беремін. Мен ұсынамын
G U
7 тамыз 2025
Тәжірибелі гүл өсірушілер қызықты гүл шоқтарын жасайды. Жабық және гүл шоқтарына арналған гүлдердің алуан түрлілігі
Irina Bogdanova
17 қаңтар 2025
Жабық өсімдіктердің үлкен таңдауы бар тамаша дүкен. Сатушылар бәрін айтып, дұрыс кеңес береді
Амина Айдаркызы
28 шілде 2025
Көптеген түстер.Олар өте әдемі гүл шоқтарын жасайды және өте арзан. Мен өте әдемі кактус сатып алдым, мені әлі де қуантады Кактус үшін рахмет
Нина В.
9 сәуір 2025
Салқын дүкен, сыпайы сатушылар ,гүл шоқтары мен жабық гүлдер үшін әрқашан жаңа гүлдер.
Мухтар К
19 наурыз 2024
Керемет гүл дүкені, таңдау өте үлкен.Мейірімді сатушылар сізге гүл шоқтарын таңдауға көмектеседі.Түстердің әртүрлілігі, ыңғайлы орналасуы.Қызметкерлер өте жақсы
Антон К
Сыпайы сатушылар, мен мұнда көптеген жылдар бойы гүлдер аламын, олар ұзақ уақыт тұрады
Маруся Кириченко
1 ақпан 2024
Орхидеяда біз кейде гүлдерге тапсырыс береміз. Олардың әрқашан жаңа және арзан гүлдері бар. Букет жақсы құрастырылған. Өте үлкен, сіз жабық өсімдіктердің үлкен таңдауын айта аласыз.
Анатолий Пигорев
10 шілде 2022
Жақсы гүл дүкені, жақсы және мейірімді сатушылармен. Сіз өзіңіздің сүйікті адамыңызға гүл шоғын сатып алып, тапсырыс бере аласыз. Өсімдіктер кәстрөлдерде де сатылады (үлкен таңдау). Мен олардың тұрақты клиентімін, олар әрқашан көмектеседі және экзотикалық және қарапайым емес таңдауды және аударуды ұсынады. Қыздар сізге көп рахмет! Сізге және сіздің дүкеніңізге өркендеу!
Дмитрий Чирков
19 мамыр 2024
Көшеттер мен басқа өсімдіктердің жақсы ассортименті. Сыпайы қызметкерлер, тауардың келгені туралы хабардар етті, тіпті дүкенге келгенге дейін кейінге қалдырылды
Ю
Юлия О
12 ақпан 2021
Гүлдерді қайдан алуға болатын ең жақсы орын. Үйге, кеңсеге, қалыңдықтың букетіне, әдемі және ерекше букеттерге. Фотосессиялар немесе сыйлықтар үшін қажет болған кезде Мен әрқашан Орхидеяға барамын. Егер бірдеңе түсініксіз болса, мен оларға хат жазамын немесе қоңырау шаламын, олар тез жауап береді. Мен қызмет пен ассортиментке ризамын.
Куаныш Бессенов
25 шілде 2022
Кадрлар айналымы жоқ дүкен, бәрі ұзақ уақыт жұмыс істейді, өз ісінің тамаша мамандары, мұндай композициялар басқа жерде жасалмайды. Жабық өсімдіктердің үлкен таңдауы, мұнда оларға қалай күтім жасау керектігі егжей-тегжейлі айтылады. Маған бұл дүкен ұнайды, Мен оны ұсынамын!
D
Dimash Tolebi
28 шілде 2025
Аяз ерлі-зайыптылар-нағыз қала тұрғындары, гүлдердің ең жақсы таңдауы, дүкен емес, нағыз жылыжай, қала сыртында бұл қала үшін нағыз Гауһар болуы мүмкін.
S
sultanasfiratimur4
28 желтоқсан 2021
Олар ар-ұждан үшін жұмыс істейді. Тек оларға кесілген және әсіресе өсіретін гүлдер үшін. Беделге жұмыс істейді. 15 жылдағы барлық гүлдер жақсы гүлдейді, бірде-біреуі ауырмады. Жақсы қызмет. Атмосфера мейірімді. Попугая ән айтады
Меруерт Меруерт
27 маусым
Мен үшін бәрі негізсіз, қымбат бағамен. Мен қыста букет сатып алғым келді . олар әрең дегенде көздерін жұмып жауап берді. Мен кетуге тура келді, мен орхидеяның филиалын білгеннен кейін басқа дүкеннен букет сатып алдым.
Мирас Ергазин
12 наурыз 2024
Жақсы гүлдер дүкені, ұзақ уақыт бойы жұмыс істейді, франчайзингтік дүкендер қанша болса да, түрлі-түсті дүкендер ғана емес, бұл ең қымбат
Яра
27 мамыр 2025
гүлдер әдемі, балғын, сатушылар мейірімді, жағымды жалпы, маған бәрі ұнады!!
rx485
28 қараша 2022
Көңілдері қалды. Бір-екі күн ішінде Мен келдім, Мен сұрадым, сіз белгілі бір күнге осындай букетке тапсырыс бере аласыз. Қиындықсыз, олар дұрыс күнде келіп, қажет нәрсені бірден жасайық дейді. Таңертеңгі сағат 9-да "дұрыс" күнге келіп, олар маған қазір мүмкін емес деп айтқан кезде, кем дегенде 4 сағаттан кейін (біз 8-мен еш қиындықсыз сөйлескенімізбен) және мүлдем жұмыс істемейтін едік, өйткені гүлдер болмады. Нәтижесінде барлық жоспарлар бұзылды, бірнеше сағат бойы қаланы іздеуге тура келді, ұқсас нәрсе ️ ️ Кейбір түбі, мүмкін емес, сондықтан неге уәде бересіз🤬
Еркын
27 шілде 2024
Керемет дүкен бай таңдау сыпайы сатушылар
Таня Михеева
20 қыркүйек 2025
Гүлдер мен өсімдіктер әдемі, бірақ бағалар тістейді .
Татьяна Кавацюк
17 қыркүйек 2022
Мен бұл дүкенді өте жақсы көремін. Түстердің керемет таңдауы, мейірімді қызметкерлер әрқашан сізге айтып береді және таңдауға көмектеседі. Гүл оазисі!!!
Evgeny Djekson
31 қаңтар 2020
Алыстағы 2000 жылдан бастап ол сұранысқа ие дүкен болды) ол әлі күнге дейін қалады ) Жақсы ассортимент, сапа және қызмет көрсету )
Ирина Гадаева
Қанша рет кірдім....түстерді таңдау жоқ....тек гүл шоқтарында....маған ұнамады
Сергей Грива
15 қаңтар 2025
Қымбат және ерекше ештеңе жоқ. Қызметкерлер керемет. Дүкенде гүл сатып алу оңайырақ
Alexandr Stupak
19 ақпан 2022
Түстердің үлкен таңдауы және тамаша қызмет көрсету. Оған қоса жеткізу бар
Анна Имангалиева
17 мамыр 2024
Әрқашан жаңа гүлдер. Кез келген сомаға әдемі гүл шоқтарын жинаңыз
Айгуль Исмагулова
24 тамыз 2025
Мен әрқашан осы дүкеннен гүл сатып аламын, сатушылар әрқашан айтады
П
Павел С.
21 қаңтар 2020
өте бай таңдау. мен сыйлық ретінде тірі гүл сатып алдым. жақсы кеңес берілді
Аминок
2 қыркүйек 2024
Гүлдер өте керемет бірақ өте қымбат және әлі де әдемі құстар бар
Ади🇰🇿
21 желтоқсан 2024
Көптеген гүлдер бақытты өйткені мен жақын жерде тұрамын және сол жерде гүлдерді жиі аламын
Гульмира Иванова
9 шілде 2025
Әрқашан жаңа гүл шоқтары. Жаңа гүлдер.
Жумагали Темиргали
2 шілде 2024
Жақсы дүкен, бай таңдау, сыпайы қызметкерлер
Диляра Кенженова
11 наурыз 2024
Мен гүл шоқтарын сатып алмадым, ал көшеттер мен жабық гүлдер керемет!
Эльмира С.
7 қыркүйек 2020
Мейірімді, сыпайы, өз профилін білетін сатушылар, жақсы таңдау
Светлана П
3 шілде
Керемет таңдау, жаңа гүлдер. Мұқият қызметкерлер. Дүкен ғана емес, өсімдіктер мұражайы... Сіз жай ғана кіріп, өсімдіктерді тамашалай аласыз...
Л
Людмила Д.
6 тамыз 2025
Әрқашан әдемі гүл шоқтары, және кастрюль гүлдер
Жалын Баймұратов
28 қазан 2025
Үйін флора мен фаунамен толтырғысы келетіндер үшін тамаша орын!))
Николай Б.
10 ақпан 2025
Жақсы дүкен . Сыпайы қызметкерлер
Дарья М.
24 қараша 2024
Таңдау жақсы, олар сізге әрқашан айтады
Л
Людмила Попова
1 мамыр 2022
Түсіндіретін және айтатын кәсіби сатушылары бар жақсы дүкен.
Куаныш Бессенов
10 наурыз 2024
Семейдегі ең көне гүл дүкені, онда бірінші дәрежелі гүл өсірушілер жұмыс істейді!
Tito
Олар осы үйде пәтер жалдады. Барлығы шамамен. Рыльно-сабын-төсек-жатын барлық бар.
Ли Ка
14 қараша 2024
Гүл дүкені шырша. Кәстрөлдердегі әр түрлі гүлдер әр талғамға сәйкес келеді. Мен ұсынамын
Diamond.S
18 наурыз 2024
Жақсы дүкен көптеген әдемі гүлдер.
Юля Сармурзина
25 шілде 2024
Дүкен өте ұнайды . ал сатушылар сыпайы .
Раулан Ахметов
24 маусым 2025
Мен бұл дүкенге әлдеқашан кірген жоқпын, бірақ естеліктер өте жағымды, атап айтқанда"хош иіс"
НатКа
21 маусым 2024
Кең ассортименті бар керемет дүкен ))
Болат Арсен
1 тамыз 2021
Сіз қай ғасырда өмір сүресіз?тіпті сайт ескірген, телефон жауап бермейді
Рол К
22 тамыз 2025