Оптика Экспресс

Гордей Якгоовлев
Олар диоптерсіз бірнеше жұп түрлі-түсті линзаларға тапсырыс берді, кеңесші өте сауатты, бәрін айтты, бізге жақсы нұсқаларды таңдады. Олар қоймадан тапсырыс берді, бірнеше күн ішінде келді, айтылғандай, барлығы уақытында.
Anna Lelchuk
13 тамыз 2025
2009 жылдан бастап Мен мұнда жаңа көзілдірік алуға келемін! Кәсіби Кеңесшілер әрдайым менің тілектерімді және техникалық нюанстарды ескере отырып, оларды әр нақты шеңберде жүзеге асыруға көмектеседі! Але мен Ирина әрқашан көзілдірікті таңдайды, сондықтан тіпті бейтаныс адамдар мен мұндай көзілдірікті қандай оптика арқылы сатып алдым деген сұраққа жауап береді)) Игорь-өз ісінің шебері, Алтын қолдар мен көз-Гауһар! Бүкіл отбасы-балалар, ересектер, Көңілді жасөспірімдер, кез - келген рецепті бар-әрқашан осында!
S W
22 тамыз 2024
Біздің қаладағы ең жақсы оптикалық дүкендердің бірі. 1990 жылдың басынан бастап жұмыс істейді. Жинақтарды үнемі жаңартып отыратын керемет ассортимент. Баға диапазоны әртүрлі табыс деңгейі бар адамдарға сапалы Жақтауларды сатып алуға мүмкіндік береді. Бар офтальмолог дәрігер ол сіздің көру қабілетіңізді тікелей дүкенде тексереді. Жаңа көзілдірікке әйнектерді тез және сапалы орнататын жақсы шебер бар. Ұсынамын! Дүкен ашылған күннен бастап қызмет көрсетемін.
Татьяна Мулдахметова
15 қараша 2025
Керемет салон! Жақтаудың үлкен таңдауы, менеджер жақтауды таңдауға өте сауатты көмектеседі. Маған ұпайлар 2 сағаттан аз уақыт ішінде жасалды және бірден дайындық туралы SMS жіберді. Бағалар жеткілікті. Мен бәріне кеңес беремін.
Елена Б
Керемет оптика. Оның офтольмологы бар. Жақсы сапалы жақтаулар мен линзалар жақсы таңдалады
Акерке И
4 сәуір 2025
Мен әрқашан жақтауды 10 жылдан астам уақыт бойы сатып аламын, өте шыдамды қыздар мен шебер өз ісін біледі.
Юрий Беккер
29 мамыр 2025
Қайырлы күн! Ұзақ уақыт бойы мен бұл оптикада көзілдірік жасадым, бүкіл ұжым мейірімді шырша але есімді бір қызметкерден басқа, ол әдепті емес және адамдармен өзін қалай ұстау керектігін білмейді
Аня Бондаренко
30 желтоқсан 2021
Жақсы орын, қыздар қымбат емес, жол табуға тырысады. Әрқашан шебер мен дәрігер бар. Бағасы бойынша үлкен таңдау
Gulmira Dossymova
19 ақпан 2024
Тарихы бар Оптика. Мұнда сіз көру қабілетін тексере аласыз, жақтауды таңдап, тез жасай аласыз. Қызмет Мұқият, сыпайы.
Ерболат Омарбаев
22 шілде 2024
Плюс-жылдам, сапалы және арзан. Минус - тұрақ тығыз.
N
Nikolay K.
2 сәуір 2025
Мен олардан екі рет өзім үшін және қызым үшін жақтауды алдым. Мен бір нәрсені білемін-оларда пенсне жоқ.
Роман Цой
20 сәуір 2024
Тамаша оптика, бар кезекші оптометр ол әрқашан көзді тексере алады
Владимир Ложков
8 шілде 2024
Мен осы оптикада 20 жыл қызмет всегдаім, әрқашан жақсы көзілдірік шебері.
Виктория Волгина
5 шілде 2022
Мен бұл оптикада ұзақ уақыт қызмет давноім, әрқашан мейірімді және қамқор қызметкерлер!!
Arsen Adi
8 қазан 2023
Бұл Алматының ең кәсіби оптикасы
Данил Валеев
19 маусым 2022
Өз саласының мамандары, қолайлы бағалар
Джао
5 мамыр 2021
Кең ассортимент, бұл үшін үлкен құрмет
Анонимді пікір
23 маусым 2021
Тым қымбат жақтаулар олар бұған тұрарлық емес
Марат Сапаргалиев
18 сәуір 2022
"Көзілдірік"үшін бұрыннан келе жатқан орын. Олар тырысады және кәсіби болып қалады.
Алексей Дядченко
13 ақпан 2023