Onal

vovik vovany4
30 қаңтар 2020
Компания металл прокатын сатады: құбырлар, бұрыштар, қаңылтыр, арна. Фирма ірі сатып алушылармен жұмыс істеуге арналған.. онда жеке адамға ештеңе жоқ. Кемшіліктердің ішінен: сатып алудың күрделі процедурасы - алдымен дұрыс шкафты табу керек, өйткені бір кабинетте қаңылтыр, екіншісінде сым мен арматура сатылады.. және т.б., өте ыңғайлы емес, содан кейін сіз аумақта тиеу орнын табуыңыз керек (көрсеткілер де, жазулар да, жол жүру немесе қозғалыс сызбасы да жоқ), жалпы, сіз не үшін келгеніңізді сатып алған кезде жүгіресіз. Қызметкерлер белгілі бір өнімді таңдаудың дұрыстығына күмәнданған жағдайда айтпайды - бұл үшін үлкен минус. Және аты, әрине, нақты... "сен қайдасың?"осы фирманың аумағында болу. Бірақ бұл сатылатын өнімнің сапасына әсер етпейді..
Сауле Альпищева
2 сәуір 2023
Бюджеттік тамақтану. Мәзір жеткілікті. Үй тағамдары сияқты. Бағалар өте барабар. Мен кеңес беремін. Тек бөлмені жөндеу және ыдыс-аяқты жаңарту жетіспейді.
erjan Burambaev
31 тамыз 2020
Материалдың сапасы жақсы .
Биахметов Арман Калыкович
13 сәуір 2021
Қолайлы бағалар тез және тиімді жұмыс істейді сіз кеңсеге КСРО ға қайта келгендей кіресіз мен бәріне Оналмен жұмыс істеуге кеңес беремін
Аомас Хасенов
2 тамыз 2023
Маған Яндекс өте ұнады
208946 ж.
27 қаңтар 2019
Материал қолайлы бағамен. Асхана жақсы.
Ринат Буркашев
14 маусым 2023