Олимп

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Райхан Досанова
15 қараша 2023
Қайырлы күн ! Мен кеше 14.11.таңертең сағат 8.26 осы зертқанада болдым , қабылдаған медбике Сабденова Асылхан жас тәжрибесі жоқ дейді, жөтеліп отырды, бірінші рет тамырымды таба алмай қолым ашып ауырды лейкопластермен жабыстыра салды , екінші рет тамырымды тауып сараптама алды , енді гематом көгеріп тұр , бүгін барып айтсам екі күнде кетеді, гепарин мазь жақ дейді, бір тәулік өті жаман көгеріп шыға келді , зертқанада осындайға жауап беретін меңгерушісі жоқ , ақылы медицинада осындай ешқандай жауапкершілік жоқ , ТОО*Мырзахан * немесе КДЗ Олимп жауап берсін , фото сурет салдым , болған күнім 14.11.2023 жыл
Виктор Голубев
31 тамыз 2025
Медицина қызметкерлері өте мейірімді және сыпайы, қызмет өте жылдам, мен қан алдым. Сіз әлі де Сайтқа жазыла аласыз
Юлия Чечель
20 желтоқсан 2024
Ыңғайлы орналасу, барлық қызметкерлер әрқашан өте сыпайы.Бал.қызметкерлер өте сауатты, Мұқият,егер олар диванға нашар қойылса және тесттер осылай қабылданса, талдау кезінде өзіңізді қалай сезінетіндігіңізге әрдайым қызығушылық танытады.
Дина Биримжанова
3 қаңтар 2024
Тез қызмет етті! Сіз бұрын сайтқа жазыла аласыз, бірақ бұл нәтиже бермеді, яғни.қызметкерлердің уақытын алады, сайтта іздеу және т. б. бұл арна пысықталмаған. Нәтижені өз бетіңізше алуға болатындығы ыңғайлы!
kama
16 қазан 2025
қызметкерлер мейірімді, сыпайы және қамқор.әрқашан әл-ауқат сұралды.Сондай-ақ, Олимп мен үшін өте ыңғайлы жерде.Маған өте ұнады, рахмет!
Радгуль У.
13 қаңтар 2022
Олар қанды тез алады және ауырмайды, қабылдаудағы қыз жақсы, бірақ бөлме кішкентай, қиын, әсіресе кішкентай баламен
Павел Иванов
24 қараша 2020