Олимп

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Людмила Савчук
6 шілде 2025
Барлығы ұсақ - түйекке дейін жылтыратылған, кезек электронды, тез қозғалады,жеңілдік картасы Бағдарламада болғанды ұнатады,яғни сіз оны өзіңізбен бірге алдыңыз ба деп ойлаудың қажеті жоқ. Мен жүйені сол жерде жасадым, бағалар жағымды таң қалдырды.
Канифа Аулабаева
4 желтоқсан 2024
Сынып зертханасы. Жағымды атмосфера. Сыпайы қызметкерлер. Жылдам қызмет көрсету. Зертханашы Гүлшат мейірімді және мұқият, тамырды тез табады. Сыртқы киімге арналған шкафтар бар. Электрондық кезек жүйесі. Тек осы жерде мен тест тапсырамын.
Елена Симоненко
23 маусым 2024
Олимп медлабораториясы, ыңғайлы жұмыс кестесі, тіпті демалыс күндері таңғы 7-ден бастап, жұмыс алдында тест тапсыруға болады. Өндірілген талдаулардың кең таңдауы, жеңілдік картасы бар және көбінесе белгілі бір зерттеу түрлеріне арналған акциялар бар. Тест нәтижелерін электрондық поштаға немесе жеке-жеке тез және ыңғайлы түрде алуға болады.
Асема Онгарова
28 шілде 2024
Олар келесі күні 25 дан өтті әкелікке арналған ДНҚ сынағы нәтиже 5 күн ішінде екі күннен кейін содан кейін түнде жіберілгенін айтты олар біреуін алған және біреуін алған күндер бірақ басқа уақыт келді!Мен әлі де алдаусыз нақтыладым ба?!Басқаларында ҰБТ ның басқа нұсқалары болған кезде және тағы 70 мың теңгеге акциялар бойынша ДНҚ онша тұрмаған кезде қандай да бір оғаш нәтиже аузынан алынады!!!!
Канат Q
26 қыркүйек 2024
Әрқашан процедуралық тегін. Қыздар клиенттерге мұқият қарайды. Инъекциялар мен тамшылардың бағасы өте жақсы! Мүмкін қаладағы ең төмен. Жеңілдіктер әлі де бар
Сабина Б
25 қараша 2024
Олимп-бұл қол жетімді бағалар, процестердің ұйымдастырылуы, жедел жұмыс және сыпайы қызметкерлер необходимости сонымен қатар қажет болған жағдайда үйге бару 👏 🏻 👏 🏻 👏 🏻 P. S:жеңілдіктер жүйесі туралы ұмытып кетті 👍 🏻 👍 🏻 👍 🏻
Ильяс Имьяминов
14 желтоқсан 2025
Керемет зертхана,қызы жақсы анализ алды, жыламады, батылдық пен әшекейлер үшін мақтау қағазын берді, жарайсыңдар.
Ирина Малахова
15 тамыз 2022
Олар жігітпен жыныстық инфекцияларға қатысты тест тапсырды. Менде бәрі таза. Жігітте жағындыда ештеңе табылған жоқ, бірақ трихомоналар ПТР-да табылды (бірақ олай болмауы керек, яғни ПТР-да болса, сәйкесінше жағындыда). Содан кейін олар ПТР-ны трихомонадтарға қайта тапсырды және теріс нәтиже берді. Олимпке жүгінді, бұл қалай болуы мүмкін?! Бірнеше күннен кейін бізбен: "ластану болды, бірдеңе шықты. Біз талдау үшін ақшаны қайтара аламыз". Қарапайым тілмен айтқанда, ластану-бұл басқа адамдардың микроорганизмдерін талдау. Менің сұрағым: "сіз талдауға трихомоналарды қалай енгіздіңіз?! Егер біз қайтадан жағынды бермесек, дені сау адамды жоқ аурудан емдейтінімізді түсінесіз бе?!". Әдетте адамдар сынақтарды қайта тапсыра алмайды. Сондай-ақ, біз берген бағадан 3.5 есе ерекшеленетін осындай күлкілі баға деп аталды. Егер сіз қате жіберсеңіз (өрескел!), содан кейін оған жауап беріңіз!
Андрей спичеков
4 қаңтар 2020
Жақсы зертхана, қолайлы бағалар, карта жеңілдіктері бар, төлем карта бойынша қабылданады. Қызметкерлер сыпайы қабылдау бөлмесінде электронды кезек өте ыңғайлы. Талдау қабылдауындағы қыздар балалармен қарым-қатынаста өте сауатты және сыпайы және шыдамды.
Andrey
22 шілде 2025
Күрделі генетикалық талдаулар жасаңыз. Қымбат, бірақ денсаулыққа келетін болсақ, мұндай мүмкіндік қажет. Оның болғаны жақсы.
Ю
Юрий Быков
18 желтоқсан 2023
Ақылы болса да, жақсы зертхана, бірақ сіз бірнеше есе жылдам тест тапсырып, нәтиже ала аласыз.
Aigerim
18 шілде 2023
Негізгі қажетті процедураларды мына жерден алуға болады. Бағалар қолайлы. Кезек жоқ. Қызмет жақсы.
Яна Шихова
9 сәуір 2021
Қыздарымыз жыл сайын Олимпте қан тапсырамыз, өте мұқият бал.қызметкерлер, кассада әрқашан сыпайы қыздар. Нәтижелер әрқашан уақытында дайын.
Ольга Ш.
25 қаңтар 2022
Неліктен сізде ақпарат дұрыс емес бүгін қоңырау шалып, Ресейге бару үшін ПТР күтуді сұрады, маған екі күн бойы жеделдетілген жоқ деп айтылды, мен екі күнде сұрадым, нәтиже дайын болды, кім маған ақша қайтарады.енді мен тағы да талдау үшін 7200 мың төлеймін, солай ма?????
любовь дмитриева
25 қараша 2025
Мен талдауларды жиі жіберемін. Барлығы анық, жылдам, ыңғайлы. Мен ұсынамын.
Я
Я Я
Төрт терезенің біреуі жұмыс істейді, көпшілікті жинады 2026 жылғы 16 наурыз Уақыты 08,12
Ю
Юлия Коновалова
17 тамыз 2025
Барлығы керемет
Наталия Ч.
7 ақпан 2022
Біз тестті тез арада төледік, олар 5-8 сағат ішінде дайын болатынын айтты. Нәтиже жоқ, ол үшін 15700 төленді. Мен бұл клиникаға кеңес бермеймін.
Кристина Вдовина
8 ақпан 2023
Қызметкерлер өте ұнады, талдаулар сол күні дайын болды 🔥
Иван Л.
18 маусым 2020
Мен олардан барлық сынақтарды үнемі тапсырамын. Олар алыс емес. Рас, қазір кейбір жалпы емес талдаулармен біраз уақыт жоқ.
Надежда Ф.
22 сәуір 2021
Керемет зертхана! Барлығы жоғары деңгейде💪 Мейірімді қызметкерлер және барлық кәсіпқойлар!
Анастасия Мельник
24 сәуір 2024
Бұл Филиалдағы қызметкерлер керемет. Балаларға шебер қарайды
Л
Любовь Унгефуг
4 қараша 2025
Бағалар жоғары және арзан болуы мүмкін!!
Анастасия Малико
20 қараша 2024
Тамырдан қан балалар үшін өте жақсы қабылданады 👍 🏼
Igor Popov
9 қыркүйек 2021
ПТР тестін тез және тез тапсырды,кезексіз және жүйкесіз
Аман Туртулов
10 мамыр 2023
Өте жақсы, талдау үшін қан алатын медбикелер, кәсіпқойлар
Николай Мауль
9 шілде 2021
Компания мамандары өте мейірімді. Өз ісінің мамандары. Мен ұсынамын.
Алия
18 қазан 2025
Іс жүзінде кезек жоқ
Инна столбова
14 маусым 2020
тамаша зертхана, бағасы қолайлы. қызмет өте жақсы
Владимир Дан
11 ақпан 2020
Жақсы зертхана. Жылдам және сапалы қызмет көрсету.
Азамат Аманжолов
17 қаңтар 2022
15.01 Торайғыровта адамдар мүлдем болмаған кезде көптеген адамдар болды. Сіз адамдарды тарата аласыз. Мұнда адамдар кезекке тұрып, Торайғыровқа салқындайды. Логика қайда?
Светлана Хожаева
22 қараша 2025
Керемет зертхана!
Ева
13 тамыз 2019
Қызметтердің бағасы негізсіз жоғары
Михаил Юрченко
1 ақпан 2022
Қаңтар айында көшкін тәрізді өсу кезеңінде ол екі рет қатарынан толық денсаулығымен оң нәтиже алды, ал басқа зертханада талдауды қайталап, теріс нәтиже алды. Сезім,
X
XATTAB dj
5 желтоқсан 2022
Жақсы зертхана жылдам тексеру
Ренат Миндуллин
31 қазан 2023
Тез және түсінікті
5 желтоқсан 2019
Кез келген талдауды тапсыруға болатын жалғыз зертхана
Макс Кузнецов
27 мамыр 2020
қызмет естідім адамдардан онша емес Мен мұнда емес едім
Томатосик
17 желтоқсан 2019