Олимп

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Elena Морозова
6 шілде 2025
Бұл Олимп Авангард терминалында орналасқан. Қызметкерлер сыпайы және тәжірибелі, біз үнемі сол жерде тест тапсырамыз. Тыныш, тыныш, үлкен кезек жоқ. Бізге ұнайды
Ruslan_KZ
11 сәуір 2024
Сағат 12 шамасында болды, келушілердің ешқайсысы болмады, сондықтан тез сынақтан өтті. Қызметкерлер өте мейірімді және пайдалы.
idle.once
5 маусым 2020
Үлкен баламаның болмауы үшін, әрине, сіз Олимпке барып, баруыңыз керек. Белгілі бір атаулар жоқ. Жалғыз нәрсе, иә, "ашық кеңістікте" қан қабылданады, балалар жүгіре алады, бейтаныс адамдар тұра алады. Бұл үшін мен бір жұлдызды алып тастаймын-оны ең нашар жағында экранмен қоршауға болады.
G
Galina Brukvina
30 қараша 2021
Олар бүгін 30-да 25-ші күні талдау жасады және әлі күнге дейін талдау нәтижелері келген жоқ. Бұл талдаусыз олар бүгін тапсырғандарды ауруханаға жатқызбайды мерзімі аяқталып, қайта тапсыруға кетті . Неліктен олар Ресейде білетіндерін білуге бос уәде беріп, сол жерде бір күн дайындалып, 3 күн бойы сіздің немқұрайлылығыңыздан айырылды .Қазақстанда медицина қалай ақсап тұр
D
Dakote
30 сәуір 2020
Мен оларға бардым, өйткені бұл кезеңде басқа ештеңе жұмыс істемеді. Бұрын маған ол жаққа бармауға кеңес беретін ,бірақ мен ешкімді тыңдамадым ,мұның бәрі жарнаманың фонында деп ойладым және т.б. жылдам нәтижелер, өте жылдам және таңқаларлық әрқашан бәрі жақсы, қалыпты шектерде.Бұл туралы тағы көп нәрсе айтқым келеді, бірақ бәрі.Мен ол жерге ешқашан бармаймын, мен достарыма кеңес бермеймін.
Елена Нейбарт
14 қараша 2024
Мен әрқашан тек осында келемін. Тамырлармен проблема. Қызметкерлер керемет. Сізге көп рахмет!
Дмитрий Г
20 сәуір 2021
Мен Атырау қаласындағы ұйымнан ПТР мен ЭХЛ тестін үнемі тапсырамын, нәтижелері бар SMS жиі жетпейді. Операторлар SMS-ті қайталауға немесе нәтижені телефон арқылы немесе жеке басын куәландыратын құжаттар бойынша талдауды тапсыру орны бойынша атауға көмектеспейді.
Диана Бородихина
2 ақпан 2021
Жұмыс кестесі 7.00?? Бұл толық алдау! Барлығы 8.00 сияқты жұмыс істейді. Мен басқа зертханаға барар едім, оның клиенті!
Кенжетай Р.
21 желтоқсан 2024
Динара Төлеушева-тамаша жұмыс. Рахмет
SUPER P.
21 ақпан 2024
Қызмет көрсету сапасы өте жақсы.Қызметкерлер сыпайы түрде түсіндірді
T
Tamaza
8 сәуір 2021
Мен әйелімді сынақтарға апардым. Барлығы тез және анық деді
Рус русов
19 маусым 2021
Қымбат
Анонимді пікір
11 маусым 2020
Меніңше анализдер бар мен бір нәрсеге еліктедім
Наталья Кузнецова
7 наурыз 2020
Жылдам нәтижелер
Unknown
16 маусым 2022
Өте қымбат
Ёжик без головы и ножек
25 шілде 2020
Мен бірнеше рет сөйледім, негізінен жаман емес.
Гульхат Ильясова
11 қараша 2022
Ах мен бұл зертхананы жақсы көремін