OldBoy

Игорь Ардяков
10 маусым 2025
Жан дүниесі мен харизмасы бар тамаша мекеме. Сыпайы қызметкерлер, барлық шеберлер жоғары деңгейде. Маған мастер Ренат келді. Мен баруға кеңес беремін!
Рыльский Сергей
1 ақпан 2022
Бесінші жыл бойы Мен мұнда қырқып, қырынамын, ал басқа бөріқарақаттарға барғым келмейді . барлығы тамаша деңгейде атмосфера мейірімді қызметкерлер және өз ісінің шеберлері. Сізге өркендеу !!!
Chitatel radio
7 ақпан 2024
Мұндай бөріқарақат. Бағалар, әрине, бөріқарақат сияқты, бірақ ұлы оны жақсы көреді. Мен ұлымды күткен кезде мен кофе немесе шай ішіп, фильм көре аламын, массаж креслосында отыра аламын.
Альтаир Кайратов
3 қаңтар 2024
Мен бұл бөріқарақатқа бірнеше жыл болдым. Мен бәрі жақсы деп айтамын және өз үміттерін ақтайды! Мен өзім үшін тамаша бөріқарақат іздейтіндерге кеңес беремін!
Екатерина В.
8 наурыз 2024
Бір күні бұл бөріқарақат үйге ең жақын деп таңдалды. Күйеуі тұрақты клиентке айналды. Барлығы ұнайды.
Евгения Романова
18 қаңтар 2022
Қымбат мекеме, бірақ онда керемет ештеңе жоқ. Техникалық қызмет көрсету, әрине, әдеттегі шаштаразға қарағанда жоғары, бірақ муж шаш қиюы 5 мыңға жуық
Дмитрий Русаков
4 қараша 2022
Барлығы керемет. Қызметкерлер мейірімді, басы мен сақалын жақсы кеседі .
Данил Яковлев
1 желтоқсан 2023
Керемет мекеме, керемет шеберлер. Мен мұнда 11 жыл болдым (бұрын Буровта болған). Енді менің балаларым да осында. Мен бәріне кеңес беремін.
Дмитрий Г.
12 қазан 2023
Мен осы мекеменің клиентімін. Маған бәрі ұнайды. Жағдай осындай, олар айтқандай, үйде, тіпті айтуға болады. Бағалар, негізінен, орташа. Бұрын қымбат болған, қазір басқа шаштараздардың фонында салыстырмалы түрде барабар.
Рымгали Мукашев
27 тамыз 2024
Жақсы кесілген оның ішінде басы да бар
reddington
23 мамыр 2022
керемет шаштараз. маған өте ұнады. атмосфера және шеберлер. олар бәрін жақсы және бірінші рет жасайды.
Raf Faiz
25 тамыз 2019
Барбер түріндегі үшінші дәрежелі шаштараз. Олар қымбат кеседі. Қалай болғанда да...
Роман Шишкин
5 сәуір 2024