Oasis

мадина б.
20 шілде 2025
Киіз үйлер ыңғайлы, қажет нәрсенің бәрі бар. Тазалық пен сыпайы қызметкерлер әрқашан көмектесуге дайын. Көл жақын, су мөлдір, жағажай жабдықталған, сіз балалармен және екеуімен тыныш демалуға болады. Ал Күн батуы бұл жеке көрініс 😍 😍 😍 Үйде дайындалған тағам дәмді. Барбекю мен барбекюге арналған кафелер мен шағын аймақтар бар. Мен сондай-ақ ішіндегі атмосфера туралы айтқым келеді, өте тыныш, отбасылық, көп адамдар мен шу жоқ. Жалпы алғанда 5 ұпай❤️
Айс
4 тамыз 2025
Жақсы демалыс аймағы, артықшылықтары: жақсы төсек, диван, төсек-орын, Сүлгілер, кептіргіш, кондиционер бар. Жақсы барбекю аймағы мен ас үй, ыдыс-аяқтың болуы. Көру алаңдарының болуы 👍 🏻 көрінісі керемет!!! Ересектерге арналған жақсы кешкі ойын-сауық. Көптеген беседкалар мен топчандар бар. Жағажайда шезлонгтар жеткілікті. Жоғарғы және төменгі қабат бар, күн сәулесі ыңғайлы. Кемшіліктері: шкаф жоқ!!! Жоғарғы қабаттарда душта су жоқ!!! Суық және лас бассейн!!! Балаларға арналған ойын-сауық аз. Ал шыбындар жеді бұл бөлек әңгіме, бөлмеде ұйықтау мүмкін емес, шыбындар азапталды.
Ekaterina Spiridonidi
13 тамыз 2025
Сәлеметсіз бе! Құрметті қонақтар немесе осы демалыс аймағына барғысы келетін қонақтар! Демалыс аймағының өзі таза, жайлы, атмосфералық, жағаға қарай орналасқан жері 50 метр деп айтқым келеді! Демалыс былайша айтқанда сәтті өтті. Барлық шарттар бар. Бір минус бұл қуат қосылмаған. Бірақ мен қайталаймын пісіру үшін микротолқынды пеші бар бөлек аймақ бар. Көшедегі әр бөлменің өз арбасы бар. Оның сан түйіні. Сіз ондағы кебабтарды дәмді таба алмайсыз! Күн сайын кешке дискотека және ең керемет жүргізуші. Ойындар көңілді бәрі одан. Супер. Қызметкерлер мейірімді және мейірімді. Аумағы керемет тазалық. Балалар үшін батут, бассейн және әткеншек бар... МЕН БӘРІНЕ ӨКІНБЕУГЕ КЕҢЕС БЕРЕМІН...
Ильнур С.
Демалыс өте жақсы өтті, киіз үйлер керемет, жайлы. Етті пісіруге және қуыруға арналған ас үй бар. Балалар үшін батут бар, үлкен компания үшін үлкен арбалар бар. Көлге дейін алыс емес.
Ирина Щербинина
27 шілде 2025
Бастайық, таза, күн сайын және жақсы. Осыған байланысты қыздарға ешқандай шағым жоқ. Сұрақтар иелеріне көбірек. Барбекюге отын уәде етілді, бірақ отын емес, құрылыс қоқыстары мен ағаштар(шамасы, араны өзіңізбен бірге алып жүру керек еді), бірақ олар түзетіліп, кейбір тақталар әкелді. Үшінші күні біз ортақ ас үйдегі салондағы газдың таусылғанын білдік. Және ол екі күннен бері жоқ. Менің ойымша, резервтік балон болуы керек, өйткені адамдар өте көп. Тағы бір 2-камфора плитасы көптеген адамдар үшін өте аз. Әрі қарай, біз эконом нөмірін алдық және бұл бір нәрсе... Экономика көп төлей алмағандықтан емес, өйткені бәрі осы күндері бос емес еді, ал бізде 3 отбасы болды. Бұл нөмір емес, біз оны питомниктен басқа атаған жоқпыз... Ол 4-ші теорияда Жергілікті, іс жүзінде біз үшеуміз өмір сүрдік және біз тар болдық. 2*4 бөлме шкаф жоқ, айна жоқ, жаяу жүргенде еден дірілдейді. Үш бөлмеге арналған едендегі ортақ душ, бірақ бізде соңғы күн ғана су болды, содан кейін бізге оны жууға уақыт жоқ деп ескертті. Жағажай қиыршық тасты, аяқ киім керек, әйтпесе жүру ауырады.
S
Saule Kuma
20 қыркүйек 2025
Тамаша демалыс аймағы. Барлығы қонақтар үшін. Таза және жайлы бөлмелер. Жабдықталған барбекю аймағы, тағамды тек барбекюде ғана емес, сонымен қатар газда, қазанда ашық отта дайындауға болады. Жағажай жабдықталған. Күн сәулесінен шезлонгтар мен шатырлар бар. Тотығу аймағы. Ең бастысы, қонақжай қожайындар Батыр мен Наталья.
Назгул Рамазанкызы
20 маусым 2025
Маған демалыс аймағы ұнады🫶 жақсы демалу үшін бәрі бар, көл 2 қадамда🤪 жалғыз батут сынған және әткеншек сәл "шаршаған", менің ойымша, бұл қорқынышты және түзетілмейді (әкімшілер ЕСКЕРТЕДІ)
batyrkhan b.
Теңізге жақын отбасылар үшін таңғажайып орын. Бөлмелер таза, қызметкерлер сыпайы, бағасы қолайлы. Ұсынамын!👍🏽
Наталья С.
Төрт-бағаны өте көтергені үшін. Өткен жылы біз тамыз айында келдік орындар жоқ, бағалар 24 жылмен салыстырғанда 1,5 есе өсті. Сондықтан алдын ала тапсырыс беріңіз. Қалғаны ұнады: кафе жақын, жағажай жақын, бөлмеде бәрі бар.
Салтанат Оразиманова
23 шілде 2025
Қайырлы күн! Балқаштағы "Бааѕіѕ" демалыс аймағында достарымен демалды. Барлығы өте ұнады, керемет демалды, әсіресе аспазшылардың жұмысын атап өткім келеді, тағам дәмді ғана емес, сонымен қатар әр түрлі болды, әрқашан бәрі жаңа , ыстықта, ыстықта. Сіздің жұмысыңыз үшін қыздарға рахмет! Сізге барлық игіліктер! Мен сіздің базаңызды барлық достар мен таныстарға ұсынамын!
малика жаманбалинова
29 тамыз 2025
Бізге бәрі өте ұнады, қол жетімді бағалар, қызметкерлер сыпайы, бөлмелері таза, ақ төсек және сүлгілер. Барлық ыңғайлылықтар бар. Жағажай кішкентай, суы таза, бәрі керемет болды.
Виталий Степанов
28 шілде 2025
Тамаша отыратын орын, үлкен төсек және жиналмалы диван бар бөлмелер өте ыңғайлы, кафе бар, бірақ самалға немесе банкке барған дұрыс. Жағажайға кіру тегін, күн төсектері бар.
Ирина Дроздова
26 маусым 2024
Cәлеметсіз бе Біз сізге өте ұнадық Әкімшілік сыпайы, барлығы айтты, көрсетті. Бассейн өте жылы, қызына ұнады Бөлмелер таза, таза, әдемі, барлығы демалу үшін жасалған😘
Зарина Шарипова
15 тамыз 2025
Тамаша демалыс аймағы! ❤ ❤ ️ Бізге өте ұнады! Қызметкерлер сыпайы, оларға көп рахмет! 🤩 😍 👍 🔥 Біз тағы бірнеше рет келеміз! 👍 🔥 🫶 Мен бәріне кеңес беремін! 👍
Арман Байтышканов
25 шілде 2025
Самал өте тік демалыс аймағы. Барлығы ұнады. Балалар үшін бәрі бар.
Диана Рустемова
6 шілде 2024
Орын, әрине, әдемі, бәрі жақсы ойластырылған. Қызмет жақсырақ болғысы келеді аумақ нашар тазаланады, көптеген әкімшілер бар, бірақ сізге желкек қажет болғанда, қызметкерлер дөрекі болады. Қоқыс шығарылмайды, ыдыс-аяқ жоғалады, асханада лас. Егер жарық сөніп қалса, сіз бәрін салқын түрде жейсіз. Самоварлар жоқ. Газ плитасы. Жағажай жартасты. Жалпы, маған ұнамады.
Asan A.
15 шілде 2024
Осы демалыс аймағында биылғы шілдеде киіз үйде тұрды. Ішінде біртүрлі және жағымсыз иіс бар. Кереуеттің артқы жағы сынған, матрац қысылған, түні бойы төсектен домалап кеткен. Кондиционер әрең жұмыс істейді, киіз үйде жылу бар. Спутниктік теледидар және жақсы тоңазытқыш бар. Алаңдағы Кафе өте қымбат және лас, бөліктері кішкентай, бірақ бәріне қарамастан дәмді болды. Дүкендегі бағалар бір жарым есе жоғары. Чекин 10: 00-де, чекаут 12:00-де, өте ыңғайсыз. Жалпы, ақша жай ғана желге лақтырылды. Балалар сұрады: Әке, біз бұл жерден қашан кетеміз.
Odissey DB
26 маусым 2024
Ол жерде бірнеше рет болды, әрқашан бәрі деңгейде, жыл сайын бір нәрсе жақсарады, дамиды, жақсы. Құмы бар жеке жағажай бар, бөлмелер таза, олар негізінен отбасылармен демалады. Иесі әрқашан кез келген мәселе бойынша байланыста болады
Бактияр Алимбет
17 қыркүйек 2025
Демалыс үшін тамаша орын, жоғары деңгейдегі қызмет. Жыл сайын бәрі жақсы және жақсы. Балқаш көлінің жағасында демалғысы келетіндерге оазисті ұсынамын!
Денис А.
20 маусым 2024
Отбасылық демалыс үшін тамаша орын, Сіздің жайлылығыңыз үшін бәрі бар, балаларға арналған бассейн кафе қолайлы құндылықтармен. жағажай беседкалармен, шезлонгтармен және пирстермен жабдықталған бұл жер өте керемет бізге ұнады
Татьяна
28 сәуір 2024
Тамаша орын. Өте сыпайы қызметкерлер. Өте жақсы бөлмелер: дәретханасы бар ванна, төсек, теледидар, диван, шайнек, үстел, орындықтар. Бөлмеде жайлы тұру үшін бәрі бар. Жаяу жүргіншілерге арналған орындықтары бар тамаша жағажай. Алаңда ас үй, үстелдер, батуттар, бассейн бар. Барлығы өте жақсы. Қонақжайлылық үшін рахмет
Евгений Стучков
29 қазан 2025
Жақсы қонақ үй. Бөлек шығатын нөмірлер. Жатақхана бар. Жақын жерде дүкендер, кафелер, көлік жуу.
Амина Канатова
22 шілде 2025
Қорқынышты.. қызмет өте Ақсақ, олар қонақтармен қалай қарым-қатынас жасауды білмейді. Бәрі оларға қарыздар сияқты сыпайы емес. Шамдар үнемі сөніп тұрады, сандар лас
Илан Орлов
Сіздің ең жақсы отыратын жеріңіз болғаны үшін көп рахмет.🌹🌹🌹🌹🌹💓💓💓💓💓. Биыл тамақ төртінші рет. Жыл сайын OASIS демалыс аймағы жақсырақ және жақсырақ.
K
Ka Ak
9 шілде 2024
Балқаш қаласының шегіндегі оазиз демалыс аймағы, жағымды демалыс, жауапты қызметкерлер, демалуға арналған жайлы орындар!
N
Nil Lod
25 маусым 2025
Өте әдемі, жағажай ледактары мен пирстері көп, көл әлі де таза және таза, киіз үйлер мен демалыс орындары өте көп. Мен тағы да осында келер едім
султан гусманов
29 маусым 2025
Ұнамады Сағат 22:00-де келіп, 06: 30-ға дейін көлікке отырды да, қалмады. Мен ұйықтар алдында тамақтанғым келді, соңында пиццаға тапсырыс беріп, 40 минут күттім. Мен бұзау бағаналарына тапсырыс бердім деп ойладым. Осы уақыт ішінде сіз бұзауды кесіп, стейк дайындауға болады.
татьяна ярковская
2 қыркүйек 2025
Бөлмелер таза, қызметкерлер жауап береді, жағажай ұнамады (лас, темекі тұқылдары, бөтелкелер)
Кристина Б.
16 тамыз 2025
Мен база туралы өз пікірімді қалдырғым келеді. Мен ұсынбаймын, әсіресе көлдің жанында демалғысы келетін отбасыларға, қоқыс жәшігінде емес… Олар өз қателіктерімен "жайлылық" киіз үйіне тапсырыс берді, ол тіпті бөлмеден де қымбат болды жайлылық сондықтан біз ол жерде жақсы болады деп ойладық. Ақиқатында сасық Тоңазытқыш, ылғалдың иісі және барлық дыбыстар бәрі сіздің басыңызда болып жатқандай естіледі. 12-ге дейін дискотека, 12-ден кейін мас күйінде кету және қарым-қатынасты нақтылау басталады. Жолдағы көліктердің дыбыстары, иттер үреді. Құлаққапсыз ұйықтау мүлдем мүмкін емес. Душ толығымен тот басқан, буындар бітелмеген және су олар арқылы ағып кетеді. Дәретхана бекітілмеген және сіз оған отырған сайын қозғалады. Әрине, дәретханалар мен бөлмелерде тазалау тұру кезінде жүргізілмейді. Бірінші күні ас үй өте лас болды, ыдыс-аяқ болмады. Келесі күні әкімшіліктер ватсапқа жазғаннан кейін - олар ас үйді алып тастады, қазандар пайда болды және т. б. Алаңдағы Кафе-негізсіз қымбат және дәмсіз, Барковскаяда жеген немесе өздері дайындаған. Бірінші түннен кейін олар ақшаны қайтаруды немесе нөмірге көшіруді сұрады, әкімшілер айтты хабарлаңыз егер нөмір босатылса. Ақшаны қайтару мүмкін емес. Соңғы күні бөлмеге көшірілді. Айтпақшы, бізді қоныс аударған кезде жағдай жақсарды деп ойлайсыз ба? Ішінара-біз машиналарды, иттерді және дискотеканы естуді тоқтаттық. Бірақ көрші бөлмедегі балалардың кім дұрыс, кім дұрыс емес, кім дұрыс емес екендігі туралы әңгімелері… Жалғыз плюс-жағажай, онда ыңғайлы көпір, көптеген күн төсектері, барлық қорқынышты көрмеу үшін екінші орында жақсы тотығу орны бар - олар барлық уақытты сонда өткізді. Тербелістер әлі де ыңғайлы. Демалыстан мүлдем көңілі қалды. Біз Ресейден ата-аналарға қонаққа келдік, Instagram-да Пікірлер айттық. Бұл пікірлердің шындыққа ешқандай қатысы жоқ! Егер сіз, әрине, ішкіңіз келсе, бл*Ват және би - онда сіз оазиске барасыз!
L
Lena Lena
23 шілде 2025
Жиіркенішті! Үлкен қара ұзын шашты Манта әкелді! Қияр мен шалғамсыз Окрошка! Тай еті әдетте жеуге болмайды. Сіз онда аспаздар кімді жинадыңыз???? Ол жаққа аяғы көп емес!
І
Інжу Назырова
12 маусым 2024
Өте атмосфералық таза үйлер мен бәріне ыңғайлы кеңес беремін тамаққа өзіңіз тапсырыс бере аласыз, олар өздері әкеле алады,бассейн, батут, Капчан бар мен бәріне кеңес беремін 💗 😍 😍 😍 👍 🏿 👍 🏿
Дмитрий К.
9 шілде 2025
Керемет демалыс орны мен мұнда екінші рет отбасыммен келемін сыпайы қызметкерлер ас үй бомбасы)))
Владимир Чернышов
5 сәуір 2024
Орын Төлеген ақшаға тұрарлық емес. Бөлмелер лас, бәрі өте ескі, бассейн лас және ондағы су суық. Барбекю алаңы дүр сілкіндірді, жергілікті тұрғындар демалыс күндері тамақ ішуге және қатты музыка тыңдауға келеді, яғни демалушыларға, әсіресе Ресейден құрмет жоқ. Мен кеңес бермеймін
Ольга Максимова
30 маусым 2023
Жақсы демалыс аймағы, жағымды қызметкерлер. Жағажайға жақын. Жайлы аймақ. Дәмді кафе. Мен ұсынамын.
Svetlana Kashkarova
25 шілде 2021
Біз коттеджді түсірдік, жақсы жағдайлар, менің ойымша, бәрі үшін емес, біз отбасымен саяхаттадық, бізге ұнады. Су жылы болды, күн жақсы пісірілді, біз бәрін күйдірдік, барлығына кеңес беремін, өйткені Қазақстанда қайда баруға болады)
Настасья Артемасова
11 маусым 2024
Оазис тамаша демалыс аймағы. Мен демалуға және қыздарыма бірінші рет келдім. Барлық жүзге риза. Егер сіз Балқашта демалсаңыз, онда тек оазиске 👍 👍 👍 👍
Асем Каримова
29 шілде 2024
Маған база өте ұнады қонақжай, сыпайы, бәрі ұнады
Иван Иванов
17 тамыз 2024
Жаман жер емес. Бірақ пля️ жағажайды тазалаңыз, өте лас. Су теңіздегідей море
Айгерим Алдамасова
13 шілде 2024
Барлығы сипаттама сияқты, бірақ лас! Едендер біздің алдымызда жуылмаған, алдыңғы қонақтардың душ шаштарында. Кафе мен дүкенде дөрекі балалар жұмыс істейді.
Назира Бейсекеева
8 тамыз 2024
Біз жазда әрқашан бармыз отбасы келеді демалыс аймағы. Бассейн мен слайдтар мен жағажай бар. Өте керемет қызмет өте жақсы. Балаларға өте ұнайды.
Максим Гнилицкий
25 шілде 2023
Бірлік тек тұраққа байланысты. Егер сіз көлікпен демалу үшін осы жерге барғыңыз келсе, бұл үлкен қателік. Машиналарды қоятын жер жоқ, егер сіз машинаны қоя алсаңыз, онда ол жерден кету өте үлкен мәселе болады. Көлік басқа машинамен жабылып, көлік иесін табуға тырысыңыз...
СВЕТЛАНА КУРГАНОВА
4 маусым 2024
Наконец-то спустя год решила написать отзыв после отдыха в "Оазисе". Начну с плюсов: само озеро отличное, детям очень понравилось, вода тёплая, на пляже есть лежаки бесплатные собственные и навесы, что очень важно, близость к озеру, можно по 10 раз бегать туда-сюда с детьми. Но через 3 дня нам рассказали, что можно ездить примерно 20 км до песчаного пляжа, не помню название посёлка, там нам понравилось больше, песок и вода теплее, дети не выходили по 3 часа из воды. Мы туда и ездили, так как были на машинах. Это, пожалуй, все плюсы. Начну с того, что мы забронировали юрты. Они стоили примерно 6000 руб за юрту. Мы были три семьи. Но нам не сказали, что это имитация юрт и ничего общего с настоящими юртами не было. Потому, когда мы приехали после долгой дороги из Кемерово и зашли в "баню", у нас, конечно, был шок. Жара в юрте неимоверная. Мы, конечно, начали ругаться. Нам сказали, что сейчас откроют и будет прохладно. Но вы же ждали нас, наверное, потому что мы забронировали ещё в апреле, знали, что мы на машинах 2 дня, почему не сделали так, чтоб было комфортно отдыхающим. Потом выяснилось, что в юртах в принципе не становится прохладно, потому что это не настоящие юрты. При бронировании в апреле нам было сказано, что туда поставят кондиционеры, но по приезде их не было. Мы сказали, что забираем деньги и едем в другое место, потому как неделю в такой жаре в юртах и без кондиционера не будем жить. В общем, хозяин слово сдержал и пока мы кушали в кафе и наслаждались видом озера в "Барковском", купили кондиционеры и привезли ставить. Кстати, кушали только в Барковском, нам нравилось, вкусно. Затем были бесконечные отключения то воды, то света. Это понимаю, не зависит от хозяина, но на дворе 21 век, а там после ураганного ветра постоянно отключали электричество и воду. Приходилось даже смывать унитаз, набирая ведром воду из бассейна. Это, конечно, трэш полный. Обстановка в юртах как у бабушки в деревне, кровать неудобная, диван для ребёнка очень старый, но поудобнее будет нашей кровати, постельное ужасное, маленькое, за ночь всё скатывалось, но да ладно. Зять всем наделал крючки в юртах, потому как повешать сумочку или ещё что-то некуда было. Санузел через проход на улицу в нашей юрте был, но и с этим смирилась. Также зять постоянно всем делал двери в юрту, они железные и то отпадывали, то не закрывались))). Всем -это нам 3 семьям))) Первые дни если включаешь кондиционер, то ни чайник, ни холодильник не работает. Потом опять же зять понял из-за чего, сказал хозяину, что провода тонкие, не выдерживают такого напряжения. Потом вроде электрики наладили, стало более-менее. Персонал хороший, путаются всегда помочь, чем могут. Иногла сами разводили руками. В первый день нам поцарапали вечером машину, потому что стоянку ещё делали, и машины мы разместили очень плотно во дворе, пьяный водитель выезжал, но вроде теперь стоянка есть. Еле вплатил наличкой нам компенсацию, и то при помощи ГАИ, по приезде домой машину отремонтировали, денег этих как раз хватило. В общем, вот так экстремально отдохнули мы примерно на 120 тыс. с семьи. Это включая дорогу, проживание и питание. Красную рыбу для мангала так нигде и не нашли, нам посоветовали заказать в ИНСТАГРАМЕ))) Шашлык покупали Карагандинский, неплохой. Если ездили купаться на песчаный берег, кушали в Алладине, там кондиционеры, всё чисто и прилично кормят. Затем мы поехали на 3 дня в Астану, там снимали номера в отличной гостинице по 3000 руб за номер в сутки с белоснежным постельным бельём, кроватями удобными,кондиционерами. Почувствуйте разницу в цене и качестве. В Астане очень понравилось. Посетили все знаковые достопримечательности. В общем отдых на семью 3 человека обошёлся нам в 160 тыс. 10 дней. Конечно, мы там не готовили сами, а отдыхали, может, кто жарит картошку, варит лапшу и жарит яйца отделался дешевле. Но продукты намного дороже, чем в России. Кушали примерно от 3000 до 4000 на семью, если кафе. Поехала бы я ещё? Да, но только из-за озера и на песчаный берег, точно не в Оазис. Всем мира и добра, хорошего отдыха! И не пережить вам всего этого. P.S. В этом году летим в ОАЭ, за путёвку 10 дней с завтраками и ужинами в отеле с рейтингом 4.9 на берегу Персидского залива заплатили на троих 180 тыс.))) Как-то так.
Несибелды
19 тамыз 2025
Бірінші жағалау сызығында киіз үйлер жақсы.
Канат К.
4 қыркүйек 2025
Минус бір жолдан алыс Кейбір артықшылықтар Демалу үшін бәрі бар
Галина Лаз
28 шілде 2023
Өте дәмді кебаб және қымбат емес. Қыз даяшы жай ғана сүйкімді.
I
Irina VASSILYEVA
20 тамыз 2025
Барлығы керемет, жағажайдың жанында.
Елена Поликарпова
15 маусым 2025
Керемет демалыс, арзан. Супер көл!
Владимир Д.
20 тамыз 2025
Жақсы демалғаныңыз үшін және Батырхан мен оның командасына жеке рахмет
Meirli_meirlan Amangeldiuly
18 тамыз 2025
Маған бәрі ұнады.Бұл ең жақсы болды демалыс аймағы, мен бұларды өмірде ешқашан көрген емеспін.Мен бәріне кеңес беремін:)
Степан К.
3 қыркүйек 2025
Демалыс базасы өте ұнады. Ақшаңыз үшін жоғарғы !