Nice

Майгуль Толепбергенова
12 қаңтар 2025
Тағамдары дәмді, әдемі безендірілген. Даяшылар кішіпейіл. Рахмет баршаңызға.
Жанна Карабаева
7 ақпан 2025
Тамаша орын, жайлы және дәмді, айына бір рет отбасыммен бірге келемін, демалыс күндері әлі де жанды музыка, бағалар қолайлы
Алёна Сыромятникова
15 тамыз 2024
Мейрамхана тіпті 6 жұлдызға лайық. 12/10 ! Тамаша мәзір, тағамдар мен сусындардың үлкен таңдауы, сонымен қатар жылдам күту уақыты. Керемет дәмді тағам, үлкен бөліктер және өте мейірімді және мейірімді қызметкерлер. Даяшы Ислам әлемдегі барлық марапаттарға лайық! Қонақтарға жақсы көзқарас таба алмауыңыз мүмкін:)
Aydana A
29 сәуір 2025
Дәмді! Қызмет, әрине, эмоционалды әткеншекті ұйымдастырады:)) бір раблтник газлайтит, екіншісі аты мен ханымымен сөйлеседі, кофе ішеді және ең көп Түрік қызметін ұсынады
David Low
4 тамыз 2024
Бұл жер керемет болды. Бізде өте үлкен топ болды (40-тан астам адам). Иесі мен күту қызметкерлері өте мейірімді және қонақжай болды. Олар жағымды, жылы шырайлы атмосфера құрды. Хинкали Менің Қазақстандағы ең жақсы тағамым болды. Шашлык та керемет болды. Я очень рекемендую это заведение.
Түпнұсқаны көрсету · English
Меруерт Толегенова
10 маусым 2024
Ас үй керемет, үй шарабы әдеттегідей керемет, тағы да оралайық. Барлығы әдемі безендірілген, атмосфералық, барлық жерде таза, енді ең сүйікті орындардың бірі болады
Андрей Л.
22 тамыз 2024
Даяшылар мәзірді білмейді. Құрғақ шараптың орнына екі рет тәтті шарап әкелді. Жабысқақ үстел. Сыртта отырсаңыз, даяшылардың артынан әр уақытта жүгіру керек. Не істеу керектігін білмейтін футболкалар мен тренингтердегі өте оғаш менеджмент.
Zeza
29 шілде 2024
Өте дәмді тағам, өте сыпайы қызметкерлер, тамаша менеджмент, жағымды интерьер!
З
Зауре Бектасов
21 шілде 2024
Жайлы. Жақсы қызмет. Дәмді тағам Үлкен бөліктер.
Umut M.
16 қазан 2024