Myroom

Мағжан Думанов
26 қыркүйек 2023
Достарвммен барғанмын) Жақсы көңіл көтеріп қайттық) Төлемі ёбден ойнап болған соң болады, нақты есептеп береді өздері. Ойындары көп екен, арасынан "Роскошь" дегенін ойнадық, біраз уақытқа кіріп кеттік қой
Бекжан Жобаев
20 тамыз 2025
Тамаша шай печеньесі дегенмен play station көбісі істемей түр, кофе ақшалай
Акка Оралова
30 мамыр 2025
Бұл орын балалар мен ересектер үшін керемет, сіз қызметкерлермен ойнай аласыз, айтпақшы, олар бізбен 3 сағат ойнады, мен бұл филиалды 5-тен 5-ке бағалаймын, өйткені орналасқан жері ЖАҚСЫ ЖӘНЕ ЖАЙЛЫ, енді біз апта сайын достарымызбен үстел ойындарын ойнауға келеміз, бункер мен қарсылық ойнауды ұмытпаңыз, 7 қорап бункер олар дереу бөлшектейді, шамасы, қызметкерлер өз қонақтарын қызықтыра алды. Туған күн иесі мұнда тегін 🆓
Еркен Алдахов
2 ақпан 2025
Бұл мекеме кіші және жасөспірім балаларға арналған. Тұтқалары сынған және есіктері жабылмайтын бөлмелер бар. Консольдері бар ойын үстелдері, үстел ойындары және өзіңізге шай немесе кофе құюға болатын аймақ бар. Сіз үстел ойындарының жүргізушісін шақыра аласыз, бірақ біздің компаниямызды жас жүргізуші кездестірді, ол қандай да бір себептермен бізге айқайлап, қозғалыстарымызды түзетіп отырды))) жөндеусіз және ең таза емес мекеме. Екі жұлдыздан аспайтын объективті бағалау.
Кира Новоселова
21 сәуір 2024
Орналасқан жері өте ыңғайлы емес. Бірақ келіңіздер. 1) уақыт өткеннен кейін секундына бір секундқа шығу керек, ал жақсырақ бұрын, әйтпесе олар минутына тағы 100 теңгеден алынады. Қызметкерлер ант береді, қолма-қол ақша бере алмайды. Ондағы адамдар / балалар дөрекі, сіз қандай да бір ойын аласыз, сондықтан ойнау мүмкін емес, олар жанның үстінде болады. Қысқасы мен кеңес бермеймін
Анастасия Семенко
9 маусым 2023
Жақсы орын. Көптеген үстел ойындары. Әзірге, үстел футболы. Шай мен тәттілердің алуан түрлілігі. Жалғыз кемшілігі бізге шұлықпен келу керек немесе тәпішке алып келу керек деп ескертілмеді,350 теңгеге бір реттік тәпішке сатып алуды ұсынды,бірақ біз бұл қымбат деп санадық,өйткені біз 35-тен астам адам едік.
black color [AMV]
20 ақпан 2024
Достарыңызбен іс-шаралар өткізуге жақсы орын, және негізінен демалу, шай ішу, префикс ойнау(ps 4,5). Бірақ біз минустар туралы ұмытпаймыз, біріншіден, тәттілердің алуан түрлілігі жоқ, тек печенье, екіншіден, консольдердің джойстиктері сынған және түймелерді ұстайды, ойындардағы барлық ойындар мен кейіпкерлер ашық емес. Бірақ тұтастай алғанда, орын жақсы, плюс 3 қатты.
Санжар Болат
3 ақпан 2025
Өткізу үшін жақсы орын туған күн немесе кездесу достар бірақ минус бар PS 5 те бәрі бос емес және дәмді печенье бар 😋
Анна Лосева
23 қыркүйек 2023
Жаман емес Негізінде маған ұнады, бірақ мен мұндай жерлерге барған кезде әрдайым көбірек аймақтарға бөлуді қалаймын, Мен үшін тым ашық кеңістік, жайлылық сезімі жоқ. Лифт стилін жақсы көру керек. Бірақ негізінен бәрі шамамен.
Кажымурат Мэн
4 ақпан 2024
Жалпы, мекемелер жақсы. Ол таза және жайлы. Бірақ мен PlayStation префиксінің арқасында бір жұлдызды алып тастадым. Жігіттер, сізде бесіншіден басқа төртінші пски бар, оған ойындар қосыңыз. Онда біреуінде тек мортал, ал екіншісінде 2 ойын ойнауға болады.
У
Улпан А.
12 сәуір 2024
Менің ойымша, ол жерде балалар көп болды. Өте шулы және тар болды... Тәртіп нашар бақыланды
Рабига Жумабаева
17 сәуір 2023
Тамаша орын, достарға өте қызықты болды. Онда өте жақсы және сауатты кеңесшілер болды, ойындарды таңдауға көп көмектесті және әрдайым керемет экскурсиялар ұйымдастырды. Өте жауапты еңбекқор қызметкерлер
Дарья Фомаиди
22 наурыз 2024
Жақсы антикафе басқаларға қарағанда кішірек,бірақ бұл көптеген оқушылардың кемшілігі емес, бірақ оның жақсы атмосферасы тыныш бәрі сыпайы
Евгения Матрохина
7 тамыз 2024
Көптеген түрлі ойындар, сіз де өзіңізбен бірге ала аласыз. Тамаша көңіл көтеріп туған күнін атап өтті
M
mil b
7 қаңтар 2024
қызметкерлер тәжірибелі емес, өз ережелерін білмейді, 22:00-ге дейін ұзартылды, уақытымызды 30 минутқа созды. содан кейін олар төленген уақыттан бұрын қуылды! ақша үшін алдады!!!😡😡😡😡😡
Исмаил Икриев
22 ақпан 2025
Кейде достарыңызбен бірге болу өте қызықты, бірақ ойын күндерінен бастап олар тозады және оларды ауыстырған жөн
Ф
Фарида Юнусова
26 желтоқсан 2023
Достарыңызбен демалуға тамаша орын! Көптеген ойындар! VIP бөлмелері бар, бұл өте ыңғайлы!
Су Джин Ву
21 ақпан 2024
Үстел ойындары өте аз. Өте аз. Сонымен, достарыңызбен іліп қою үшін қалыпты орын.
Н Н
27 қаңтар 2024
Кірген кезде аяқ киімді шешіп алу керек, ал еден дымқыл және лас. Неліктен баспалдақ тайғақ және сынған???!!! Онда сізде ойнайтын ештеңе жоқ. Менің балам баспалдаққа құлады. Неліктен мұзды тазаламаңыз, оның арқасы қатты ауырады және қызарады, мен сізді сотқа беремін. Префикстер барлығы бос емес, үстел ойындары түсініксіз және скучно, хоккей тайғақ емес, ойнауға жиіркенішті. Үстел ойындары шашыраңқы. Тағы бір тағамды 30 минут күту керек. Қызметкерлер жақсы, өз жұмыстарын орындайды.
Динназ Болат
20 қыркүйек 2025
Достар үшін қызықты орын, ол жерде скучно емес 👍
Оксана Дроган
14 қаңтар 2024
Өткен жылы баланың туған күнін атап өтіп, биыл қайтадан оралды. Менің ойымша, келесіде біз де осында боламыз)
Mooon
3 ақпан 2024
Бексұлтан тамаша қызметкер. Бізге бәрі ұнады, міндетті түрде көбірек келеміз
Amina Zhalgas
28 желтоқсан 2023
Мен бұл қызықты болады деп ойладым бірақ кейбір үстел ойындары жыртылған, PS әрқашан бос емес.Сонымен нормалар
Даулет Жарылкасын
5 қазан 2025
Өте жаман жұмыс істемейтін нәрсе емес жүгірмеңіз
Yury
9 маусым 2023
Ыңғайлы антикафе. Шай печенье ойындар және т. б.
Аблай жесктйи
13 желтоқсан 2024
пицца ұзақ жүреді
Бауржан Омиркан
4 қыркүйек 2025
Бақытымызға орай, бұл компания енді жоқ .
CelloR
17 қыркүйек 2024
көп орын, бірақ бос және ыңғайсыз
Жанболат Косыбаев
29 қыркүйек 2023
Қабырғалардың Шу оқшауланбағанынан басқа бәрі керемет
Бекнұр Айтбек
19 маусым 2023
Өте жақсы маған Порнавилось бар жақсы жұмысшылар әсем және Ширхан
Аружан Асанбаева
23 қазан 2023
достарыңызбен уақыт өткізуге тамаша орын
Клутой 😎
1 қараша 2025
Бұл қазір майрум емес басқа нәрсе
Кунанбай Утамбетов
10 наурыз 2025
Бошя сұлу 👍
Дастан Дарханулы
4 ақпан 2024
Жақсы жер, Уайт, Көңілді, қымбат емес
Бауыржан Накипов
10 наурыз 2024
Жаман емес, бірақ ем жоқ
Адлет Русланович
22 тамыз 2024