Munchen Pub

Бауыржан Шиганаков
17 желтоқсан 2024
Тамаша мекеме. Стейктер өте жақсы дайындалады. Сусындардың бәрі бар. Қызмет жақсы. Бағалар орташадан жоғары. Жалпы Атмосфера жақсы.
Alyona Kossolapova
31 мамыр 2025
Олар "Мюнхен" кафесінде кешенді түскі ас ішті. Өкінішке орай, тәжірибе өте сәтсіз болды. Алдымен біз 20 минут күттік, тек жүктеме себебінен түскі ас 40 минуттан кейін беріледі. Бұл жағдайда Зал толығымен бос емес еді. Нәтижесінде-бір сағатқа жуық күту, содан кейін тамақтану және жұмысқа жүгіру. Дәмді, бірақ рахатсыз жеу. Тағамға қатысты сұрақтар жоқ, бәрі дәмді, бірақ бөліктері кішкентай, әсіресе ер адамдар үшін. Үзіліс кезінде түскі ас үшін-мекеме міндетті түрде жарамайды. Егер сіз кіруді шешсеңіз, бос уақытыңызды көп жоспарлаңыз
Марат Балтагожин
4 маусым 2025
Керемет мекеме, керемет ас үй, Мұқият қызметкерлер. Интерьер дизайны достарымен кездесулерге арналған. Мен ұсынамын
Олег Пальчиков
10 маусым 2025
Өткен демалыс күндері достарыңызбен демалыңыз. Ас үйде сұрақтар жоқ барлығы биіктікте Қызмет керемет Атмосфера Достық, ешкім бұқа емес Музыка құлақ зорлады Басшылыққа ескерту егер олар осы пікірлерді оқыса. 3 бөшке сыра жылы әкелді. Бұл өлімге әкеледі деп айтуға болмайды, бірақ тұнба қалды. Мен демалыс туралы , Терлеген әйелдер мен жылы арақ туралы анекдотты бірден есіме түсірдім. Душта қайтадан оралуға асығу жоқ.
Ербол Шакенов
5 қазан 2025
Мереке атмосферасы! Ас үй керемет! Биіктікте қызмет көрсету! Таңдау үлкен! Музыка не қажет! Тірі!
вероника гололобова
19 мамыр 2025
Өте атмосфералық, дәмді қол жетімді бағалар, қызметкерлер сыпайы, қызмет көрсету жылдам, керемет музыка, мен олардың музыканттарын жақсы көремін💕
Арина Н
11 тамыз 2025
Ас үй жаман емес, бірақ қызмет өте қорқынышты, шай мен лимонад 1,5 сағат күтті, соңында олар өздері барып, барда алып кетті)
Артём Кросс
26 маусым 2025
Салқын террассалар жағымды даяшылар жақсы тағамдар веломдағы жағымды музыка салқын тұрақ ойластырылған және бәрі демалу үшін теңдестірілген
Ербол Ш.
27 шілде 2025
Тамаша орын! Дыбыс керемет! Атмосфера-бұл қажет! Ас үй сиқырлы, қызмет жоғары!
Динара Насип
15 ақпан 2025
Дәмді сыра, тағамдардың үлкен таңдауы. Ас үй өте дәмді. Бағалар орташа деңгейден сәл жоғары, бірақ жалпы нормалар. Контингент қалыпты
Ш
Шамиль Шарипов
26 шілде 2025
Керемет мекеме,маған жанды дыбыс ұнады, әкімші кездесіп, бос үстелді табуға көмектескен кезде жағымды таң қалды, сыра керемет, Мен кеңес беремін
Оксана Оксана
3 қаңтар 2025
Өте психикалық мекеме. Мұнда жаңа жылдық корпоративтік кеш атап өтілді. Тамақ, тағамдар бәрі жоғары деңгейде. Бес жұлдыз
Динара
26 шілде 2025
Маған өте ұнады, шоу бағдарламасы, қызмет көрсету-барлығы ЕА биіктікте! Азамат, біздің даяшы, оған жылдамдық үшін рахмет
Dias
31 қазан 2025
Өте керемет мекеме болды квиз онда өтті, бәрі ұнады, атмосфера қызметкерлер ас үй бәрі керемет болды .
Сергей М.
12 маусым
Қызықты орын және үлкен мәзір. Сыраның жақсы таңдауы. Пост үшін сыра тек жұмыс күндері жұмыс істейді.
Айгерим
19 сәуір 2025
Біз мұнда келдік, өйткені біз олардың ваучерлерін саттық, онда сіз бір ваучерге +1 бірдей тағам немесе тапсырыс беретін жиынтық аласыз. Өте ренжіді, өйткені стейктер біздің күткенімізге мүлдем сәйкес келмеді. Олар маринадталмаған, қатты, құрғақ болды. Және олар өте ұзақ уақыт бойы дайындалды. Оларда тек грильдегі көкөністер қалыпты болды. Өте өкінішті.
Кайрат Кузембаев
30 мамыр 2025
Біз жұбайымызбен тек осында барамыз. Ет дәмді, шынымен дәмді. Барбекюден басқа, Алматыда біз оның қай жерде дәмді екенін және әркімнің өз орны бар екенін білеміз. Сыра керемет. Ал берік дүкендегідей. Техникалық қызмет көрсету, тіпті қазір не істегенін ескергенде де тамаша. Мен сізге баруға кеңес беремін. Егер сіз байланған болсаңыз, Мен мұнда ештеңе емеспін.
Сырым Машымбай
6 қыркүйек 2025
Атмосфералық орын, стендтер өткізеді, достарымен сырамен бірге отыруға жақсы орын)
Алик Ким
22 наурыз 2025
Серіктестік іс-шараларға арналған Супер мекеме, жанды музыка мен би көңіл-күйді арттырды! Біз міндетті түрде көбірек келеміз! Атмосфера үшін рахмет!!!
Жаннат Абдукаримова
17 қараша 2024
Достарыңызбен кездесуге тамаша орын, әрқашан көңілді, әрқашан дәмді жанды музыка және жеңіл атмосфера! Жұртшылық та қатты жиналады, жасы бойынша ерекше бөліну жоқ, 25-тен 60-қа дейін және бәрі өздерін жайлы сезінеді
Эльдар
6 қыркүйек 2025
Қызықты квизалар өткізілетін жақсы орын. Мұнда уақыт өткізу жақсы. Ас үй лайықты, бағасы барабар. Даяшылар әдетте жақсы жұмыс істейді. Жалпы, Мен ұсынамын
Иван Сергеев
10 қыркүйек 2025
Олар төменде керемет отырды, жанды музыка тыңдады, биледі. Олар жоғарыда кем емес керемет отырды, сөйлесті, фонда қатты музыка ойнаған жоқ. Кемшіліктердің ішінен даяшылар тапсырыстарды шатастырады, тапсырыс бермеген нәрсені әкеледі және оны алуға мәжбүр етеді және тапсырыс бергенді әкелмейді.
Евгения
4 наурыз 2024
Блмбиялық орын Жақсы ас үй, көңілді және жанашыр қызметкерлер, жанды музыка, бағдарлама. Мекеме форматы 30 жастан асқан адамдарға жарамды (тіпті 35) Музыка, атмосфера бір орында отыруға мүмкіндік бермейді, аяқтар өздері биге барады
Александр Эрлих
23 тамыз 2025
Олар жазда болды. Жақсы ас үй бәрі дәмді әсіресе стейктер. Сыпайы қызметкерлер. Сіздің дамуыңызға сәттілік.
Чингиз Садыков
4 қазан 2024
Мейрамхананың танымал Алматы жаяу жүргіншілер көшесінің бойында орналасқан жері демалуға арналған, ас үй шедевр емес, бірақ сіз бұл жерге керемет емессіз, солай ма?, біз дәмді гамбургерлерді, стейктерді, сыраға арналған тағамдарды дұрыс жейміз, ішеміз және әдемі түнгі қалада серуендейміз, бірақ бағасы өте қол жетімді
Тамила Дошанова
6 шілде 2025
Салқын паб, дәмді тағамдар, жазғы терраса керемет 👍 🏼
Далер Х.
23 мамыр 2025
Жақсы орын, деңгейдегі қызмет, дәмді ас үй, ыңғайлы орналасу
Андрей Вагнер
21 қараша 2024
Супер клуб, қызметкерлер, ас үй, музыка, сыра, шоулар, байқаулар, қызмет көрсету барлығы жоғары деңгейде.
Руслан Мансуров
8 қыркүйек 2025
Сыра ішуге, достар тобымен демалуға арналған тамаша орын! Музыка керемет! Сынып контингенті осы мекемеге барады! Мен бәріне кеңес беремін
жанна кудабаева
1 қазан 2024
Қызмет ұзақ. Тапсырыс 45 минут күтті. сыра 20 минуттан кейін әкелінді. даяшылар мүлдем сәйкес келмеді. Тамақ онша емес. Сағат 18:30-да келді. Бір сағаттан кейін кетті. Мекеме ұнамады,
ирина иванова
20 мамыр 2025
Али сырасы музыканы ұнатпады , репертуары қайғылы , ет резеңке сияқты шайнамайды, презентациясы әдемі , бұл туралы
Татьяна
8 шілде 2025
Керемет ас үй! Өте байланыс даяшылары. Толтыру үшін жеткілікті көлемді теңдестірілген жиынтықтар. Ұсынамын !
Виктор знаток
25 қазан 2024
Дәмді тағамдар, керемет сыра және өте мейірімді қызметкерлер. Мен ұсынамын.
Венера Нугманова
20 сәуір 2025
Менің сүйікті мейрамханам! 5-ке арналған тағамдар үлкен плюс! Атмосфера керемет, даяшылар керемет! Мен кеңес беремін 😌
Роман Лес
17 тамыз 2025
Қызмет әлсіз Пісірілген балық 1,5 сағат күтті Тамақ жаман емес
жанна з.
20 қазан 2025
Керемет орын. Көңілді, кездейсоқ орта, биіктікте тамақтану, жақсы сыра
Павел Я.
10 ақпан 2025
Тамаша спорт бар, мұнда барлық Еуро 2024 футбол, салқын атмосфера, дәмді тағамдар, жертөледе бильярд ойнауға болады👍
Жаннат Абдукаримова
14 мамыр 2024
Керемет орын! Жастар үшін де, 40 жастан асқан адамдар үшін де! Жүргізуші, жанды музыка және қызметкерлердің арқасында ерекше атмосфера. Әр демалыс сайын дерлік осында демаламын
Валерия Мусадаирова
24 қараша 2024
Керемет орын! Жақсы ассортимент, өте сыпайы қызметкерлер және аспаздар дәмді дайындайды, ең бастысы көптеген жеңілдіктер мен әзілдер!!!
Ирина Югай
29 сәуір 2024
Олар туған күнінде болды, даяшылар туған күнін отшашуларымен және әнімен құттықтайды👍музыка жақсы және үлкен би алаңы, ас үйде кішкене бөліктер.
L
Largo701
21 тамыз 2025
Қызмет жақсы, бірақ ас үй қорқынышты, жаз мүлдем ойластырылмаған, ешқандай винтиляция жоқ...
Алёна Р.
4 тамыз 2025
Жаңа сыра, дәмді тағамдар, жайлы атмосфера!
Ai Zi
4 қазан 2024
Бұл бұрынғыдан да жақсы болды Екі залды біріктірген жақсы) Дыбыс тым қатты бірақ біз квизде болдық, сондықтан болуы мүмкін Ас үйде Мен тек жасымық сорпасын сынап көрдім мен үшін сұйық болды және ол лимонсыз беріледі, сондықтан мен онша дәмді болмадым))
Наталья т.
31 мамыр 2024
Жақсы шоу бағдарламасы. Дәмді сыра. Бильярд және басқа да іс-шаралар бар. Достарыңызбен уақыт өткізуге тамаша орын
Наталия Б.
21 шілде 2024
Жалпы, жаман емес, әдемі, атмосфералық. Бағалар қымбат емес. Үш адамға арналған ас үй, шынымды айтсам. Әдемі және өте дәмді емес. Бірақ дәмі субъективті, сондықтан жұлдыз ыстық суық болғаны үшін түсірілді.
Жанна Абдукаримова
31 қаңтар 2025
Керемет орын! Әрқашан көңілді және дәмді Диджейге ерекше рахмет, әрқашан көпшіліктің көңіл-күйін сезінеді!
СЭМ Грайс
19 шілде 2025
Тамаша орын). Қатты музыка). Сыпайы қызметкерлер).
Дарья А.
1 маусым 2024
Олар өте ұзақ уақыт бойы тапсырыс берді, бірақ адамдар онша көп болмады. Тағам жаман емес бірақ өте қымбат 3 асшаян қосылған жасыл салат үшін 5500, стейк нормалары. Төбеден конденсат тамшылап, ағып кетуден жағымды емес...
FM
6 қазан 2025
Тамаша орын , жақсы сыра және жақсы ас үй !
Э
Эльмира Н
25 ақпан 2025
Атмосфера жақсы. Тамақ салқындады.