Munchen

Мәзір

Нурик Батыр
14 қаңтар 2025
Бағасы тым қымбат деп ойлаймын, бірақ қызмет көрсету деңгейі керемет.
Ainur Bolkenbai
5 қаңтар 2025
Керемет отырыс болды. Сәулеге Рахмет.
Камила Султанова
26 ақпан 2025
Керемет мекеме! Ас үй өте алуан түрлі, әркім өз талғамына сай нәрсе таба алады. Өте дәмді қолөнер сырасы. Баға / сапа коэффициенті-бұл өте Ақтау. Қызмет көрсету персоналы өте асығыс (сонымен қатар, бұл қуантады, даяшыны шақыру түймелері бар, бірақ оларсыз да қызметкерлер өте мұқият). Интерьер өте жағымды (әрдайым ағаш өңдеуді ұнататын). Жалпы, күйеуім екеуміз сол жерде жақсы көреміз.
Kos M.
Өте жаман емес. Тамақ пен сыра лайықты. Қызмет пен бағалар реттелді. Кәдімгі темекі шегуге және кальянсыз құтқару аймағының болмауына айналатын электронды темекіге төзімділік өте стрессті. Мен хачипуриге шелпек пен қой етіне тапсырыс бердім. Ас үй керемет
Alik King
25 қыркүйек 2025
Жақында Munchen мейрамханасына тоқтадық Сейфулина 526-жалпы әсер жақсы, бірақ оны түзетуге болатын сәттер болмаса да. Не ұнады: * Мейрамхана үлкен: кеңдік пен әртүрлі аймақтарды (паб, демалыс бөлмесі, мейрамхана) беретін 4 қабат — көңіл-күйге байланысты қайда бару керектігін таңдау ыңғайлы.  • Кешкі уақытта Атмосфера жанды: музыка бар, демалыс орындары-демалу үшін жағымды фондық көңіл-күй.  * Мәзір әр түрлі: неміс, грузин, еуропалық және Кавказ тағамдарының үйлесімі.  * Орташа чек мекеменің осындай деңгейі үшін қолайлы: бір адамға шамамен 5 000-10 000 теңге.  * Ыңғайлылық:11:00-ден түнгі 02:00-ге дейін жұмыс істейді (кейбір күндері 03: 00-ге дейін).
Галина Петррвская
13 маусым 2025
10 жұлдыз қоюға дайын! Алматыға туыстарына қонаққа келдік. Апай жетуі үшін үйге жақын мейрамхана таңдалды. Бізді көптен күткен қонақтар ретінде қабылдады! Мұндай мейірімді жұмысшылар. Үй иелері де, даяшылар да, әрине, Сәуленің әкімшісі! Қонақтардың құрметіне арналған ән және мекемеден торт. Сыра мен тамақ барлық мақтаулардан жоғары. Кеш керемет өтті!!!
John Anderson
Сонымен, ас үй-мен жұмыстан келдім, балалар сыра ішіп, Бавариялық шұжықтарға тапсырыс берді, олар 3 шұжықты өздеріне ұнайтындай етіп әкелді айтпақшы, олар шұжық жеп, бәрін жеді, кем дегенде көкөністерді, картопты, маринадталған қиярды сол жерге лақтыруға болады, жалпы мен әлсіз нәрсені көремін, бәрімен қоштасып, бардым Розыбакиевке Сатпаевтан жоғары, балалар да сол жерде отырды, олар шын жүректен кебаб жеді)) сондай-ақ, қандай да бір конкурстардың өтуі, үш үстел ойнағандай болды, ал жүргізуші бүкіл залға микрофонға бір нәрсе орайды, музыка орет, мылқау сөйлесу естілмейді осыған байланысты ештеңе айқайламады үстел басында, жергілікті жерде айқайлауға тура келді қалай болғанда да, қатысушылар үшін Сіз конкурс өткізе аласыз, біз мұның бәрін неге тыңдаймыз, жалпы бір нәрсе ұнамады, мен енді келмеймін
Ирина М.
Керемет уақытыңыз үшін рахмет, керемет ас үй. Тікелей мейрамханада қайнатылған тірі сыра мен дәмін татқан ең дәмді шығар. Отбасымен тамаша кеш өткізді! ❤️
Екатерина Ч.
18 маусым 2025
Қызметкерлер мен сусындар-5, ас үй-2. Бозғылт, қуырылмаған "қытырлақ баклажан" - бұл күрделі тағам емес, бірақ аспаздар бұл мекемеде сәтсіздікке ұшырады. Барбекю де мұз емес. Егер қуырылған шешен болмаса, онда 1 қоюға болады. Мейірімді қызметкерлер жағымсыз эмоцияларды жойды, бірақ мен мұнда екінші рет бармаймын
Anton P.
18 наурыз 2025
Сыра Мен Ет !! Үй сырасы жақсы, антрекот пен қабырғалар керемет болды. Біз үшінші қабатта болдық, музыкасыз, кешімізді тамашаладық, көп сыра іштік, көп ет жедік. Алкогольді ату арқылы ішуге кеңес бермеймін, мөрленген бөтелкені алыңыз. Кәдімгі жағдайда бұл жақсы таңдау.
Түпнұсқаны көрсету · English
Али Сагындыков
Сыра өте дәмді, бірақ қымбат тым. Бұрын Мюнхенде әлдеқайда жақсы болған, қазір бастурма мен капелиннің шашлык бөліктері айтарлықтай төмендеді, ал бағалар бір жарым есе өсті
Adik Hamidullin
1 мамыр 2025
Мен бір стақан сыраны өткізіп жіберуге бардым. Мен үстелге бір стақан сыра алып, бірден төледім. Қызмет көрсету үшін 10% чекте. Қандай қызмет? Бір минут өткен жоқ. Бұл 10% Алматының әрбір мекемесіндегі әрбір чекке салатын сияқты. Сондықтан, минус бір жұлдыз, және тұтастай алғанда, жағымды интерьер, вайфай және т. б.
Asset Marin
18 қаңтар 2025
Көптеген жылдар бойы жақсы және жағымды орын. Ас үй найзағай жылдамдығымен жұмыс істейді, өте қол жетімді және өте дәмді. Қызметкерлер өте сыпайы, таза және ұқыпты. Мен бұл жерді өте ұсынамын 👍
T
Timur K.
28 сәуір 2025
Жайлы орта, әсіресе жазғы алаңда. Қалыпты бағалар, жақсы қызмет көрсету, дәмді сыра және барбекю. Ішінде, әрине, жөндеу сәл тозған, әйтпесе бағалау 5 болар еді.
Мария Покинтелитца
15 мамыр 2025
Ас үй керемет. Интерьер де. Қызмет көрсету.Әркім залды өз қалауы мен көңіл-күйі бойынша таба алады.Алкоголь, өзіңіз жасайтын сыра сияқты. Тек жеңілдіктер сұрамаңыз. Олар уәде еткенімен.
Дарина Сагиндыкова
15 маусым
Анамның мерейтойын сол жерде атап өтті, маған бәрі қатты ұнады... Ішінде өте әдемі, қызмет көрсететін қызметкерлер өте сыпайы, жағымды... Ас үй өте дәмді, тек жақсы тәжірибе қалды 🥰
@kir@ jin-roh
3 ақпан 2025
90-шы жылдардағы мекеме, менің ойымша, сол жылдардағы Жиһаз және интерьер. Олар сыраны өздері қайнатады дейді, дәмі бойынша сыра суға ұқсайды, сыраның дәмі бар, тығыздығы жоқ, сонымен қатар қышқыл. Біреу үшін жалғыз плюс-бұл баға, мұндай жерде мекеме үшін арзан. Келуге ұсынылмайды.
Серик Серик
4 қыркүйек 2025
Ең жақсы сыра!!! Дәмді және әртүрлі тағамдар!!! Мейірімді қызметкерлер!!! Футбол матчтары! 3 қабат және керемет көрінісі бар терраса!!!
Сергей Тё
9 ақпан 2025
Сыра керемет, ас үй дәмді, интерьер қызықты, жұмыс уақытында күндіз болды, сондықтан адамдар аз болды және бұл плюс ( Мен үшін бәрібір).
olga anatolevna
19 қыркүйек 2025
Мекеме өз атауын азғырды... Даяшыларға да, ас үйге де 1 жұлдыз. Екінші қабатта болды. Бір қабатқа 2 даяшы. Толық толтырумен, мүмкін, жеткілікті. Жылдам жүгіру. Шамасы, ас үй сәтсіздікке ұшырайды... Бірнеше рет ащы тәтті және қышқыл тұздық сұралды немесе жоқ. Олар жоқ деді. Нәтижесінде қорқынышты аллергия. Тапсырыс бірден қабылданады. Бірақ, олар бірнеше сағат пісіреді))) тіпті сыра жаңа уыттан көрші бұрышта қайнатылғандай құйылады
Евгений Х
Отбасымен бірге болды, бәрі ұнады, сыра қалыпты, кебаб деңгейінде, картоп балалардың жүрегін қуырды, бағасы сапасы бар...
Y
Yershat Sapargaliyev
20 шілде 2025
Жаз, барбекю, сыра және тамаша орналасуы бар тамаша мейрамхана. Көбінесе біз жұма күнгі кездесулерге әріптестерімізбен бірге барамыз. Әрқашан бәрі жақсы
Сания Е.
1 желтоқсан 2025
Өте дәмді кебабтар, әсіресе антрекоттар. Әлі де өте қолжетімді кешенді түскі ас. Орналасқан жері де өте жақсы.
Татьяна Б.
12 тамыз 2024
Мен бұл мейрамхананы жақсы көремін. Өте ыңғайлы орта. Үшінші қабатта таулардың керемет көрінісі бар. Әрқашан дәмді, мен көкөністермен көксерке ұсынамын!!! Сыра жаңа. Ұжым мейірімді, күлімсіреген, атқарушы. Көптеген жылдар бойы мейрамхана өзінің брендін сақтағаны керемет !!!
Андрей М
1 наурыз 2024
Ортағасырлық Чех киносының корчмасына ұқсас өте атмосфералық орын. Дәмді сыра (әсіресе пилснер) ол тікелей мекеменің өзінде қайнатылады. Өте лайықты ас үй, сонымен бірге үлкен бөліктер және өте қол жетімді бағалар. Сыпайы қызметкерлер. Тек ұсынамын.
Светлана Коробкова
26 қазан 2025
Олар керемет дайындайды, қызмет жақсы. Барлығы ұсталды, интерьер ескі, демалыс күндері де музыкамен проблема бар .
Аля Ш
21 қыркүйек 2025
Мекеме үлкен, даяшы 2, әкімші 1, 3 қабат. Аспаз, біз түсінгендей, жалғыз. Сіз тағамдарды ұзақ уақыт күтесіз, қарапайым-шай Үндістанның егістіктерінен алынған сияқты.... 3 жұлдыз-бұл әлі де алдау.
Марина Лохова
7 қазан 2023
Маған бұл жер ұнайтыны-дәмді тағам! Мен бүкіл мәзір туралы айта алмаймын, Мен тек жаңа піскен шөптермен грильде пісірілген сибасты алдым. Бұл керемет дәмді тағам! Керемет дайындалған, мен саусақтарымды жаладым және тапсырысты қайталауға деген үлкенаниеылас болды 🤣 Мен оларға тағы бір рет оралдым, мен де солай жедім. Жақсы, өте дәмді! Мен басқа ештеңені сынап көрмедім, бірақ мен әлі де ет жегім келеді. Мәзір өте алуан түрлі, таңдау көп. Бұл жерде шын мәнінде тағамдар мәзірдегі фотосуретке қарағанда әдемі және үлкенірек. Даяшы өте сыпайы және жағымды болды. Атмосфера мен үшін онша емес, тек осылай тоқтап, тез жеуге болады. Аспаздарға рахмет. Мен міндетті түрде көбірек келемін, мен басқа тағамдарды сынап көремін.
Эдуард Султанов
4 қыркүйек 2024
Мейрамхана әдетте жақсы, үлкен жазғы кіреберіс, түрлі мәзір, тағам дәмді, өте дәмді сыра, бірақ 100%-ға дейін нәрсе жеткіліксіз болды, мүмкін атмосфера, қандай да бір түрде жайлы емес, мүмкін күндіз ашылудың бірінші сағатында болғандықтан.
Любовь
22 шілде 2024
Компания жақсы отырды, жақсы сыра өздері дайындайды, дәмді тағамдар және интрузивті музыка жоқ. Бірінші рет емес және ұзақ уақыт бойы сапа өзгерген жоқ. Сіз болғаныңызға рахмет.
Наталья Попова
12 желтоқсан 2024
Салқын мекеме, биіктікте қызмет көрсету, мәзір дәмді, баға белгілері қолайлы. Бірақ, ди-джей жоғалған түрі, әнге тапсырыс беру үшін қолма-қол ақша әкелу үшін құлағына сыбырлады, көрші үстелден осы әндердің шексіз тапсырыстары болғанымен, бүкіл ойнату тізімін санаңыз олар қайта тыңдалды. Оған ешкім ақша бермеді, бірақ ол ән қойды. Бір әнге үш мың, бірақ ол еш жерде жарылып кетпейді ме? Тұнба жағымсыз, үшінші қабат, 05.12 болды
M
Marina Z.
13 қыркүйек 2024
Азық-түлік-майонез және арзан тұздықтармен толтырылған арзан өнімдер, барлығы майлы, өңделген тағамдар. Мейрамхана бағасына арзан тамақ. Алкоголь-жаңа сыра, стакандағы шарап күшейтілген, қалыпты шарап тек бөтелкелермен. Әрине, егер ол бір-екі шарап ішсе, сіз ішпеген бөтелкемен ақымақ сияқты үйге барасыз, мүмкін оларды қалдырасыз. Қызметкерлер тек қуантты, бұл үшін 2 жұлдыз. Жағдай шаршады
F
Farida Yusubova
25 желтоқсан 2025
бөліктер өте үлкен және жомарт, өте дәмді және мейірімді жұмысшылар!
Горяинов Д.
29 мамыр 2024
Өте жақсы орын, мен бірінші рет болдым, бірақ мені ескі дос сияқты қарсы алды! Ас үй... сіз оны өзіңіз сынап көруіңіз керек содан кейін саусақтарыңызды жалаңыз 👍 өз сыра қайнату зауытын қолөнер сырасының бес түрімен таң қалдырды! Техникалық қызмет көрсету, тек Бомба!!! Би бар еден және демалыс аймағы, көп орын көшеде және 2-ге дейін жұмыс істейді түн. Жалғыз кемшілігі, МКАД-дан алыс
Мария Заднепровская
10 желтоқсан 2025
Тағамдардың әртүрлілігі қуантады, өте дәмді ет. Интерьер аздап шаршады, бірақ мен ол жаққа тамақ ішуге барамын.
Бабахан Т.
Керемет орын, үшін уақыт өткізу, ас үй дәмді, бәрі жоғары деңгейде, қызмет өте жақсы, маған тамақтан бастап қызметке дейін бәрі ұнады
ОЛЕГ Ю
2 маусым 2025
Жақсы орналасқан. Тұрақта қиындықтар болуы мүмкін. Сіз дәмді жеуге болады. Түскі ас кезінде адамдар көп. Бағалар орташа. Қызметкерлер сыпайы. Бір сөзбен айтқанда ұсынамын.
Сергей Худоерко
7 маусым 2025
Бәрі жаман емес. Мен бір жұлдызды сыраға түсіремін. Кейбір қышқыл, дәмді емес. Жеңіл және сүзгіден өтпеген. Олар көп тырыспады. Бұл үшін екі жұлдызды да түсіруге болады, бірақ қалғаны жаман емес.
Alex
11 сәуір 2025
Мюнхен жақсы. Жақсы сыра. Керемет команда. Ас үй керемет. Мен мұнда достарыммен ұсынамын
Михаил Ч.
4 қаңтар 2024
Нууу... сөзсіз жазу қиын. 1) орналасқан жері-орталықта, табу оңай. 2) интерьер-ағылшын стиліндепаба немесе еуропалық сыра залы, бірақ тікелей талғамсыз 3) мәзір жеткілікті көлемді, бірақ грузин тағамдары басым, бірақ қандай да бір себептермен Мюнхен немесе кем дегенде "неміс құрамасы"емес 4) МӘЗІРДЕГІ БАҒА БЕЛГІСІ ЖОҒАРЫ. "Өте жоғары" шетінде. Жалпы, Алматы орташа бюджет үшін қала емес. Рас, бұл мекемеде күндіз іскерлік түскі ас бар (олар"кешенді түскі ас" деп аталады). Мен оларды сынап көрмедім, дәмі туралы да, бағасы туралы да ештеңе айта алмаймын.
Джо
10 наурыз 2025
Ұзақ уақыт бойы біз сыра ішеміз, көп дәмді, бірақ жақында қышқыл болды, олар бұл туралы әкімшіге бірнеше рет айтты. Мен өз деңгейімді сақтау үшін орын алғым келеді. Сыраның сапасын жіберіп алмаңыз өтінемін.
Венера Нугманова
18 сәуір 2025
Мен бұл жерді жақсы көремін! Сыра әрқашан жаңа және дәмді! Ас үй аэробатикасы! Атмосфера жайлы. Сондықтан балаларды ұстаңыз! Мен сенің қабағыңдамын ❤️
Олеся К.
Қызметкерлер мейірімді. Бөліктер үлкен, дәмді, бағасы қолайлы.
Аркен Масимов
6 қараша 2024
Сыра өте дәмді және жаңа. Ас үй дәмді, бірақ ерекше және ерекше назар аударарлық ештеңе жоқ. Интерьер мен экстерьер шаршады.
Николай Маёк
13 сәуір 2025
Мен 2000 жылдың басында, 90-шы жылдардың аяғында атмосфераға шомылдым. ас үйді жөндеуде де, жөндеуде де ерекше ештеңе жоқ. Музыка негізінен шансон. Бұрынғы сағынышқа арналған жалпы мекемеде. Мен қатты 3ku қоямын ***
949760 Грачева
29 қыркүйек 2024
Өте дәмді және арзан тағамдар. Орталық демалады. Алматы тұрғындары мен қонақтарының ерекше сүйікті орны - "қазіргі украин мейрамханасы". Ал леткада өте ыңғайлы)
Дастон Усманов
30 шілде 2024
Демалуға және сыра ішуге болатын мекеме, барбекю жеу. Жоғарғы қабаттағы қызықты интерьер. Қала мен айналаның жақсы көрінісі
Шолпан Ахметова
11 қыркүйек 2023
Маған мейрамхана ұнады,әсіресе соңғы қабаттағы верандада.Биіктіктегі ас үй, хачапури төрт ірімшік дәмді, кебаб антрекот керемет, хинкали де ұнады, Армян коньягы нағыз, қысқасы тойды,мас болды, өте риза болды.
Vladimir Petryan
31 мамыр 2024
Жақсы сыра және қалыпты стейктер. Рас, олар ұзақ уақыт пісіреді. Темекі шегуге арналған бөлмелер бар және жоқ. Сонымен қатар жаз.
D
Dmitriy Dmitriy
30 қазан 2025
сыра бұл мекемеге бару үшін қышқыл бола бастады жалғыз себеп - бизнес түскі ас бірдеңе іздеуге уақыт болмаған кезде