Mongol

Абылай Кобеев
31 қаңтар 2024
Кальян дары жаксы екен унады
Dias
12 маусым
Алматының дәл орталығындағы тамаша мекеме! Mongol Bar өзінің атмосферасымен және қызмет көрсетудің жоғары деңгейімен таң қалдырды. Қызметкерлер өте мейірімді, мұқият және мәзірді жақсы біледі — даяшылар таңдауға көмектесті және тапсырысты тез әкелді. Ас үй ерекше мақтауға лайық: бәрі керемет дәмді болды, бөліктері толтырылды және қызмет көрсету эстетикалық жағымды болды. Кальян шеберіне ерекше рахмет: кальян түтінді болып шықты, дәмі қаныққан, көмірлер қажетсіз ескертулерсіз уақытында өзгерді. Бұл университеттегі жұптардан немесе бос жұмыс күнінен кейін демалуға тамаша орын. Мен мұнда міндетті түрде қайта оралып, барлығына кеңес беремін!
Акнура Ааа
Керемет мекеме! 🔥 Барлығы өте ұнады: жоғары деңгейдегі қызмет — қызметкерлер мұқият және мейірімді. Тағам дәмді, қызмет көрсету әдемі, тағамның сапасы сезіледі. Кальян да қуантады-түтінді, жақсы дәмі бар. Сусындар әртүрлі және атмосфераны керемет толықтырады. Әкімшілерге айрықша рахмет айрықша және Эльвира-барлығы анық және қонақтарға қамқорлықпен ұйымдастырылған. Тағы да оралатыныма сенімдімін! 🙌 Құрметпен Акнура
YoruSenshi
24 қаңтар 2025
Жақында Моңғол барына барып, қатты қуанды! Мекемедегі Атмосфера өте жайлы, ерекше интерьер жылу мен жайлылық атмосферасын жасайды. Ас үйге келетін болсақ, бұл жай ғана нәрсе! Барлық тағамдар сүйіспеншілікпен және егжей-тегжейге назар аудара отырып дайындалды. Моңғол кебабы ерекше есте қалды, ол керемет дәмді болды, сонымен қатар тағамды тамаша толықтыратын дәмді гарнирлер. Даяшы Ян ерекше назар аударуға лайық. Ол өте сыпайы және мұқият болды, әрқашан тағамдар мен сусындарды таңдауға кеңес берді, бұл оның біздің жайлылығымызға шын жүректен қызығушылық танытатынын сезінді. Ал кальяншы Тим жай сиқыршы! Кальян керемет жасалды: жұмсақ, бай дәмі бар және артық күшсіз — бұл кәсіпқойдың нағыз жұмысы. Моңғол бар-бұл керемет ас үй мен кальяннан ғана емес, сонымен қатар керемет қызмет көрсетуден ләззат алу үшін қайта-қайта оралғыңыз келетін орын. Мен жағымды және босаңсытатын кешке орын іздейтіндерге кеңес беремін!
Айрат Шарапов
21 наурыз 2025
Кальян керемет, тағам өте дәмді - авторлық, негізгі зал, екінші қабатта зал бар, жайлы веранда бар. Қызмет өте жылдам. Бұл кальяншы, даяшы, әкімші сапаға қызығушылық танытады.
Олег133
Сирек жағдайда интерьерге үлкен инвестиция / әдемі және стильді/ өзінше/ әлсіз қызметпен теңестіріледі. Тағамға қызмет көрсету тағамның сапасына қарағанда салқын екені анық. Өздеріне арналған орын. Интерьердегі Бар. Тамақтанудан бас тартқан дұрыс.
Алёна Пяткова
7 қыркүйек 2025
Олар таныстарының ұсынысы бойынша келді. Кіре берісте бізге 40 мың теңге депозит туралы мәлімделді, біз - жарайды, ал қалай саламыз? Депозит туралы бізге ешкім ештеңе айтқан жоқ, кештің соңында даяшы бұл өте аз екенін айтты және 36к-қа шот әкелді. біз бұл төлем қабілеттілігін тексеру деп тұжырымдаймыз, бұл осы деңгейдегі мекеме үшін өте таңқаларлық. Тамақ бойынша: - қой еті қосылған дәмді кремді сорпа; - дәмсіз том шұңқырлар; - асшаяндар қосылған өте оғаш салат - 2 асшаян және бальзамдық тұздықтың көп мөлшері, бұл жасылдарды жеуге мүмкіндік бермеді.
Екатерина Баягина
1 шілде 2025
Олар Кальян моңғолында болды. Интерьер жағымды, атмосфера жайлы, бірақ бағасы өте жоғары. Кальянның құны 14000 тг болды-бұл өте қымбат, тіпті қалыпты сапаны ескере отырып. Тағы екі сыра алып, нәтижесінде шот 22 000 теңгені құрады. Мұндай ақша үшін көп нәрсе күтілді. Мүмкін, біз қайта бармаймыз-бұл оның бағасын ақтамайды.
Татьяна Хижен
Сіздің жоғары сыныптың орындауындағы барлық түрдегі стейктер, өз ісінің талантты шеберлері таң қалдырады!!!!! Сіздің интерьеріңіз қайталанбайды! Иә, коктейльдер де керемет! Сізге Өркендеу!!! Мен баруды ұсынамын достар!!!
Евгения Воробьева
2 маусым
Жайлы, жағымды атмосфера демалуға мүмкіндік береді! Маған ас үй өте ұнады! Аспаздарға ерекше рахмет! Мұқият сыпайы қарапайым қызмет! Мен міндетті түрде достарыма кеңес беремін!
Николай Б.
4 қараша 2025
Қысқа және іс бойынша Артықшылықтары: - Коктейльдер Кемшіліктері - Сынған көзілдірік - Бірінші қабаттағы дәретханада аяқ киім жабысады, бәрі лас (ешқашан тазаланбайды) - Жабысқақ үстел (бізге қалпына келтіруден кейін не айтылды....) - Борщ, салат және 2 кебабқа тапсырыс беріңіз Мұндай дәмсіз борщты әлі де жасауға тырысу керек, салат жаңа, әуесқойға арналған нормалар - Кәдімгі Кальян, ерекше ештеңе жоқ Мәскеу бағасына-70к теңге өте әлсіз... Бар мәзірі үшін Максимум осында оралады, мұнда ұстайтын ештеңе жоқ Бұл мейрамхана емес
Viola Chanirova
10 қыркүйек 2025
Дәмді борщ және медальондар. Даяшы Айдын жай ғана душка. Ол бәрін айтып берді, жақсы ұсыныстар берді, мекеменің деңгейі мен қызметін көрсете алады, сонымен қатар көңіл-күйді көтереді😉
Айнур Солагаева
14 қазан 2025
Маған бұл мекеме өте ұнайды , түсі бар, сыртқы қасбеті, жайлы үстелдері, кальянды өте Мақтайды, мен оны өзім сынап көрмедім, ас үй дәмді, мен әдемі қызметкерлерді ұсынамын!
V
Vladimir
9 қазан 2025
Кальяндары мен дәмді тағамдары бар жақсы орындар. Қызықты мәзір, жақсы алкоголь мәзірі. Жақын жерде тұрақ қою қиын, бірақ жалпы тамаша орын.
Кирилл Buch
17 шілде 2024
Мен мұнда жақсы кальян алу үшін достарымның ұсынысы бойынша келдім. Жалпы, бұл орын артық бағаланған сияқты. 4 негізінен Интернетке көмектескен жатақхана қызының арқасында. Ұнады: 1. Қала орталығы, жету оңай 2. Ыдыс-аяқтарды, шайларды, кальяндарды таңдау - бәрі көп 3. Музыка, интерьер 4. Қызмет көрсету-менде кенеттен интернет таусылғанда, қыз хотстес оны маған телефонынан таратып берді! Мен тіпті істермен айналысып жатқанда телефонымды тастап кеттім-бұл керемет және тек осының арқасында мекеме жақсы жағынан есте қалды! Ұнамады: 1 Кальян-жігіттер оны екі рет қайта жасауға мәжбүр болды, бірақ өкінішке орай, бізде махаббат болған жоқ - маған баға белгісі 10,000-нан басталмады 2. Мен шөп шайына тапсырыс бердім-олар маған джеммен сұйылтылғандай шөптер мен сироп шайын әкелді. Балалар, мен қант жемеймін, бірақ сізде оның көп мөлшерде бар екендігі туралы кеңес болған жоқ, сіз бұл туралы клиенттерге ескертуіңіз керек 3. Соңында-даяшы менен сұрады-сізде 40,000 т депозит бар, бірақ сіз тек 12 жұмсадыңыз, мүмкін бұрын бір нәрсеге тапсырыс бересіз бе? Мүмкін қате болған шығар;) тк депозиті мен нақты төлемедім және хабардар болмадым, сол кезде диалог аяқталды. Келушілерді мұндай сандармен қорқытпаңыз немесе салымыңыз бар екенін алдын ала ескертіңіз;)
Константин Мазуров
7 қараша 2025
Жақсы ас үй, жақсы атмосфера, бірақ контингент кешке мекеменің стилі мен жағдайына сәйкес келмеуі мүмкін. Екінші қабаттағы дәретханалар жол бойында тік баспалдақпен таң қалды) сақ болыңыз)
Меруерт Каримова
24 қазан 2024
Тағам, әрине, керемет және интерьер керемет, бірақ қызмет көп нәрсені қалайды: ұзақ уақыт, шатастырылған тапсырыстар мен тағамдар суық болды
Наргиз Р.
30 қыркүйек 2023
Маған Алматыда салыстыратын ештеңе жоқ, бұл мекемеде алғаш рет ас үй ұнады және ұнады, үлкен бөліктер (рамен мен кесадилла), қызметкерлер өте сыпайы және мұқият. Верандадан олар залға ауыстырылды, өйткені олар кальян шегуді жоспарлады, бірақ тұтастай алғанда бұл одан да жақсы, ол қазірдің өзінде салқын. Кальян керемет. Мекеме қайта қарауға лайық.
ЭлЬш
17 наурыз 2025
Тамақ, кальян, қызмет көрсету, қызметкерлер, ас үй, бәрі жоғары деңгейде, өмірінде бірінші рет жылқы етінен стейк жеді, маған қатты ұнады, міндетті түрде ораламын))
Ирина Вишневская
13 желтоқсан 2025
Кайфанула ! Салқын интерьер мен ди-джей 23.00-ге дейін би билемегені өкінішті ! Аспазға үлкен құрмет ! Красноярск бізді ең жақсы мейрамханалармен бүлдірді !Моңғол Қазақстанның асханасы бойынша топқа батыл кірді!!
Ерлан Бошкаев
7 қыркүйек 2025
Орташа мекеме, бірақ орташа чегі жоғары. Ас үй дәмді, бірақ керемет ештеңе жоқ. Кальян 15 мың, бірақ ауыстырумен немесе онсыз нақтыланбаған. Жалпы, мекеме бұрынғы даңқының беделіне ие.
Анастасия Цой
30 шілде 2023
Осы мекемеде туған күнін атап өтті. Жағдайдың өзі заманауи, жұмсақ таза дивандар, жалпы зал да таза. Мәзір әдеттен тыс нәрсе тікелей қызмет етеді деп айтпайды, іс жүзінде барлық жерде бірдей. Цезарь Цезарь, грек, қытырлақ баклажан қосылған салат сияқты, бірақ олар соншалықты қытырлақ емес, мүмкін олар тек қытырлақ пісіргенде, бірақ біз оны біраз уақыттан кейін жедік. Олар келген кезде даяшылар сол жерде болды, назар аударды, бірақ содан кейін олар бізді ұмытып кеткендей болды, олар шақырылғанға дейін олар тіпті сәйкес келмеді. Рас, болашақта бізге даяшы Айтжан қызмет етті, ол өте жақсы, мейірімді және мұқият болды, ол үшін рахмет, ол бізге террассадан орын таба алмады, өйткені залда ол хош иісті болды, кондиционерлер жылуды жеңе алмайтыны анық, бірақ біреуі біздің қасымызда болды. Нашар сорғыш-кальянның түтіні сорғышқа түспеді, бірақ төмен түсті. Жалпы, ас үй мен барда шамамен 120 000 тг пайда болды, бұл шамамен 18 тағам, бір бөтелке шарап, текила, сыра және 2 кальян. Жалпы, бұл өте жақсы өтті. Бірақ егер сіз брондасаңыз, террассада қабылдаған дұрыс.
Назым Мазенова
Барлығы жоғары деңгейде болды! Біз кездестік, өткіздік 👍 🏻 тағам дәмді, кальян қытырлақ, қызмет көрсету, даяшылар, кальяншы керемет! Мен бәріне кеңес беремін!
Konstantin Konstantin
3 қазан 2025
Орналасқан жері жақсы. Маған ол туралы ерекше деңгей бар екенін айтқан кезде, мен оны көремін деп үміттендім, бірақ өкінішке орай көңілім қалды. Ас үй, сонымен, үштік үшін және бағалар түсініксіз, себебі мұндай. Қызметкерлер мейірімді және жағымды.
Дмитрий Зотов
22 ақпан 2024
Жағымды атмосфера мен музыка, жайлы бөлме, дәмді коктейльдер және тағамдардың үлкен таңдауы, жылдам қызмет көрсету.
@kir@ jin-roh
17 сәуір 2024
Бұл мекеме "сәнге" жатады, тіпті "пафос" деп айтуға болады, мұнда кальянға, бірнеше коктейльге тапсырыс беріп, кешке суретке түсуге болады, өйткені интерьер әдемі. Қызметкерлер мейірімді, тез қызмет етеді, мәзір мен барға кеңес береді, бірақ ас үй мен коктейльдер клубтық орынға ұқсайды. Чек әр түрлі болуы мүмкін, бәрі алкоголь мен кальянның қалауына байланысты, орташа есеппен бір адамға 25 доллардан басталады.
Григорий Сидоров
26 сәуір 2025
Тамаша мекеме егер сіз достарыңызбен қоштасқыңыз келсе және балалық шақтан тыс қалғыңыз келсе. Қызмет өте жақсы, жем-мен қайтып оралғым келеді.
Есения Кали
9 мамыр 2025
Иә,,, Моңғол " өте жақсы мекеме . Ол жерде өте жайлы . Қызмет жоғары деңгейде . Олар да жақсы дайындалады . Жалпы, бұл мекеме қайтып оралғыңыз келетіндердің бірі.
Дарина М.
Қызмет сәйкес келмейді. Әкімші мәселені шешуге көмектеспеді. Тамақ Мен үшін орташа. Енді бұл мекемеге оралуға ниет жоқ.
Екатерина Палий
30 қыркүйек 2023
Ас үй орташа. Мекеменің атауы мәзірде ұлттық тағамдар мен мамандықтарды көруге болатындығын меңзейді, бірақ іс жүзінде стандартты мәзірлерден дайындалған ходжеподж "барлығы және бірден". Мен үшін бұл толмутты қамтығаннан гөрі маусымдық менюам мәзірлер жасаған жақсы болар еді. Форель өзенінің хоспері айтпақшы, ең жақсы сапа емес еді, мен таза жаңа форельдің дәмін білемін. Гарнирге ұсынылған салат пен қырыққабат алдын-ала дайындалған. Музыкалық сүйемелдеу керемет болды, диджейге рахмет. Интерьер қызықты, көп ақша салынған сияқты.
Э
Эмми СЭТ
22 шілде 2024
Маған өте ұнады. Қызмет көрсету сервері жоғары деңгейде, ас үй керемет-таңдау көп. Бағалар қолайлы. Мен емшек сүтімен келдім, Жақсы демалдым. Мен бәріне кеңес беремін.
Эвелина И.
Әрқашан жақсы және сыпайы қызмет. Тамақ пен кальян сияқты бәрі керемет. Мен қуанышпен ораламын.
Devill S
17 желтоқсан 2025
Тамаша орын, қызметкерлер қалыпты. Дәмді тағамдар, том ям әсіресе. Айтпақшы десерттер де дәмді
Данна .
23 қазан 2023
Тамаша мекеме, дәмді тағам, салқын интерьер, тамаша қызмет көрсету, сыпайы қызметкерлер, лайықты жұртшылық. Ұсынамын!
Татьяна Антипова
29 тамыз 2023
Жақсы мекеме, танымал. Жазғы алаңда кальян, үстел броньы 20 және 40 мың тг, бірақ екеуміз ешбір кальянсыз 50 мыңға тыныш тоқып отырдық. Даяшылар интрузивті емес, қажет болса, оларды батырмамен шақырасыз, сондықтан олар тағы бір рет сәйкес келмейді, мазаламайды. Сағат 18-де аптаның арасында болды, көшеде отырғызу аяқталды. Жанды музыка, жас жігіт өте жақсы ән айтады.
Ф
фая шарафутдинова
19 тамыз 2025
Кальянның сөзбе-сөз мағынасында өте сасық. Сіз өтіп бара жатырсыз, жүрек айну. Менің ойымша, мұндай доджна мекемелері тұрғын үйлерден алыс. Және ол тікелей тұрғын үйдің астында орналасқан. Заң бойынша кальяндарға тыйым салынғаны белгілі болғанымен, бірақ.. бұл Моңғол бар туралы емес
Максим Михайлов
13 қыркүйек 2025
Мен бұл мекемені, сапалы қызмет көрсетуді және баға мен сапаның тамаша арақатынасын ұсынамын. Кез келген таңдау үшін Кальян.
Татьяна Фазылова
6 ақпан 2024
Ыстық тағамдар мен теңіз өнімдерінің әртүрлі ассортименті . Қызмет сыпайы және жылдам .Өте дәмді десерт .Жағымды музыка, жайлы орта.
Алмаз Архаров
27 қаңтар 2024
Азық-түлік деңгейінде, техникалық қызмет көрсету жедел, бірақ барда не құйылғанын тексерген жөн (алкогольді сізбен бірге ашуды сұраған дұрыс) кальяндар ең жақсы емес, бірақ жаман емес, төрт. Қызметкерлер қалыпты. Атмосфера қалыпты, жайлы
Николай Ковригин
25 қыркүйек 2024
Олар қолайсыз ауа-райында келді, отырғызды және мәзір берді. 7-10 минуттан кейін күту жай тұрып, кетіп қалды. Қызметкерлер көп, әдеттегідей, барлығы бір топ болып тұрып, бір нәрсені талқылады. Уақыт шамамен 16,00 болды және адамдар аз болғандықтан, қызметкерлерде маңызды істер болды. Көрші мекемеде олар тез және дәмді тамақ жеді. Мен ұсынбаймын
Петя Петя
14 шілде 2024
Шарап жаман емес, сыра ұнамады, ал ірімшік табақшасы кедей. Футбол жүріп жатты, теледидар үстеліміздің үстінде ілулі тұрды,біз футболды көрмей,мүлдем қызықтырмаймыз
Alakbarov A.
6 қараша 2025
Керемет дәмді, атмосфера, кальяндар, бәрі жоғары деңгейде. Алматыға барған сайын Мен әрқашан қонаққа келемін. Рахмет!
Дмитрий С.
13 қаңтар 2025
Әдемі, қымбат, дәмді, атмосфералық. Ас үй әртүрлі және жоғары деңгейде.
Сергей
15 қаңтар 2023
Жақсы мекеме, ұнады: қолайлы бағалар, атау, стиль, интерьер, мейірімді және жауапты қызметкерлер, дәмді тағамдар (том Ям, ірімшік таяқшалары, ) Минус: ыңғайлы қатты музыка емес, қарым-қатынасты қиындатты ( минус мекеме иелері үшін көбірек жазды, Егер сіз түзете алсаңыз, бұл өте жақсы болады) Мен мекемеге міндетті түрде келемін
Владимир Никитин
12 сәуір 2025
Өте сүйкімді, дәмді және жақсы кальян. Қызметкерлер мейірімді. Мен ұсынамын
AC DPB
9 қазан 2024
Алматы қаласындағы Менің сүйікті мекемелерімнің бірі. Бұл мекеме Назарбаев/Құрманғазы көшелерінің қиылысында, тұрғын үйдің бірінші қабатында орналасқан. Бұл үйдің екінші қабатында менің пәтерім бар. Мен ол жерде жер сілкінісіне дейін тұрдым. Мекеменің өзі жайлы және атмосфералық, интерьер. Кальян анық. Қызметкерлер мейірімді және жанашыр. Дәмді және қанағаттанарлық етіп дайындаңыз. Айтпақшы, бұл мекемеге қаланың ең әдемі қыздары келеді, мен оларды "Моңғол" қалай шақыратынын білмеймін))
Girl W.
31 желтоқсан 2025
Жаңа жылға арналған-даяшы барлық тағамдарды араластырып, ештеңені түзете алмады, алкогольдің кейбір позициялары мен кішкене мәзірден жоқ, жоғары үстелдерде төмен дивандарда отыру ыңғайсыз болды, ал тамада байқауларда орыс үстелін түбегейлі елемеді, тек жергілікті қонақтарға жауап берді. Мен ұсынбаймын, ал толық емес отыру бұл жердің өзі екенін толық растайды
Мария
10 маусым 2025
Дәмді, әдемі. Қызмет тез және өте сыпайы. Көптеген күлкілі қыздар-қыздар эскорт)) бұл күлкілі)
Кристи Г.
14 наурыз 2024
Дәмді ас үй және керемет кальян , әдемі интерьер жасайды
Дмитрий Кулинич
Супер атмосфера! Дәмді тағам, кәсіби қызметкерлер!