modi

Мәзір

Мурат Д.
Балалармен және немерелермен бірінші рет болды. Өзі үшін атап өткендей, Біздің керемет қаладағы тағы бір жақсы жер дәмді, шырынды және мейірімді шырша! Бізді бөлек кабинетке орналастырды (желтоқсан айында корпоративтік уақыт келді), даяшы керемет қызмет көрсетті ( кешіріңіз, есім есімде жоқ), ал бұған дейін әкімшіні телефон арқылы брондаған-өте нәзік және жауапты! Көп рахмет, менің отбасыма немерелеріммен және балаларыммен бәрі ұнады, біз тағы да барамыз! Жаңа 2026 жылға сәттілік!
Y
Yana A.
22 сәуір 2025
Бұл жер жағымды таң қалдырады, өте дәмді дайындалады, қызмет көрсететін персонал сыпайы және өз жұмысын өте тез орындайды. Бөліктер өте үлкен, сіз аш болмайсыз, өйткені ішіндегі Атмосфера өте романтикалық, әдемі интерьер, бәрі таза және ұқыпты! Олар қазірдің өзінде 2 рет болды, біз қонақтарды тағы бір рет қонаққа баруды күтеміз😀
Юлия
4 қаңтар 2025
Дәмді, жайлы. Жарқын, заманауи интерьер. Жылдам, сыпайы қызмет. Мәзірде көптеген түрлі тағамдар бар. Салаттар, хачапури және ет өте ұнады.
Дмитрий
8 қазан 2025
Тамаша орын, Дәмді барбекю. Салқын летка. Бірақ даяшылар жиі мылқау болады, әсіресе түстен кейін:) шарап керемет. Қыста жылытқыштар леткада жылуды көрсетеді.
Орхан И.
24 тамыз 2025
Керемет мейрамхана. Мен біржақты ұсына аламын. Мәзірдің өзі өте ақылды. Әр түрлі тағамдардың үлкен таңдауы. Ет керемет сапасы. Хачопури өте ұнады.
Zauresh Shalova
О, бұл әрқашан дәмді, мәзірде бәрі бар. Кальян шегуге болады. Темекі шегушілерге арналған Зал бөлек, ол үшін тек 10 жұлдыз қоюға болады. Қызметкерлер, әкімшілер әрқашан мейірімді. Мен ұсынамын.
Александра Любченко
22 маусым 2025
Өте дәмді тағам, мейірімді қызметкерлер, жағымды бағалар Мен сорпа, ыстық және шайға тапсырыс бердім Сорпада ол қазірдің өзінде жеп қойды, оның бөліктері лайықты 😃
K
Kristina Ofitserova
2 қыркүйек 2025
Маған Кафе ұнамады. Барлығы бар сияқты, бірақ атмосфералық емес. Үстелдердің орналасуы сәтсіз. Орындардың көп бөлігі дәлізді алады, бұл даяшыларға да, қонақтарға да ыңғайсыздық тудырады. Би алаңы барлығы бір жерде, жуынатын бөлмеге кіру, даяшылардың тамақпен шығуы, суретшілердің шығуы, бар және Сахна, Толи билейді, немесе сіз кімге керек болса, адамдарды өткізіп жібересіз. Жүргізуші ахти емес, көңіл көтеруден гөрі дәмді тақырыптарды бұзады. Ал диджей үстеліндегі ер адам тек фонограмманы қосып, ән айтудың көрінісін жасады (бұл маған кем дегенде көрінді)
Эля Эльвира
Біз жиі барамыз! Барлығы дәмді! Музыка жоғарғы! Виджей супер! Бұл жолы ақботе рахмет, қызмет өте жақсы!
Амил Мамедов
23 мамыр 2025
Мейрамханаға толы, өте дәмді тағам, аспаздар жалақыларын бекер алмайды, даяшылар құрметпен қарайды, әрқашан көмекке жүгіреді, кеңес береді, кеңес береді және тапсырысты тез жеткізеді, әнші жақсы және жағымды дауысқа ерекше құрметке лайық…
Giza S.
23 қараша 2024
Жақсы орын. Мұнда керемет кебабтар мен салаттар Жүректе. Жалпы, бәрі өте дәмді. Мен оны өте ұсынамын. Бронь үшін олар алдын-ала төлемді сұрамайды, демалыс күндері салқын жүргізушілер мен шоулар, маған интерьер ұнайды, туған күн үшін жеңілдік әлі есімде, бірақ біз нақтылауымыз керек. Біз бұл мекемені 2024 тамызында аштық, содан бері біз жиі қараймыз.
Ерзат Талап
Бүгін мен сіздің мейрамханаңызға келдім(келдім) және жуынатын бөлмені пайдалануды сұрадым. Алайда, ресепшндегі қызметкер дәретхана "жұмыс істемейді" және оны қолдануға болмайды деп хабарлады. Сонымен қатар, мейрамханада көптеген келушілер болды. Логикалық сұрақ туындайды: бұл жағдайда қалған қонақтар үшін жуынатын бөлме мәселесі қалай шешіледі? Келушілерді сыртқа шығып, керісінше басқа мекемелерде дәретхананы пайдалануға шақыра ма? Қазіргі жағдай күмән тудырады және бас тарту маған бағытталған сияқты әсер қалдырады, бұл қолайсыз және өте жағымсыз.
Рахат аскеров
8 тамыз 2025
Дәмді тез әдемі жайлы және бәрі өте керемет Мен сізге бақыт тілеймін барлық жақсылықтардың гүлденуі және әрқашан ең жақсы болар еді. Рахмет
Татьяна Х.
2 маусым
Өте дәмді тағамдар, керемет қызмет, сыпайы және мұқият әкімші. Біз өте риза болдық.
Олежек
Атадағы ең жақсы орындардың бірі. Хинкали не үшін қажет. Аспазға шын жүректен тағзым. Компания тойды. Шағымдар жоқ - тек жағымды әсерлер. Жалғастырыңыз!
Фарида Абишамова
Мұнда досының туған күні атап өтілді маған өте ұнады көңілді болды ас үй өте дәмді қызметкерлер өте жақсы мейрамхана
Artur Abdullin
11 сәуір 2025
Тамаша мейрамхана, баға мен сапа қатынасы 10-нан 10-ға дейін хинкали жеді, бұл Грузияға қарағанда тік емес тақырып. Екі чекке 7,777 теңге шықты
aliya zhanadil
Әкімшіліктің көзқарасы ұнамады, балалармен кешкі ас келді. Олар темекі шегетін зал туралы ескертпеді, ер адамдар Жақын жерде отырды және темекі шегеді, хинкали 40 минут жүрді және ескертпеді.мен енді бармаймын және ұсынбаймын
Деев Владислав
20 қыркүйек 2025
Өте жақсы орын. Қолайлы бағалар, салқын атмосфера, 2 қабат және жаз бар. Даяшылар мен тағамдардың жылдам ұсынылуы жағымды таң қалдырды, Мен бәріне кеңес беремін.
Есения Кали
25 тамыз 2025
Ондағы хичиндер әдетте дәмсіз : сіз шикі қамырды шайнап жатқандай сезінесіз . Хинкалидің қамыры қалың : бұл тәбетті тудырмайтынына келісіңіз, бірақ егер адам қатты аш болса, оны жеуі мүмкін . Кебабтар дәмді , бірақ күйіп кетеді , бірақ менің ойымша , бұл аспаздардың кінәсі емес, бірақ қуыру үшін жағдай ыңғайсыз .
Ginmas_story
18 тамыз 2025
Өте дәмді тағам. Біз мұнда барлық отбасылық іс-шараларды атап өтеміз. Шоу демалыс күндері бағдарлама сізді жалықтырмайды және ұмытылмас естеліктер қалдырады. Ұсынамын!
S
Shavkat Avdunov
31 қазан 2025
Біз түскі асқа жүгірдік, салаттар дәмді, кебаб дәмді, жалғыз бөдене сорылды, қатты, резеңке(мен үйде тамақ дайындаймын, бөдене ұнайды) мен бөдене соншалықты қатал болуы мүмкін деп ойламадым, бірінші рет.
Геракл Ал
30 маусым 2025
Жалпы, бәрі ұнады. Бірақ мен кеңес беремін. Егер сіз сөйлесуге келген болсаңыз, үстелдерді сыртынан брондаңыз. Содан кейін қатты музыка және шоу бағдарлама сізге зиян тигізбейді. Тағамнан хинкали ұнады.
артем ц.
26 қыркүйек 2025
Грузин мейрамханасында әр түрлі тағамдары бар жақсы мейрамхана. Бірақ басқа тақырыптан көптеген қызықты тағамдар бар . Дәмді дайындалады.
Ф
Федор Угрюмов
1 қазан 2024
Мейрамхана, бұл мейрамхана. Сыпайы және ұқыпты қызметкерлері бар шағын , бірақ жайлы мекеме. Ас үй өте жақсы жұмыс істейді, сонымен қатар өте дәмді, сонымен қатар Тапсырысты ұзақ күтудің қажеті жоқ. Хачапури мен барбекю ерекше назар аударуға тұрарлық.
Елизавета Дорофеева
21 тамыз 2023
Маған мейрамхана өте ұнады. Зал әдемі безендірілген, бәрі жаңа. Жастықтары бар ыңғайлы дивандар. Кіші ұлы бағалады, түскі астан кейін ересектер аяқтаған кезде қуана жатты. Олар қой еті, тауық еті, баклажан салаты, Ажар стиліндегі хачапуриге тапсырыс берді . Барлығы дәмді 👍
Жанна Каирова
15 маусым 2025
Тағам керемет салаттар, барбекю жиынтықтар өте дәмді және қалыпты бөліктер тамада көңілді және әнші жігіт дауысы өте жағымды және жақсы ән айтады
Ольга Пурыга
26 тамыз 2024
Өте дәмді тағам. Демалыс күндері конкурстар мен билер. Туған күнді өткізуге тамаша орын. Немесе демалыс күні.
Наргиз Розиева
Бұл біздің сүйікті жеріміз ❤️ ас үй өте дәмді, қызмет көрсету тамаша. Таза, ұқыпты, әдемі .
Оксана Саранча
13 қараша 2025
Алматыда қонақта болды. Осы мекемеге шақырылды. Дәмді, бөліктері үлкен, жағымды орта, жақсы қызмет.
Алеся Угрюмова
30 қыркүйек 2024
Керемет мейрамхана, бәрі керемет! Дәмді кебабтар, хинкали, хачапури. Қамқор қызметкерлер, позитивті жүргізуші, жанды музыка, мерекенің ең жақсы атмосферасы. Барлығы жоғары деңгейде
Л
Лаура Б
8 сәуір 2025
Дәмді тағам, сыпайы қызмет, атмосфера керемет, әдемі жайлы қызғаныш. Десерттер супер.
N
Nata Buryk
2 қараша 2024
Маған мейрамхана өте ұнады. Көптеген жасыл желектер, әдемі интерьер, жақсы ас үй, даяшылар сыпайы және мейірімді, жанды музыка бар. Сіз керемет уақыт өткізе аласыз.
Ибрагим Амзеев
8 қазан 2024
Тағам өте дәмді, интерьер, Дәретхана, Қызмет жоғары деңгейде. Кешке жанды музыка. Бөліктер үлкен, оларды үйге алып кетті. Бұл, әрине, алыс. Бағалар өте жақсы! Мен кеңес беремін!
Каныш А.
8 желтоқсан 2023
Артықшылықтары: + Интерьер 5* + Ас үй барбекюден басқа дәмді + Жанды музыка + Әкімшілер керемет + Туған күндерге жеңілдіктер + Ішіндегі желдету жақсы + Жылдамдық, тағамның тез дайындығы Кемшіліктері: - Барбекю, жеткізілмеген болды, содан кейін маринадталған - Вип кабинасы өте кішкентай - Қысқы терраса темекі шегеді, ол арқылы сіз әр уақытта көшеге барасыз
Нурлан Б.
3 тамыз 2024
Мен көп жазғым келмейді, бірақ мейрамхана жұмсалған ақшаның әрбір тиынына тұрарлық. Үй шарабы өте жақсы, Грузин шарабына мүмкіндігінше жақын, менде салыстыруға болатын нәрсе бар, мен Батумиде де, Тбилисиде де, Тифлисте де болдым. Жарайсыңдар, сондықтан сақтаңыз, бағалар адал, бұл клиенттер үшін негіз 👍 👍 👍
Ринат Илдарович
26 қазан 2023
Отбасылық жиналыс үшін де, компания үшін де тамаша орын. Залда жанды музыка, бірақ егер сіз тыныштықты қаласаңыз, әсіресе балалармен бірге болсаңыз, онда сіз террассада отыра аласыз және ол жылынады. Ас үй өте дәмді, ет пен салаттар жеді және олар өте жақсы болды, әсіресе стейктер. Менің ойымша, мәзірдің қалған бөлігінде олар қателескен жоқ.
N
Natalya Lissovaya
19 мамыр 2025
Дәмді тағам, Мұқият даяшылар, әдемі интерьер. Барлығы ұнады. Мен оны өте ұсынамын.
Askar Kabetenov
Тамаша орын, атмосфералық зал. Жақсы ас үй және керемет барбекю. Мен ұсынамын.
Сергей
28 қыркүйек 2025
Бағалар орташадан жоғары. Әсіресе алкогольсіз сусындар бөлігінде, таңдау қайғылы сироптан жасалған 0.4 литр сусын үшін төлеу шамамен 3К бұл шамадан тыс. Кофе әкелінді, оған қасық жоқ, шанышқымен араластырыңыз қант деп аталады. Айтпақшы, Кофе табаққа төгілді. Барбекю қой еті 4ку, үйрек 3ку. Әлі күнге дейін түсініксіз сүйектер қойылды😁 Әйелдер дәретханасында қағаз сүлгілер жоқ қолды сүртетін ештеңе жоқ. Жалпы залда олар ескертусіз темекі шегуді бастады. Даяшыларды шақыру түймелері сұлулық үшін көрінеді сіз шақырғанға дейін ешкім келмейді, және біз түскі асқа келушілер өте аз болған кезде болдық. Пікірлер анық бұралған, объективті түрде баға/сапа арақатынасы бойынша 3К мекеме, жалған 5к арасында рейтингті шындыққа аздап келтіру үшін 2К қойды.
Roman Kuznetsov
4 қаңтар 2024
Күшті үштік, алма мен жаңғақ пен сиыр еті қосылған супер сарымсақ салаты бір жерде тепе-теңдік бұзылған, ол ащы немесе қышқыл немесе тәтті, цитрус лимонады бұл ескі апельсин қосылған грацио шырыны, барбекю әдетте жаман емес, тауық еті өте құрғақ және тұздықсыз, тауық жақсы сыйға тартылып, талшықтарға, үйрекке бөлінді олар объективті түрде өртеп, пісіруді білмейді, олар нормаларды қуыру үшін грильге форельге тапсырыс берді, бірақ балық етінің бір бөлігі Тина немесе өзен суының иісін сезеді, хичиндер жасыл қосылған ірімшік өте майлы және дәмді, қызмет көрсету әдетте жаман емес, бірақ ер адамдар жақсы және әлдеқайда сыпайы жұмыс істейтінін көруге болады, жалпы өсуге болатын жер бар, сіз тексере аласыз бір жылдан кейін, егер олар жабылмаса, төлем аударыммен, сонымен қатар салықтарда немесе банкингте сақталады
Кирилл Осадченко
23 қыркүйек 2025
Место атмосферное, еда вкусная, но вот пиво, после него очень сильно болела голова, хотя выпил 2 кружки так для заднего фона
Nata Tata
14 желтоқсан 2023
Грузин тағамдарының керемет, сүйікті мейрамханасы. Жайлы, калориялы, жанды музыка. Ас үй Грузиядағыдай биіктікте. Мен өте талғампаз клиент болсам да, бәрін дерлік сынап көрдім. Даяшылар жақсы. Өте ұсынамын
Максим С.
10 қараша 2025
Үш адамға арналған ас үй! Грузин асханасында дәмдеуіштер ең маңызды болғанымен, тапсырыс берген барлық тағамдар дәмсіз, дәмдеуіштерсіз болды!
Ю
Юля Рослякова
27 қараша 2023
Ас үй дәмді барбекю тауық ұнады, қытырлақ салат баклажан сіз жай ғана таяқшаларды жалайсыз, хачапури де тікелей ұшып кетті😊... жалғыз шулы болды, олар 2 қабатта отырды, барлығы тез алып кетті.. таза табақтар үнемі қойылды.. Жақсы! Мен ұсынамын
Анета М.
13 наурыз 2024
Бұл мейрамхана мен әдетте тоқтайтын жердің жанында орналасқан, Алматыға келемін. Ол мезгіл-мезгіл өте қатты музыканы ойнайды, бірақ одан жасыруға болатын кіреберіс бар. Дәмді тамақтандырады, қызмет тез.
Кристина Н.
23 шілде 2025
Жақсы орын, сіз дәмді жеуге болады. Жалғыз кішкентай би алаңы. Музыка керемет
Нина Евсюкова
24 қазан 2023
Ішінде өте әдемі! Ас үйде барбекю, хичинка және қызыл шарап өте дәмді. Хинкали де дәмді, бірақ оларға тым көп бұрыш қосылды, бұл барлық дәмді бұзды. Сонымен, керемет жерді жеп, билеңіз! Мен кеңес беремін
Марина Табатчикова
28 желтоқсан 2024
Маған ас үй ұнады, жұлдызды 17000-ға чекке жазғаны үшін түсірді, не үшін екені белгісіз. Тексерілгені жақсы. Сақ болыңыз!
Михаил Перминов
28 тамыз 2023
Орын жақсы, интерьер салқын, тағам дәмді, бір компанияға бір тағам еске түсірмейінше шығаруды ұмытып кетті. Олар қандай да бір іс-шараға қатысып, өте қатты және көңілді болды.