Mode

Дмитрий Шматко
Қызметкерлер сыпайы және мұқият. Атмосфера жайлы және жағымды. Күту уақыты аз, барлығы тез әкелді. Тағам дәмді және сапалы. Интерьер стильді және ыңғайлы. Жалпы, бәрі ұнады, мен міндетті түрде тағы келемін.
Александра K
Ас үй жаман емес, банкет залын ренжітті, алкогольді ішкен кезде кальяндар мен жарқылдарды айналдырды , ал сорғыш жоқ, ал кештің ортасында зал түтінді, шынымды айтсам, жағымсыз. Сонымен қатар, баспалдақта әдеттегі дәретхана тазартқыштары бар, ол мейрамхана баспалдақтарына емес, дәретханадан шыққан сияқты.
Юлия
15 наурыз 2025
Үйдің жанында)) жақсы интерьер. Асқа қызықты қызмет көрсету. Бағалар басқа жерлермен салыстырғанда өте жоғары, бірақ ас үй қолайлы, дәмді. Барда таңдау жақсы, бірақ сонымен бірге бағалар))) вокалистер, бұл жігіт, қыз не жеді, сөзсіз. Шляпалар киген би компаниясы 🔥.
Ю
Юлия Майер
30 қазан 2025
Бұл мекеме өте ұнады Випки, қонақ үй караоке залы және билеуге арналған би алаңы бар Атмосфера жағымды, керемет музыка, қызметкерлер сыпайы Міндетті түрде ораламын
Темирлан Сериков
15 қыркүйек 2025
Жақсы мекеме! Жаңартылған, балғын, әдемі! Мен мұнда іс-шара өткіздім, барлығы өте ұнады: қызметкерлер мен ас үйден бастап бүкіл мекеменің атмосферасы мен техникасына дейін!
Борис Сумароков
2 шілде 2025
Керемет мекеме, қызмет көрсету 🔥 Әкімші Дарья, ең жақсы, сыпайы, барлық мәселелерді шешуге көмектесті шоу бағдарлама жақсы, диджей өте жақсы, ең жақсы қызмет, 10/10
АЛЁНА
Өте әдемі мекеме,қызмет өте сыпайы,бірақ ас үй-бұл жай ғана сұмдық!!!.біз аспаздарды ауыстыруымыз керек, тамақ жеуге болмайды, бұл мүлдем жеуге болмайды.
Илья Ш.
23 қыркүйек 2025
Тамаша мекеме, атмосфера өрт, деңгейдегі контингент. Тамақ, сусындар, музыка қуанды. Мен ұсынамын
Лида А.
22 шілде 2025
Тағам дәмді емес, бөліктері жағылған, балық кесектері шіріген скумбриямен кесілген. Залда музыка караоке сөзін бөледі - ән айту мүмкін емес! Шоу балет мүлдем билей алмайды! Бұл мекемені тек жүргізуші ғана шығарады!
Настя С
Қаланың ең нашар мекемелерінің бірі. Әкімші, даяшылар Құзыретті емес,аспаздар не дәмді пісіргісі келмейді, не мүлде білмейді.
Arch Dauren
9 мамыр 2025
Қымбат 🫰 өте 😢. Мен квизде болдым, бағалар сусындарды 4 есе дерлік таң қалдырды. Тек алкоголь бағасы қолайлы
Денис Благодарный
17 қараша 2025
Сервис емес, даяшы үнемі жоғалады. Мәзір лас, бір микрофон үнемі өшіп тұрды. Сонымен егер сіз оған назар аудармасаңыз ол кетеді
Купер
23 желтоқсан 2025
Ең ыңғайлы орналасу емес, бірақ екі зал түрінде үлкен плюс бар, олардың бірі-караоке және бұл керемет !
Макс Хан
7 наурыз 2025
Суық. Мен бардан (бөтелкеде) тапсырысты 40 минут күттім, екі рет әкелгенімді есіме түсірдім
Ася Хомутова
30 мамыр 2025
Керемет ас үй, караоке өте ұнайды!!! Бірақ аздап тұншықтырады
Диана Царикова
30 наурыз 2025
Керемет мекеме,вауу атмосферасы,барлық қуаныштар үшін демалды,рахмет❤️жоғары деңгейдегі қызмет❤️
Гульжан Бауржановна
22 ақпан 2025
Жақсы орын, караоке дыбысы таза
Л
Лариса
3 шілде 2025
Ас үй әлсіз. Музыка, ди-джей, Би-супер!
Fara Fara
4 маусым 2025