Мерей

Ішіндегі ұйымдар

Светлана К.
27 желтоқсан 2025
Әйелдер киімдерінің бірнеше бутиктері бар.Біз де әдемі болғымыз келеді.Мен мерейтойыма өте керемет көйлек сатып алдым !Әсері керемет болды, ұлдары мен барлық қонақтарын таң қалдырды!Мен жаңалықтарды қадағалап, жаңа киімдер сатып аламын.Рахмет"Александрина"
15 тамыз 2025
Маған сауда орталығы өте ұнады: таза, жайлы және заманауи. Кең залдар, ұқыпты безендірілген витриналар, кез-келген талғамға арналған тауарлары бар дүкендердің кең таңдауы. Ыңғайлы орналасу және тұрақ сатып алуды одан да ыңғайлы етеді.
Лиза Лиза
11 қараша 2025
Пальто бар супер, 101 бутик сияқты. Сатушы қыз Диля өте мейірімді, пальто таңдауға көмектесті. Жалпы, мен сол жерден пальто сатып алғаныма өте қуаныштымын.
Настя
8 қараша 2025
Сауда үйі салыстырмалы түрде үлкен, бірақ трафик аз, тұрақ ақылы және өте кішкентай және тар, әсіресе көліктер тұрған кезде көлік жүргізу мүмкін емес. Адамдар жоқ, бірақ ақылы автотұрақпен тыныштық
бриллиант бриллиант
26 қараша 2024
Сәнді, кешкі көйлектердің кең таңдауы, 3 көйлек сатып алды, таңдауға өте риза. Қаладағы ең әдемі көйлектер және нәзік талғаммен сезімтал сатушылар. Қыздарға рахмет бутик 16, империя
О
Олжас К.
7 қазан 2025
Бұл жерде адамдар көп емес, ал заттар керемет және көбінесе бұл түпнұсқа. Бағалар қалыпты. Жалпы, Мен сізге тырысуға кеңес беремін.
8224 Жакишева
21 шілде 2025
Керемет сауда орталығы, таза, салқын...өкінішке орай, бұл аз, жалдау бағасын төмендетуі мүмкін, содан кейін бутиктерде бағалар төмендейді....Сонымен, керемет Орталық, дәретханалар таза, жақсы!!
Анонимді пікір
17 маусым 2022
Көптеген қызықты бутиктер бар. Айтпақшы, керемет зергер және арзан. Бірақ тұтастай алғанда, сауда орталығы-бұл "люкс" шаңды Прет-а-порттың салтанаты, онда костюмдер мен курткалар 500К-ден бастап, иығында шаң қабаты бар және кеңесшілері бар, олар аспан сияқты көрінеді, ал сіз сонда қайыршысыз:) Бірқатар жалған бутиктер, алайда вьетнамдық тігін бұйымдарының зауыттық кресттері ресми тұлғалардың 25% - пару жұп үшін орташа есеппен 25 к, сапа нормалары. Того лухаридің өзіндік атмосферасы бар, бірақ артық емес
Roza Bekpergenova
28 қазан 2024
Мерей СҮ бірінші қабатта орналасқан. Артықшылықтары-бұл өте таза. Қауіпсіздік, ақылы тұрақ бар. Ауқымы үлкен.
Роза Макашова
20 қыркүйек 2023
Жақсы сауда орталығы, жайлы, жақсы күтімді жақсы орналасқан жері тыныш, жасыл көше. Бір жыл бұрын бұл жер қараусыз болып көрінді, қайғы тудырды. Мен интернет-дүкенге қызығушылық танытқан өнімді көруге бардым.Сатушы барлық ассортиментті, өлшемдерді білмейді. Екінші қабаттағы бас киім бутиктерінің бірінде сатушы мүлдем жауап бермеді, өнімді көрсетуді сұрау ыңғайсыз болды))
Мархаба Омарова
22 маусым 2024
Маған бұл сауда орталығы өте ұнайды!!! Көйлектердің, киімдердің өте жақсы таңдауы!!!!
Yjamash
8 сәуір 2024
Парковки нет почти асфальт закончился выезд не удобный, хозяин наверное не хочет вкладывать деньги, почему власти города дают этому возможность? Может быть пора уже отбирать земельные участки за социальное не участие бизнеса в общественных интересах ?
Ангелина
23 сәуір 2024
Аяқ киімді жөндеу, Алтын қолдар, Сұлулық бутиктеріндегі сатушылар, бірақ сатушылар емес, бутиктердің қожайындары сияқты тәкаппарлықты таратады.
E
Ekaterina Zarsaeva
2 сәуір 2024
Жойылып бара жатқан ТД. Сатушылар сыпайы емес , анық скучно, бағасы жоғары. Сатып алушылар аз. Мұндай бағалары бар бутиктерді жалға алушылар не күтетінін білмеймін.
TERRA MODUS
2 қазан 2025
Керемет балабақша. Жақсы тәрбиешілер. Әрқашан қызықты іс-шаралар. Мен бәріне кеңес беремін.
Z
Zhanar S.
Сіз кереметсіз. Брендтік заттарды жеңілдікпен сатып алуға болатын сауда дүкені бар
527697 Жуматаева
6 наурыз 2024
Өте жақсы сауда үйі, айтпақшы, пальто тігу цехы бар, мен оны ұсынамын
Асель Турлубекова
21 мамыр 2024
Жалпы алғанда сауда үйі жаман емес бәрі де бар әйелдер киімі де Ерлер киімі де аксессуарлар да тіпті кофеханада да өте дамыған дүкен бар сізге көбірек жарнама қажет жалпы алғанда сауда үйі өте жақсы және орналасуы өте керемет
Нуржан Казыбек
16 наурыз 2024
Ол ашылған кезде қонақтар көп болды, шу көп болды:)) және ол жерге баратындар сирек кездеседі. Менеджмент, менің түсінуімше, қажет болғандықтан жұмыс істемейді. Бәсекелестікке төтеп бере алмады. Нарық заңы.
Stasya
5 шілде 2024
Жақсы сауда үйі, бірақ нао тұрақ жасау тегін
Rufina Fox
8 шілде 2025
Қызықты бутиктер, бәрі бар.
S
sabinishka nedeva
29 тамыз 2025
жақсы БАҚ, керемет оқытушылар
Arman Bulatov
14 сәуір 2024
Жақсы жер, ондағы заттар әдемі бірақ қымбат
Margulan P
11 шілде 2025
Сауда орталығы ештеңе туралы емес. Тұрғын үй кешенінің өзі жақсы
Жан Жанаа
25 маусым 2024
Мерей өте ұнайды. Мен жиі барамын және Қызметтерді қолданамын
Орынкуль Нуртазиева
9 мамыр 2025
Менің әжем сонда тұрады, маған мұнда өте ұнайды
Елизавета Евдакова
20 сәуір 2024
Бұл Мерей балабақшасы ең керемет балабақша
mans Kama
19 қыркүйек 2024
Ең жақсы балабақша
Андрей Горланов
27 қараша 2023
былайша айтқанда иә мен барлық тұрғындарға кеңес беремін
Айнур Секерова
10 маусым 2024
Күз Тәкаппар сатушылар
Татьяна Глухонец
27 желтоқсан 2023
Тыныш, тыныш. Маған ұнайды.
Ардак Аааа
15 наурыз 2024
Супер СКД
Марія
26 сәуір 2023
Сіз бірнеше бутикке кіре аласыз және тек