Мереке

20 шілде 2025
Тамақтары дәмді. Әдемі және таза
Kairat Zhetpisov
28 шілде 2024
Тамақ жақсы дәмді👍 ұнады керемет.
Абзал Мухаметжанов
18 қыркүйек 2024
Өте жақсы
Александр Манамса
5 мамыр 2025
Түскі ас кезінде өте танымал орын! Күннің бір сағатынан үшке дейін тұрақ таба алмау мүмкіндігі бар, бұл қазірдің өзінде бұл жерді қала тұрғындары жақсы көретінін көрсетеді! Жақсы ас үй мен ыдыс-аяқтың дәмі жылдар бойы бірдей, технологтың жұмысы көрінеді. Тағам әрқашан жаңа! Асханада өзінің перкарнясы мен кондитерлік цехы бар: Нан, кондитерлік өнімдер және өз өндірісіндегі торттар. Жеке махаббат-пирогтар! Орын жайлы және асхананың орналасуы ыңғайлы. Мен баруға кеңес беремін!
Андрей Самсонов
2 мамыр 2025
Тағамдардың үлкен таңдауы бар асхана. Барлығы дәмді. Қызметкерлер сыпайы. Тез қызмет етіңіз. Десерттер, сусындар мен салаттардың таңдауы бар. Асханадағы қызықты интерьер
Светлана Зенкова
29 тамыз 2025
Тәулік бойы жұмыс істейтін керемет асхана. Тағамның сапасы 5+. Мейірімді қызметкерлер. Аспаздар керемет, бәрі өте дәмді, тәбетті. Барлығы жаңа және сүйіспеншілікпен дайындалған сияқты. Мен ұсынамын.
Наталья Бояркина
15 наурыз 2025
Тағамдардың үлкен таңдауы, бағасы сәл жоғары, бірақ дәмді дайындалады. Кеңес: демалыс күндері немесе дүйсенбіде жеткізіліммен пирогқа тапсырыс беруге тырыспаңыз, күтпеңіз.
Алексей. Кулюкин.
Өте жақсы қонақ үй таза және иіссіз. Асхана көптеген тағамдармен жақсы.
Евгений Афанасьев
23 қазан 2025
Өте жақсы асхана, бәрі әрқашан дәмді. Ассортименттің үлкен таңдауы және салаттар мен ыстық тағамдар. Сондай-ақ, олар әр түрлі салмасы бар перогтарды өте дәмді етеді.
Наталья Б.
21 қазан 2024
Тамақ туралы ешқандай ескертулер жоқ, бәрі өте дәмді, мен тамақ жеткізу туралы жазғым келеді. Мен туған күніне пирогқа тапсырыс бергім келді, қажетті уақыттан бір күн бұрын қоңырау шалдым, "ерте, ертең таңғы 8-де қоңырау шалыңыз"деген себеппен бас тарттым. Жарайды, мен сағат 8.00-де қоңырау шалдым, ол кеш болып шығады (!) оларда қазірдің өзінде 2 Тапсырыс бар және оны маған қажет уақытқа дейін жеткізе алмайды. Мен мерекесіз қалдым
Жандос Раджанұлы
Орын жайлы, жақсы.Сатушылар өте сыпайы, тағамның ассортименті үлкен әсіресе пісіру.Жалпы, өте жақсы орын 10/10
Аскар Ермакбаев
20 қыркүйек 2025
Таңдау көп және дәмді. Бірақ бөліктер сәл аз және басқалармен салыстыру қымбатырақ.
Евгения Дерябина
13 наурыз 2025
Барлығы әрқашан дәмді және әртүрлі. Тек қымбат. Бірақ тәулік бойы
Смирнов Андрей
3 шілде 2025
Жақсы қонақ үй мен асхана. Жеміс салаты бар, таңертең супер.
C
Cool Paren
6 желтоқсан 2023
Мереке қонақ үйі туралы керемет асхана бар: керемет мәзір, сыпайы қызметкерлер, жылдам қызмет көрсету,жақсы сапа туралы қол жетімді бағалар, мен ұсынамын
Сункар Сункаров
23 наурыз 2024
Жақсы қонақ үй, 2024 жылдың наурызында бір бөлмелі бөлме 15.000 тұрады. Таңғы ас кіреді. Таза, тыныш. Егер сізге қаланың осы аймағында қонақ үй қажет болса, мен оны ұсынамын.
Михаил
Дәмді және арзан, үлкен таңдау, бәрі жаңа
Анонимді пікір
5 қараша 2024
Жұмыс аймағы) депрессияға ұшырайды-таңертең терезелердің астында Камаздар жүреді және терезенің астында жатып, таңертеңгі сағат 6-да дабыл сияқты естіледі) дегенмен, олардың ақшасы үшін топ)) асхана ерекше қуанды-бағалар орташа және дәмді)
Игорь Лёшин
18 қараша 2023
Тапсырыс бойынша өте дәмді пирогтар!!! Торттар да бар. Жақсы қызмет. Таза әдемі, жайлы.
Рустам Мадымаров
12 тамыз 2023
Тағамдардың үлкен таңдауы сыпайы қызметкерлер бәрі жақсы жалғыз сыртқы киім ілгіштері үстелдердің жанында тұрады және олардың саны аз
Айна Омирбекова
7 мамыр 2025
Жақсы ассортимент, бірақ бағалар жоғары және қызметкерлер өрескел
Наталья Банаева
Жақсы көңіл күй үшін көп рахмет
Александр Нацаренус
28 қаңтар 2023
Қолайлы бағалары бар тамаша қонақ үй. Бірінші қабатта кафе бар, тағам әртүрлі және дәмді. Бөлме бағасына таңғы ас кіреді. Бір минус орталықтан алыс.
Владимир
21 ақпан 2025
Көшені табу өте оңай емес, тіпті ГАЖ-ны қолдану арқылы! Қызмет ұнады. Іздеудің күрделілігіне байланысты ол көптеген клиенттерді, соның ішінде әлеуетті клиенттерді жоғалтады.
Вячеслав Крылов
17 желтоқсан 2021
Жақсы қонақ үй. Дәмді тағамдар, жауапты қызметкерлер. Зауыттың жанында жақсы орналасу емес, жалпы, лайықты мекеме! Ұсынамын!
Любомудров Михаил
22 тамыз 2019
Дәмді жеуге болатын жағымды орын, жоғары баға емес, тағамдардың жеткілікті бай таңдауы. Сіз торттар мен пирогтарға тапсырыс бере аласыз. Олар өте дәмді дайындалады. Мен кеңес беремін.
Алдар Косе
24 маусым 2021
Мүмкін болса,мен сол жерде түскі ас немесе таңғы ас ішуді жіберіп алмаймын, мысалы, үйде, мейірімді қызметкерлер, жақсы аспаздар, қонақ үйде тұрып, достарыма кеңес берер едім
Вадим
13 шілде 2024
Мен ұсынамын. Баға мен сапа балансы. Таңғы ас өте ұнады. Автотұрақ бар.
Дмитрий
24 қараша 2025
Тағамдардың үлкен таңдауы. Тамаша қызмет.
D
Dark Side
26 қазан 2024
Қонақ үй жақсы, мүмкін ақшаға тұрарлық... Бірақ душ өте кішкентай.
Анонимді пікір
1 мамыр 2020
Тамаша орын егер сіз тіпті түнде тамақ жегіңіз келсе, аспаздар немесе сатушылар өздері айталық, 2 жыл бұрын көңіл-күймен өте көңілді болған шығар әрқашан, қазір бәрі қабағын түйіп тұр, бірақ депо дәмді, бағасы орташа, арасында қымбат және арзан
тагир мукашев
12 тамыз 2025
Арзан тамақтандырылады үйде үлкен бөліктер сияқты дәмді
Александра К.
15 желтоқсан 2021
Олар Панчо тортына DR-ге тапсырыс берді, құрғақ, сіңдірілмеген, құрамында Ананас жоқ, сөзден мүлдем жоқ. Қаймақ та жоқ. Көңілсіздік! Беделді бағаламаңыз! Мен ұсынбаймын!!
Наталья Слыш
9 сәуір 2024
Жақсы ас үй . Біз әрқашан мерекеге пирогтар мен торттарға тапсырыс береміз . Өте үлкен таңдау
Максим Медынин
20 қаңтар 2025
Асхана нормалары. Біздің жол полициясының мәліметтері бойынша олар не тамақтандыратынын көруге болады
Антон Антон
29 қараша 2025
Біз жиі келеміз бәрі жаңа және дәмді бағалар қолайлы
Арман Нарынчинов
18 қаңтар 2024
Өскеменде болғанымыздай, біз дәл осы жерде түскі ас ішуге тырысамыз,жақсы тамақ дайындаймыз және таңдау бар, қонақ үйде болдық, таза жайлы бөлмелер
Диас Балтабаев
6 маусым
Жақсы қызмет дәмді тағам бәрі жақсы
виталя б.
11 ақпан 2020
Тамаша асхана әр түрлі тағамдардың, салаттардың десерттерінің үлкен таңдауы , кеңсеге немесе үйге жеткізу арқылы тапсырыс беруге болады.
Татьяна Оришина
25 сәуір 2020
Тамаша асхана, дәмді және алуан түрлі тағамдар мен десерттер, ал торттар Өскеменде ең жақсы
Вольдемар Клостер
11 қаңтар 2022
Жақсы және арзан қонақ үй. Таза бөлмелер, бірінші қабатта асхана бар, үйде дайындалған. Кемшіліктердің ішінде бұл Казцинкке жақын
Елена Емельянова
18 желтоқсан 2021
Маған дәмі өте ұнады және атмосфера өте жағымды. Қыздар өте жақсы. Барлығына үлкен рахмет! Жаңа жыл құтты болсын барлығыңыз!
Warp Engine
15 наурыз 2020
Таңдау үшін әрдайым жеуге болатын нәрсе бар, олар тәулік бойы жұмыс істейтіні өте жақсы, мен келмегенде мен аш болмайтынымды білемін.
Mikhail Mikhailov
17 ақпан 2024
Ондағы әйелі пирогтар әрқашан алып кетуге тапсырыс береді. Олар өте дәмді дайындалады.
Сергей Ковригин
20 маусым 2020
Тамаша фастфуд асханасы өте жақсы дайындалады, олар тәулік бойы жұмыс істейді, сонымен қатар карантин режимін Маска режимін сақтайды, мен жиі сол жерде тамақтанамын
Даулет Хан
16 қаңтар 2023
Қызметкерлер керемет. Жалпы атмосфера жоғары әсіресе люкс. Тағамдар өте дәмді. барлығы жоғары . Өте жақсы қонақ үй. Мен бәріне кеңес беремін. . . . Бөлме таза және жайлы
Даниар Д.
8 қыркүйек 2023
Дәмді тағам, сыпайы, шыдамды қызметкерлер, жағымды атмосфера
Роман Шишкин
20 қараша 2024
Дәмді тағамдар, торттар мен кондитерлік өнімдер
Дмитрий
1 желтоқсан 2023
Керемет. Дәмді, ұқыпты-әдемі, таза, бағасы өте жақсы. Жұмыс уақыты таңнан күн батқанға дейін.
Иван
11 шілде 2022
Керемет қонақ үй. Барлығы дерлік ұнады. Бөлмеде демалу үшін бәрі бар, жуынатын бөлмеде де бар. Әрқашан көмекке келуге дайын жауапты қызметкерлер. Ұсынамын!!