Mega Hostel

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

kata t.
2 маусым
Бүгінгі күнге дейін ең таза, ең ыңғайлы және ең жақсы құндылықты сақтаңыз Мен мұндай кіршіксіз жатақханада мәңгі болған емеспін. Өте жағымды иісі бар жаймалардан бастап, жақсы матрацтары бар ыңғайлы үлкен кереуеттерге, өте таза ванна бөлмелері мен ас үйге дейін бұл жер нағыз асыл тас болып табылады. Сүлгілер, тәпішкелер, бәрі өте жақсы. Оны басқаратын ханым да өте мейірімді — ол сізге бәріне көмектеседі. Ас үйде сүзгіден өткен су, тоңазытқыш, күріш пеші және сізге қажет нәрсенің бәрі бар. Жалпы аумақтар соншалықты жаңа, таза және жайлы — құдайым! Бұл жердің барлығы заманауи және фотосуреттерге адал болып көрінеді. Бөлмелер кең және ыңғайлы. Бұл әдетте тыныш орта. Дүкендер барлық жерде орналасқан, ал үлкен сауда орталығы осы жерден небәрі 10-15 минуттық жерде орналасқан. Орналасқан жері таңқаларлық-орталықтан небәрі 40 минуттық жерде тұрақты автобустармен. Маған бәрі ұнады. Мен шынымен орталыққа жақын жатақханалардың біріне бару үшін тіркеліп, осында ұзағырақ тұру үшін оралдым — бұл жер маған қаншалықты ұнады!
Түпнұсқаны көрсету · English
Рима М.
Ресейден ұшып, 2 апта өмір сүрді. Өте ризамын. Мұнда таза, ұқыпты және ең бастысы тыныш. Ол керемет СКД-ның шетінде орналасқан. Жақын жерде Мега, кафелер, дүкендер бар.Жатақханадағы жиһаз Лифт стилінде жаңа.Ас үйде үнемі қайнаған су, өте таза. Ұсынамын!
Каримат
7 мамыр 2025
Ең жақсы жатақхана. 4 және 24 адамға арналған бөлмелер бар. Қабылдау сізге жайлылық үшін қажет нәрсенің бәрін береді. Сәнді матрацтар, парақтар ақ түсті. Барлық жерде тазалық. Вип бөлмесі бар. Бұл баға үшін мен Алматыда тапқан ең жақсысы. Менің ұсынысым шын жүректен.
Жанна Жанна
23 қыркүйек 2025
Таза, жайлы, бәрі ұқыпты. Жайлы тұру. Mega Almaty жанында, бұл өте ыңғайлы. Үйдің ауласында азық-түлік дүкендері бар. Тағы да оралуды ұмытпаңыз.
Мико Алип
Бұл жатақханадағы өте оғаш саясат. Олар тікелей жазды: "Біз курьерлер мен такси жүргізушілерін орналастырмаймыз". Яғни, адал жұмыс істейтін және ақша табатын адамдар олар үшін қандай да бір себептермен "жарамсыз". Бұл жерде адамдар мамандығы бойынша бөлінеді. Мен үшін бұл қонақтарға деген көзқарастың көрсеткіші. Егер сіз курьер, такси жүргізушісі немесе қарапайым еңбекқор болсаңыз-есіңізде болсын, сіз мұнда қабылданбауыңыз мүмкін.
S
Salta Iskazieva
7 қазан 2025
Артықшылықтары: тамаша орналасуы (Мега Алматы сауда орталығының жанында), жоғары тазалығы (10-нан 9,5) және жайлылығы. Қызметкерлер мейірімді, жалпы аймақтар (ас үй, демалыс) жақсы жабдықталған
Манзура Камердинова
Ең жақсы жатақхана. Үйдегідей жайлы және таза. Қызмет көрсету де жоғары деңгейде. Жанна мен Земфирге рахмет.
B
BS
15 қараша 2025
Барлығы фотосуреттерге сәйкес келеді, бұл қазір маңызды. Таза, ұқыпты, тыныш. Сізге қажет нәрсенің бәрі бар.
Рамин Р.
23 тамыз 2025
Әдемі, таза жер. Мен барлық саяхатшыларға кеңес беремін! Сіз Алматыда баға-сапа бойынша ұқсас нәрсені таба алмайсыз !
Нуржанат Демежанова
8 қараша 2025
Салқын таза тыныш.Сіз жеткілікті ұйықтайсыз .Кейбір жатақханаларда төбелес алаңы, алкаши бөлшектеу және мұнда тыныш және тыныш. Өзіңіз келіңіз, өкінбейсіз.
Бекжан Урманов
Барлығы ұнады, таза, ұқыпты. Сыпайы қызметкерлер!!!
Карина Асан
Ыңғайлы, таза, ұсынамын
Руслан Селимов
22 қыркүйек 2024
Жақсы таза жайлы жатақхана. Тамаша қызметкерлер
M
Michael Michael