Mega

Ішіндегі ұйымдар

Салтанат Уразбекова
2 мамыр 2025
Біздің сүйікті дүкен!!! Бөлімдер көп жеңілдіктер бар. Үшін тауарлар Шаштараз супер тек қана емес, жұмыс істеу үшін бәрі бар. Ол 2 қабатта орналасқан. Сонымен қатар 1 қабатта көптеген бөлімдер бар. Балалар мен ересектер сияқты)) супермаркетте қажет нәрсенің бәрі бар
Ербол Альменов
Керемет дүкен. Онда бәрі бар. Бірінші қабат балаларға арналған жұмақ. Кез келген жастағы ойыншықтар. Бағалар қолайлы
Александр
25 қыркүйек 2023
Мегада бірнеше рет болды. Киім бар, жиһаз бар. Кіреберістер арасында 1-қабатта шағын аспаздық болды. Оң жақ кіреберісте азық-түлік дүкені бар. Өнімде бәрі бірдей емес және таңдау орташа, яғни шағын таңдау. Сауда орталығы 1 жұлдызға аз алады, атап айтқанда 5 жұлдыздың 4-і, өйткені автотұрақ сауда орталығы үшін өте аз. Кіру және шығу ыңғайлы емес 1.5 машиналар және тар. Сондай-ақ аялдаманың жанында. Енді біз барлық жерде 2 жолақты жасадық, сондықтан жалпы 1-ші жақтан кіруге болады. Аялдама жағынан. 💁🏻🤦
Айгуль Басенова
29 желтоқсан 2025
Барлығы бір ғимаратта. Косметика, киім, супермаркет. Ыңғайлы орналасуы
Андрей Белицкий
8 қаңтар 2025
Көптеген әртүрлі бутиктер. Бірінші қабатта супермаркет. Ыңғайлы орналасуы. Тұрақ жеткіліксіз.
Улбосын Бекмагамбетова
20 наурыз 2025
Сізге қажет нәрсенің бәрі бар, Каспий банкоматы, супермаркет, дайын тамақ, киім және парфюмерия дүкені
Татьяна Катальникова
14 қазан 2024
Көптеген әртүрлі бөлімдер, сіз өзіңізге қажет нәрсені таңдай аласыз. Базарға қарағанда арзанырақ,сонымен қатар сіз өзіңізге ұнайтын нәрсені жылы және тыныш таңдай аласыз. Маусымаралық кемшіліктердің ішінен лас, сирек тазаланады.
Валентина Архипова
10 мамыр 2024
Өнімдер, заттар мен ойыншықтардың жақсы таңдауы бар жақсы дүкен, мен оған барғанды ұнатамын және сізге тоқтауға кеңес беремін, сіз бәрін бір жерден, балалар мен ересектерден сатып ала аласыз.
Еленочка
10 наурыз 2024
Тауарлардың әртүрлілігі. Үлкен өлшемді киім мен аяқ киімнің жақсы таңдауы. Сұлулық индустриясы үшін тамаша кәсіби өнім бөлімі. Жалпы, келуге болады.
Карина Ковальчук
21 тамыз 2025
Керемет шағын базар, бәрі бар, ыңғайлы орналасу, жақсы қызмет көрсету, сыпайы сатушылар
Аксинья П.
23 қараша 2021
Дәріхананың пайда болуы өте керемет. Сондай-ақ, балалар ойыншықтары бар дүкен бар балалар кәмпиттері. Негіздегі жиһаз. Ұры қабатында Корей косметикасы бар жақсы бөлім бар. Балалар киімі бар басқа бөлімдер. Мерзімі өткен Супермаркет, өнімді сатып алу кезінде мерзімдерді мұқият қараңыз. Каспий банкоматы бар, бірақ кейде қате.
Александр Буланов
8 сәуір 2023
Барлығы дерлік бар. Сіз жаңа піскен тоқаштарды сатып ала аласыз. Балаларға арналған арзан ойыншықтар дүкені бар. Ыңғайлы тұрақ. Ыңғайлы орналасуы. Жолдың жанында орталық базар бар. Автобус аялдамасы жаяу қашықтықта
Наталья
26 шілде 2025
Сіз қажет нәрсенің бәрін таба аласыз, бағалар қолайлы, ыңғайлы орналасу
карина
13 қыркүйек 2024
Заттар өте қымбат сәнді емес және өте сапалы емес кейде қымбат дүкендерде сапасы мен бағасы жақсы, адамдар аз, бояу мен косметикаға көп ток кезегі бар
indira___hanym
21 наурыз 2023
Кіре берісте аз орын бар. Меркурий супермаркеті, шашқа арналған өнімдер бөлімі (бояулар, сусабындар), киім - кешек пен аяқ киім бөлімдері, тігін ательесі, жиһаз негізі, 1-қабатта пісіру (өте ыңғайсыз орын-тар), балалар тауарларындағы базар бар.
Татьяна Садыкова
10 маусым 2025
Жақсы сауда үйі, керемет тауарлары бар көптеген бөлімдер
Артем Марчук
Енді бұл Апельсин. Керемет! Ассортимент және қызмет көрсету өте жақсы. Сәттілік балалар!
Л
Любовь Чак
6 желтоқсан 2023
Мен үнемі осы сауда орталығына барамын сізге қажет нәрсенің бәрі бар Мұқият кассирлер керемет қызметкерлер мен бұл дүкенге баруға өте ыңғайлы
Роза Хасенова
29 маусым 2024
Заттар мен ойыншықтар бар.Балалар үшін бұл.Егер сіз оларға бірдеңе бергіңіз келсе, онда сіз осындасыз!
Artyom Demyanenko
7 қараша 2023
Бірінші қабатта дүкен бар. Пісіру. Сіз сондай-ақ жиһаз сатып ала аласыз. Шағын ғимарат. Мен дәретхана іздедім, бірақ ол болмады. Мен телефонды зарядтайтын Розетканы іздедім, бірақ бұл мәселеде ешкім көмектесе алмады.
Юлия Быстрых
13 қараша 2025
Жиһаз бар. Өнімдер ойыншықтар. Косметика. Ыңғайлы орналасуы
Олег Григоренко
6 желтоқсан 2023
Detki-konfetki бөлімі / Жақсы бөлім, таңдау үшін көптеген ишр. "Өз талғамыңызға қарай таңдаңыз!". Тіпті карталар, мысалы, мұздағы пингвин және т. б.
G
Gauhar Zhakanova
8 қаңтар 2025
Дүкен өте ыңғайлы және таңдау үлкен
Ирина Доценко
12 қаңтар 2024
Бірінші қабатта барлығы бар эпермарекет, екінші қабатта киімдері бар бөлімдер, кәсіби косметикасы бар бөлім бар
Аиша М.
15 мамыр 2020
Мен шағын базар туралы айтқым келеді, жақсы бағалар бар, бірақ таңдау аз, ал кондитерлік бөлім де жақсы, бірақ біз досымызбен торт сатып алып, үйге келген кезде бір жағдай болды бұл торт көгеріп кетті, Мен енді торттарды алмаймын, сондықтан кондитерлік өнімдер, торттар Жақсы, 2 қабат туралы ештеңе айта алмаймын себебі мен ол жаққа мүлде барғым келмейді.
olya ladova
6 қазан 2025
Мега менің сүйікті дүкенім, бұл заттар сатып алады бұл тамақ өте жақсы дүкен мен бәріне кеңес беремін
Данил Давыдов
16 қаңтар 2024
Керемет супермаркет, өте керемет! Орындар көп, бәрі бар. Барлығы жақсы, өте керемет. Қысқа 5/5
Марго
3 тамыз 2022
Кішкентай сауда, әр түрлі бутиктер сүрінеді. Кейбір утилиталар бар, бірақ солай.... өту, жаман да, жақсы да айта алмаймын. Үлкен балалар дүкені бар. Бағалар орташадан сәл жоғары.
Гульжанат Нуржанова
8 қараша 2023
Мен екі бөлімнің арқасында барамын 👍 😉 корей косметикасы және кәсіби косметика.
Айжан Ж.
8 қыркүйек 2025
Өте керемет сауда үйі. Өкінішке орай, әрине, Хоттабыча, бірақ балаларға арналған ойыншықтар да керемет
Елена Михайловна
Жақсы дүкен. Жақында жаңа Апельсин мырзаның ашылуына байланысты сатып алушылар ағыны бірнеше есе өсті...
Павел Семиков
24 маусым 2023
Ыңғайлы тұрақ бірақ қазір корей көпірінен ол жерге кіруге болмайды.( Бірінші қабаттағы Меганың өзінде екінші қабаттағы қызметкерлер өте көп емес өрт қызметкерлер
сергей с.
15 қазан 2024
Өнімдер бәрі бар .жақын жерде аялдама автобус.жақын.жарайды
Evgesha 💙
9 желтоқсан 2022
Супермаркет жаман емес, бірақ мен оған өте сирек барамын, бағалар сәйкес келмейді ! Мен косметика бөлімін жақсы көремін, таңдау үлкен, ал қыздар өте мейірімді ! Бірақ негізінен Мен өзіме тапсырыс беремін ! Ыдыс-аяқтағы әйел, тюль және т. б. бөлім есімде жоқ, өте тәтті және мейірімді, бірақ * * * дастархан 12 к және одан да көп ***
гульжан К.
19 шілде 2025
Өте жақсы дүкен балалар кәмпиттер біз әрқашан балаларға ойыншықтар сатып алуға барамыз
Татьяна Отт
19 қазан 2025
Жақсы супермаркет, сыпайы кассирлер .
Любава
24 ақпан 2020
Тек киім-кешек, супермаркет бар үлкен дүкен, калейдоскоп бар-үй тауарлары.
Х
Ходячий позитив
18 мамыр 2023
Мега-өте жақсы дүкен. Барлығы бар: ойыншықтар, өнімдер, аяқ киім, киім, жиһаз және т .б.др
Людмила Марч
6 қыркүйек 2021
Жақсы орталық бөлек балаларға арналған кез-келген нәрсені сатып алуға болатын дүкен бар
Роман Новак
13 ақпан 2020
жақсы супермаркет, жылдам қызмет, сіз картадан төлей аласыз, дүкеннің жанында тұрақ бар
Батыр.88.
8 тамыз 2024
Мен мега дүкен жазамын.жақсы магози.Бірақ прозба дүкен иесіне.жыныстық плитка Нада жасау. асобина қайда шарап арақ киінген.
Дарья Александровна
28 қыркүйек 2025
Тұрмыстық химия үлкен таңдау және бағасы жақсы
Галя Шабельская
22 шілде 2025
Азық түлік дүкенінде жеміс жидек көкөністер жоқ егер олар қосылса жақсы болар еді
Anuar Yedrissov
8 сәуір 2021
Кейде біз мұнда барамыз, кемшіліктерден-сауда бөлімдері жиі өзгереді, содан кейін олар кеңейеді
Дулат ШАРЖАНОВ
12 тамыз 2025
Балаларға арналған керемет дүкен
Дольф Л.
7 маусым 2022
Жақсы сауда үйі! Ең бастысы, ыңғайлы тұрақ, кең! Адамдардың ассортименті мен қатысуы әрқашан. Бірақ орынның ішінде жеткіліксіз болып көрінді, сіз өткелдерді бос қалдыруыңыз керек. Ыңғайлылық туралы ұмытпаңыз!
Вика Эйдман
20 шілде 2024
Ойыншықтар дүкені супер, үлкен таңдау
Рустам Сабиров
1 желтоқсан 2023
Олар сол жерден печенье сатып алды, ал құрттар кәмпит сияқты печеньелерде жорғалап жүрді, Бұл кәмпиттер мен печенье дүкенінен сатып алудан бас тартқан дұрыс
Олег И.
9 қазан 2025
Керемет супермаркет
Александр Донской
10 ақпан 2022
Сіз бәрін сатып ала аласыз Өнімдер, тұрмыстық тауарлар, дәріхана және т. б