Medea

Макар Мари
6 наурыз 2025
Балаға емтихан тапсырған дәрігер (Udd) өте ұнады , кәсіпқой және балаға жақындады ! Клиниканың өзі кішкентай, гардероб жоқ, сондықтан сіздің заттарыңыз кеңсенің алдындағы ілгіштерге қараусыз ілінеді ! Кейбір дәрігерлер немесе мүмкін бал осы кішкентай залда қызметкерлер отырады және өз істерін талқылайды . Неге екені белгісіз, сондықтан айналатын жер жоқ ! Иісі жақсы болмады, оны желдетуге болады !
Анна Од
8 шілде 2025
Мен бұл орталықты Оксана Геннадьевнаның арқасында білдім, керемет маман, өте сауатты дәрігер, Ол үшін оған ерекше алғыс айтамын. Бұдан басқа, біз ешқандай терапевтке бармаймыз, осы уақытқа дейін оның барлық ұсыныстары дұрыс және емдеу тиімді.
О
Ольга П.
18 ақпан 2025
Өз ісінің мамандары-Леонтьевна Оксана Геннадьевна, Гаджиев Руслан Вагифович. Туылғаннан бастап балаларының суы тек оларға ғана жетеді. Емдеу тағайындалғаннан кейін, ауыр жағдайларда, әрқашан байланыста болады
Ю
Юлия Ненашева
24 қыркүйек 2025
Тамаша клиника, Балалар невропатологы өте ұнайды. Іс бойынша бәрі дұрыс айтады, баланы көреді, ұсыныстар мен дәрі-дәрмектерді артық тағайындамайды. Мен кеңес беремін
руслан бейсенбаев
20 қыркүйек 2024
Ол тек емдеу бөлмесінде және дерматологта болды. Дерматолог өз ісінің шебері, бәрін сауатты түсіндіреді. Процедуралық бөлме де деңгейде, тамшы тез және ауыртпалықсыз орналастырылады
Анна Потапенко
13 желтоқсан 2024
Біз бас тамырларын тексеруге бардық, өте сауатты дәрігер, мен ұсынамын және өте сыпайы қызметкерлер
Максим Б.
Барлық зерттеулер сапалы жүргізілді, барлығы түсіндірмелерде егжей-тегжейлі сипатталды, кәсіби дәрігерлер.
Gulmira Yermekkaliyeva
20 қараша 2021
Невропатолог Ирина Анатольевна Ширяева баламен бірге қабылдауда болды. Медициналық орталық шағын, бірақ таза және компам. Онда дереу ультрадыбыстық зерттеу жүргізілді, содан кейін нәтижелермен дәрігерге. Дәрігер баланы мұқият тексеріп, бәрін айтып берді, бәрін көрсетті, ультрадыбыстық зерттеу нәтижелерін түсіндірді. Орталық өте ұнады. Жалғыз минус-бұл тек орталықтың өлшемі және сәйкесінше адамдардың пандемиясы. Жаңа туған нәрестеге көмектескен қызметкерлерге ерекше рахмет.
Жания Иралина психолог
17 маусым 2023
Маған қызмет ұнады, Дора болды, кәсіпқой адам, бәрін жуып, емдеуді тағайындады, ішінде дәріхана бар, бәрін сатып алды, сынама алды, инъекция жасады. Маған бәрі ұнады, анам қазірдің өзінде сау. Рахмет
Индира Мухаметжанова
23 қараша 2023
Рахмет, Медея! Олар жабылғанға дейін 15 минут бұрын 21.11.23 ж. келді. Бірақ біз кішкентай баламен сыпайы түрде қабылдандық, диагностикадан өте алдық. Невропатолог Әлидің диагнозындағы ер адам оның есімін есіне түсірмеді.
Екатерина Чернова
8 желтоқсан 2023
Сынып клиникасы, спортқа арналған пеленгпен медициналық тексеруден өтті. Барлығы тез, 1,5 сағат ішінде 6 дәрігер мен емтихан (ультрадыбыстық, энцефалограмма, ЭКГ, ОАК, ОАМ)
Ирэн Шев
9 қыркүйек 2023
Жақсы клиника, мен Татьянаға барамын ( гинеколог)әрдайым нақты және қажет емес сынақтарсыз. Әрдайым таңдалатын және көмектесетін оңтайлы арзан емдеу. Татьяна көп рахмет. 🌹
Айнура Сейтжанова
3 қараша 2022
Керемет лор, педиатр және ультрадыбыстық, сондай-ақ қан алу кабинетіндегі медбике, қалған мамандар, өкінішке орай, көп нәрсені қалайды... Қызметкерлер, қабылдау және WhatsApp-та, бұл бір нәрсе бар... Қоңырау шалу қиын... Хабарламаларға 5-6 сағаттан кейін жауап беріледі... Жазылу тек келу немесе қоңырау шалу оңай (10-15 минуттан кейін)...
максим куприянов
7 наурыз 2024
Өте жақсы емхана! Сауатты қызметкерлер. Барлық қиындықтармен біз оларға жүгіреміз, әрқашан көмектесеміз, олар сізге айтады. Валентина Владимировна Кушталова мен Татьяна Магеррамовна Сүлеймановаға ерекше алғыс!
Алена Миллер
26 сәуір 2021
Гинеколог Сүлейманова Татьяна Магерамовнаға ерекше рахмет! Мен оны бір жылдан астам зерттеймін, бұл бас әріппен жазылған кәсіпқой және жай ғана жан адам! Тағайындауларда артық ештеңе жоқ, барлығы нақты және емдеу нәтижесі әрқашан оң болады!
Баян Алимова
Таза, жылдам, жақсы мамандар
Елена Немцова
12 қараша 2023
Бұл клиникада сауатты ЛОР дәрігері Гаджиев Руслан Вагифович жұмыс істейді. Егер біз ұзақ уақыт бойы балалардағы ұзаққа созылған вирусты немесе суықты жеңе алмасақ, хабарласамыз. Оның ұсыныстары әрқашан көмектеседі.
сергей титов
7 сәуір 2024
Медеяда ұзақ уақыт емделіп жүрмін. Дәрігерлер мен қалған қызметкерлер жеткілікті білікті. Валентина Владимировна мен медбикелерге ерекше алғыс.
Жанна Коркина
20 қараша 2021
Мен мұнда гинекологқа барамын, ол сонымен бірге эндокринолог, бұл менопауза жағдайында өте жақсы. Мен бәріне кеңес беремін! Ультрадыбыстық бар.
Мария П.
13 қазан 2022
Күтпеген бұрылыстарға дайын болыңыз. Бір айда олар жазылды, 15000 қабылдау келді, кенеттен қабылдау 20000 болды, әкімші мені өте қатты жасады және "жүгірді". Бұл заңды түрде қалыпты ма? Бірақ менің ойымша, бизнес үшін "дөрекі" әкімшілердің Болғаны жақсы, бұл клиника, бірақ базар емес, олар денсаулықпен жұмыс істейді. 13 қазан болды.
Алексей Терехов
7 ақпан 2022
Жақсы медициналық орталық. Біз Лаураға барамыз. Руслан Вагифовичке. Керемет дәрігер, мамандығы бойынша. Ал кезек... Әрине, кезекте отыру өте жағымды емес, бірақ бұл дәрігер рейтингінің өзіндік көрсеткіші. Мен Руслан Вагифовичке кезекте тұрғанды жақсы көремін, кімге баратынымды білмеймін. Ол қызында пневмонияның басталуын анықтады, бірақ өте тәжірибелі педиатр байқамады. ЖРВИ дәрі-дәрмектерді тағайындағанын айтады,бірақ Лаураға бару керек дейді. Руслан Вагифовичке рахмет.
S
Sabina Ashirova
2 қазан 2025
Біз УДДГ, ээг,ЭхоКГ жасадық, бәрі жақсы өтті
Ксения Карпова
21 қараша 2021
Біз мұнда невропатологқа барамыз - осы дәрігерге алғыс айтамыз! Басқа мамандар болған жоқ. Клиника жағымды әсер қалдырады.
Аида Аскар
11 маусым 2025
Тамаша орын! Барлығы әрқашан таза және дәрігерлер анық
Nellya M.
20 қазан 2025
Жақсы медициналық орталық. Біздің спортшылар мұнда жыл сайынғы физикалық тексеруден өтеді.
Наталья NэKora
31 қазан 2022
Бұл медициналық орталықта тамаша гинеколог-Татьяна Магеррамовна жұмыс істейді. Әйелдер денсаулығы мен оған ғана сенемін.
Антонида П.
5 маусым 2020
Керемет дәрігерлер, әсіресе балалар педиатры Оксана Геннадьевна. Оған рахмет! Жұқпалы ауруды жеңуге көп көмектесті.
Менестрель
14 наурыз 2023
Шағын орталық, жеткілікті жылдам тексерулер, жазба бар бірақ жиі кезекпен қабылдау бар, таза болуы мүмкін.
Ю
Ю Т
15 тамыз 2022
Тыныш медициналық орталық. Тамаша гинеколог Татьяна Магеррамовна! Сауатты ультрадыбыстық мамандар.
L
Lyazat K
17 қараша 2021
Гинеколог, Сүлейменова Татьяна Магеррамовна өте ұнады. Өте сауатты маман. Автотұрақ жоқ ((
Галина С.
10 тамыз 2024
Жағымды және сауатты қызметкерлер, бағасы барабар. Рахмет!
Ольга Пономарева
26 тамыз 2023
Кардиологта болды. Сауатты, Мұқият маман.
Анонимді пікір
12 мамыр 2024
Жақсы клиника, кейде хабарласыңыз. Лаура Русланға ерекше рахмет!
Сауле И.
12 қараша 2025
Білікті мамандар, сыпайы қызметкерлер...
Л
Лазат Сулейменова
11 желтоқсан 2023
Спорттық медициналық тексеруден өтті Өте сауатты және сыпайы дәрігерлер.
Дарья Н
11 қаңтар 2022
Жақсы клиника, барабар бағалар, мен процедуралық кабинеттің қызметтерін қолданамын.
L
Liya Torgaeva
23 желтоқсан 2023
Ең жақсы ультрадыбыстық мамандардың бірі Райхан осында жұмыс істейді.
З
Зарина Я
4 желтоқсан 2024
Жақсы ультрадыбыстық. Дәрігер жағымды. Рахмет.
София Теплюкова
29 тамыз 2025
Бұл жерде сирек емес spewiolistrv барлығы дөрекі
Айман Оразбаева
29 маусым 2020
Бұл жолы біз инфекционист Оксана Генадьевнамен бірге болдық . Анаңызға тез емделіп , диагнозды анықтағаныңыз үшін рахмет . Бұған дейін медеяға барған барлық сапарлар бір көңілсіздік болды. Жосықсыз зертхана мен қыздарды қабылдау жоспарында, бірақ бұл бірнеше рет болды. Тағы бір жағымсыз жағдай болды, бірақ мен бұл жерде жазғым келмейді . Бірақ бұл жолы жұқпалы аурулар дәрігеріне үлкен рахмет .
Л
Лидия П.
19 тамыз 2024
Барлығы керемет. Дәрігерлер керемет, жанашыр.
Вероника Зайцева
8 қаңтар 2024
Біздің клиника мен балалар және Біз ересектерге қызмет көрсетеміз, барлық дәрігерлер таңдау ретінде !
Николай Сид
25 қараша 2021
Жақсы балалар дәрігері, сенбіде жұмыс істегеніңіз үшін рахмет, қазір бұл қиын.
Александр Карпов
24 ақпан 2020
Жақсы лор Гаджиев Руслан Вагифович. Тағайындағанның бәрі нәтиже береді.
Елена Эдуардовна
2 тамыз 2023
Ол сөзбен тексеруден өтті бәрі жаман деп айтты дейін қорытындыда бәрі қалыпты. Неліктен бұл түсініксіз болды. Бірақ қабылдау өте жақсы.
Ая Д.
21 қазан 2025
Оксана Геннадьевна үздік дәрігер!!!
Алексей Тян
30 желтоқсан 2022
Шұғыл түрде Лаураға бардым, емдеу көмектесті
Фарида Фарида
28 қараша 2025
Өте жақсы Орталық
Бадик Камидов
16 желтоқсан 2022
Керемет мамандар сыпайы қызмет етті
Светлана Виноградова
30 наурыз 2023
Нервопотолог и.А. Ширяева Алматыдағы ең үздік.