Mcd

Alexey Omelchuk
Доктор Тәжібеков Санжар Төлегенұлына зор алғысымды білдіргім келеді кәсіпқойлық пен сезімталдық үшін! Атероманы жою операциясы ауыртпалықсыз және ыңғайлы болды. Дәрігер процедураның барлық кезеңдерін түсіндірді, барлық сұрақтарға жауап берді және әр қадамда толық сенімділікті қамтамасыз етті. Мен нәтижеге және бүкіл процеске өте қуаныштымын! Мен бұл маманды өз ісінің нағыз маманын іздейтіндерге ұсынамын.
Андрей Левченко
Дәрігер Попова Людмила-кәсіби және адам ретінде ең жақсы дерматолог! Әкімшілік Попова сияқты: мейірімді, қамқор, кәсіби. Тағы не құнды-жақпа және басқа да өнімдер жасалады, олар әсер етеді. Рахмет, Людмила Владимировна!
Гульнара Қаракесек
23 қазан 2023
Бірнеше жыл бойы мен мезгіл-мезгіл балға жүгінемін.осы шағын клиникаға көмек. Білікті мамандар, орташа бағалар, сыпайы әкімші, таза және жайлы, аяқ киім, кез-келген төлем түрі, бұл филиал өте ұнайды.
Галым Куппаев
8 наурыз 2020
Керемет медициналық орталық! Дәрігерлер белгілі бір ауруларды емдеуге маманданған-бұл өте жақсы, өйткені бұл орталықта олар дұрыс диагноздарды тезірек қойып, оларды тест нәтижелерінде түсіндірді. Егер қандай да бір күдік болса, осы орталықтың дәрігерлерімен кеңесуге болады...
Ерке Байжан
16 ақпан 2023
Бүгін бал болды.орталықта және жағымды таң қалды.Барлығы ұқыпты, таза және қызметкерлер өте сыпайы.Попова Людмила Владимировна болды, маған бәрі өте ұнады. Дәрігер өте жағымды және сауатты. Нәтиже өте керемет! Мен дәрігер ретінде балды ұсынамын.орталығы
Medina Zhamentikova
20 қыркүйек 2022
Мен теріні және бетті тек осында емдеймін. Дәрігерлер жақсы көреді, бәрі мейірімді және ең бастысы, дәрігерге ұрыспайды немесе ҰБТ пациенттерін айыптамайды. Клиниканың өзі сүйкімді және таза
Елена Елена
26 қаңтар 2022
Ал, жақсы дәрігерлер. 10 күн ішінде олар менің баламның сүйелінен арылуға көмектесті. Және ауыртпалықсыз. Бағалар қол жетімді!
Марина Юрьевна
23 қазан 2022
Жақсы клиника, шағын, жайлы. Мен мұнда емдік маникюр жасадым, олар маған өсіп келе жатқан тырнақ мәселесіне көмектесті. Мен сондай-ақ Лазерлік хирург Кузьмин Денис Юрьевичті ұсынамын, паппилломаларды тез және мұқият алып тастайды.
Балгуль Мырзабекова
1 шілде 2025
Хорошви медициналық орталығы, дәрігер мұқият және қабылдау кезінде де мейірімді, мен оны ұсынамын
Николай Барков
9 сәуір 2020
Кәсіби қызметкерлер. Омарова Раушан Тоқтамысқызының қабылдауында болды. Мәселе сүйелдермен болды, барлығы емделді, емдеу курсынан өтті. Рахмет айтқым келді көп көмектесті!
Карина
3 желтоқсан 2023
Кәсіби ұжым, тамаша, зейінді мамандар. Бірнеше жылдан бері біз оларға көмек сұраймыз. Рахмет 👍
Айжан Амирова
17 наурыз 2025
Мен ұлымды алып келдім, біз бәрін алып тастадық. Мамандарға риза
25 мамыр 2020
Соңғы рет олар саусақтарындағы педикюр мен кутикуланы жарақаттады, ісініп, ұзақ уақыт ауырды. Тырнақтың өсуі шешілмеген күйінде қалды. Мен басқа подологиялық клиникаға баруым керек болды.
Антон Андреевич
Болды, сапалы қызметтер.
Мария С
2 қыркүйек 2024
Сауатты дерматолог, дұрыс емдеуді тағайындады.
Айгуль Есеншораева
2 ақпан 2025
Жақсы Мұқият мамандар
Liliya V.
17 маусым 2023
Өте жақсы дәрігер Жұлдыз. Мен оған көптеген жылдар бойы барамын. Мен бұл орталыққа кеңес беремін
Жанара М.
9 қазан 2023
Подолог дәрігер Жанна, алтын қолдар, мен оған 8 жылдан бері барамын
Нина Ермашова
24 қазан 2023
Раушан Тоқтамысқызының қабылдауында жақсы және сауатты дәрігер болды.
Y
Yura Shelenkin
27 ақпан 2025
Бұл менің ең жақсы емханам
Виктория Гальчевская
29 мамыр 2025
Рахмет
Настя
3 маусым 2021
Қызметкерлер қабылдау кезінде көп сөйлеседі және өсек айтады. Қалғанының бәрі жақсы
Абдуллаева Абдуллаева
23 ақпан 2020
Сапалы қызмет көрсету емес
Gulya Azimova
3 наурыз 2021
Ең нашар дерматологтар, үйге қоңырау шалу, сіз қаламайсыз қашан мүгедек үйге шақырылады, ол тіпті жүрмейді.. Неге мұндай дәрігерлер. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Елена Партолина
4 ақпан 2020
Жалпы, бұл қалыпты жағдай.