Майда

Мәзір

Акжунис Жалгас
11 шілде 2025
Люля, картошка с курдюком және свежий салат заказ бердік! Дәмі керемет деп айта алмаймын! ЛЮЛЯ тым құп-құрғақ, картошка курдюкомның картобы шикі, свежий салат тұрып қалған, жаңадан жасалған салат емес! Сыртта тапчанда отырдық, қоңыз,шіркей енді өте көөөөп болды! Стол үстінде тұрған кнопкада жұмыс жасамайды!
Куралай Каражанова
4 тамыз 2025
Отбасылык отырыстарға жаксы тапчандар. Тамактары да дәмді.
Amandyk K
3 тамыз 2025
Тамақтары жақсы өте дәмді. Жақсы жер теңіз жағасында 👍🏼👍🏼👍🏼
Темирлан С.
31 шілде 2025
Өте керемет кафе маған қатты ұнады
Азамат Суйрибаев
24 желтоқсан 2023
Тамақтары және тамақтанатын жері өте жайлы
Кобей Абдигалиев
15 сәуір 2024
Ас саляму алайкум әдемі ыңғайлы өте жақсы
Кенжебек Х
22 мамыр 2024
Теңізге қараған көрінісі жақсы біз жанұямызбен жиі барамыз👍
Аслан Мусаев
21 тамыз 2024
Қымбат
Назерке Е.
27 тамыз 2025
Керемет көрінісі бар теңіз жағасындағы дәмді шығыс тағамдары. Серуендеуге арналған жеке пирс бар. Бөліктер өте үлкен. 2 түнге дейін жұмыс істейді
Нурлан Исмагамбетов
28 маусым 2025
Жақсы орын, Дәмді дайындалады, бөліктері қалыпты. Отбасымен және туыстарымен бірге отыруға ыңғайлы. Тез қызмет етіңіз. Ұзақ күтудің қажеті жоқ.
Раушан Бабылханова
Маид тапчанындағы кафені бірінші рет емес. Өте мейірімді қызметкерлер, қызмет өте жақсы және ас үй керемет.
Ольга Вахрушева
10 қыркүйек 2023
Сәлеметсіз бе! Біз тамыз айының басында Ақтауда демалыста болдық. Түскі және кешкі асқа тек Маидаға барды. Өте дәмді, үйде) кез-келген талғамға арналған тағамдар мен сусындар бар (мәзірде алкоголь жоқ, бұл қуантады). Кафе отбасылық кездесулер үшін өте қолайлы: жайлы, жайлы, ыстықта ыстық емес))) тапчан терезелерінен немесе жаз мезгіліндегі теңіз көрінісі-өте әдемі ) Қонақжайлылық үшін рахмет!Әли сіздің керемет қалаңызға оралғыңыз келеді)
Елена Камахина
7 қыркүйек 2024
Маған тамақ өте ұнамады. Палау тұздалған, құрғақ күріш. Бірақ бұл жергілікті тағамдардың ерекшеліктері болуы мүмкін. Бірақ қарбыз әкелінді, 1 дана бүлінген. Қияр сияқты қауын. Иә, бөліктер үлкен, бірақ дәмі жоқ. Содан кейін олар қайда орналастырылады. Жазғы веранда бар, бірақ жасырын. Түскі ас кезінде ыстықта отыруға болмайды. Топчан, кондиционер, Шығыс атмосферасы бар үйлер бар. Тапсырысқа плюс сағаттық төлем бар. Үйлер 6-8 адамға арналған. Түскі асқа барудың мағынасы жоқ. Мен нағыз Палау мен шырынды қарбызды жегім келді. Нәтижесінде мен 7500 төледім және аштық пен ашуландым
Саттархан Есжанов
24 тамыз 2024
Гигиена мен персоналдың деңгейі аздап ақсайды, Тамақта тарақандар жоқ, бірақ бөлмелер жиі үгінділерде болады, жағымсыз иіс болмайды және дақтары бар жастықтар. Әйтпесе, бәрі керемет, тағам дәмді,оны тез әкеледі және бағасы қолайлы. Сіз 100 ұсына аласыз%
Жаркын Муктар
25 тамыз 2025
Өте дәмді тағамдар жағымды қызметкерлер үлкен отбасы үшін өте ыңғайлы орын
Альбина
15 қыркүйек 2024
Бізге ұнады, кішкентай баламен топчанда отыруға ыңғайлы, біз үшін бұл әдеттегідей емес, тағам дәмді, бөліктері үлкен, бағасы қолайлы
Дана Исатай
3 тамыз 2025
Барлық тағамдарда куркума, етке көкөністермен тапсырыс берді голимый май куркума қосылған. Олар көкөніс кебабына тапсырыс берді, жартысы күйіп кетті, ал даяшы осылай дайындалып жатыр деп мәлімдейді. Мен бұл мекемені ұсынбаймын. Тіпті бір жұлдыз тым көп!!!
K
Kairzhan Uteuliyev
12 қыркүйек 2025
Өте дәмді, тез, теңіз жағасында ыңғайлы орналасу, ыңғайлы тапчандар, мен сізге кеңес беремін!
Илья Мотов
5 ақпан 2024
Жеке топчан үйлері бар тамаша отбасылық мейрамхана. Кішкентай баламен өте ыңғайлы. Дәмді тағамдар мен тиісті баға белгілері, сыпайы қызметкерлер мен тазалық! Рахмет, Ақтауда боламыз, сізге міндетті түрде қараймыз!
Irina Kkķk
23 қыркүйек 2025
Жақсы бағалар, қызмет тез, тағам дәмді және бөліктер аз емес.😘
K
Kazbek Kazbek
22 тамыз 2024
Каспий теңізінің жағасында орналасқан жақсы жайлы орын, дәмді тағамдар және қымбат емес бағалар. Халал мекеме.
Ирина
Ақтау-менің махаббатым, Майда-сүйікті орындардың бірі. Теңіздің әдемі көрінісі және дәмді тағамдар!
Rabiga Dossan
28 шілде 2025
Жақсы кафе, бәрі дәмді, маған ұнайды, жақсы қызметкерлер, бәрі керемет, жағдай да керемет
Елена
23 тамыз 2024
Жағымды және жылы, атмосфера, өте қамқор және мұқият қызметкерлер, сіз тапчандарда немесе ашық ауада уақыт өткізе аласыз
M
Madina Kuatbaykyzy
2 қаңтар 2024
Майда кафесі Ақтаудағы ең үздік мекемелердің бірі! Ас үйден бастап қызмет көрсетуге дейін бәрі тамаша! Мен көп жаза аламын. Ас үй....бұл менің ата-анам мен достарымның дәмін татпады. Барлығы жоғары деңгейде! Бағасы сапасы, мен бұл өнер үшін қымбатырақ төлейтін едім. Жалпы, мен бәріне кеңес беремін! Тамаша орын!Шын жүректен благадарна ❤️❤️❤️
Диана Дощанова
4 желтоқсан 2024
Дәмді тағамдар, жылдам қызмет көрсету, бағалар қол жетімді және таптау түрлері тамаша
Андрей Белов
11 қазан 2023
Үйдегі шығыс тағамдары, стендтер бар, сіз арзан тамақ іше аласыз. Бірақ арнайы гастрономияға сенбеңіз. Кәдімгі кафе. Теңіз көрінісі егер кабинадағы тор теңізге қарай керемет болса
Матина Ермаганбетова
13 наурыз 2025
Барлығына сәлем!Өте керемет орын!Тамақ superrrrr саусақтарыңызды жалаңыз!Маған теңіз, тамақ, атмосфера ұнады барлық supppeeeerrrr !Мен сізге кеңес беремін!❤️❤️❤️❤️
Геннадий Коваленко
13 қыркүйек 2024
Маған тамақ пен сусын ұнады. Сіз балалармен Қауіпсіз жүре аласыз. Каспий теңізіне қарайтын топчандар. Дәмді және қымбат емес.
Бану С.
21 қыркүйек 2023
Мұнда бәрі өте дәмді, қызмет жақсы. Бағалар қолайлы. Біз жиі барамыз бірақ кейде болады қорқынышты бауырсақ қамыр түзу қатты әлі жаңа емес. Мұндай бауырсақтарды сатқаннан гөрі аялдамаға қойған жақсы болар еді
Александр Яковлев
25 тамыз 2023
Тағам керемет, бөліктері үлкен. Бірақ даяшылар ұзақ уақыт бойы жарамсыз болып қалады, оларды іздеу керек. Сонымен, бәрі керемет.
Aleksey Usanov
19 наурыз 2025
Керемет Уолли, 2 адамға арналған үлкен бөлік, тіпті үшіншісі де тырысады.
Айару Майрамова
9 қараша 2025
Салқын кебабтар дәмді және тез тапчандар таза даяшылар салқын
mulyaevic
20 шілде 2025
Теңізге қарайтын және желсіз шай ішуге арналған ең жақсы орын
Асико Айтиева
12 сәуір 2024
Барлығы дәмді.. .. бірақ неге жоқ орындықтары бар үстелдер тапчанда отырғысы келмейтіндер үшін .. мен көшеде тұрған үстелдерді айтпаймын. Сыртта отыру мүмкін емес.бұл тек жазда
Лаура
27 қараша 2023
Жайлылық, терезеден қарау-бұл жай ғана нәрсе)) суық ауа райында жылы тапчанда отыру және ыстық шай ішу-жоғары))
Нурболат Жайынбеков
7 қазан 2024
Керемет Палау досым үйлену тойын жасады теңіз жағасында орналасқан сіз жағалауды аралай аласыз
Динара Сарсенова
14 шілде 2025
Барбекю өте дәмді болды, тапчандар оңаша, ыңғайлы
Гульмира Янгибаева
12 мамыр 2024
Біздің Отбасылық кафе, біз жиі барамыз. Барлығы өте ұнайды, әсіресе орындар позициялар мен бағалар!!!
Заур Алхазов
22 наурыз 2024
Жайлы орын, жағымды орын, Керемет дайындалады. Ұсынамын!
477186 Калиева
4 қыркүйек 2023
Ең керемет кафе. Барлығы өте дәмді. Және қызмет жоғары деңгейде. Жарайсыңдар, әрқашан солай ұстаңыз. Біз жиі келеміз 🥰
Айгерим Айко
24 қыркүйек 2025
Қыста кабиналарда суық, алкоголь жоқ, дәмді
Арманай Аманов
16 қараша 2025
Мұнда теңіз көрінісі жақсы бірақ тамақ әрдайым жаңа бола бермейді
Z
Zhaxylyk Y.
3 мамыр 2025
Дәмді, тез және ең бастысы орындар көп
Ерке Иванова
8 қыркүйек 2023
Өте дәмді, мейірімді даяшылар, тазалық пен тәртіп
Динара Есенгалиева
11 тамыз 2024
Өте дәмді! Палау мен барбекю керемет 👍
Ярослав Лазаренко
4 қыркүйек 2025
Интернеттегі мәзір, туристер үшін байланыс жоқ. Кіріп, ренжіп, кетіп қалды
Ф
феруза гиситдинова
24 тамыз 2024
Теңізге қарайтын өте әдемі тағам дәмді бәрі керемет
Алексей Турукин
18 мамыр 2023
Дәмді және жайлы, жаңбырға түсіп, тамақтанғаннан кейін ұйықтап кетті. Алдын ала брондау жақсы, әрқашан көп тілек білдірушілер. Жалпы 5, әрине
Мина Хан
Тамактары Кушты 😻 Таза кызметтеры Жаксы 👍🏻 Тез тезден барамыз халал барлыгы адемы 🙌🏻