Marwin

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Светлана Полякова
18 желтоқсан 2025
Сыйлықтар мен тәттілерді таңдауға арналған керемет дүкен, мен қызыма сүйіктілерін сатып алдым. Сондай-ақ оларда ұпай жинау жүйесі бар, бұл маңызды
Куаныш Кутжанов
21 қаңтар 2025
Қайырлы кеш дүкенге барды Марвин желе бұршақтарын сатып алды Аружан есімді қыз өте жауапты қызметкер қандай желе бұршақтарын сатып алуға кеңес берді. Осы бөлімге баруды ұсынамын
Евгений Г.
31 қаңтар 2023
Дүкен мен алдауды жасамасам ғана жақсы деп айтар едім. Олар белгілі бір күндерде жеңілдіктер жасайды, мысалы, кибер дүйсенбі, сіз интернет-дүкеннен тауарды таңдайсыз, ресімдейсіз, бірақ тауардың бір бөлігінде олар сізден бас тартады, бітті деп ойлаймын, Мен түсінемін, олар сізге тиесілі тауардан бас тартпайды және сізге жеңілдікпен сатылады, бірақ келесі күні жеңілдіктер аяқталады, о, ғажайып, мен бас тартқан барлық тауарлар қайтадан өз орнында сатылады, тек жеңілдіксіз.
Ильнар Валеев
23 ақпан 2023
Қызықты және ерекше тауарлардың көптігі. Сіз кез-келген талғамға және кез-келген жасқа арналған сыйлық таба аласыз. Бағалар сәл жоғары, бірақ сирек болса, мүмкін)
Галина Мега
18 желтоқсан 2021
Барлық дүкендердің ішінен дәл осы ұнады, атмосфера салқын, бәрі күлімсіреп, таңдауға көмектеседі. Ағаш үшін рахмет, кеңесшінің аты-жөні есімде жоқ,бірақ ол өзі әкелді,жинады,көрсетті, бөлшектеді, тіпті көлікке жеткізді. Осындай қызмет үшін рахмет.
Айжан Сыздыкова
31 қазан 2021
Мен бұл дүкенге жиі барамын! Кітаптардың өте кең ассортименті бар сондықтан кез келген оқырман өзіне бір нәрсе табады
К К
12 маусым
Керемет
G
Gabit Rustemov
6 маусым 2024
Керемет кітаптар және көп нәрсе бар. Бірақ минус минус жоқ)
Реаліст
16 қыркүйек 2020
Балаларға да, ересектерге де арналған өнімдердің үлкен ассортименті.
Роман Корниенко
11 желтоқсан 2021
Сынып дүкені) ешқашан өте алмайды, Мен әрқашан бірдеңе сатып аламын)