Martebe

Оркен Оразхан
Акесінің құнын сұрайды өте қымбат
Наталья Бескровная
21 қараша 2025
Біз мұнда 3 жылдан астам уақыт емделдік. Құрамы өзгермейді, сол дәрігерлер мен бал қызметкерлері жұмыс істейді. Диагноз дәл, ультрадыбыстық анық, сынақтар тез жасалады, тамшылар көгерусіз қойылады. Біз тек терапевт Гүлнұр Ордабекқызына барамыз.
Виктория Шарова
25 ақпан 2025
Төменгі аяқтардың ультрадыбыстық зерттеуі өтті. Маман бәрін түсіндірді, көрсетті. Маған өте ұнады. Сондай-ақ, процедурадағы қыздар сияқты, қолы тікелей толтырылған. Өте оңай қойылады. Егер сізге инъекция немесе тамшы салу керек болса онда біз тек наурыз айында жейміз
Сауле Байгалиева
30 мамыр 2025
Қоңырау шалу мүмкін емес! Немесе өшірілген немесе түтік көтерілмейді! Олардың дұрыс маманы бар-жоғын білу үшін немесе сол немесе басқа дәрігер емханаға келуі керек пе! Қандай маразм! Содан кейін телефон не үшін көрсетіледі!
Дана Мырзахмет
16 қаңтар 2025
Ыңғайлы нәрсе-сіз тез тест тапсыра аласыз, зертхана 4-ке дейін жұмыс істейді ! Нәтижелер тез шығады !
Султан
13 қыркүйек 2023
Жақсы, Мұқият дәрігерлер. Жақсы жабдық. Қабылдау кезінде мейірімді қызметкерлер. Жалғыз нюанс - пациенттердің ағындары ажыраспаған, сондықтан стихиялық кезектер пайда болады.
Яна
29 қазан 2025
Осы бал орталығының қызметтеріне қатты ренжідім! Ол жаққа жақсы терапевт Рауз Салимовна ретінде барған, ультрадыбыстық дәрігер балаға дұрыс диагноз қоймаған ! Сондықтан терапевт Олимпте емдеу және қымбат сынақтарды тағайындады . Барлығы күмән тудырды , Алматыға бардық ....тіпті жақын жерде баланың диагнозы жоқ !!!!Мен бұл орталықты ешқашан ешкімге кеңес бермеймін , шын мәнінде, көптеген адамдар айтқандай, ақшаны жай сорып алу
Кира Ф.
17 тамыз 2023
Көз дәрігері қорқынышты, денсаулыққа зиян тигізді. Мен тез қарадым, көздің қысымы мүлдем өлшенбейді және жоғары көз қысымында қарсы болатын қарашықты кеңейтетін тамшыларды тағайындады. Екі ақылы қабылдау үшін сапалы тексеру үшін ар-ұжданыңыз бар. Қалалық емханада көзіңізді емдеңіз, керемет дәрігер бар.
Зульфира Керменова
1 мамыр 2025
Жаңа клиника үлкен ыңғайлы жалғыз кіреберіс ескі клиника жаңасына жақынырақ кіреберісті ашар еді б ыңғайлы әсіресе олар үшін қиын қозғалады
Думан Болатов
16 ақпан 2023
Жақсы мамандар, кезек Үлкен емес, клиентке жеке көзқарас, дәрігердің қабылдауы шамамен 15-30 минут, таза, емдеу сапасы жоғары деңгейде.
Aman Berkinbayev
16 қаңтар 2024
Педиатр қызым екеуміз кездесуге келгенде кететін болды, бірақ жұмыс күнінің соңына дейін жарты сағат қалды. Бізді тағы 3 дәрігері бар бөлмеде қабылдады, ол шешінбеді, тыңдады. Мен ештеңе істемедім. Мен оны басқа дәрігерге жібердім. Ақылы қабылдау үшін мұндай көзқарасқа көңілі қалды.
Айдана АН
8 қараша 2024
Лор дәрігері барлық уақытты Қайнарға рентгенге жіберуге тырысады, өйткені ол жерде ақылы, және бұл тек шаю үшін, бәрі ештеңе болмас еді егер ол әр келген сайын болса, мен оны ұсынбаймын. Лор дәрігері бұл өте жағымсыз адам
Ержан Абишов
29 маусым 2022
Талдықорғандағы жалғыз қалыпты ақылы клиника. Жұмыс үшін Анықтама жасау керек болды, 1 күн ішінде олар тез жасады. Мұндай клиникалар көп болар еді
Vladimir Zheleznov
29 қазан 2021
Бұл жерде Лор дәрігерінің 14с00м-мен жұмыс істейтіні және оларға жазба жоқ екендігі ұнамады, бірақ сіз тірі кезекте тұруыңыз керек. Кем дегенде, нөмірлер кассада берер еді. Содан кейін сіз дәрігердің жұмысынан бір сағат бұрын келіп, 2-3 сағат кезекте тұруыңыз керек.
Александр Е.
30 мамыр 2023
Жақсы, сыпайы, кәсіби дәрігер. Мен Әйелмен кездесуге бардым, есім есімде жоқ. Жалпы, бәрі жақсы, тексеру, рецепт, физио. Барлығы бір аптадан кейін өтті.
Елена сВами
29 желтоқсан 2025
Мамандарды қабылдау үшін қала бойынша ең жоғары баға. Қабылдау кезінде қыздар өте сыпайы және жауап береді.
Асем Мазанова
13 қаңтар 2024
Маған балалар педиатры қатты ұнады бәрін айтып түсіндірді түсінікті және тағайындау Аспанмен және тиімді болмады
Аделя Дюсембаева
5 тамыз 2025
"Дәртебе" медициналық орталығының ЛОР-дәрігеріне шағым Cәлеметсіз бе. Мен сіздің медициналық орталығыңызда баламен кездесуге келген ЛОР дәрігеріне шағымданамын. Менің қызым екі аптадан астам уақыт бойы қатты құлақ ауруына шағымданды. Құлақтың жанында және храмда ісік пайда болды. Мен Лаураға жазылдым, қабылдау ақысын төледім - 5000 теңге, біз өз кезегімізді 30 минуттай күттік. Біз кеңсеге кірген кезде дәрігер тіпті құлағын тексермеді, бірден тамақ пен мұрынға қарай бастады. Содан кейін ол баланың мұрны қисық екенін және оны тез арада түзету керек екенін айтты. Мен таң қалдым-біз мұрынға емес, құлаққа шағымданып келдік. Мен сұрақ қойған кезде: "Ал сен құлаққа қарайсың ба?", дәрігер маған өте агрессивті түрде қарады, ол қазір ұрып жатқандай болды. Бұл өте жағымсыз және қорқынышты болды. Қалыпты жауаптың орнына ол мұрын туралы дөрекі және ашуланшақ сөйлей берді. Мен тағы да баланың құлағының жанында қатты ісік бар екенін айттым, бірақ ол бәрібір назар аудармады. Мен тыныш сұрағанымда, ол менімен неге сонша дөрекі сөйлеседі — мен баланы емдеуге тегін келген жоқпын-ол талон беріп, бізді кеңседен қуып жіберді. Мен ешқашан құлақты тексерген жоқпын, емдеуді тағайындамадым. Мен бұл мінез-құлыққа таң қалдым. Пациенттерге, әсіресе балаларға осылай қарайтын дәрігерді жұмыста қалай ұстауға болады? Жалпы, мұндай жеткіліксіз адам науқастарды қабылдауға қалай жіберілді?! Осы дәрігерге қатысты іс жүргізуді, шаралар қабылдауды және жағдайды назардан тыс қалдырмауды сұраймын. Мұндай "мамандар" бүкіл медицина саласы үшін ұят.
Наталья Кириллова
28 желтоқсан 2023
Сіз тіпті қоңырау шала аласыз ба? Клиника ақылы, дәрігерлер кезек-кезек жұмыс істейді, тіркеу бөлімі тілмен отырады, күні бойы тырнайды, телефон үнемі еленбейді
Бекжан К.
26 маусым 2021
бал орталығы таза ақша табу үшін салынды, қабілетсіз мамандар, жоғары бағалар, жағымсыз қабылдау. барлық қызметкерлердің бет әлпеті бар, сіз олардың үйіне барып, оларға бір нәрсе қарыздарсыз.
Aidos Dos
26 шілде 2024
Лор дәрігер Андреевич өз ісінің білгірі, тіпті процедуралық жұмыстарды өзі жүргізеді
Татьяна
17 сәуір 2024
Есіктерде әртүрлі белгілер бар, бірде-бір дәрігерге жарты сағат кезекте тұрды.
551287 Досаева
4 наурыз 2024
Дәрігерлер өте жақсы, ресепшндегі қызметкерлер жылдам
Карима Беркинбаева
7 қараша 2023
Минус - бұл әрдайым тіркеудегі кезек, сондықтан кеш сияқты
M
Maksat Beisembaeu
14 наурыз 2024
Керемет! Барлығы тез жасалады Дәрігерлер жақсы.
Гульмира Семсербаева
Есет Сарсем
Керемет
Антон Ф.
23 маусым 2025
әйелі емделді, дейді ол өте жақсы
Akmaral Berdagulova
Маған ұнайды.
Александра Д.
4 қазан 2025
Онда рентген сәулелері алынып тасталады туфта пнивмания көрсетілмейді дегенмен қалада ең жақсы
Катерина Вася
31 қаңтар 2023
Қабылдаудағы қыздар дөрекі, ал бал қызметкерлері жақсы
Ирина Ан
27 наурыз 2024
Кезек жоқ аз
танзиля сафуанова
28 қыркүйек 2023
Екі Контакт күні бойы қол жетімді емес қоңырау шалу. Контактілерді қалдыруға бола ма ?
Ольга Резова
3 тамыз 2021
Дәрігерлер супер
аскар какимбаев
7 мамыр 2022
М/с м / с ретінде, кідіріссіз
Расул Шангиреев
10 ақпан 2023
Емдеу сапасы
Андрей Шиянов
22 маусым 2024
Жақсы емхана .
Тамара П.
17 қыркүйек 2024
Мүмкін қаладағы ең жақсылардың бірі
Fl[A]me King
20 мамыр 2021
Барлығы жақсы цеги қайта қарау