Mapache

Мәзір
Жаңалықтар

B
Bek Karimov
Дәмді, бірақ қымбат. Стейктары өте дәмді
Аниса А.
12 ақпан 2025
Маған қатты ұнады.Тағамды өте дәмді👍👍
Homo Sapiens
Жігіттер әрқашан биіктікте Бірақ мен дыбыспен жұмыс істегім келеді-live қойылымдары жақсы, суретшінің таңдауы да жақсы, бірақ дыбыс көп нәрсені қалайды. Тағам дәмді, сыра қалыпты) Олар жеңілдік берді, мен тұрақты боламын 🔥 Атмосфера жағымды Залда электронды құрылғыларды темекі шегуге болады
Игорь С.
16 желтоқсан 2025
Тамаша мекеме. Қызметкерлер сыпайы, үйлесімді және жылдам жұмыс істейді. Тағам өте дәмді, әсіресе ет! Отбасымен бірге болды. Балалар да тамақты мақтады. Сыраға арналған акциялар бар, бұл да қуантады.
Муса Алиев
Даяшы Элданаға керемет қызмет көрсеткені үшін үлкен алғысымды білдіргім келеді! Өте сыпайы, ұқыпты және кәсіби - әрқашан сонда болды, ыдыс-аяқты таңдауға көмектесті және кешімізді шынымен жағымды етті. Тапсырыс тез әкелінді, бәрі ұқыпты және күлімсіреп ұсынылды. Адам өз жұмысын жақсы көретіні анық. Міндетті түрде қайта оралыңыз және Эльдана бізге тағы да қызмет етсе, қуаныштымын 👏
Damir Tukanov
21 желтоқсан 2025
Соңғы рет болды 10 жыл бұрын элдоро болған кезде, қазір, әрине, бұл мүлдем басқа мекеме, әлдеқайда жақсы, ас үйде де, барда да жақсы ассортимент, тағам дәмді әр түрлі, қызметкерлер өте жақсы, залдың толқынында жігерлі ұстайды, минустарды байқамадым, баруды ұсынамын, жақсы орташа статистикалық бар!
Saltanat
Тамаша ас үйі мен қызметі бар тамаша мекеме .Стейктер жоғары деңгейде дайындалады .Сыра мен тағамдардың үлкен ассортименті .Маған өте ұнады тағы бірнеше рет оралайық 👌 👌 👌
Виктория Романова
20 қыркүйек 2025
Олар кеше достарымен бірінші рет болды-олар керемет стейктерге өте риза болды, сыра асшаяндары мен өте дәмді ұсынамын , жоғары деңгейдегі қызмет өте жауапты және мұқият қызметкерлер . Қыз скрипкада жақсы ойнады . Атмосфералық, жайлы, дәмді-енді біз сіздің тұрақты қонақтарыңыз боламыз. Тек өзгермеңіз.
Евгений
27 шілде 2025
27.07.2025 болды. Стейктерді қолданып көріңіз. Керемет. Біздің арамызда сиыр любит ұнатпайтын адам болды. Бірақ иә, ол ұстамады және өзіне де тапсырыс берді. Оған да өте ұнады. Қытырлақ баклажан мен Шығыс салаты қытырлақ баклажан мен тәтті тұздықтағы тауық етімен бірдей болды. Дорадо р өте қызықты дәм, ерекше. Қызмет тек биіктікте болды. Алматыда тағы бір рет боламыз, міндетті түрде тоқтаймыз.
Ольга Тен
25 қыркүйек 2025
Жақсы стейктер, атмосфералық мекеме, мен мезгіл-мезгіл барамын. Сыпайы қызметкерлер, Мұқият даяшылар, жайлы зал. Мекеменің орналасқан жері жақсы, бірақ тұрақ жоқ. Демалу немесе іскерлік кездесу, достарыңызбен кездесу үшін! Тек жаңа атау есінде жоқ 😀
Диана М.
біз әрқашан достарымызбен осы мекемеге барамыз. өте жайлы атмосфера, жағымды интерьер және мұқият қызметкерлер. мен міндетті түрде ораламын және бұл орынды достарыма қуана ұсынамын! Элданаға ерекше рахмет!
Станислав Ширяев
19 қазан 2025
Балалар, сіздің қызметіңіз кім? Үстелдегі лас ыдыс-аяқтар үнемі өтіп бара жатқан даяшыларға қиындық тудырады. Тағам дәмді, тез беріледі. Алкоголь де қалыпты. Интерьер жақсы, бәрі керемет.
Диана Тахмезова
11 ақпан 2025
Өте дәмді және атмосфералық. Жайлы орын . Мәзір үлкен және Мен бәрін сынап көргім келеді. Тағам өте дәмді, ең бастысы жақсы қызмет, тату ұжым қуанды.Қуанышпен мен мекемеге тағы бір рет барамын!
алижан байкасымов
26 қазан 2025
Егер сіз мұнда 50% жеңілдікпен импортталған сыра ішкіңіз келсе. Жақсы қызмет, ас үй және көңіл-күй. Компаниямен бірге баруға және сөйлесуге болатын орын.
Виталий Идрисов
29 қазан 2025
Тамаша қызмет, әртүрлі мәзір, көбік сусындарының лайықты таңдауы және т.б. Қала орталығында достарыңызбен кездесуге жағымды орын.
Галымбек Сергалиев
27 маусым 2025
Орналасқан жері 10-нан 10, жоғары сапалы винтажды сыра 10-нан 10, стейктер 10-нан 10, Қызмет 10-нан 10. Мекеменің қожайыны Татьяна Алиге жеке Рахмет баршаңызға осы мекеменің биігін сезінуге кеңес беремін!
Роллан Исмаилов
19 қыркүйек 2025
Жаман мейрамхана емес, дәмді, жайлы. Бәрі жақсы сияқты, бірақ... өте үлкен" бірақ " бар, бұл қызмет. Даяшы өте көңілді, күлімсіреген және т.б. мұның бәрі, тапсырыстарды шатастырады, әкелмейді, бірнеше рет еске салуға тура келді, оны шақыру іс жүзінде мүмкін емес еді. Нәтижесінде, шынымды айтсам, мен шайды шайға қалдырғым келмеді, тағы да үлкен "бірақ" ол шайға өзі ала алады деп сенді. Ол 77 мыңға шот алып, қолма-қол ақша төлеуді талап етті, 80 мың наломды алып, біздің бар екенімізді де, тапсырғанымызды да ұмытып кетті. Біз өкінбейміз, жақсы қызмет көрсетіп, шайға және одан да көп нәрсе берер едік. Нәтижесінде біз үлкен шөгінділермен кетіп қалдық. Жақсы, кем дегенде, толық.
Тимур Беркуталимов
8 ақпан 2025
Мен қабырғаларды ұсынамын. Акциялардың болуы туралы, сыра немесе стейктер туралы еске салу керек. Қабырғалар стейк емес, жеңілдіктер болмайды. Иесіне тілек ретінде креслоларды жаңартыңыз. Рахмет!
Дмитрий Алматинский
3 ақпан 2025
Қызметкерлер супер, өте жайлы, биіктіктегі ас үй, сыраға жеңілдіктер, енді сүйікті барлардың бірі. Ең бастысы, қызметіңізді жоғалтпаңыз.
M
Marlen Zhumaliev
Стейк әуесқойлары үшін тамаша орын және одан тыс. Керемет қызмет көрсеткені үшін Элданаға рахмет. Олар өте риза болды.
Ю
Юлия Гузева
Егер сіз стейктерді жақсы көретін болсаңыз, онда сіз осындасыз !!!!! Афигендік стейктер, дәмді сыра, дәмді тағам! Қызметкерлер-керемет, мейірімді, ашық!!! Келушілерге тұрақты жеңілдіктер!!!
Олеся Д.
Ет жай ғана отты дәмді, шырынды жеді. Қызмет жақсы, бәрі тез және жағымды. Біз міндетті түрде көбірек келеміз.
Кирилл Руденко
21 наурыз 2025
Жайлы шағын ресто бар. Сыпайы, сауатты қызметкерлер. Сусындардың жақсы таңдауы және орташа бағамен үлкен тағамдар мәзірі.
Владимир Усольцев
15 қараша 2023
Біз осы мекемеде үнемі отбасымызбен бірге боламыз. Негізінен, аспаз стейктерді қуыруға жақсы түседі, бірақ мекеме қызметкерлері мен әкімшілігі тиісті түрде жауап беретін оқиғалар да болады. Аптаның әр күніне арналған алкогольдік акциялар бар. Жалпы, жақсы таза және жайлы мекеме. Залдың ортасында өте шулы болуы мүмкін, бірақ сіз әрқашан музыкадан аулақ болып, араласуға болады. Кешке үстелдерді брондау ұсынылады.
Сергей
1 қараша 2025
Өте лайықты. Стейктер керемет. Қызмет көрсету және қонақтарға деген көзқарас от. Ал бағалар (ресейліктермен салыстырғанда) осы тағам түрлері үшін қалыпты. Рахмет
Neal Leffler
Сиыр Етінің Қабырғалары майлы, нәзік және дәмді. Стейктер керемет, бағасы да керемет
Түпнұсқаны көрсету · English
Карина Самарцева
6 қараша 2025
Өте тез дайындалады және өте жаңа стейктер. Қолайлы бағалар және сыпайы қызметкерлер.
V
vad gor
Дәмді стейктер мен сыра. Керемет атмосфера, жанды музыка.
Олечка Зямзина
7 ақпан 2025
Өте жағымды мекеме, өте дәмді тағамдар, стейктер, салаттар... Қызметкерлер жағымды. Дәмді және жағымды уақытты ұнататындардың барлығына кеңес береміз...
Нургуль Мералиева
Біз достарымызбен жиі барамыз. Ас үй мен атмосфера өте ұнайды. Динараға әрдайым ең жақсы қызмет үшін рахмет 🔥
R
Rustam Povetkyn
28 тамыз 2025
Өте дәмді стейктер! Міне, олар үшін мен үнемі осында барамын. Әкімші керемет. Даяшылар әрқашан мейірімді! Егер сіз стейк алғыңыз келсе - тек осында!
Евгений Петров
25 ақпан 2025
Жақсы сыра, жеңілдіктері бар қызықты акциялар. Ас үйде сұрақтар бар, бірақ бұл түзетіледі деп үміттенемін.
Аида Нурмухамбетова
28 қаңтар 2025
Өте дәмді стейктер, жақсы орналасу, сыпайы қызметкерлер! Әрине, мен бәріне кеңес беремін!!
Антон Шапорев
30 қаңтар 2025
Өте жайлы орын! Етоо бұл жай бомба, кез-келген талғамға сай сыраның өте үлкен таңдауы және өте мейірімді қызметкерлер 🫶
Дания Сагитова
Супер қызмет өте дәмді мен кеңес беремін әсіресе стриплойные және Элдана өте жағымды тәтті қыз
Наиля Турсумбаева
20 қазан 2025
Біз жиі достарымызбен уақыт өткіземіз. Қызметкерлермен жылы және достық қарым-қатынас, жақсы қызмет, керемет сыра
Берик Ахметов
Барлығына осы мекемеге баруға кеңес беремін, дәмді тағамдар мен қызмет жоғары деңгейде!
Алла Чанова
9 қыркүйек 2023
Ең дәмді және шырынды стейктер! Керемет музыка. Әсіресе олардың сыра жиынтықтары өте ұнайды. Сынып қызметі. Жағымды және жанашыр қызметкерлер. Мен мұнда туған күнімді атап өттім, олар жағымды бонус әкелді.
Руслан А.
23 қыркүйек 2025
Біз достарымызбен айына бір рет барамыз, бәрі өте ұнайды! Барлығы өте дәмді, әсіресе стейктер. Мен бәріне кеңес беремін
Елена Б.
26 тамыз 2024
Сәлеметсіз бе, біз акцияға (30%) сиыр еті мен тауық еті қосылған Удон кеспесі мен Рамен Кеспесіне тапсырыс бердік. Сиыр еті мен тауық етімен де, бәрі дәмді, мен тағы келемін)
Ислам Мираджапов
3 сәуір 2025
Сынып орны, жауапты қызметкерлер, дәмді стейктер, қолайлы бағалар.
Мадияр Сайфуллин
4 ақпан 2025
Тамаша орын! Дәмді тағам, жағымды атмосфера және сыпайы қызметкерлер. Міндетті түрде қайта оралыңыз!
Татьяна Сомова
30 қаңтар 2025
Сиқырлы стейктер, ас үй әрқашан қуантады
Бек Болат
Жақсы мекеме, жақсы "лайықты" ішіп, сыра ішіп, ет жеп, көңілсіз қалды! Әсіресе жақсы қызмет ұнады!
Абзал Алдабергенов
8 қыркүйек 2025
Дәмді тағам және өте жақсы сыра. Акция 50% апта бойы бұл өте ыңғайлы!
Ираклий Курцикидзе
29 қаңтар 2024
Жақсы мекеме, мәзір өте жақсы, стейктер өте жақсы қуырылады, бірақ мен үшін жергілікті(Алматы) өндірістегі стейктер жақсы,Қазақстанда тек бір ғана стейк бар-Kazbeef!Қызмет тамаша, атмосфера Әуесқой ақ маған 4!
Игорь
Жайлы паб, сыпайы қызметкерлер, дәмді тағамдар, мен тұрақты қонақ боламын 👍 🏼
Софья Акишева
13 қазан 2024
Redley ' s: маған біраз уақыт қажет болған кезде кішкене су немесе кокс сатып ала алмады, сондықтан қалыпты орын, мысалы. Кассир бармен сатып алудан бас тартты. Содан кейін мен Беларусь дүкенінен лимон қосылған су сатып алдым. Содан кейін Мен сізден ет тағамын сатып алуды ойладым, бірақ бұл бар болғандықтан, олар негізінен алкоголь ішеді, олар маған алкогольсіз сусын мен су сатып алудан бас тартады, содан кейін мен келмеймін. Сонымен қатар, Мен бұрын мас болғанмын, өз еркіммен емес. Сыртта әрдайым белгі жанбайды, өкінішке орай.
EraserHead
5 қараша 2023
Дәмді стейктер. Бейтаныс және позитивті адамдармен дартс ойнауға болады. Ойын барысында танысу) кейде әншілерді шақырады және сіз бәріне бірге ән айта аласыз)
am h.
12 ақпан 2025
мұндағы стейктер тек жоғарғы жағында!! шырынды, дәмді, қуыру тікелей тамаша🤩 қызмет жағымды, атмосфера жоғарғы! мен міндетті түрде көбірек келемін!!!!