Manhattan

Александр Будемиров
Жақсы орын, сыпайы қызметкерлер. Ас үй дәмді. Тек үстелдерді алдын-ала брондау жақсы, демалыс күндері сұраныс өте жоғары
Юрий Кичатов
15 қыркүйек 2024
Бәріне сәлем, жиһаз-бұл бомба, сіз өзіңізді жайлы сезінесіз, қызметкерлер мұнарасы, үстелдегі түймелер жоқ, олар әрдайым тез қызмет ете алмайды, үстелдегі ыңғайлы каюр-мәзірді өзіңіз таңдай аласыз, бөлменің өзі стильдендірілген және кейде сол жерде кешке стенд-ап немесе жанды музыкамен өнер көрсетуге болады, мен мен келдім) жалпы, Егер сіз дәм қоссаңыз, онда менің ойымша, клиенттерден үзіліс болмайды)!
Татьяна Б.
26 ақпан 2025
Бұл жер сыртқы жағынан жағымды, бірақ тарақандар еденде, орындықтар мен дивандарда жүреді. Бұл жай ғана трэш. Интерьер қаншалықты жағымды болса да, даяшылар қаншалықты жауап берсе де, мұның бәрі қызыл тұрғындардың фонында жоғалады. Сонымен қатар, біз де ашуландық. Енді аяқпен емес.
Мари Дусалиева
15 қараша 2025
Дәмді суши мен орамдар, тыныш, жайлы жерде демалуға тамаша орын. Сыпайы және мұқият қызметкерлер 👍
I
Isma 111
6 ақпан 2025
Оралдағы ең жақсы кальянка. Бірақ Орал қаласында негізінен кальянның өзі екенін түсіну керек. Ас үй дәмді, бірақ қымбат
У
Ульфат Муканова
12 шілде 2025
Жақсы ас үй, сусындардың жақсы таңдауы. Даяшылар шапшаң
Ирина Нильсен
29 қыркүйек 2025
Бұл жер керемет тыныш тыныш. Қызметкерлер сыпайы болды, даяшыларға қатысты сұрақтар мүлдем жоқ, бәрі тамаша, бірақ әкімші ол жерде ең жағымды емес, әрқашан сізге төменгі сыныптағы нәрсе ретінде қарады. Егер сіз оған бірінші сәлем айтсаңыз да, сәлемдеспедіңіз. Қазір ол Статиге көрінбейді. Және бәрі керемет болды
Алексей Землянушнов
11 тамыз 2023
Тамаша орын. Жағымды қызмет, Жеңіл кальян, жылдам қызмет көрсету Ағылшын тіліндегі жалғыз алкоголь мәзірі (((. Бірақ Афицианттар бәрін анық айтады.))) Қалада қызмет көрсетудің өсіп келе жатқаны қуантады. Сізге өркендеу!
Никита Клюев
1 тамыз 2023
Понтово-понтово мейрамханасы. Барлығы әдемі, жайлы. Бірақ сіз жарты сағат бойы тамақ күтесіз, сонымен бірге сіз залда жалғызсыз. Тағам дәмсіз, кішкене бөлікте, тұздалған және өте ащы, мүмкін емес. Міне, мен сынап көрген ең қорқынышты кальян. + Қызмет көрсету үшін 1 жұлдыз-жақсы даяшылар
Карина Ч.
6 наурыз 2023
Дәмді тағамдар таңқаларлықтай, 4-ші шағын ауданда орналасқан. Қызмет жоғары деңгейде, тазаланады, қажет болған жағдайда қайта сұралады. Жалғыз нәрсе қанағаттандырмады-олар үстелді брондаған кезде, олар бірден депозит туралы айтпады, бірақ кештің соңында фактінің алдына қойды. Мен тапсырыс беруге тура келді. Жағымсыз.
Наталья Тылик
12 шілде 2023
Дәмді ас үй, жақсы интерьер, аздап хош иісті болса да, бәрі керемет. Кальян дәмді шырша әкімшісі жауапты,барып, бәрін қанағаттандырады ма деп сұрайды)))
Айжан
7 сәуір 2025
Дәмді тағамдар, жақсы кальяндар, бисіз отыруға жақсы орын.
Yerbol Shabanov
4 қазан 2023
Жақсы орын және дәмді тағамдар. Кальян көңілін қалдырды. Олар шишаны соқты, бір сағаттан кейін бәрі. Тек бір адам темекі шегеді.
Winner
2 сәуір 2023
Керемет кальян, дәмді тағамдар, музыканың көлемі, жылдам қызмет көрсету, әдемі интерьер - жалпы сәнді мекеме. Өте ұсынамын!!!
Саша Исагулова
13 желтоқсан 2022
Интерьер ұнады, ас үй де қалыпты, бірақ уау емес, қызметкерлер даяшылар сыпайы, зал әкімшісі көп нәрсені қалайды, кездесуге бармайды қонақтардың жайлылығына мән бермейді
MyWay travel
5 қараша 2022
Летаргиялық қызмет, болды кеше кальянға тапсырыс беріп, даяшыларға кальяншы келуін үш рет еске салды 15-20 минут күтті залда біз жалғыз болсақ та, содан кейін көмірлер бес рет сөніп қалды кальяншы келуін өтінді , даяшы менің әр өтінішімді таңқалдырған жүзіммен айтты Али тағы не сәйкес келмеді!? мен 20 минут күттім ! Кальян ерекше емес еді, нашар тартылды! Кім темекі шегуді қалайды Кальян мен бұл мекемені ұсынбаймын!!!
Сергей кох
18 сәуір 2022
Керемет демалыс орны, жағымды уақыт үшін. Ас үй жақсы, бағасы жақсы. Біз жиі жүреміз және жүре береміз. Интерьер жақсы.
Асхат Шамар
16 маусым 2021
Лайықты қызметі бар тамаша мекеме. Білгірлерге арналған дәмді тағам және сапалы кальян. Орналасқан жері кең автотұрақпен ыңғайлы. Ұсынамын!
Денис
2 тамыз 2025
25.07.2025 шамамен 22:30-да ағасымен бірге кальян шегуге келді Кальяншы бізге келіп, қайсысына тапсырыс беру керектігін таңдай бастады, ағасы қандай дәм бар екенін сұрады және өз таңдауын жасады және сол жерде қандай да бір дәм жасаңыз деді кальяншы оған не айтты, біздің мекемеде "сен"үшін қызметкерлермен байланысу лайықты емес Мұнда біз, әрине, бұған таң қалдық, біріншіден, біз Сізбен сөйлестік, екіншіден, оның проблемалары егер ол бізді естімесе, біз қатты сөйлестік,өйткені музыка ойнады!олар әкімшіні шақырды (Лидия)жағдайды сипаттады,ол дәл осылай айтты этикет...жалпы алғанда,олар қызмет үшін 20% алады және олармен тікелей сөйлесуді талап етеді "сіз" ал, бұл менікі сияқты, Мен өзім қалай және кіммен сөйлесетінімді шешемін!Мүмкін мен қателескен шығармын,бірақ бәрібір! ҰБТ мекемесі әкімшілігінің пікірлерін адами тұрғыдан тыңдағым келеді!
Ирина Г
19 қазан 2024
Жақсы мекеме, дәмді тағамдар
Руслан берсагуров
3 қазан 2023
Керемет кальян. Жайлы орта. Жақсы ас үй. Кемшіліктердің ішінен шараптың шағын таңдауы
Сеилхан Утегенов
23 мамыр 2022
Қызметкерлер сыпайы, атмосфера қиын күннен кейін демалу, жақсы деңгейде қызмет көрсету. Тамақ от. Тамаша мекеме қаладағы бірнеше мекеменің бірі
Алишер Калиев
31 шілде 2025
Атмосфералық мекеме , таза, дәмді, бизнес түскі ас, бизнес түскі ас дәмді
П
пасажир .
10 мамыр 2022
Атмосфера мен интерьер өте жағымды. Қызмет өте жақсы. Жалғыз минус-коктейльдердің шағын таңдауы.
Sultan Kurmanov
2 қаңтар 2022
Тамаша және дәмді тағам, мекемеге сәйкес келетін жақсы қызмет, барлығы өте жоғары деңгейде және толық бес жұлдызға лайық. Мен сізге баруға кеңес беремін
Тельман Ажгалиев
22 қаңтар 2022
Керемет кальян. Көмір тек бір рет өзгертіледі. Сондықтан бір нәрсемен ұзақ отырмаңыз. Бағалар қалыпты. Контингент орташа. Дивандарды алдын-ала брондау керек.
Аслан Мажитов
Дәмді және ысталған кальяндар! Дәмді тағамдар!
Талгат Каримов
23 желтоқсан 2025
Темекі шегу жоқ.
T
Turok Hook
19 наурыз 2021
биік төбелері мен үлкен витраждары бар өте кең. Жақсы қызмет. Бағасы барабар.
Альфия Иванова
4 сәуір 2024
Ас үй дәмді. Кальян тез дем шығарды. Қызметкерлер жас, мәзірді жақсы білмейді.
Kolya G.
Жақсы сапалы қызмет көрсету және жайлы атмосфера
А .
27 қазан 2025
Түтін, қонақтарды толық отырғызған кезде көп түтін
Дмитрий
24 қазан 2025
Кальян жақсы, сіз де дәмді жеуге болады.
Актiлек А.
30 қазан 2019
Жақсы қызметкерлер" сыпайы "әсіресе әсем ата, сіз достарыңызбен жақсы кеш өткізе аласыз, барлығына үлкен "рахмет"кальян
Асель А.
12 қаңтар 2024
Керемет мекеме,, ең дәмді мәзір! Қызмет керемет!
Э
Эдуард Мусаев
26 қазан 2021
Тамаша, жайлы мекеме. Дәмді тағамдар мен сыпайы қызметкерлер!
Sergey Garskiy
23 желтоқсан 2022
Оралдағы ең жақсы бар! Кальян 100% тамақ 100%🔥сыпайы қызметкерлер, жағымды атмосфера !!!🎶
Cantona05
5 қаңтар 2023
Мен ол жерге бір рет бардым. Шынымды айтсам, шишу ол жерде темекі шекпеді, өйткені әкімші мені кездестірді және орындар жоқ екенін айтты, сондықтан мен қол тигізбеген нәрсеге баға бере алмаймын… Бірақ мен бір нәрсені атап өткім келді Мен көрдім және аздап шошып кеттім.. бұл кішкентай балалар темекі шегетін мекемеде, мұны істеуге рұқсат бермеңіз және ата-аналарға кеңес беріңіз, балаларыңыздың денсаулығын сақтаңыз соншалықты немқұрайлы қарамаңыз. Мен де кірдім түн ортасына жақын уақыт болды ол осы уақытта ұйықтап қана қоймайды сонымен ол әлі дем ала алмайтын жерде мен шошып кеттім
Ю
Юлия Бухалина
6 ақпан 2020
Бұл мекеме өте ұнады.Шиша кальяндарые.Тағы не ұнады, бұл жақсы сорғыштар))арнайы және ыстық шайға тапсырыс берді..тһеөте дәмді. Балалар даяшылар-Жарайсыңдар!!Алға жылжу мен дамуды тілеймін.
Damilya Kaliyeva
31 қаңтар 2025
Сүйікті мекеме. Барлығы жоғары деңгейде.
Виталя Никитин
Қажет нәрсенің бәрі бар орын )
Наталья Ткаченко
10 қыркүйек 2019
Тамаша қызметі бар өте жайлы мекеме. Қаладағы ең жақсы кальяндар!
Салтанат Ескакова
14 шілде 2024
Жақсы орын, ас үй керемет
Artem Mikheyenko
21 сәуір 2024
Большое количество запчастей всегда в наличии. Всегда подскажут если нет где можно преобрести.
Асхат Джанбулатов
6 наурыз 2023
Қызмет жоғары деңгейде. Барлығы дәмді.
Татьяна К.
3 тамыз 2024
Ас үй керемет, қызмет керемет
Elenа
12 ақпан 2024
Жағымды мекеме. Бірақ асханадағыдай аздап шулы😏
Асхат Малтуганов
10 наурыз 2024
Барлығы ұнады, атмосфера және ас үй.
Саян Шангереев
1 ақпан 2022
Мен бәріне кеңес беремін жақсы орын жылдам қызмет көрсету және жақсы атмосфера
Арман Д.
Оған тұрарлық емес