Madına

637009 Наргиз
24 маусым 2025
Cәлеметсіз бе. Дүкен иесіне сұрақ сіз мұндай сатушыны қайдан алдыңыз. Дөрекі. Мен бүгін ұлыммен нан алуға бардым, олар ішке кіріп қана қоймай, ол кездесуге шүберекпен, еденді сүртуді күтті. Содан кейін ол қолын жумай қызмет ете бастады. Мен нанға қызмет етуді сұрадым және жай ғана нанның Жаңа екенін сұрадым, ол маған дөрекі жауап берді біз сатып алдық бұл сұрақпен емес. Біз сұраймыз, өйткені олар кешегі нанды ескертусіз сатады, ал сатушыға айтқан кезде неге нан бүгінгі емес деп айтпаңыз, олар жауап береді сіз сұрамадыңыз. Осыдан кейін Мен бұл дүкенге бармаймын және басқаларға кеңес бермеймін. Химия сатылатын жерде сіз өте сыпайы және жақсы әйел сата аласыз 👍
НАТАЛЬЯ С.
Мадина дүкенінде әрдайым салқын сусындар, сыпайы сатушылар бар. Сатып алу өте жақсы. Әрқашан жаңа нәрсе бар.
Я
яна Генералова
19 ақпан 2025
Ең жақсы дүкен, жақсы сатушылар, үлкен ассортимент, алкоголь жоқ!
Oksana Ernstovna
жақсы дүкен маған жағымды сыпайы сатушы ұнайды бәрі ұқыпты бәрі өз орнында деп үміттенемін Рахмет
Оксана В.
26 қазан 2022
Мен өзім осы дүкенге барғым келеді маған бәрі ұнайды әсіресе сатушылар ұнайды сыпайы жағымды Роботтар кешкі 11 ге дейін бұл кеш клиенттерге де ыңғайлы көп рахмет
Ахмед зурапов
14 мамыр 2022
Жақсы ассортимент, өте сыпайы және мейірімді қызметкерлер. ПИК-тегі ең жақсы бағалар
Оксана Квасникова
7 наурыз 2024
Маған жақсы дүкен ұнайды бірақ сатушылар сарыдан жас жасқа дейін өзгереді мен өнімді саттым кейінірек иесінің қызы білгендей қайсысы кәмелетке толмаған қыз мұқият болыңыз рахмет
Казкенов Ермек
15 қаңтар 2020