Longevity

Жаңалықтар

Alexey Kornilov
21 мамыр 2025
Дерматокосметолог Айма Бақытжановтың қабылдауында болды. Дәрігер кәсіби кеңес беріп, емдеуді тағайындады. Тағайындалған кремнің нәтижесі сол күні кешке сезілді. Мен клиниканы ұсынамын.
kat-about-beauty
24 қаңтар 2023
Ануар Асылқанның импульстік диагностикасында болды және ессіз риза болды. Өз ісінің маманы, жағымды адам. Қандай проблемалар бар екенін түсінуге және шешудің жолдарын табуға көмектесті, тыныштандырды. Мен міндетті түрде ұсынамын 👍 🏻
Роман Куш
19 мамыр 2023
Қайырлы күн! Дәрігерлер мен мамандарға қызмет көрсетудің керемет сапасы мен кәсібилігін атап өткім келеді! Мүмкін дәл нәтиже берген жалғыз клиника және басқалар сәтсіздікке ұшыраған нәрсені қалай дұрыс емдеу керек! Ольга Сергеевнаға бөлек рахмет.
П
Павел Аскаров
4 сәуір 2023
04.04.2023 қан алу рәсімінен өтті. Қызметкерлер өте сыпайы, мені белгіленген уақытта қабылдады, барлық сұрақтарға кәсіби түрде толық жауап берді. Материалды алу ауыртпалықсыз және тез жүргізілді. Орталықтағы жағдай өте жағымды, бәрі таза және ұқыпты. Мен бұл орталыққа баруды ұсынамын! Рахмет!
Дарья Данилюк
5 қараша 2022
Дәрігерлер шынымен де өз саласының мамандары Сондай-ақ, қан алған медбикеге ерекше алғыс айтамыз. Тез және ауыртпалықсыз
Кристина Хусаинова
24 ақпан 2023
Бүгін ұлымен бірге Longevity клиникасында жалпы сынақтар өткізілді. Мейірімді қызметкерлер, бәрі тез және оңай өтті. Клиникада таза.
Альфия Игнатова
24 маусым 2023
Қызметкерлер мейірімді. Таза. Уақыт бойынша қабылдау, кідіріссіз! Кері байланыс үнемі! Жарайсыңдар.
Alexandra Vakurova
21 наурыз 2023
Интегративті (профилактикалық) медицина тұжырымдамасындағы тамаша клиника, мұнда сізге симптоматикалық емдеу қиын, бірақ кешенді, жүйелі тәсілдің арқасында сәтті емделетін мәселелерді шешуге көмектеседі. Preventage институтында мен өзім оқимын сондықтан клиникаға 100% сенемін 👌
Оксана Плотникова
13 ақпан 2023
Барғаннан кейін жақсы әсер қалды. Сыпайы қызметкерлер, кәсіби дәрігерлер! Ақыры жеткеніме қуаныштымын! Нәтижелер мен ұсыныстарды асыға күтемін)
M
Marina Lee
25 ақпан 2025
Анық. сыпайы. Таза. Қызметтердің үлкен спектрі. Қымбат
Максим Б.
16 қараша 2022
Бет пен бастың артқы жағындағы бөртпелермен үнемі проблема болды, 1000-нан астам процедураны қолданып көрді, сонша ақша жұмсалды. Ақырында Мен адамдар үшін құрылған нақты клиниканы таптым, дереу толық диагноз қойдым, сауатты ем алдым және бір аптадан кейін нәтиже көрінді, жарты жылдан бері мен осы клиникаға барып, оны қауіпсіз түрде ұсына аламын!
Екатерина М.
14 желтоқсан 2022
Керемет клиника! Елена Николаевнаға ерекше алғыс, керемет дәрігер, кәсіби және әдепті! 💐
R
Rustam Safargaliyev
14 қараша 2022
Клиникада ешкімде жоқ қызметтер бар. Қызметкерлер мен дәрігерлер өте сыпайы. Қымбат нәрсе-иә. Бірақ бәрі олар айтқандай салыстырмалы.
Анара Анара
2 ақпан 2023
Клиника жайлы, жарқын, эндокринолог Алина Сергеевна сауатты маман
Виктория Фоттелер
1 қыркүйек 2024
Жаңа клиника!Ақшаны тазарту!
Жазира Оспанова
3 шілде 2023
Клиенттермен қарым-қатынас жоғары деңгейде!
Софья Соловьева
6 қаңтар 2023
Елена Николаевна сиқыршы! Оған балалары үшін рахмет!
Александр В.
6 сәуір 2024
Тамаша, жанашыр ұжым.
Искандер В.
4 сәуір 2023
Барлығы керемет
Aidar Kainazarov
10 ақпан 2023
Бірінші рет болды, маған бәрі ұнады