Álem

Житникова Мария
Таза, жайлы, тыныш жеді! Ыңғайлы орналасуы ,вокзалдың жанында . Біз балалармен және күйеуімізбен жол жүрдік, бізге бәрі ұнады! Қызметкерлер сыпайы және мұқият❤️
Ержан Рамазанов
Барлығына Қайырлы күн. Қонақ үй, әрине, 5 жұлдыз емес, бірақ маған Алланың жолдасы ұнады . Ол сол күні кешке қонақүйде кезекші болды. Мен олардың мекемесіне келгеніме өте мұқият және сыпайы және әсіресе әзіл сезімімен қарадым. Мұндай қонақжайлылық үшін жеке алғыс оның тарапынан мұны атап өткім келді. Жолдас Аллаға барлық жақсылықты тілеймін. Оның жүзі мен жүрегінде әрқашан күлкі болуы үшін.
BooRe
14 тамыз 2024
Мұндай қала мен осындай жатақхана үшін сәл қымбат. Қолайлы бөлмелер бар, бірақ тозған және темекі иісі бар, ол ешқандай жолмен желдетілмейді. Душта сүлгі ілгегі еш жерде жоқ(
Станислав Д.
30 қыркүйек 2022
Егер түнейтін жер болмаса, онда бұл жерде. Кемшіліктері: - Кір жуғыш заттың иісі күшті - нөмір ескірген және ескі - шаң көп - Дыбыс оқшаулау толығымен жоқ - теледидардан көруге ештеңе жоқ - барлық жерде сияқты розеткалар өте аз Артықшылықтары: - тұрақты ыстық су - вокзал маңындағы орын (саяхатшылар үшін) -шығу уақыты келу уақытынан 2 сағат кеш болды (солар нөмір 26 сағатқа) Жалпы, алғашқы минуттардан бастап олар тезірек кету туралы ойлады. Қалай болғанда да. Бірақ бәрібір түнегеніңіз үшін рахмет!
Салтанат -
12 тамыз 2023
Мұнда орналасқан қонақүйдің үлкен кемшілігі, кіру ыңғайсыз, аулаға бір жерге бару керек, жақын жерде кафе бар, ол үнемі шулы, сасық, адамдар қарым-қатынасты анықтайды, бұл қорқынышты болады. Қонақ үйдің өзі лас, темекі шегеді, матрацтар итеріледі, масалар үйіндісі, ыңғайлылық жоқ. Мен мұнда тоқтауды ұсынбаймын
Сёмка Сёмка
4 наурыз 2020
Dom үй сияқты! Негізінде, ештеңеден жақсы! Шарттар бар ауыр жолдан кейін демалу және қарлы аймаққа келген пойыз дөңгелектерінің соғуы! Қала бойынша іздеу тырысу әрқашан ең жақсы нұсқа емес! Сонымен 5500 тг және сіз бәріне ризасыз!
Жаке
11 наурыз 2023
Мен қонақ үй нормаларын білмеймін. Жақын жерде ыңғайлы вокзал. Минус вайфай жоқ. Сонымен қатар, ыстық су мен зығыр таза.
Анастасия Головчанская
23 қазан 2022
Киім-кешек бөлімі бар, бағасы от, мұндай қалада еш жерде жоқ. Мен сізге баруды ұсынамын,,, 1 қабат, тікелей. Ауладан қонақ үй бар, жақсы нәрсе аз
Рита Байцер
5 қыркүйек 2025
Қонақ үй Бес жұлдыз емес, тіпті үш жұлдыз да емес. Жалпы таза болса да.
Дмитрий Клемент
8 тамыз 2025
Таза,жайлы, 3 сағат үш мың
Наталья
15 қаңтар 2020
Екі рет болды. Бір бөлмеде керемет сықырлаған төсек болды
Сайран Б.
5 тамыз 2025
Қалыпты,
Константин ганичев
11 шілде 2024
Барлығы ұнады
Анонимді пікір
2 сәуір 2019
Орналасқан жері. Вакзалға жақын. Ыңғайлы.
Влад
25 қаңтар 2020
Кәдімгі мекеме, әсіресе ерекшеленбейді, теміржол вокзалына қарағанда сәл жақсы
серго чернявый
19 қыркүйек 2022
Бюджет үшін жақсы қонақ үй
Наталья Н.
6 қаңтар 2020
Жолда демалу үшін қолайлы
Анатолий Чернышев
19 қазан 2019
Жануарларға рұқсат беруді тоқтатқаным өкінішті
Владимир Деревянченко
20 қыркүйек 2022