Álem

Ішіндегі ұйымдар

Мархаба Омарова
18 қаңтар 2025
Ремонт жасалған кейін бірінші рет бардым. Өте керемет, өзгеріпті Әлем!!!!
Игилик Абдрахов
20 қыркүйек 2023
Жақсы сауда үйі👍
Жарас Жакипов
4 сәуір 2025
Бұл жерде тегін тұрақ уақты неге жоқ башлық қайда туралық қайда
Андрей Земсков
15 шілде 2025
Үлкен кең сауда орталығы. Бірінші қабатта негізінен азық-түлік бар. Екінші және одан жоғары киім дүкендері, кинотеатрлар, басқа да ойын-сауықтар. Барлық жерде жарық, жайлы, таза. Өнімдер мен заттардың бағасы Ресеймен салыстырғанда төмен (2025 жылдың шілдесінде екі есе дерлік). Үй ішінде жағымды. Әрине, мен бәріне баруға кеңес беремін.
Абильмансур М.
2 наурыз 2025
Алем СОО балалармен және үлкен адамдармен баруға ыңғайлы: кең демалыс аймақтары, жайлы дәретханалар және жайлы орта бар. Автотұрақ әрдайым бос бола бермейді, әсіресе демалыс күндері, бірақ бұл жалпы сапарға кедергі келтірмейді. Кемшіліктері кейбір дүкендерде бағалар қаланың басқа сауда нүктелеріне қарағанда біршама жоғары болуы мүмкін. Әйтпесе, көп ескертулер жоқ. Әлем сауда орталығының қорытындысы-бұл сатып алу мен демалу үшін ыңғайлы және заманауи орын. Бұл қала орталығында ыңғайлы, бірақ көп адамсыз уақыт өткізгісі келетіндер үшін жақсы таңдау.
Ш
Шайзада С.
28 қараша 2025
Алемде азық — түлік + үй тауарларын сатып алу ыңғайлы: бірінші қабатта супермаркеттер (оның ішінде бұрынғы/қазіргі Magnum), ет бөлімі, нан-тоқаш, шұжық және т.б. көптеген сатып алушылар жаңа піскен ет пен өнімдердің үлкен ассортиментіне риза.
Армандо
Td Alem біз үнемі сол жерден азық-түлік шұжық ірімшік май сатып аламыз, сонымен қатар гипермаркет бар, жемістер мен көкөністер бар, бәрі жақсы 👍 💯 🔥
Натан
20 наурыз 2025
Жақсы орталық. Кең, 2-қабаттағы көптеген бутиктер.Төменгі қабат өнімдер, шұжық еті, бар магнум және техника арман. Автотұрақ бар
Elaman Q.
29 шілде 2025
Барлығын дерлік табуға болады. Сіз ойыншықтар алғыңыз келеді-олар сонда. Онда Магнум ашылды, бұл оны одан да тартымды етеді. Сондай-ақ, ет өнімдері, тұрмыстық тауарлар сатылады, парфюмерия, сондай-ақ танымал SF Doner фаст-фуд кафесі бар.
Ольга Тымченко
6 тамыз 2025
Барлық дәмді заттардың үлкен нарығы. Ет, көкөністер, жемістер, шұжықтар, шай. Жүрегің қалағанның бәрі. Кім жергілікті емес, абай болыңыз-қымбатырақ иіскеңіз 😆
Марат Жагипаров
13 мамыр 2024
Өнімдер мен азық-түлік емес өнімдердің үлкен таңдауы. Мясо қолайлы бағасы. Ішінде Дәмді өнімдері бар жақсы наубайханалар бар. Әсер ақылы дәретхананы бұзады , оны қолма-қол ақшасыз төлеу мүмкін емес, ұсақ-түйек заттарды алып жүру мүмкін емес, сыпайы емес қызметкерлер үлкен соманы айырбастау немесе қолма-қол ақша алу үшін сауда орталығында жүгіруге мәжбүр етеді. Бұл жағдайда чек берілмейді және іс салық төлемеген сияқты.
Константин Яцына
Тамаша нарық. Сапалы әр түрлі тауарлар өте көп. Мұнда сіз бәрін дерлік сатып ала аласыз .
Айнагуль Бекмаганбетова
29 наурыз 2025
Таза, ұқыпты, бутиктер мен аралдар таза, ет бөлімі жоғары. Тек дәретхана ақылы. бұл сауда орталығы неге дәретхананы ақылы ету керек Мен түсінбеймін
Түпнұсқаны көрсету
K
Kairat Zh
Тамаша нарық. Өнімдер әрқашан жаңа, өйткені трафик жақсы. Қызметкерлер ұқыпты және сыпайы. Рахмет.
Э
Эмин Валеев
22 наурыз 2024
Өте үлкен дүкен, көптеген бутиктер мен дүкендер, ет, барлығы телефон, ойыншықтар, көкөністер мен жемістер, тамақ, аяқ киім, киім, электроника және т. б. қысқасы, жақсы дүкенге баруды ұсынамын
R
Raushan khairat
Мен мұнда күн сайын дерлік барамын, барлығы бір сауда орталығында. Өте ыңғайлы орналасу және көптеген жақсы бутиктерді табуға болады
G
Gulnaz Begimbetova
16 қараша 2024
жеуге болатын барлық нәрсе, тамақ, химия, ет,аяқ киім ,сұлулық салоны,ойын бөлмесі,кафелер, киім.мен киім неғұрлым заманауи және қол жетімді болғанын қалаймын,әйтпесе 3-5 жыл бұрын ..сонымен бәрі жақсы
Ирина Стенькина
30 шілде 2025
Жақсы сауда орталығы.. Бірінші қабатта азық - түлік пен супермаркет, екінші қабатта техника, киім және т. б
Антон Малко
15 наурыз 2024
Ет бөлімі сияқты. Әрқашан бәрі ең жаңа. Бал бөлімі өте жақсы, сатушы тіпті аллергиямен ауыратындарды таңдайды. + Әр түрлі қызықты ұсақ түйектердің көптеген бутиктері
Екатерина Секретова
24 маусым 2023
2 қабатта арзан киім ойыншықтар мен аяқ киім дүкені бар әрқашан кіреберісте жеңілдіктер бар әсіресе аяқ киім бірақ негізінен өлшемдері кішкентай. Дүкен арманның жанында орналасқан.
Асик
6 желтоқсан 2023
Маған бұл жер ұнайды,Magnum Super-ден басқа (қымбат және қарапайым Magnum-да біртүрлі таңдау жақсы болады), маған бірінші қабаттағы Хлебник ұнады (бәрі әрдайым дәмді және жаңа, керемет ұжым жұмыс істейді, балалар жақсы)
Акбөбек Бақытжан
14 тамыз 2025
Қорқынышты сауда орталығы. Айналада сасық иіс мүмкін емес, қанның иісі және хлор төзгісіз иіс. Сауда орталығының айналасында әрдайым қалдық, қан іздері болады.
Гюзаль Байжанова
Дәретханалар тегін емес және бұл сауда үйі . Бағалар аспанда . Ет бөлімінде ол кондиционерлер мен сорғыштар жұмыс істемейтін сияқты үрейленеді
Владислав Калинин
4 қыркүйек 2023
Олар екінші қабаттан бутик тапты Кари деп аталады анама екі зат сатып алды Бізге 15 мыңға үшінші зат берілді сыйлық ретінде және бонустар көп, сонымен қатар кішкентай кілттің кілті түріндегі брошь күміс сыйлады
Indianaka
27 қазан 2024
Екінші қабатта киім-кешек бутиктері, бірінші қабатта магнум және ет бөлімі бар. Магнум үлкен, бірақ ет бөліміндегі ет қымбат
Lady Q
26 қаңтар 2022
Мен бұл сауда орталығында өте сирек кездесемін. Әр жолы мұнда ешкім көп бармайтын сияқты. Адамдар мұнда негізінен Технодомға келеді, содан кейін жол бойында бутиктерге қарайды. Бағалар ең тартымды емес. Өнімді таңдау шектеулі. Таза. Екінші қабатқа эскалатормен көтеріліп, пандуспен төмен түсесіз. Мен ұсынбаймын. Маған қызық емес.
Бахытжан Амиреев
19 маусым 2025
Мен өте жақсы көйлек сатып алдым сапасы мен құны қалыпты
Abai Ramazan
1 маусым 2022
Тауарларды таңдау үлкен, көптеген банктердің банкоматтары бар.Автотұрақ жеткілікті, орналасуы жақсы.Айналадағы тазалық жақсы сақталады.
D
Dana Kalkamanova
21 ақпан 2024
Алем сауда орталығында бәрі сүт, яғни сүзбе мен қаймақ, ірімшіктер мен киімдердің әртүрлі сорттары және технодом сияқты .
Ka$$andra
9 тамыз 2025
Егер сіз шапағатпен салыстырғанда ет алсаңыз, Мен тек алемде ет алуды ұсынамын. Мен Астанада көрген Санпинді сақтаудың ең жоғары деңгейі
8224 Жакишева
29 сәуір 2025
Жақсы сауда орталығы Әлем, басты ет әрқашан жақсы және сапалы, біз Умутжаннан жақсы боламыз әрқашан дәмді және балғын және скидрчку тұрақты клиенттерге айналады!!
Сергей Ищук
20 тамыз 2023
Корей салаттары туралы тікелей Ассоциациясы бар сауда орталығы🤤, дәмді салаттар, сауда орталығындағы көптеген жақсы дүкендер, ыңғайлы ️ ️ тұрақ
Ержан Молдагаипов
14 тамыз 2024
Ет бөлімінің жанында сасық, сорғышты жабу керек және одан да көп. Ал заттар сатылатын 2 қабатта сорғыш қатты шу шығарады, Шу оқшаулауын жасау керек
О
орехов д.
22 шілде 2025
Жақсы базар. Ішінде бәрі таза. Корей шұжық салаттарын сатады
Артур Бертолучи
27 қазан 2023
Жақсы сауда орталығы. Ет-бұл супер, кез-келген талғамға арналған таңдау. Ассортимент бір залда, бұл өте ыңғайлы. Автотұрақ:кіру, шығу уақыты келді.
752080 Хамзаева
27 наурыз 2024
Өте ыңғайлы сауда орталығы ,мен жиі барамын, егер сіз шаршап-шалдығып, барлық талғамға дәмді және арзан тағамдар жасай алсаңыз, ұсыныстар бар
Lana Liberty
17 қаңтар 2023
Маған бәрі өте ұнайды! Әсіресе ет павильоны! Сізге қажет нәрсенің бәрін сатып алуға болады! Сондай-ақ, корей салаттарының жақсы таңдауы, мен дәл сол жерге барамын! Перделер мен әртүрлі материалдардың тамаша таңдауы!
Галина Чащина
9 маусым 2022
Қалыпты сауда орталығы. Кафедегі қыздарға көп рахмет, есіме түскен кезде футболкасы бар рюкзакты ұмытып кеттім. 2 қабатта маған ұшақ билетін басып шығаруға көмектесті. Барлығына көп рахмет.
Andrey Tsoy
26 маусым 2021
Мен алемде ұзақ уақыт болған жоқпын және Мен көрген өзгерістерге таң қалдым. Бұл тікелей сауда орталығы. Ет үшін әрқашан осында және тек осында. Екінші қабатта көптеген қызықты нәрселер бар. Мен өзіме куртка сатып алдым)
Айдын Кесикбаев
31 наурыз 2024
Бұл сауда орталығының бұрынғы гүлденуі артта қалды. Мұнда адамдарды қызықтыратын жалғыз нәрсе-ет базары. Алем жаңа және керемет мяса ең үлкен және негізгі нарығы ретінде байланысты. Мен өзім жиі жүремін
Владимир Борисович Гросул
26 маусым 2023
Автотұрақ бар бірақ ақылы кіру ыңғайлы және мүгедектер үшін тауарларды таңдау өте үлкен жіптен инеге дейін бәрі бар
Л
Лисица
Шағын сауда орталығы, тұрақ ыңғайлы.
Алексей Филимоненков
7 қараша 2021
Жабық нарық, тауардың орналасуы Мүлдем ұнамады, ең бастысы, сіз алдын-ала тексеруді алуыңыз керек, содан кейін качаға барып, олар үшін ақы төлеңіз, әлі де күзетші бәрін жыпылықтайды... Енді ол жаққа бармаймын
Розита Амелия
2 ақпан 2025
Жақсы супермаркет кішкентай және жайлы . Барлығы дерлік
Рр Ирр
1 наурыз 2025
Үйде жақсы базар. Минус-бұл ерте жабылады. Ал техникалық күндер бұл КСРО
Тахир Тахир
23 тамыз 2025
Жақсы сауда орталығы.. ет бөлімі жақсы..әрқашан таңдау бар