Лайм

D D
2 қазан 2025
Қорқынышты дүкен, тек ассортимент жоқ, барлығы жабық жолдарға лақтырылады бәрі жақсы келгенімен, бағалар мүлдем жоқ жерден алынады, сөрелерде бір кешіктіру бар. Бұл ұят дүкенге емес, сол Ақтөбеге бару оңайырақ.Мен әдетте корей дүкені туралы үндемеймін, ең қарапайым тауарлар осындай керемет бағамен сатылады, сондықтан балалар да қарауға азғырылады.
Алекс Grozin
15 қазан 2025
Сіз сатып алмауыңыз керек және аз тама негізінен жеуге болатын нәрсе бар бәрі тоңазытқышта тұрады және жағдайы өте нашар, Мен жақында бардым мен тамақ ішкім келді бірақ ештеңе таба алмадым ТК тек шіріген немесе көгерген өнімдер Ия және дүкеннің өзі енді дүкен емес қандай да бір тесік Қалай айтуға болады бәрі бар және ештеңе жоқ
П
Парида Боронбаева
28 қаңтар 2024
Әк базары жақында таулардың дәл астындағы өте әдемі элиталық ауданды ашты.Дүкенде барлығы өте дәмді ұйғыр торттары мен Қырғызстанның табиғи қаймақтары сатылады.Жеміс-көкөніс бөлімі жоғары ассортиментте, сатушылар өте сүйкімді мұсылман әпкелері.Мен сізге базарға баруға кеңес беремін!
Калампыр Кенжегалиева
21 маусым 2025
Лайм маркетінің қызметкерлері сыпайы, жауапты сатушыларға қызмет көрсетеді. Бір өтініш - қазақ жерінде бірінші жыл тұрмағандықтан, мемлекеттік тілде сәлемдесуді үйренуге рұқсат етсін. Бұл сөгіс емес, этикет нормасы және Біз өмір сүріп жатқан елдің тілі мен мәдениетін құрметтеуге міндеттіміз. Сатушы мәртебесі бұдан зардап шекпейді.
T
The evry
14 сәуір 2024
Бағасы төмен өте керемет дүкен. Сатушылар мейірімді және жанашыр, мен өнімнің сапасына қатысты кеңес бере аламын. Мен мұның бәрін тұрақты сатып алушы ретінде айтамын және жазамын. Жалпы, бұл дүкен ассортимент пен бағамен өте жақсы.
Алия Куанышбаева
10 қазан 2025
Бос дүкен, дүкенде ештеңе жоқ, шірік. Үлкен аумақ, ал өнімдер жоқ, есептегіштер бос.
Настя Антонио
3 ақпан 2024
Таңдау ассортименті өте бай, мен әр уақытта кіріп, сөрелерде жаңа өнімдерді көремін, сатушылар мейірімді, осы супермаркетке өркендеу тілеймін, онда жұмыс істейтін хиджаб киген қыз өте жағымды, ішіндегі желі өте жақсы жұмыс істейді, сонымен қатар минус туралы айтуға болады, барлық тауарларда баға белгілері жоқ. Егер бар болса, онда ол өнімге мүлдем сәйкес келмейді,Мен өзіме қажет баға белгісін іздеуге тырыспаймын, мен оны таба алмайтынымды білемін, мен сатушылардың мұны істегенін қалаймын, кейде ол жерден бірдеңе сатып алғысы келеді, өйткені мен қанша тұратынын білмеймін. Сонымен, барлық жағдайлар бар, ал арбалар өте керемет шырша бірақ өкінішке орай баға белгілері қойылмаған🥲
Маркус Перепелкин
16 мамыр 2024
Жақында тұрғын үй кешенінде шағын базар ашылды. Тауарлардың өте үлкен ассортименті мейірімді сатушылар және төмен бағалар. Бірақ кейде интернетке қатысты қиындықтар туындайды.
Ренат Тогусов
28 маусым 2025
Дүкен үлкен, жақсы ассортименттен басталды, бірақ қазір дүкеннің үштен бірі бос, өкінішке орай. Мұндай орынмен сіз дүкенге байыпты түрде барып, оны 2.0 деңгейіне дейін сорып алуыңыз керек
Bakhit K.
15 мамыр 2024
Үйдегі жақсы дүкен, ассортимент біртіндеп толтырылады, сатушылар сыпайы.
S
Shamova Asem
6 шілде 2025
Керемет өнімдер, еңбегіңіз үшін көп рахмет 🪻
Андрей Симонов
17 ақпан 2024
Жақсы қызмет көрсету, үлкен таңдау, қолайлы бағалар
Adil Abdr
22 қыркүйек 2025
Өте кішкентай ассортимент.
Наталья Чернова
4 қараша 2025
Жабық. Жұмыс істемейді
Даулет Шалабаев
28 наурыз 2024
Жаңа дүкен. Әлі толық жабдықталмаған. Бірақ бүкіл Арменсай ауданы үшін орналасқан жері бойынша ең жақсылардың бірі. Автотұрақ бар.
ольга турдиева
17 қазан 2024
Ассортимент әлсіз, техникалық қызмет көрсету нөлге тең.
София Теплюкова
Жақсы дүкен
Z
Zere Makhambetkyzy
28 шілде 2024
Тек бомба мен әділ бағаны ұсынамын
Iggy シシ
9 сәуір 2024