Lash Bb

Қымбат жақсы жер
Л
Ляззат К.
14 қараша 2025
Алтынай шебері туралы пікір қалдырғым келеді. Менің кірпікшелерім өте сирек кездеседі, бірақ ол барынша назар аударып, күш салды — нәтиже ұқыпты, табиғи болды. Алтынайдың өз ісінің нағыз кәсіпқойы екені анық. Мен сондай-ақ кішкене тілек айтқым келеді. Егер сіз клиенттерге кішкентай балалармен келуге рұқсат етсеңіз, мен олардан кем дегенде шағын ойын алаңын ұйымдастыруды сұраймын. Процедура кезінде балалар қасында жүгірді, мен көзімді жұмып жатып, олар шеберді кездейсоқ ренжітуі мүмкін деп үнемі уайымдадым, бұл жұмыс үшін де, менің көзім үшін де қауіп. Мен мұндай сәттерді ескергім келеді, өйткені клиенттің қауіпсіздігі мен тыныштығы өте маңызды. Әйтпесе, атмосфера жағымды, шебер керемет. Әдемі жұмысыңыз үшін рахмет!
Анастасия Лукьяненко
Мастер Адинаға рахмет, керемет жұмыс! Өте ұқыпты және әдемі))) салон қызметкерлері сыпайы және мейірімді, салон таза және жайлы! Барлық командаңызға рахмет))))
Аселя Ержанова
Ең бастысы менің үйімнің жанында. Ол шығып, тоқтады. 😂. Мафтунның маникюр шебері-бұл жай ғана топ. 😘😍
Альбина Абилова
10 қараша 2025
Жанель есімді қыздың кірпіктерін жасады. Екі күннен кейін олар құлай бастады, нәтиже мүлдем ұнамады. Жұмыстың сапасы көп нәрсені қалайды, ақшаға тұрарлық емес. Мен ұсынбаймын.
648748 Ева
Мен салоннан күткендей емес. Сонымен, бәрі жақсы сияқты. Қызметкерлер мейірімді. Олар телефон арқылы жеңілдік болатынын айтты, іс жүзінде ешқандай жеңілдік болған жоқ. Қате екенін растады. Күлкілі.
Арна Абдирасилова
27 маусым 2025
мен кірпіктерімді ұзарттым, маған өте ұнады, шеберлер сыпайы, өте ыңғайлы және жайлы
Асель Ахмет
28 наурыз 2025
1. Қала орталығында не бар екендігі керемет, маған ыңғайлы ) 2. Жоғарғы қызмет 3. Сапасы мен нәтижесі ұнайды
Элина )
26 мамыр 2024
Шеберлер тәжірибесіз, содан кейін кесіледі, содан кейін сызылады, маникюр тек бір аптаға созылады, егер олар кесілсе, онда олар кесуді өңдемейді. Жұлдыз тек кофе машинасы, жақсы кофе дайындайды
Айганым Айдарова
Акмарал Тұрғынбекова
11 сәуір 2025
Менің таңданысым nail - шеберлер Ақбаян Әли Ол үшін мен Кзо-дан келемін🤭
Акбота Карнакбаева
Супер. Мұнда ең жақсы шеберлер, қыздар бәрі жақсыцы
Камилла Хусаинова
27 сәуір 2025
Әдемі қыздар-өз ісінің барлық шеберлері
Тимур Бектемир
Мұнда дос тұрады пәтерлер салқын кіреберістер таза қауіпсіздік автотұрақ бейне бақылаулар және шикардос лифттері!!!
K
Kira Light
21 қазан 2025
Жақсы салон. Бірнеше жылдан бері келемін
Laura Yegamberdieva
5 сәуір 2023
Мен оларды жақсы көремін, әрқашан бәрі керемет, тіпті жоғалған заттарымды да таптым 🤭
Дина Кален
1 маусым 2025