Lab optic

Елена
1 қыркүйек 2025
Мен мұнда күннен қорғайтын көзілдірік сатып алдым-маған сапасы мен бағасы өте ұнады. Модельдердің үлкен таңдауы, кеңесшілер ыңғайлы нұсқаны таңдауға көмектесті. Мен сатып алуға риза болдым, ұсынамын.
Малика Е.
5 тамыз 2025
Мен бірінші рет линзалары бар көзілдірікке тапсырыс бердім. Бұрын кимеген, бәрі тез жасалды және түсіндірілді. Мен дұрыс жақтауды таптым. Мен 15 минут күттім
Сергей Г.
15 қаңтар 2024
Керемет салон! Тапсырысты өте тез орындаңыз. Маманмен бірге оптика таңдауға болады. Жақтаулар барлық талғамға және бюджетке арналған. Мейірімді, жанашыр және шыдамды) қызметкерлер.
ATilekkabyl
22 ақпан 2023
Сыпайы кеңесшілер және кең ассортимент. Олар көзілдірікті алуға көмектесті және ескі мен жаңаның айырмашылығы неде екенін түсіндірді (көру сол күйінде қалды, тек жақтауды өзгерту керек болды) және тіпті фокусты реттеді. Оларға көмектескені үшін өте ризамын және олардың демократиялық бағасына қуаныштымын
Солнце
11 қараша 2023
Оларға 10+ қоюға болады ,өйткені олар жедел жұмыс істейді, қызмет жоғары деңгейде . Сондықтан ұстаңыз 👏 Ассортимент өте жақсы 👍 🌷
Михаил
25 сәуір 2025
Салонда офтальмолог бар, көзді тексерді және көзілдірік 20 минут ішінде жасалды.
Жансая Сеитова
9 қыркүйек 2023
Жақсы баға санаты, жақтаулар мен линзалардың кең таңдауы. Сатушы қыздар сыпайы, бәрін көрсетеді және түсіндіреді.
Каиров М.
21 желтоқсан 2023
Үлкен рахмет Камила кеңесшісіне көзілдірік сатып алып, бәрін тез әрі сапалы жасады
Iren
12 маусым 2024
Жақсы оптика. Әрқашан жедел жұмыс істейді. Көзді тексеру тегін және көзілдірікті жөндеу де
Константин Парфёнов
25 желтоқсан 2025
Акция бойынша ұпайлар, нашар жақтаулар екі рет бас тартты (
Ш
Шолпан Магавьянова
6 сәуір 2024
Керемет оптика.үлкен таңдау.15 минут ішінде жасау.
Аружан Булат
1 мамыр 2025
Астанадағы ең керемет оптика !
Нурсултан бакыт
27 тамыз 2025
Көзілдірік алды 👍 🏿 👍 🏿 👍 🏿
Марат К
14 ақпан 2024
Жалпы, жаман емес, бірақ сөредегі қыз шеберге клиенттің не қалайтынын дұрыс бермейді
iFR33DOM
7 сәуір 2023
Тамаша қызметі бар тамаша дүкен
Z
Zhandos Makhayev