Kit

Жаңалықтар

Арменак Джанумян
6 қыркүйек 2025
Тіпті баға / сапа қатынасы бойынша бұл тікелей жаман. Жүктерді ресімдеу аймағындағы тұрақты проблемалардан бастап, беру аймағына дейін. Сіз кем дегенде өлтіруге болмайтын қадамдар жасар едіңіз. Логистиканың төмен құны, біріншіден, фантастика, екіншіден, ақтау емес.
Ирина Дьякова
7 қазан 2025
Жылдам, ұқыпты, сапалы және уақытында. Хабарлама келді, келді, төледі, алды, балалар тасымалдаушылар көлікке мейірімділікпен тиелді. Мен бәрін жақсы ұсынамын!!!
Якудза Питерский
9 тамыз 2025
Бұл ең жақсы ТК және ең арзан, енді мен оны ғана қолданамын!!!! Энергия, БЭК, ДЛ, сізде байсалды бәсекелес бар !!!! Үлкен плюс , сіз оңай тастай аласыз қорап ол таңылған және энергияға , баекеге және бизнеске жіберілмейді !!! КИТ ЖАҚСЫ!!!
Я
18 мамыр 2021
Мен көлік компаниясының қызметтерін бірнеше рет қолдандым, ескертулер болған жоқ, олар уақытында жеткізеді, барлығы тұтастық пен қауіпсіздікте, қол жетімді бағалар. Тікелей Қарағанды қаласындағы кеңсеге келетін болсақ, бәрі де реттелді. Жүкті қабылдауда барабар балалар жұмыс істейді, құжаттарды рәсімдеуде де бәрі жақсы. Кеңсе ыңғайлы орналасқан.
Дарья К.
12 қаңтар 2024
Тым жиі кідірістер басталды және 1-2 күн жақсы болар еді, бірақ бір апта бойы кешіріңіз, бұл тым көп. Қоймада айтылғандай, астана 25 тоннаға жеткенше, Қарағандыға жөнелту болмайды. Кешіріңіз, біз тегін бармаймыз, біз жүк тасымалдау үшін төлейміз. Желтоқсан айында 15-тен бастап мен оны ала алмадым, тек 22-ні алдым. Қаңтарда 7-ші күні жеткізу керек, бүгін 12-ші, жүк жоқ.
Наталья Колесниченко
19 наурыз 2024
Қайырлы күн! Осы компания арқылы Санкт-Петербургтен Қарағандыға жеткізуге тапсырыс берілді. Қаптаманы ашқан кезде жиһаздың тырнақтарынан іздер табылды (қаптаманың салдарынан). Олар шағым хат құрастырды, фотосуреттер мен бейнелерді тіркеді. Бір ай өтті, жауап және ақшаны қайтару жоқ! Компанияда олар нақты жауап бере алмайды!
26 қараша 2018
Олар ірі жүктерді тасымалдау үшін компанияны таңдады, бұған тоқталды, өйткені бағалар басқаларға қарағанда тартымды болды. Жеткізу белгіленген мерзімде жүзеге асырылды. Барлығы Шартқа сәйкес орындалды
Ю
Юлия Горлач
17 қыркүйек 2020
Жексұрын компания! Жүк Ресейден бір ай бойы тасымалданады, Қарағандыға емес, Алматыға әкелінді . оның үстіне, оның қадағалауы бойынша. Астанаға қайтарылды. содан кейін қайтадан Қарағандыға. осы уақытқа дейін жеткізілгені немесе жеткізілмегені туралы хабарланған жоқ! бірде-бір нөмір жауап бермейді!
boris
19 желтоқсан 2023
Мәскеуге және кері жіберілді. Сондай-ақ, Ресей Федерациясында достар үшін (Чебоксары). Шағымдар жоқ, бәрі анық, ыңғайлы. DHL сияқты геморрой жоқ. Рас, өкінішке орай, мұнда жұмыс істемейтін мемлекеттер сияқты халықаралық жөнелтілімдер бар (және одан да көңілді Федерацияда)
Константин
7 желтоқсан 2021
Баға белгісі адамгершілікке ие, кеңседегі қызметкерлер қайғылы және жағымсыз, олар жұмыс істеуге құмар болған сияқты. Қоймадағы әріптестерінен айырмашылығы-Көңілді живчиков.
Александр
30 мамыр 2023
Барлығы керемет. Жігіттер сыпайы, бәріне кеңес береді. Құжаттарды тез қабылдау және рәсімдеу.
Егор романов
13 қыркүйек 2023
Ең жаман ТК!!!! Жүк өте ұзақ уақытқа жеткізіледі, операторға қоңырау шалу мүмкін емес, олар да ақпарат бермейді!!!! Басқа ТК - ға жүгінген дұрыс-уақыт пен нервтерді үнемдеу
Э
Эдуард Билалов
1 қараша 2023
Жарайсыңдар! Сондықтан ұстаңыз! Егер маған жүк жіберу керек болса, онда тек КИТ! Мен үшін балама жоқ, Мен бәріне кеңес беремін!
Мария Сушко
10 қазан 2022
Бір апта бұрын жүк келді, Мен әлі ала алмаймын!!! Құбыр6вацапқа түспеңіз күте тұрыңыз дейді. Менің есігіме дейін жеткізу. Сіз не үшін ақша аласыз!!! Ең қорқынышты компания.
24 шілде 2018
Компания тез жұмыс істейді, әрқашан пакеттерді бүтін және зиянсыз алып кетеді
PRINCE
21 мамыр 2021
Бұрын Кит көлік компаниясы болған, ал қазір GTD, сәл қымбат, бірақ олар өз істерін біледі, сол кезде осында сенімді болғың келе ме
26 қазан 2015
Мен жолдастарға дискілерді жібердім, өте жеткілікті компания, олардың бағасы мен қызметі аз. Олар палет тақтасына жиналды, бәрі еш зиянсыз келді. "Киттер" бар екеніне рахмет)) әрі қарай дамуды тілеймін!
L
Lora n.
15 желтоқсан 2016
Алғаш рет Калининградқа жіберілді. Мерзімдері сақталды. Жолда ештеңе жоғалған жоқ.Қайтару жүйесі жұмыс істейді. қоймадан алып кеткен жағдайда, алдын ала төлем болған жағдайда. китке рахмет!
Татьяна Емельянова
26 маусым 2024
Олармен бірге мен 2016 жылы Калининградқа көштім! Бірде-бір шарап стақанын ұрған жоқ, мен оны біржақты ұсынамын!!!
Денис Б.
Бүгінгі таңда ең жақсы тк!
Эльдар Фахрутдинов
24 желтоқсан 2016
Мен, керісінше, сәлемдемелерді әрдайым уақытында алдым, тек бір минус бар, мен сатушыға тауардың бағасын+ жеткізу сомасын төледім, содан кейін алып кету керек болғанда, мен тағы бір рет төледім, бірақ жеткізілім үшін кит
Оксана Симоненко
13 наурыз 2024
Жақсы жеткізу және тасымалдау!
Viktor Vaschilko
8 қаңтар 2025
Ыңғайлы
Данияр К
26 қараша 2024
Нормаларын
26 қазан 2015
Мен олармен жұмыс істеймін, өйткені география маңызды, шағымдар бар, бірақ бұл барлық жерде сияқты.
Сергей С.
23 желтоқсан 2022