Kit

Жаңалықтар

Константин Чужелис
16 тамыз 2024
Қазақстаннан Ресейге заттар жіберді. Жүк паллетке тез тиелді. Құжаттарды рәсімдеу кідіріссіз өтті. Тасымалдау бағасы таң қалдырды, бәрі өте арзан. Мен заттарды тапсырып, безендіргеннен гөрі таксиді ұзақ күттім. Мен осы көлік компаниясының жеткізу қызметтерін міндетті түрде қолданамын.
Борис Лаптев
Балалар жақсы, тез қабылдайды, ресімдейді. Қыздар красотки, жіберу мерзімі жай ғана таң қалдырады, бәрі тез жетеді . Егер сізге жіберу керек болса, онда тек КИТ
Александр Ф.
23 шілде 2025
Жақсы көлік компаниясы, қоймада барлығы түсіндірді, жеткізудің қайда және қандай мерзімдерін көрсетті, кеңседе қыздар тез рәсімделді
Катя Б.
6 қаңтар 2025
Тамаша компания, сауатты қызметкерлер әрқашан жүктерді жедел жеткізеді. Rndblg0117989332 жүктері уақтылы жеткізілді. Қаңтар айында олардың қызметтерін міндетті түрде қолданамыз.
Алекс Р.
20 қыркүйек 2024
Жеткізілді + - уақытында. Жеткізу уақыты туралы ешқашан өтірік айтпаңыз. Және 300 рет жол бермейді . Жүктерді алу проблемалары бар. Қалада әрқашан тегін қоршау машиналары бола бермейді.
Виктор Ю.
18 қараша 2024
Жүк жөнелтілді тасымалдау кезінде зақымданды және бірнеше позиция жоғалды. Біз олардың жауабын қайтаруға кінәлі емеспіз, Олар үшін ең бастысы-жүк бүлінгені және бірнеше позиция жоғалғаны.
Безбарьерная Среда для МГН
2 қараша 2021
Көптеген жылдар бойы осы компаниямен жұмыс істеп келеміз. Жылдам жеткізу. Қостанай қаласындағы филиалда қыздарға жеке алғыс білдіреміз. Әрқашан мейірімді, жақсы қызмет. Балалар қоймада жақсы, тез жұмыс істейді. Сіздің компанияңыздың өркендеуін тілейміз.
Нэт
1 маусым 2023
Жиіркенішті көлік компаниясы! Сіз оны тіпті атай алмайсыз, тіпті 1 жұлдыз да лайық емес! 2 апта бұрын маған маңызды құжат жіберілді!4 күн бойы олар мені таңғы аспен тамақтандырады және сол мәртебені "қалаға келеді"деп хабарлайды!!! Шамасы Тасбақада! Құжат бір аптадан кейін келуі керек еді! 19 мамырдан бастап мен оны әлі күтемін және алмадым! Мен қоймаға қоңырау шалуға тырысамын, олар қоңырау арқылы мылқау байланыспайды, логист маған хабарласу үшін өтініш қалдырамын! Өтінімдер белгісіз болды! Ешкім хабарласпайды және қоңырау шалмайды! Құжат жоқ және жоқ! Жиіркенішті ТК. Олармен ешқашан араласпаңыз!
Александр Буланов
21 сәуір 2023
Тамаша көлік компаниясы. Қолайлы бағалар. Кемшіліктердің ішінде қала бойынша филиалдардың болмауы. Мұқият қызметкерлер. Ыңғайлы тұрақ. Жылдам қызмет көрсету. Жүк тасымалдау қызметтерінің кең спектрі
Я
16 қаңтар 2023
Тиісті көлік компаниясы. Мен ұзақ уақыт бойы қызметтерді қолдандым. ИЯ, бәрі + және-болады. Бірақ бұл маған жақсы... Көп... Бағалар, мерзімдер, сапа.... барлығы қалыпты SMS арқылы хабарлау, сондықтан өте прогрессивті және сайтта жүкті бақылау бар.
Х
Ххх Ххх
1 сәуір 2025
Жақсы көлік. Балалар қоймада жақсы. Әрқашан жүктеуге көмектеседі.
Олег Зарипов
Жылдам безендіру, сыпайы қызметкерлер.
Артур Чухасзян
29 желтоқсан 2025
Жеткізуде проблемалар жоқ,бірақ кеңсеге қоңырау шалу немесе жету мүмкін емес,Қостанайдағы нөмірдің веб-сайтында сіз қоңырау шалып жатырсыз,олар мұндай нөмір жоқ дейді
18 сәуір 2019
екі рет ТК КИТ. Жүк Минскіден Қостанайға жөнелтілді. Екі рет те тауар уақытында келді (бірінші рет, тіпті белгіленген мерзімнен бұрын). Алу және төлеу үшін 10 минут қажет болды, артық емес. Кеңседе де, қоймада да қауіпсіздік, орау, техникалық қызмет көрсету өте жақсы. Жұмыс үшін рахмет. Мен бәріне кеңес беремін.
Роман Деревянко
5 маусым 2025
Жылдам, сыпайы.Кеңседегі жалғыз нәрсе кондиционер жетіспейді
Анара М.
9 қыркүйек 2020
Жеткізу 5ku үшін жұмыс істейді. Қойма да жақсы. Олар әрқашан көмектеседі және айтады. Бірақ кеңседегі менеджер мен ақша сұрауға келген сияқтымын. Бұл клиенттермен бірінші қатарда жұмыс істейтіндер және олар жарнаманы жылжыту сияқты фирманың жұмысы мен кірісі де байланысты болады. Олар ЗП-ны компания басшысы емес, клиент төлейтінін түсінбеуі мүмкін. Түтіктер ешқашан көтерілмейді. Егер жұмыс көп болса, менеджерлер санын көбейтіңіз.Мен тек осындай қызмет үшін келгім келмейді.
Ник
26 желтоқсан 2019
Жеткізу бойынша бәрі жақсы, ал қоймада балалар өз жұмыстарын қажетінше жасайды. Ал кеңседе тәртіпсіздік! Ақиқатында бір менеджер жұмыс істейді. Бір адам тіпті клиенттер кірген кезде бастарын көтермейді және көптеген адамдар бұл кімге қатысты екенін түсінеді. Кейде клиенттермен қоңырауларға жалқау жауап береді, екіншісі тігілген кезде іс жүзінде жұмыс істемейді.
Сотрудник Информационный
6 қараша 2019
Өте сенімді және адал компания, жылдам жеткізу, қолайлы баға, сонымен қатар көптеген акциялар мен бонустар! GTD-мен бірнеше рет жұмыс істедім, мен әлі де хабарласамын!
Андрей Параскеев
20 сәуір 2025
олар жүк алды, Бір орын жүктелмеді, келесі күні олар біздің назарымызды және олардың назарын аудармады
Алексей Алексеев
2 қараша 2023
Ростовтан Орынборға Тапсырыс, 18 қазан жөнелтілді, жүк әлі жоқ,қараша айында.
archeornis
5 сәуір 2023
Түбі! Сайтта жүк алу туралы өтініш жасады. Қоңырау да, сәлем де жоқ... Ізде.Тапсырыс күні жойылды! Қоңырау шалу: - кім және неге жойылды? - білмеймін. Тапсырыс беруші жойған болуы мүмкін - мен Тапсырыс берушімін - сіз бірдеңені дұрыс толтырмаған шығарсыз - не? - білмеймін - неге қоңырау шалмадыңыз? - білмеймін - тапсырысты кім жойды және неге? - білмеймін. - кім біледі - біз ешқайда аудара алмаймыз - демалыс күндері жұмыс істейсіз бе? - жоқ. перде. совок. түбі. тозақта жаныңыз.
Олег В.
22 тамыз 2020
Тамаша көлік компаниясы, Ресей мен Қазақстан бойынша жүктерді жеткізу жүзеге асырылуда, біз олармен ұзақ уақыт жұмыс істедік, бірде-бір рет сәтсіздікке ұшыраған жоқпыз!!!
Ирина Кириченко
6 желтоқсан 2020
мен Санкт-Петербургке 3 рет сәлемдеме жібердім, барлығы уақытында, пәтерге дейін жеткізілді! жарайсыңдар, рахмет!
Арнур Д.
8 ақпан 2023
Жалпы алғанда, жақсы қызмет көрсету, бірақ ТК өзі сорады, жүктер ұзақ уақыт жүреді, темір жолда орналасқан..бейбітшілік. Жүктерді жоғалту жағдайы болды, орналасқан жері бойынша жүктерді бақылау жоқ.
Опер Агент
31 мамыр 2022
Мен өз өнімімді техникалық мәселелерді ала алмадым, ал сақтау үшін ақша тамшылап жатыр, тіпті бұл туралы ескертпедім!!!
Ирина I.
1 қараша 2021
Мен оны бірнеше рет қолдандым, бәрі маған ұнады, енді біз оларды қайтадан жібереміз.
6 мамыр 2019
Компанияның өзі жақсы болуы мүмкін. Бірақ кезек және ұзақ қызмет және ақша сұрауға келген сияқты.
24 шілде 2018
Бағалы жүкті тез және сапалы жеткізгеніңіз үшін рахмет! Сізге өте ризамын
Жусупов Бахтияр
Жақсы көлік
V
vgazert
21 наурыз 2024
Жүкті жөнелту кезінде бәрін нақтылаған дұрыс
Владимир Унгер
11 тамыз 2019
ең жақсы және сүйікті көлік компаниясы!
Григорий яремчук
8 қазан 2023