Kit

Жаңалықтар

Стася Боровикова
Өте жақсы магасин, керемет және сапалы заттармен ұзақ уақыт қызмет етеді, кеңесшілер өте жақсы және қажетті ақпарат береді, сондықтан Мен сізге келуге кеңес беремін
Александр Александр
3 қыркүйек 2023
Тамаша ұжым. Сыпайы операторлар. Қоймадағы керемет балалар мейірімді және жанашыр. Олар жүктерді дәл және уақытында рәсімдеу және жөнелту бойынша тез әрекет етеді. Транзиттік қоймаға ерекше рахмет.
Александр Муханов
1 қыркүйек 2023
Басқа елге жеткізу үшін Мәскеу облысынан жүк алуға тапсырыс берді. Оператор олардың тасымалдаушылары жоқ екенін ескертті, біз бұл мәселені шешіп, үшінші тарап мамандарына уақыт бөлдік. Оператормен бірге белгіленген күн мен уақытта (12-ден 16-ға дейін) көлікте экспедитор да, компания логистерінен қоңырау да жоқ, жеделхат арқылы байланысу әрекеттері бот және сенім телефоны әдеттегі "біз логистерге ақпарат бердік, қоңырауды күтіңіз", әрине, ешкім қоңырау шалмады. Сағат 16-да мен қарапайым , және үшін тасымалдаушылармен төледім....шындығында, бәрі! Қызмет көрсетілмеген, қаржылық шығындар болған, шағым жазылған.. көп уақыт пен жүйке өлтірілді.
Лидия Шаронова
24 желтоқсан 2021
Өте жақсы жүк тасымалдау фирмасы және қымбат емес. Жүк оралған, шағымдар жоқ. Түбіртекте көрсетілген мерзімде үйге жеткізу. Қаптама бұзылмаған немесе ашылмаған. Жүк бақыланады. Мен екі рет жібердім және бұл фирмаға өте ризамын. Осы фирманың қызметкерлеріне үлкен рахмет...
Александр Николаев
3 қараша 2025
Тамаша компания, қолайлы бағалар, жеткізу мерзімдері және жоғары деңгейдегі қауіпсіздік.
Игорь Бартош
Олар сәлемдемелерді араластырды, менікі Донецкке Чита орнына жіберілді, олар қайтадан жіберілгенше тағы 2 апта күтуге тура келді
26 қазан 2015
Жұмыс үшін "КИТ" компаниясына рахмет. Астана филиалының қызметкерлері барлық сұрақтарға нақты және түсінікті жауап берді. Ең бастысы, олар клиентке сыпайы қарады . Жүк келісілгендей мерзімде келді. Егер Орал қаласында филиал ашса, одан да жақсы болар еді. Мен сіздермен жұмыс істей беремін деп ойлаймын.
Антон Бо
4 мамыр 2023
Өкінішке орай, мен кит буындарымен бірінші рет кездескен жоқпын. Иә, Жүктерді қабылдау ерекше маңызды сұрақтарды жібермейді, бірақ логистика қорқынышты. Соңғы кептеліс: жүк 3 мамырда келуі керек еді (жөнелтілгеннен кейін 15 күн өткен соң), бірақ жолдың жартысынан да өтпеді. Жүкқұжат бойынша қадағалау кезінде өзекті ақпарат-0. Болжалды мерзімдер жоқ, ешкім ештеңе білмейді. Бұл бірінші рет емес. Логистика үшін-екі. Егер ҚР-ға ірі габаритті жүктерді жөнелтудің баламасы болса, ол КИТ-пен байланыспас еді.
x013kz
26 тамыз 2020
+ Қазақстан бойынша облыс орталықтарының аумақтарында жеке қойма үй-жайларының болуы + менеджерлердің клиентке мұқият қарауы (бірақ менің ойымша, бұл тек қарым-қатынас этикетіне байланысты) - жеткізу уақтылы жүзеге асырылмайды (бір аптаға кешігіп келуі мүмкін) - қойма қызметкерлері клиентке дөрекі қарайды - туралы ақпарат беру туралы сұраулар жүктің орналасқан жері жарты күн бойы өңделеді - тікелей басшылыққа жүгінбейінше, проблемалар шешілмейді
Дивановский Федя
15 қараша 2025
Барлығы жүктерді уақытында жеткізді және жүкті алуда проблемалар болған жоқ.
Никита Иванов
2 қараша 2022
Жексұрын компания. Белгіленген баға өзгереді. Уақыт бойынша жеткізу талап етілгеннен үш есе көп уақытты алды, тек олар компанияның атынан кешірім сұрайды, нәтиже фотода.
2 желтоқсан 2015
Кит көлік компаниясына жақсы және адал жұмыс сапасы үшін алғыс айтамын.Сіздің компанияңыз тасымалдау саласында өте перспективалы және сенімді серіктес болып табылады.Біз сіздермен ұзақ уақыт бойы ынтымақтасып келеміз, бірнеше рет сәтсіздікке ұшыраған жоқпыз.Астана қаласының өкілдігі қызмет көрсетудің өте жақсы сапасына ерекше алғысымды білдіргім келеді.
10 қараша 2018
Әрине, қол жетімді баға белгісі. Жүк уақытында жеткізілді. Келу туралы SMS келіп түсті, содан кейін үйге жеткізу туралы ұсыныспен қоңырау түсті, Мен бұл қызметтен бас тарттым, өзім келдім.
Lesnik D.
11 қазан 2021
Жексұрын компания. Жүк қоймаға 10 күн бұрын келді, олар үнсіз қалды. Ешкімге қоңырау шалмайды, хабарланбайды. Сіз ешкімге хабарласпайсыз, телефонда ақымақ робот. Менеджерлер қалай болса солай жағылады, ешкім ештеңеге жауап бермейді. Мен сізге осы компаниямен байланысуға кеңес бермеймін.
Аслан А
24 мамыр 2025
Мен осы компанияның қызметтерін бірінші және соңғы рет қолданамын. Мен ұсынбаймын, жүйкеңізді ысырап етпеңіз.
Оксана Сергеевна
23 қаңтар 2020
Өте жақсы компания, кемшіліктері аз, бірақ олар әрқашан клиентпен кездеседі! Мен ризамын! Жеткізу бағасы жақсы, Нұр-дәулетке ерекше алғысымды білдіргім келеді, өте жақсы адам!
Валентина С.
2 маусым 2020
Жүктің жеткізілуін кешіктіру өте жиі кездеседі. Жүктің паллеттелуі жүктеледі, ол қаптамасыз жете алады. Жарияланған жеткізу мерзімі ешқашан шындыққа жанаспайды. Көңілі қалды.
Алексей
Көбінесе мерзімдері бойынша сәтсіздікке ұшырайды. Бір тапсырыс әртүрлі машиналарға жүктеледі. Сізге сәттілік тілеймін.
Алия Мур
21 тамыз 2021
ТК жай ғана жиіркенішті жұмыс істей бастады, жүктердің өту талонын алу үшін өкілдік басшылығына жүгіну керек. Жүкті рәсімдеу кезінде туындаған кез-келген мәселені қызметкер беру кезінде шешпейді, бірақ дереу өкілдік директорына қоңырау шалуды ұсынады. Ынтымақтастықты үзіп, басқа ТК-ға көшті.
22 желтоқсан 2015
Кит Астана көлік компаниясына ризамын.Мен олармен өте ұзақ уақыт жұмыс істедім компания қызметкерлері жүк мәселелерін шешуге көмектесіп, көмек көрсеткен кездер болған жоқ.Мен сізге китпен ынтымақтасуға кеңес беремін.
Понтия Пилата
4 қараша 2022
Қайырлы күн. Жүкті жеткізудің дұрыс есебі емес. Жүкті тапсыру кезінде сома айтылды. Нәтижесінде жеткізу құны бір жарым есе қымбат.
Александр Иванов
25 ақпан 2025
Өте ұзақ және өте лас..
Андрей
18 қараша 2022
Барлығы тез, қойма жүкті қабылдайды, орау бойынша кеңестер береді, дизайн да тез.
shut_ka
9 наурыз 2021
Өте ұзақ уақыт бойы жүк алу. Себебі түсініксіз, кезек қозғалмайды. Қыз ұзақ дизайн дейді. Кім пакетті алуға барады мұнда ұзақ уақыт өткізуге дайындалыңыз.
30 желтоқсан 2017
Олар жүкті өте ұзақ жеткізеді! бірнеше рет сәтсіздікке ұшырады! ешқашан Кит арқылы әуе тасымалына тапсырыс бермеңіз, жер бетінен ұзағырақ жүріңіз!
Карнизы Гардины К.
29 қараша 2016
Әрқашан бәрі жақсы болды. Бірақ бұл жолы Жүк жоғалды. Жалпы, бұл қалай болуы мүмкін. Бір айға жуық уақыт өтті және әзірге нәтиже болмады. Менеджер олар тапқан кезде мүлдем хабардар емес. Біз қазір күтеміз, қашан табылатынын көреміз.
игорь панкрашкин
3 қазан 2024
Бәрі ойдағыдай өтті, қызметкерлер сауалнаманы қалай дұрыс толтыру керектігін түсіндірді.
Михаил Евсютин
5 қазан 2024
Тез сапалы, олар қораптарды жеткізуге көмектеспеді.
Лора
17 наурыз 2024
2024 жылдың 6 наурызынан бастап менің жүктерім Санкт-Петербургтегі қоймада, маған ешкім қоңырау шалмайды, менің қоңырауларыма тек ақпарат логистерге берілгенін естимін. Жүк Всеволожскіге жөнелтілді . Бүгін 17 наурыз, ал ДДҰ және қазір қоймада......
2 желтоқсан 2015
ТК Китке үлкен рахмет! олар жүкті өтінім берілген күннен бастап бір күннен кейін алып, 8 күнде жеткізді. Жүк 1-2 күнге кешіктіріліп келгенін түсінемін. Ең бастысы, жүк қатты оралған. Жүк келген соң поштаға хабарламалар келіп, телефон арқылы хабарланды. Бәрі жақсы! Әрі қарай жұмыс істейміз
Александр Рислинг
23 шілде 2025
Тамаша қызметкерлері бар тамаша компания!
Игорь
3 қараша 2024
Олар маған көліктің шатырына арналған люкті жеткізді. Барлығы келді. Бірақ толқулар болды.
Ам
27 қараша 2025
Тамаша жұмыс істейді. Алматыдағы филиалдан айырмашылығы.
Лучше всех.
26 шілде 2025
Қызмет көрсету компания әр уақытта бәрі жақсы және жақсы. Ол айтарлықтай дамиды..
Roman
31 наурыз 2023
Мерзімдер сақталмайды, кем дегенде бір апта. Телефондар алмайды.
S
Sergey Sergeevich
13 қаңтар 2020
Мен олармен ғана жұмыс істеймін. Әрқашан уақытында және йена барабар
Виталий Аксёнов
10 сәуір 2024
Ыңғайлы жеткізу.
Николай К.
19 шілде 2023
Кеңседегі мейірімді операторлар және қоймадағы маңызды қабылдағыштар)
Сергей Брусников
23 тамыз 2022
Кәсіби логистикалық және клиенттік қызмет.
26 шілде 2018
Компания нарықта ұзақ уақыт болды, әрдайым жедел тасымалдау кезінде көмектесті! Сенуге болады
aslan_kubekov@mail.ru
16 маусым 2022
Күзетшілер ҚР заңдарын зерделеп келушілерге қолданыстағы заңнама шеңберінде ғана талаптар қойып, барлық заңсыз қаулыларға қарамауы қажет
валера гуров
5 қыркүйек 2021
Кір қоқыс мүлдем кек алу үшін емес
Есенжол Бекмагамбетов
17 маусым 2024
Керемет
Kot Kosta
22 шілде 2020
Барлығы өте қарапайым және жылдам
Евгений У.
7 қазан 2021
Сондықтан бәрі жақсы, ақылды балалар, бірақ керісінше сауыншылар шынымен шығады!
Сергей Лебедев
3 сәуір 2024
Жақсы орын.
Никита Митрич
3 қазан 2019
Олар алды-жіберді, бәрі керемет!