Хмельница

МАРИНА ***
9 наурыз 2025
Мен Хмельница кафесі туралы өз әсеріммен бөліскім келеді. Бұл дәмді тағамдар мен жағымды атмосферадан ләззат алатын орын. Қызмет жоғары деңгейде болды: даяшылар мұқият және сыпайы болды, тапсырысты тез қабылдады және ыдыс-аяқ әкелді. Кафедегі мәзір әртүрлі, әр дәмге арналған тағамдар бар. Мен бірнеше позицияны сынап көрдім, олардың барлығы өте дәмді болды. Тағамдардың бағасы өте қолайлы, бөліктердің сапасы мен мөлшеріне сәйкес келеді. Мен "Хмельница" кафесін жайлы ортада уақыт өткізіп, дәмді тағамнан ләззат алғысы келетіндерге ұсынамын. Бұл жұмыс күнінен кейін демалуға немесе достарыңызбен кездесуге арналған орын.
Жумагалиев К.С.
27 ақпан 2025
Ас үй оты! Қызмет керемет. Мен жай ғана сорпа ішуге барғаныммен, даяшының қызметінен қалай мас болғанымды байқамадым)))!!! Қоршаған орта мен интерьер декоры ерекше және таң қалдырады. Мен қайтадан келемін
Светлана
18 маусым 2024
Маған даяшының жұмысы қатты ұнады (өкінішке орай, әйелдің есімі есімде жоқ) - оған үлкен рахмет! Ас үй қуантады-тез және дәмді. Интерьер сәл көңілсіз болды . Бірақ біз түскі асқа тоқтап, риза болдық.
Серик Умербеков
5 наурыз 2025
Маған қолтаңба сырасы ұнады! Ал ас үй дәмді. Сенім даяшы жақсы жұмыс істейді!
Альберт Шакиров
11 мамыр 2024
Барбекюге барып, мүлдем көңілі қалды. Кебабтың үштен бірі-күйдірілген май (бөлек бөліктер!), қалғаны дәмсіз қышқыл нәрсе. Мәзірде барбекю мен сыраның жарты позициясы жоқ. Мен тек декорация мен грек салаты үшін 2 жұлдыз қойдым, өйткені салат өте көп болды. Сенбіге қараған түні зал бос болды, бұл жанама түрде бұл мекеменің жергілікті тұрғындар арасында танымал остігін көрсетеді
Sergey Ilinskiy
29 сәуір 2024
Борщ дәмді және үлкен бөлігі бар, сондықтан ол басқа тағамдарға жете алмады:) Қызмет өте жылдам (түскі ас кезінде залда ешкім болған жоқ). Табандылықпен картамен емес, қолма-қол ақшамен төлеуді сұрайды.
Л
Лора Бухтоярова
23 маусым 2024
Өте ұнайды, таза, дәмді, жағымды ұжым, туған күніне жеңілдік ұнады), бірақ демалыс күндері ғана жанды музыка болғаны өкінішті! (
A_007 AKM
31 қазан 2024
Дәмді дайындалады. Маған VSP ұнады, қызметкерлер сыпайы, бәрі таза және ұқыпты. Бағалар қол жетімді , Мен бәріне кеңес беремін
Асель Канатовна
22 шілде 2024
Мен үйде беседкада демаламын. Барлық жаңа және дәмді 👍 админ Гуле мен офф Вераға ерекше рахмет, сіз өте мұқият және мейірімді қыздарсыз👍
Артём А.
6 сәуір 2025
Барлығы дәмді. Саңырауқұлақтар мен картоп қосылған Стейк жақсы, қолтаңба сырасы да деңгейде)
M
Max Art
7 наурыз 2024
Керемет дәмді үй тағамдары. Дәмді түскі ас. Жазда жазғы террассада, сумен салқындатылған және күн сәулесінің астында отыру керемет
Александр Вагнер
7 маусым 2022
Өте дәмді кебаб. Өте дәмді сыра (Хмельница жеңіл) , әрқашан балғын-супер!! Өте мейірімді және жанашыр қызметкерлер. Ұсынамын! Мен ауданда балама нұсқаларды сынап көрдім-жақсы емес. Мен бір рет болған жоқпын, мен әрқашан қанағаттанамын.
87018794760@densaulyk.kz
4 шілде 2023
Негізінде бәрі ұнады, нормалардың асханасы, қызметкерлер дөрекі емес. Жазғы алаңда жақсы жағдай, сыра ішіңіз самое
Timars
7 наурыз 2024
08.03.2024 сағат 00.07-де отырды. Бұған дейін олар электр қуатын өшірді, даяшы есепшотқа асығып, қағазға қолмен сызып тастады. Мен 100 грамм коньякпен байланыстырдым. Барменді шақырды, ол дөрекі сөйлей бастады және "Алла тағала бәрін көреді"деп айта бастады. Мда
Михаил Лаптев
8 мамыр 2022
Бұл мейрамханаға жеке құрмет, жанды музыка (жақсы орындаушылар) жанып тұрған камин әдетте жоғары, мен барбекюге тапсырыс бердім, мен саусақтарыммен бірге жеймін деп ойладым, ммм саусақтарыңызды жалайсыз ба
Peter Vago
9 қазан 2024
Ең нашар барбекю ол тырысқан кезде. Тұздалған, бұрыш, тек дәмдеуіштер. Тек тапсырыс бермеңіз: (мен қой мен тауықтан кебаб алдым .
Тимур Салин
20 шілде 2023
Жалғыз плюс тәулік бойы жұмыс істейді, ешкім бардың соңғы тапсырысын сөз тіркестеріне асықпайды. Бағасы қала бойынша орташа. Егер сіз кеш отыруыңыз керек болса, онда сіз осындасыз.
БАХА С.
30 сәуір 2022
Әдемі жазғы алаң, мейірімді даяшылар, Тамила және Виктория), керемет барбекю және сиыр қабырғалары! жақсы кеш үшін рахмет, міндетті түрде оралыңыз!
Михаил Саков
9 маусым 2023
Жақсы жер, дәмді тағам, дәмді сыра. Мен келуге кеңес беремін-отырыңыз, тамақ ішіңіз, ішіңіз. Баға белгісі жағымды.
Владислав Мухамадеев
4 қаңтар 2023
Тамаша мекеме, әрқашан бәрі жаңа және дәмді дайындалады, құны қолайлы, қызметкерлер сыпайы, іс-шаралар өткізуге жақсы орын.
Сергей
26 қаңтар 2023
Қызметкерлер сыпайы, тамағы керемет, қызмет көрсету уақыты тағам дайындау уақытына байланысты болды. Жағымды музыка, сондықтан уақыт тыныш өтті
Дос .
26 ақпан 2025
Тамаша орын, бәрі өте дәмді, қызметкерлер керемет
korolevna ya
20 қаңтар 2025
Өте жайлы және дәмді, бағалар қуантады.
Наталья Даниленко
Көңілді, дәмді, трансляция бар . Мекеме өте ұнайды
Николай Земцов
31 наурыз 2024
Тамақ пен сусындардың жақсы таңдауы . Жайлы атмосфера, сыпайы қызметкерлер.
Y
Yermek S.
20 ақпан 2022
Ас үй жақсы, өте дәмді. 24/7 жұмыс істейді бұл да өте жақсы. Биіктікте қызмет көрсету, әсіресе Тамила, рахмет.
Ю
Юрий Комаров
16 маусым 2022
Таза, жайлы. Өте дәмді кебаб. Жақсы музыка. Мейірімді қызметкерлер!
Алексей А.
8 тамыз 2022
Ас үй-сіз саусақтарыңызды жалайсыз! Сыраға арналған пияз сақиналары, жылқы етінен жасалған жылы салат және қой етінен жасалған кебаб - 😋 😍 😏
Виталий Щавинский
6 сәуір 2024
Сыра керемет. Ас үй жақсырақ болғысы келеді. Ұшып, тамақ ішіп, аздап ішіңіз.
Л
Лэдже Давузов
23 қыркүйек 2025
Жақсы мекеме мен қызметкерлер сыпайы бастысы дәмді
Даурен Кикмбаев
26 қыркүйек 2025
Орын жақсы, өйткені ол таңертеңге дейін жұмыс істейді және жаман , өйткені ол әрдайым таңертеңге дейін бола бермейді, егер сіз тәулік бойы кафе ретінде мәлімдеме жасасаңыз, онда сіз көңіл-күйге емес, солай болуыңыз керек
Александр Таранов
31 қаңтар 2020
Ыңғайлы орналасуы, метро жанында. Кең зал. Өте дәмді кебабтар. Сыпайы қызмет көрсету.
Юлия Степанова
12 қаңтар 2022
Барлық Хмельница мейрамханалары өте керемет. Дәмді дайындалады, жақсы Музыка және керемет көңіл-күй
I
Inda
1 қыркүйек 2023
Индира даяшы өте сыпайы және шыдамды! Пицца дәмді 👍 👍 👍
Алина Даирханова
6 сәуір 2024
тамаша қызмет көрсету және қызмет көрсету , әсіресе жігіт даяшы Али және қыз әкімші
Судья (Критик)
23 мамыр 2021
Сырада көптеген тағамдар бар. Тұрақ ыңғайлы. Қызметкерлер жақсы. Үстелдегі тазалық аздап ақсайды.
Михаил Павлий
18 мамыр 2023
Тамаша кешенді түскі ас, әрқашан әртүрлі және жаңа.
Ярослав Б
19 маусым 2022
Керемет, өте дәмді және қымбат емес. Әсіресе қой еті мен сүзгіден өтпеген сыра ұнады.
Arman Amangeldiuly
4 ақпан 2025
Ас үй орташа, бірақ дәмді. Бұл мекеменің күнқағары жто 24/7
Иван Ильичёв
4 желтоқсан 2024
Мантия супер
Максим Якимов
8 мамыр 2023
Жақсы тамақтану және демалу үшін жақсы мейрамхана.
Виктория М
25 қазан 2020
Жарайсыңдар! Сыпайы қызметкерлер, жайлы атмосфера. Желе тек тұзсыз болды. Олар бұдан былай тұздалатынын айтты)))))))
Дарья Жуковская
27 маусым 2025
Үстелдер лас болды, оларды сүртуді сұрауға тура келді.
Юрий Гагарин
3 желтоқсан 2023
Дәмді және сыпайы қызметкерлер.
alper kozaeker
23 маусым 2025
Жақсы. Мены оны ұнатамын. Мен оны барлығына ұсынамын.
Түпнұсқаны көрсету · Türkçe
D
Dmitriy Z.
26 мамыр 2023
Маған олардың асханасы ұнайды. Жақсы пісіріңіз.
Вадим И.
5 қыркүйек 2023
Бағалар орташа, қызмет жақсы
Самал Д.
26 мамыр 2022
Дәмді тағамдары бар жайлы мекеме
Досым Мурсалимов
11 қаңтар 2025