Хмельница

Dina Y
кездейсоқ кіріп, мен атмосфераға қатты таң қалдым: жайлы зал, дәмді ас үй және жанды музыка, бәрі ұнады, тәулік бойы жұмыс істейдіую мен ұсынамын👌
Abdi
6 қыркүйек 2025
17.11.2023 Қазансан Марино матчын тамашалады. ҚЫЗМЕТ 4 + деңгейінде болды. Бірақ мекеме жұма күні кешке дайын болмады. Неліктен мәзірге сонша тағам қосу керек егер сізде жоқ болса. Жалпы, біз қалағандарды жеген жоқпыз. Біз № 1 сыра жиынтығына тапсырыс бердік. Содан кейін олар тағамдардан тапсырыс бергісі келді, бірақ бұл оңай болған жоқ. Біз кетер едік, бірақ футбол басталды және npm матчты тексеруге мәжбүр болды. Бұл тағамдар іс жүзінде болған жоқ: 1) қуырылған тұқы 2) Тапсырыс бойынша барбекю бір сағаттан кейін дайын болатынын айтты 3) олар кальян шеггісі келді, олар сол күні көмір өндіруші жұмысқа шықпағанын айтты. Жалпы, мен № 2 сыра жиынтығына Тапсырыс беруім керек болды, тк аздап аш болды. Олар әдетте тамақ ішпеді. Кеш сыра мен сыра тізбегімен аяқталды.
Айжан Даулбаева
6 мамыр 2025
Өте скучно орын. Алдымен мен кірдім, жабық деп ойладым, ол бос болды, тек террассада 3-4 үстел қонақтар болды. Мәзірді әртараптандыру қажет болуы мүмкін бе? Маркетингті күшейтіңіз, сондықтан жақсы аудандағы орын және үлкен алаң. Бірақ сіз қандай да бір жолмен шайқауыңыз керек))) Ди-джейлерді шақыра алады, акциялар қосыңыз. Халық тартылады.
D-overman
6 қазан 2025
Бұл ерекше ортасы бар қызықты мекеме. Керемет дәмді сыра, мен оны ұсынамын. Ас үйде әуесқой, бірақ жалпы жаман емес. Орташа деңгейде безендіру. Қызметкерлер жұмыс істейтін сияқты
Олег Бабков
10 маусым 2025
Бұл мейрамхана өте ұнайды, ас үй керемет, қызмет керемет. Ғажайып интерьер, сыпайы қызметкерлер, басқарушы Гүлмира өте жағымды, біздің кешіміз туралы Кері байланыс сұрады. Барлығы керемет
Насиль М.
Мен мұнда айына бір-екі рет барамын, орын жақсы, сыра жақсы, пицца,барбекю, салыстырмалы түрде арзан. Бүгін Ол жерде болды, егер есіктер ұзақ болса, кім ашық қалдырады, аяғына лайықты үрлейді.
Алёнушка
Мен бұл жерді жақсы көремін, әсіресе Джокердің квизаларымен бірге))) бірақ даяшыларды мезгіл-мезгіл табу қиын. Глинтвейн өте дәмді, цомян бомбасы
O
Oljabay_Runolog Kadyrov
7 қазан 2024
Жақын жерде тағы бір сыра залы, бір жаз және сол ғимаратта стакан бар. Көшедегі орын тыныш, бірақ білгірлер үшін қызықты. Гиннес пен Эстрелла бар, менің ойымша, ең жақсы екі сыра. Керемет гамбургер мен фри. Тыныш, тыныш, тек суық, бірақ төзімді. Қызмет сыпайы, картамен төлеу, QR .
Roman Shulga
3 қаңтар 2025
Жайлы орын, жақсы атмосфера, дәмді тағамдар мен қызмет. Біз мұнда көптеген мерекелерімізді тойлауға үнемі келеміз.
Дамир Талдыбаев
11 қазан 2025
Үшінші қабаттағы ас үй мен бассейн үстелдері жаман емес. Орташа деңгейдегі бағалар, таза және ұқыпты. Бағасы-сапасы. Мен сізге баруға кеңес беремін
Ару И.
6 желтоқсан 2025
Дәмді тамақтандырыңыз! Бірақ басты Чип-музыкант, ол керемет ән айтады, жайлы және мерекелік атмосфераны орнатады!
Vlad Semenov
Өте дәмді тағам, сонымен қатар 24/7 жұмыс істейді Мен сізге кеңес беремін, сыра жаңа, қызмет жақсы
Жулдыз Смагулова
26 мамыр 2025
Керемет орын, жоғары деңгейдегі қызмет! Тамақ, сіз саусақтарыңызды жалайсыз. Олар тәулік бойы жұмыс істейді-бұл үлкен плюс!
Карина Шемонаева
10 қараша 2024
Мен бір жұлдызды жоғары бағамен түсіремін, ал даяшы төгілген және тіпті кешірім сұрамаған жылы мартини. Сусынды алмастыратын нәрсе емес. Екіншісі өте жоғары бағамен. Барлығы таза, ұқыпты, орташа дәмді. Уау әсер еткен жоқ)және мұндай бағалар үшін, ең болмағанда, рахмет.
Полина Карчагина
26 желтоқсан 2025
Қызметкерлер өте адал, өте мұқият, тұрақты клиенттер үшін жеңілдік карталары бар, атмосфера керемет
Арман Жуматаев
6 маусым 2025
Қаладағы ең жүректі жер, әрқашан жаңа сыра, дәмді тағамдар, керемет жанды ән айту
Меруерт Тушжанова
4 қазан 2025
Жақсы мекеме, сыра ішу, тағамдар, бағалар қолайлы, қызмет көрсету тамаша 👍
Анастасия Демина
24 қараша 2023
Біз әрқашан достарымызбен жақсы уақыт өткізуге, трансляцияларды көруге және жағымды бағамен өте дәмді тамақтануға келеміз. Мінсіз барбекю, барлық ас үй сияқты, әрқашан жаңа сыра. Жақсы қызмет!
Алтын Айгумусова
3 мамыр 2025
Әкімші Ризвана, өз жұмысында қабілетсіз, дөрекі, жауапсыз, ағымдағы мәселелерді шеше алмайды, барлығына сілтеме жасайды, Жауапкершіліктен бас тартады!!! даяшы Динара мен Мұқағали өз жұмыстарын орындамайды, елемейді... тапсырыс бір сағат күтті, ешқашан күтпеді... Олар шағымдар кітабын сұрады, ешқашан алған жоқ, әр түрлі сылтаулармен олар жоғалтты, таппады, содан кейін менеджер алды.... Жиіркенішті қызмет, клиентке назар аудару жоқ... Біз шағым береміз, құзыретті органдарға, бейнені қоса береміз... Мұндай адамдар дұрыс жұмыс істей алмаса, қызмет көрсету саласында жұмыс істемеуі керек.... Ақыр соңында, адамдар мұнда жағымсыз эмоциялар емес, демалуға келеді....
Владимир
17 қараша 2022
Біз мұнда жиі боламыз. Егер сіз "ғашық болған" аспазға барсаңыз тұздалған тағамға дайындалыңыз) бірақ төзімді. Жалпы, бәрі өте дәмді және мүлдем қымбат емес. Жаңа сыра, қарапайым, бірақ бай мәзір, жаңа сыра. Біріншісінде жағымды және кең зал, екіншісінде ыңғайлы тағамдар және жалпы жағымды атмосфера. Ал үшіншісінде бильярд, бірақ көтерілмеді, мен оны бағалай алмаймын. Қызмет көрсетудің кемшіліктері бар, әрқашан ұзақ. Егер сіз көп тапсырыс берсеңіз, бір бөлігі ұмытып кетуі мүмкін, бірақ менің ойымша, мәселе-қызметкерлер жеткіліксіз. Жалпы, ұмтылатын көп нәрсе бар, бірақ қазірдің өзінде бар нәрсе 5 ұпайға лайық.
Сергей Степин
13 маусым 2023
Жағымды мекеме. Жасыл жапырақтардың арасында 2 - қабаттағы жазғы веранда жақсы! Ас үй лайықты, тағамдар жиынтығы өте кең. Біз мұнда анда-санда боламыз. Әр жолы мен қанағаттанамын.
R
Raim Iuldashev
9 шілде 2023
Мейірімді сыпайы қызметкерлер,атмосфера бар. Әр түрлі мәзір, таңдалған тағамдардың күрделілігіне байланысты тапсырыс күту уақыты. Сусындардың кең ассортименті.
Наталья
3 қаңтар 2024
Ас үй жаман емес, бағасы демократиялық, қызметкерлер, атап айтқанда әкімші - өте сауатты және мұқият, кейбір тағамдар, жеке Мен үшін даулы, бірақ тұтастай алғанда өте жақсы
G
German Shestirikov
13 қаңтар 2023
Салқын жер! Дәмді тағам және керемет атмосфера! Барлығына келуге кеңес беремін! Демалыс күндері оларда керемет музыкалық бағдарлама бар. Жаңа жылдың алдында болды және бәрі жақсы болды! Қызмет 10-нан 10!
Канат Абдыгапаров
28 қараша 2022
Мен көрген ең жақсы мейрамхана, атмосфера керемет, сіз жаныңызды демаласыз, апта бойы сергектік зарядын аласыз, екі қабатта лэд экрандар футболдан әлем чемпионаты сіз стадионда Катарда не тапқаныңызды көресіз. Тағам уақытында беріледі, әсіресе кебабтар аузында ериді. Супер, сөз жоқ, Мен бәріне осы мейрамханаға кеңес беремін.
Асхан Хасанов
20 шілде 2023
Сусындар көп нәрсені қалайды, қарақаттан ай сәулесін алды, тікелей алкоголь дәмді емес. Сыра Йештрела кислятина. Жергілікті жақсырақ, шамасы көбірек өтеді. Админ жеткіліксіз, шұжықтар кесектерге кесілді, бұл дұрыс, бірінші рет көрінді. Қышқыл сыра мен туралған шұжық үшін төлеуге тура келді. 3 тек квизалар сол жерде өткендіктен, бірақ аяқпен емес
Midori
29 қараша 2025
Мен жылына екі рет барамын, бұрынғы әріптестеріммен кездесемін, барбекю жақсы, ұнайды.
Таня Денисова-Бобровская
15 сәуір 2024
Өкінішке орай, бұл ұнамады. Тіпті тамақ туралы айта алмаймын. Олар алдымен сусындарға тапсырыс берді, содан кейін мәзірді тағы бір рет сұрады және оны 20 минут күтті. Ол туралы екі рет еске салдық. Жалпы, олар тіпті өз ойларын өзгертті.
Светлана Зимовец
20 наурыз 2024
Дәмді тағамдар, әсіресе Наполеон барбекюі, жақсы қызмет көрсету, дәмді сыра, жақсы бағалар, бәрі ұнады
Алина
17 қараша 2023
Жақсы кафе, дәмді тағам, жақсы қызмет. Олардың чипі, банкеттерге арналған бөлек бөлмелер бар, олар жайлы және әдемі.
Елена Арькова
14 желтоқсан 2024
Өте дәмді дайындалады. Сыпайы қызметкерлер. Мен бәрін ұсынамын
M
Marat Nurmagambetov
18 мамыр 2024
Жақсы ас үй, сыра көбінесе тек бір түрге бөлінеді. Випкадағы жұмыс күндері, мекемеде ешкім болмаған кезде депозиттік жүйені негізсіз деп санаймын.
Анатолий
26 қыркүйек 2023
Мен бәрі өзгерді деп ойладым, бірақ бәрі қанағаттанарлық емес. Сыра нормалары, тамақ, қызмет көп нәрсені қалайды.
S
Sherniyaz Kabdushev
31 қаңтар 2023
Тамақ пен сусындар дәмді болды. Атмосфера тыныш және жағымды. Жанды музыка салыстырмалы түрде жақсы болды. Модельді отбасылық демалысқа да, достарымен кездесуге де ұсыныңыз.
B
Bakhtier Abdukadyrov
Біз адал клиенттерміз! Дәмді тағамдар, бильярд, кабиналар бар
Vladimir Ratov
20 желтоқсан 2025
Біз мұнда үнемі есеп береміз. Тікелей супер, тамақ пен сыра керемет.
Сергей Кобозев
23 тамыз 2024
Бір рет болды. Ас үй ұнады. Қызмет жақсы. Мен тағы да барғым келеді.
Саша Фурманов
29 наурыз 2024
Жайлы, отбасылық мейрамхана, өте жақсы ас үй, Мұқият қызметкерлер.Мен баруды ұсынамын
Energizer
31 мамыр 2022
Онда бірнеше рет болды, керемет орын. Бұл мекеменің ең үлкен плюс не екенін білесіз бе? Бұл тәулік бойы жұмыс істейді. Ал, бағалар демократиялық, контент мәдени. Сыра қымбат емес. Бақыт үшін тағы не қажет.
Наталья Даниленко
24 қараша 2025
Мекеме орташа, жөндеу ескі, даяшылар баяу, тамаша, бұл футбол трансляциялайды
Василий Буденный
17 маусым 2025
Жағымды мекеме. Дәмді тағамдар. Сыпайы қызметкерлер.
Максим М.
15 қаңтар 2024
Жаман мекеме емес, ет қосылған сыра ішу) Төмендегі банкетке біз ғана кірдік, ретро әндерді тыңдауға тура келді және конкурстар өтіп жатқан кезде араласпадық!
Алмаз Архаров
27 шілде 2022
Ас үй жақсы, олар қайнататын сыраны тоқтаусыз ішуге болады. Жалпы, жетілген аудитория үшін тыныш, тыныш орын
Татьяна Мушинская
8 қаңтар 2024
Өте қымбат емес, жақсы қызмет көрсету, интерьер қызықты, бірақ сыра сергітеді, содан кейін ауырады
V
Vitaliy Ni
9 желтоқсан 2023
Керемет ас үй, керемет қызмет! Мен бәріне кеңес беремін. Даяшы Наргизге бөлек рахмет👌
Артем Пономарев
9 шілде 2022
Бәрі жақсы болды, Музыка жақсы болды, бірақ өкінішке орай тай етінен көңілі қалды, тағам құрғақ болды, күріш қайнатылмады, сонымен қатар жақсы орын болды
Роман
12 қаңтар 2023
Жағымды бағалары бар жағымды мекеме. Тамақсыз тамақ, бірақ бәрі дәмді. Керемет жергілікті тірі сыра
Евгения Ильинкова
23 қыркүйек 2021
Түстен кейін досыммен бірге болды. Біз дәмді тамақтануға және араласуға болатын тыныш, жайлы орын іздедік. Олар мұнда кездейсоқ келіп, өте риза болды. Олар екінші қабаттың ашық террасасында отырды. Маған бәрі ұнады: дәмді тағамдар, керемет қолөнер сырасы, тыныш атмосфера және керемет қызмет. Біз қайтадан міндетті түрде келеміз.
Жансая Керимжан
11 маусым 2025
Ең керемет мекемелер!!!Қызметкерлер өте мейірімді!!!Әкімші Зинаида әрқашан барлық 1000 кездеседі
Абай Ш.
Дәмді тағамдар. Әрқашан мейірімді қызметкерлер.